-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terminus_
aktív tag
válasz
Alexios #10315 üzenetére
T410 akkuidőben nem egy bajnok (de pl. a T61 sem). 2:30 kb. amit lehet tőle várni átlag felhasználással, vagy ha nagyon leveszed a cuccokat és nem wifizel, akkor 3-4 óra köré megy (nem néztem meg, hogy tényleg tudja-e ezt, csak pár percre megnéztem mit ír ki a Power Manager), de akkor már nem látod a kijelzőt és nincs neted. T410 vs. T510 ahogy írtam az előbb is, nem különbözik sokat akkuidőben. Én legalábbis nem vettem észre különbséget, lehet ha kimérnénk, akkor 10-20 perc különbség lenne. A kijelzője mindkettőnek kékes beütésű, de a fényerejük jó.
T500-ról sajna nem tudok nyilatkozni, olyanom nem volt (de pl. a kollégák szeretik a T400-at a 9 cellás akksival).
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -40% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- Dell Latitude 9440 2-in-1
- Lenovo T580 eladó! Magas minőségben felújítva, 1 év garanciával, számlával
- HP PROOBOOK 445 G10 ELADÓ
- Dell 3520, 3530 eladó! Magas minőségben felújítva, 1 év garanciával, számlával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest