Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zedii
aktív tag
válasz
Boxer001 #3716 üzenetére
6715b -m van, a ventim állandóan megy és qrvára zavaró. ha feltöltött a táp akkor ezz is halk sípolást hallatt. tököm kivan. és nekem se adtak gari levelet csak számlát.
mégvalami. a venti az utóbbi időbe kezdte el a durvulást (nonstop, kezdetben voltak halk periódusai, ha nem is hosszan, de rövid időre azért mégiscsak leállt. most meg úgy áll ,h indítást követően pörögni kezd és abba se hagyja.. megnéztem ,h méris lehet és azt hittem rosszul látok egy böngésző+thunderbir futattásval kevesebb mint 40 futó folyamattal 55fokon izzik rutinból a proci. arról nem beszélve ,h munka következtében ugrik mint állatt. fogalmam sincs mi generálja ezt, de már a hócipőm televan. mindenszírszart letíltottam avg&comodo tűzfal fut indítással együtt azt a többi windóz.)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest