- Videós, mozgóképes topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ingyen szoftverekkel teszi vonzóbbá a processzorait az Intel
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Modding és elektronikai kérdések
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Plazma TV topic
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tikakukac #103783 üzenetére
Nem lett fos.
Ezt rendeltem, IBM FRU-s, eredeti panel, teljesen karcmentesen érkezett.
Nem tudom, milyen gépben volt eredetileg, gondolom nem T4x-ben, mert a T60 simán kezeli (EDID chip tehát már van). Tippem R50p, a panel egy N150U3-L01.
Én 75 fontot ajánlottam érte a kiírt ár helyett, nekem ennyit ért meg maximum, az eladó elfogadta, a panel 5 nap alatt itt volt olyan atombiztos csomagolásban, hogy le a kalappal.
Csodás, nagyon világos panel (a halványodó 1400-as után szinte "modern gép" érzésű).
Következő lépés az IBM new old stock T61 alaplap, és egy új akku.# Frankenpad projekt
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Thin 15 Gamer laptop makulátlan állapotban, 2,5 év garanciával, ingyen kiegészítőkkel.
- Garanciális! ASUS Zenbook Notebook! 13" OLED / i7-1065G7 / 8GB / 512GB SSD
- Lenovo ThinkPad X13 Gen4 Laptop! Intel i5-1345U / 16GB DDR5 / 13.3" WUXGA
- Lenovo ThinkPad X1 FOLD! Hybrid laptop! Hajlítható OLED kijelzős (2048x1536)! BeszámítOK!
- ASUS TUF Gaming F16 (2024)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest