-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
Ha már az egereknél tartunk, én egy Trust vezetéknélküli egeret használok az X200-hoz. November óta van meg, akkor még egy Acer Timelinehoz használtam. Mindkét géppel remekül működik, Linux alatt is. Nem kell neki saját/spec. driver egy oprendszer alatt sem.
Úgy gondolom - nem biztos, hogy így van -, hogy bluetoothos egér használatával több lenne a fogyasztás egy picivel. Ezekkel a nano adapterekkel pedig már nem kell bajlódni, nem kell folyamatosan ki-be dugdosni, mert nagyon kicsi helyet foglalnak.
Anno nézegettem a VX Nanot is, de gyorsan kellett döntenem és csak jóval drágábban tudtam volna azonnal Nanot venni, így lett a Trust, amit azóta sem bántam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest