Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rejtettlampa
tag
válasz
Ciccuka #46959 üzenetére
Pontosan nem tudom! Ment a frissítés és kb 50%-nál tarthatott, amikor kifagyott a gép! Kimeredt a kép és semmi reakció bármit csináltam. Kikapcsolni se tudtam. Teljesen szűz , frissen telepített rendszeren csináltam a frissítést, elvileg stabilnak kellett volna lennie! Próbálgattam már azóta helyreállító pen drive-ot csinálni és billentyű kombinációval helyre állítani a biost netes leírás alapján, de nem jött össze sajnos!
-
Ciccuka
veterán
válasz
Ciccuka #46869 üzenetére
Magyarul is itt van:
Keylogger a HP notebookjain -
-
fonseca
tag
-
onlineair
tag
válasz
Ciccuka #42630 üzenetére
Erről van valami hivatalos infó?
Ill mi lesz később? Egy teszt oldalon írták hogy alapból eléggé szegényes a fényerő, de hogy új korában milyen lehetett, ki tudja...
-
Opa
tag
válasz
Ciccuka #40131 üzenetére
Már visszavittem. Egyébként szürkés elmosódott pici foltszerűségek voltak meg egy részen egy kicsit sötétebb.
De ha jól tudom a pixelhiba nem is lehet szürke, meg gondolom nem is látszódhat szabálytalan "alakzatnak".
Szóval tuti vmi szennyeződés lehetett bent.
Rendes volt a srác, megnézte és nem kötözködött.
Kapok elvileg egy cseregépet pár nap múlva.
Köszönöm a segítő válaszokat!Előttem egy középkorú fickó páros láppal kétszer ráugrott egy nem működő fejhallgatóra dobozostól, mert céges számla miatt nem állhattak el a vásárlástól. Majd odadobta az asztalra: "Na most már bevizsgáltathatjátok"
-
PandaMonium
őstag
válasz
Ciccuka #40068 üzenetére
Azt tudom, hogy létezik hozzá, a kérdés inkább arra irányult, hogy az 1600x900-as modell csatlakozója megegyezik-e a FHD IPS verzió csatlakozójával (ergo kompatibilis-e vele). Sok laptopnál az alacsonyabb felbontású kiszerelések más alaplapi csatlakozóval érkeznek, hogy ne lehessen utólag olcsón panelt cserélni bennük.
-
letepem
aktív tag
válasz
Ciccuka #39886 üzenetére
A gazdája a hp health care vagy valami hasonló felügyeleti progi felhívása miatt updatelte annak segítségével így valószínű hogy hozzá tartozó BIOST frissített! Már az ilyen hard reset alap dolgokkal próbálkoztam sőt phoenix recoveryvel is de nem jutottam előrébb sajnos!
-
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Ciccuka #39835 üzenetére
hát igen, igazad van, bár nem ott vettük hanem a T-nél részletre
de most már mindegy
alapvetően nincsen vele bajom, teszi a dolgát, csak gondnokoltam hátha fel tudom egy kicsit turbózni, de sajnos a vásárlás előtt ennek nem néztem utána...
turbóztam én anno fel celeronos acert is, csak nem gondoltam hogy ezek az új cuccok, ennyire korlátozottak...
ha ezt anno tudom, akkor nem veszem meg az már fix -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Ciccuka #39833 üzenetére
hp 250 g3-ban szerettem volna egy kicsit felturbózni...
a ram növelés volt az első cél, no meg ha lehet akkor egy cpu csere, mondjuk 2-3 MB L2
jelenleg egy intel celeron n2840 van a gépben és 4 GB ram -
KZP
őstag
válasz
Ciccuka #39811 üzenetére
Nagyon is egyetértünk.
Akkor ezek szerint buták a mérnökök, fejlesztők is, akik újabb szoftvereket írnak a régebbi hardverekre is, mert minek az, ha működik a 8 évvel azelőttivel is...
Elfogadható érvet, azon kívül, hogy el lehet rontani a gépet a bios frissítéssel, nem igazán olvastam...
A hozzászólás gyűjtésről, hogy ki gyűjti és ki nem, jobb nem beszélni, nem is tudom, ki nem használja a "Szerkesztés" gombot 5 percen belül. Ja, de tudom. -
-
-
Ice&Lime
veterán
válasz
Ciccuka #39794 üzenetére
Van hogy a winupdate nem a legmegfelelőbb drivert teszi fel, mint a gyári, és gyáriból is van, hogy nem a legfrissebb a jobb, hanem ki kell próbálni mindet, melyik a jobb, és hiába régi, azt kell használni.
Az ssd téma egy teljesen más téma, ott driver téren általában nem kell csinálni semmit, csak nagyon kivételes esetekben. -
-
-
SkiDev
őstag
válasz
Ciccuka #39789 üzenetére
Ez az a laptop.
Bármilyen drivert szedhetek hozzá, nem tudom mivel felrakni... Nem reagál egyetlen hardverre sem benne. Se USB, se enthernet (talán ez a kék színű internet) kábel, nincs wifi sem. Megnéztem a dobozát, de valami alap drivert sem találtam, amivel működésre lehetne bírni. Mindenre azt írja, hogy nincs illesztőprogram.
Most akkor az volt alapból a FreeDOS mellett, amelyet telepítéskor legyalultam?Valami HP Documents néven volt.... Örülök... akkor gondolom szerviz
Ugyanakkor ez a HP weboldala kissé bonyolult nekem. Most akkor a hálózathoz is melyiket kell Realtec....?
Nem hittem volna, hogy ennyire nehéz, de akkor havernak hogy ment.... -
adika4444
addikt
válasz
Ciccuka #39639 üzenetére
Miben jobb?
Játékon és filmen kívűl, mert én inkább csak letöltögetek vele, netezek, stb. tehát ami inkább proc igényes, és kevésbé VGA.
Vagy ez a dedikált VGA másban is be tud segíteni?
(#39640) jakos73: Láttam DVGA-s laptopot, vékony volt meg ilyen műanyag, tehát nem egy üzleti valamicsoda, na az aztán úgy fűtött mint állat, pedig elvileg azon játék nem is nagyon ment. -
Cold5
senior tag
válasz
Ciccuka #39515 üzenetére
Ha a 90B képernyőnél azonnal enter-t nyomok (lépjen tovább) nem indul a ventilátor, ha várok 10-12mp (15mp után kikapcsolja magát) akkor felpörög a venti és normálisan megy a gép!
Statikusságra mindig figyelek és sok gépet szedtem már szét és raktam össze, ezek nem lehetnek gondok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Renault, Dacia topik
- Nintendo Switch 2
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Xiaomi 12T - egytucat
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Home server / házi szerver építése
- OLED TV topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Asus K53S - 15.6" / Core i3 / GT520MX / 8GB RAM / 1TB SSD
- Msi Thin Gamer laptop új állapotban, 2év 4 hónap garanciával, dobozával és töltőjével.
- Asus ROG Strix G15 Gamer laptop
- Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
- Bontatlan Lenovo Thinkpad x13 gen 2 Ryzen 5 pro 5650U 16GB RAM 256 SSD
- HP 250 G1 Laptop eladó: 16 GB RAM, 240 GB SSD, Windows 10, hibátlan működés
- Használt Acer HIPRO HP-A0652R3B Töltő laptop 65W 19V 3.42A, (5.5x1.7) kimenettel
- Huawei Matebook D14 (2021AP0442) (gyönyörű állapot)
- Acer ASpire Vero 11.Generációs i5-ös Munkagép! Core i5 1155G7 / 16GB DDR4 / Intel Iris XE / 512 SSD
- ASUS X55U magyar bill, csere is
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, megkímélt
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15,6"FHD IPS - i5-11320H - 16GB - 512GB - GTX 1650 - Win11 - 2év garancia
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest