- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.tom
őstag
Sziasztok, most akarok nekiállni kicsit felújítani az eddig különösebb gond nélkül elpöfögő N40L-emet. Szeretnék egy SSD-t tenni bele rendszernek, hogy ne kelljen indokolatlanul felpörgetnie a lemezeket állandóan, viszont nem igazán találtam olyan beépítőkeretet, amit olcsón el tudok hozni a szomszéd boltból. Korábban már javasoltatok egy ilyet másoknak, ami olcsó is, de nem szívesen várok hónapokat, hogy megjöjjön Kínából. Tud esetleg valaki valami könnyen beszerezhető, költséghatékony alternatívát (nem szeretném rögzítés nélkül lógatni benne az SSD-t).
További kérdésem, hogy bár a 120-as venti cseréjét könnyen megoldom, de a kicsi, 40mm-es tápventi cseréjétől eddig féltem. Valakinek vannak esetleg tanácsai ezzel kapcsolatban? Milyen típus az ajánlott (aminek nincs sugárhajtómű hangja), mire figyeljek, ha megbontom a tápot, kell-e forrasztanom, vagy csatlakozós a venti, stb?
Az utolsó: eddig Win7-et használtam rajta, tökéletesen el is látja a feladatát (DLNA szerver, biztonsági mentések tárolása hálózati megosztott tárhelyként, stb), de nem tudom, hogy érdemes-e más oprendszert választanom. Azt olvastam a leírásaitokból, hogy a Win10hez BIOS frissítés kell.
Köszi!
v.tom
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óra topik
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- BestBuy ruhás topik
- Last Epoch
- Eredeti játékok OFF topik
- Opel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- 27% számlával! Ryzen 5900X / RTX 3080 / B550i / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- 27% számlával! i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 3TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- HP t630 Thin Client 256GB SSDvel - leírást olvasd
- Eladó steam kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest