Hirdetés
- Steam Deck
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Reggie0
üzenetére
Szerintem nem hülyeség az 5 év helyszíni garancia.
Amit írtál, az alapján hülyeség a kártérítési törvény létezése, mert úgyis rohadt ritkán gázolnak el egy 6 hetes csecsemőt rendőrök. Nekem az életemben tapasztalt esemény alapján tök jó, hogy létezik kártérítési törvény és szerencsére a kommunizmus (Magyar Népköztársaság) idejében is volt már kártérítés és ezért nem hajléktalanként kell élnem a híd alatt, hanem helyette a Pénzügyminisztérium által küldött pénzből kell élnem a hajléktalanoknál jobb, de a diplomás embereknél rosszabb életet. Nekem csak olyankor van gondom, amikor a magyar állam nem akar fizetni kártérítést, mert mondjuk kitalálják, hogy agykárosodottan születtem és a bíróság szerint is agykárosodottan születtem. Szerencsére eddig a legfelsőbb bíróság megállította a magyar állam által csinált gondot és végül a legfelsőbb bíróság kitalálta, hogy nem agykárosodottan születtem, hanem a baleset miatt lettem agykárosodott. Már így van 2 db legfelsőbb bíróságos papírom, amiben benne van az, hogy nem agykárosodottan születtem (az egyik 1988-ban készült 1 éves korom előtt, a másik 2017-ben készült 29 éves koromban).
Új hozzászólás Aktív témák
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12800HX RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS ROG Strix SCAR 17 prémium gamer laptop, Ryzen 9 5900HX, RTX 3080, karcmentes állapotban
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion 5 brutális gamer laptop munkaállomás, i9-14900HX, RTX 4060, szép állapotban
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Intel Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest