Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• FLD1987

aktív tag

válasz Reggie0 #121614 üzenetére

Szerintem nem hülyeség az 5 év helyszíni garancia.
    Amit írtál, az alapján hülyeség a kártérítési törvény létezése, mert úgyis rohadt ritkán gázolnak el egy 6 hetes csecsemőt rendőrök. Nekem az életemben tapasztalt esemény alapján tök jó, hogy létezik kártérítési törvény és szerencsére a kommunizmus (Magyar Népköztársaság) idejében is volt már kártérítés és ezért nem hajléktalanként kell élnem a híd alatt, hanem helyette a Pénzügyminisztérium által küldött pénzből kell élnem a hajléktalanoknál jobb, de a diplomás embereknél rosszabb életet. Nekem csak olyankor van gondom, amikor a magyar állam nem akar fizetni kártérítést, mert mondjuk kitalálják, hogy agykárosodottan születtem és a bíróság szerint is agykárosodottan születtem. Szerencsére eddig a legfelsőbb bíróság megállította a magyar állam által csinált gondot és végül a legfelsőbb bíróság kitalálta, hogy nem agykárosodottan születtem, hanem a baleset miatt lettem agykárosodott. Már így van 2 db legfelsőbb bíróságos papírom, amiben benne van az, hogy nem agykárosodottan születtem (az egyik 1988-ban készült 1 éves korom előtt, a másik 2017-ben készült 29 éves koromban).

Új hozzászólás Aktív témák