- Apple MacBook
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Léghűtés topik
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sqpp
őstag
Az az amcsi Lenovo egyszerűen felfoghatatlanul szánalmas.
Először is, megvettem a T480-at odahaza, az itteni címre, aztán felhivnak, hogy bibi van, mivel Magyarországról van a kártya, oké, elintéztük, megerősítették. Mondták minden oké.
Kiküldték a laptopot. Én megkaptam, mind szép és jó, erre kapok egy értesítést az egyik behajtó cégtől itt kint, hogy nem kapta meg a Lenovo az ezer valahány dollárt...
Kérdem én, mi a francnak küldik ki a laptopot, ha nincs kifizetve még...
Mindezt egyébként a Lenovo meg sem kérdezte, hogy minden oké a fizetéssel? Valami nincs rendben, felhívhatnánk önt X napon?! Semmi..
Erre még elérni is kb lehetetlen őket. Vicc az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Robogó, kismotor
- Milyen légkondit a lakásba?
- One mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Anime filmek és sorozatok
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- ELADÓ ASUS Vivobook 15 (X1504VA) Notebook - 15,6" Intel i5-1335U, 8GB, 512GB SSD, Win11
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 320GB I DVDROM I 14,1" WXGA+ I W10 I Gari!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged