- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarKoo
addikt
Nem tud valaki megoldást arra, hogy a gép Készenléti állapotba helyezése/Hibernálása után legyen kép a kijelzőn? Windows XP-t használok és egy HP dv6560-as noti. Manuális hibernálásnál és a kijelző lecsukásánál is egyaránt előjön a hiba.
-
Farcsy
tag
válasz
xcbiker #2987 üzenetére
www.newegg.com itt néztem...mamám kint él és 1100 dolcsi ami a max amit rászán ballagási ajándéknak ...én a hp-kat nézegettem...ez pont belefért a keretbe is és még jó is sztem mármint "géperősségileg" ...de nem értek hozzá...úgyhogy köszi az eddigi infokat is...ha vmi van még akk nyugodtan mondjátok ...szal akk szted ezzel pavilion-nal nem járok rosszul?...
-
ABE
őstag
válasz
asysoft #2995 üzenetére
Édesanyám nx6310-ese meg nem csinálja, azt hittem, viszonylag egyedi hibával állok szemben. De hát mégsem... Gondolom, így arra se nagy esély van, hogy garanciában kezdjenek ezzel valamit.
Szerk.:
Más: nézegettem kicsit a notim alját. Egy-két csavaron látszik, hogy bizergálva volt (pl. a vinyót a boltban a srác az orrom előtt szedte ki, hogy megmutassa a cseréjét). Én meg megnéztem a gépben lévő memória modult, illetve óvatosan végignéztem a csavarokat (rossz szokás, de találtam egy kiesőfélben lévőt is...). Ugye ebből nem lehet gond, ha esetleg ezt meglátják szervizben? Vagy itt is a legbiztosabb, ha beballagok vele egy HP partnerhez, és megmutizom a gépet, hogy mondjanak rá valamit? Bocsi, hogy sokat parázom ilyeneken, de biztosra akarok menni, nem akarok pl. feleslegesen kiadni lóvét gari bővítésre, ha esetleg úgyis visszadobnák... Ja, és elkezdtem a visszaolvasást, hogy ne maradjak hülye HP ügyben, de addig is szeretnék kis megnyugtatást.
-
ABE
őstag
Lenne egy kérdésem az nc4400-zal kapcsolatban: ha akksiról megy a gép, néha ciripelő, sípoló hangot ad a gép. Ha rádugom tápra, abbahagyja. Ez normális jelenség, vagy hiba?
-
spyduck
nagyúr
válasz
a.t.t.i. #2986 üzenetére
Ne általánosítsak
Mikor visszavittem a hibás dv6000-em, h cseréljék ki akkor kihoztak még 2-t és a 2-ből egy hibás volt!
2 probléma van a Pavilonokkal:
-1: ASIS gépek ami azt jelenti, h 70%-ban javított gépek
-2: DV6000 egy alapvetően hibás konstrukcióA DV6520-at nem ismerem, lehet, h jó de a srác dv6000-et akart venni, ráadásul celeronost!
-
asysoft
aktív tag
HP nx7400-as gépemben bővíteni szeretném a 80 gigás merevlemezt 160 gigásra. Gondolom ez notebookoknál picit komplikáltabb, mint egy asztalinál (fogyasztás, hőleadás, rezgés, stb miatt) , ezért titeket kérdezlek: milyen márkát vegyek?
-
BluEyes
őstag
Bios frissítése nagyon bonyolult. Letöltöd a windows/vista based verziót, katt-katt, és hátra dőlsz. Akku legyen a gépben, nehogy áramszünet-tréfa áldozata legyél.
Firmware esélytelen. A Matshita nem foglalkozik az oem cuccokkal, a HP kéne hogy frissítse, de erre ne számíts.a.t.t.i
Lehet az én hibám de nincs semmi gond a géppel.
-
hosszum
csendes tag
Csatlakozom A
.t.i. hozzászólásához nekem igaz az első notim és 1/2 éves. Esetleg a beépített mikrofonjaira lehet annyit mondani, hogy túl érzékeny és a noti alapzaja, (ami nem hangos) átmegy beszélgetésnél a mikrofonokon.
-
a.t.t.i.
senior tag
válasz
spyduck #2971 üzenetére
Szia.
ne általánosits.
Nekem is pavilionom van dv 6520as,nem csak szép,de nem is sipol,nem is lötyög a zsanér,és ennél szebb kijelzőt nem is láttam még.ez a 3.notim ,és kb 4éve notikat használok,tehát valami viszonyitási alapom van
Lehet az én hibám de nincs semmi gond a géppel.
Minden tipusból ki lehet fogni rosszat szerintem.
Én mindenkinek ajánlom a gépet,és ha garit kap rá szerintem nyugodtan megveheti. -
Csabcy
tag
Hi!
A 6720s.ben lévő MATSHITA DVD-RAM UJ-861H ATA Device-hoz honnan tudnám a
legújjabb FW letölteni, mert nem igazán találom sehol?
Valmint a biosom everest szerint :68MDU Ver. F.01, a HP oldalán láttam, hogy van
F.09-es bios , érdemes frissiteni , mert egyébbként semmi problémám nincs?
Esetleg a bios frissitésben van a DVD FW-is?
Hogyan megy a bios frissités?Köszi
Csabcy
-
Farcsy
tag
van 2 konkrét tipus ...ezek lennének azok... HP Pavilion DV9730US(KC329UA)
és a HP Compaq 6820s (RM347UT#ABA)...ezek között vacilálok...minőségileg melyik lehet jobb?...ha tudtok vmi tapasztalatot mondani akk megköszönném... -
teknova
csendes tag
válasz
nagyonnagy #2968 üzenetére
Nagyonnagy!!
Nekem is nx 7400-om van.Milyen memóriát vettél?? leírnád nekem?én vettem egy kingston-t,és nm megy -
teknova
csendes tag
válasz
spyduck #2957 üzenetére
Spyduck!
Sikerült megtalálni az 512es gyári memót a gépbe.Annyi volt,hogy a laptop alján 2 csavart kitekertem,majd a billenytűzetnél a 4 pöcköt elhúztam,és ott is volt.kicseréltem az 1 GB-osra,és ugyanúgy kék halál,mint mikor a 2 memó egyszerre ment!úgyhogy nm maradt más,mint visszacseréltetni,de az a baj,hogy nem tudom mi lehet a baj?? vagy akkor milyen memot is vegyek
pedig minden adat stimmel (667MHz, SO-DIMM)
-
bnorci71
addikt
Sziasztok!
valaki cserélt már NX6310-be HDD-t egy 250Gb-on gondolkodok. alaplap elboldogul vele gond nélkül?
-
ABE
őstag
Elnézést, még annyi kimaradt, hogy angol billentyűzetes a gépem, és szeretném magyar kiosztásúra lecserélni. Ahol vettem, kb. 12.000 forintos árat mondtak, és rendelésre tudják csak hozni. Van esély ennél olcsóbban szerezni, vagy van ajánlott hely, ahol érdemes érdeklődni (az alant linkelt bolton kívül)?
-
ABE
őstag
Sziasztok!
Ugye most vettem egy Renew-s nc4400-ast, és szeretnék majd rá garanciabővítést venni. A Notebookstore-ban azt mondták, hogy 60 napon belül kell ezt megrendelnem, viszont eddig úgy tudtam, hogy a garancia lejárta előtt. Mi az igazság? A bolt szerint meg kell rendelni a garanciát, ami 2 hét. Ez tényleg ilyen sok idő? Ha megrendelem, akkor a határidőnél (ameddig bővíteni lehet) a rendelés dátumát, vagy az aktiválását nézik? Náluk érdemes a garancia bővítést venni, vagy inkább közvetlenül a HP-tól?
Szerk:
Még egy kérdés: a gépen van bluetooth egység, és megpróbáltam egy sztereó Nokia fejhallgatóval összepárosítani. Headsetként megy is a dolog, de így hallgathatatlan a zene, mert rossz a minőség. Más módon pedig nem tudok kapcsolódni, pedig egy USB-s bluetooth vevőnél meg tudtam csinálni, hogy a fejhallgatót valami más audió módban kapcsoltam össze, és akkor nagyon szépen szólt. Erre valakinek ötlete? A HP-s bluetooth drivert és programot töltöttem le. Van ennek valami alternatívája? BlueSoleil program nem akart működni.
-
Farcsy
tag
sziasztok...annyiban tudna vki segíteni hogy a hp pavilion és compaq között van-e vmi minőségbeli külömbség?..vagy milyen külömbség van egyáltalán közöttük?
-
spyduck
nagyúr
Ha megveszed életed egyik legnagyobb hibáját követed el!!!! Elég szájbarágos vol?
Nekem is ilyen volt, 3 nap után beszart:
előnyei: nagyon szép
hátrányai: ez a modell nagyon lassú, idegesítő sípoló hangot ad ki ami dv6000 betegség (nekem megfájdult tőle a fejem), zsanérok lötyögnek és nem tudod beállítani a kijelzőt, h jó legyen neked!
Ha HP-t akarsz venni akkor néz vmi jó kis renew gépet de ne pavilion-t hanem HPQ-t!
pl.: itt! -
tog101
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Most akarnak eladni nekem, egy új pavilion dv6000-est sempronnal,nVidiával,80HDD-vel
110e -étr. Mivel olvastam a régebbi hozzászólásokat ....ami hideget is meleget is ad a gépnek.....ézért valaki írja már meg a frankót..szájbarágósan ha lehet..vegyem vagy ne vegyem??? Előrre is köszönök minden tanácsot.
Csáhalipá:Tog101 -
nagyonnagy
csendes tag
Ja, és akit érdekel van egy
DDR2 SODIMM 512MB 667MHz (a HP nx7400 noti eredeti gyári memóriája)
Az enyémbe tettem 2x1GB memóriát. Így feleslegessé vált.
-
nagyonnagy
csendes tag
Sziasztok, ismét SEGÍTSÉGért fordulok hozzátok.
HP nx7400 notim kijelzője bedöglött, és a garija 2hónapja lejárt.
Keresek még garanciális, 15,4 WSGA matt kijelzővel rendelkező, HP noti gyári számát.Találkozhatunk személyesen és akár meg is egyezhetük.
-
Farcsy
tag
hello, üdv mindenkinek...
lenne egy eléggé fontos kérdésem..laptopot szeretnék venni és véleményeteket szeretném kérni hogy ez jónak mondható-e?...http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834147558
Newegg.com - HP Pavilion DV9730US(KC329UA) NoteBook AMD Turion 64 X2 TL-64(2.20GHz) 17.0" Wide XGA+ 3GB 250GB 5400rpm DVD Super Multi NVIDIA GeForce 7150M - Retail
nem nagyon értek a laptopokhoz...vagy esteleg annyi hogy ennek a tipusnak van -e vmi hátránya vagy előnye...válaszaitokat előre is köszi -
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
válasz
teknova #2951 üzenetére
Ezt hívják KÉK halálnak (ilyenkor vamelyik hardver nem kompatibilis a gépedbe, adott esetben az új memória!)
Meg kéne tudnod valahonnan, h a memóriának a modultípusa egyforma-e, mert ilyenkor az fontos!
Elvileg SO-DIMM, ha nem egyezik akkor az a probléma, próbálj bele másik ramot!
Próbáld meg úgy is, h csak az 1 gigát rakod bele! -
teknova
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy nagy problémám. HP nx 7400 as laptopom van (alapból Samsung DDR2 667 MHz 512MB RAM van benne). Vettem hozzá egy Kingston DDR2 667MHz 667 1024es RAM-ot,mivel bővíteni akarom a memóriát.Mikor beraktam az új memót,bekapcsoltam a gépet,egyből felismerte a memóriát,kiírta hogy memory installed, meg hogy látja a 1,5GB-ot.Elkezdett betölteni a gép,és az XP bejelentkező képernyő után elkékült a képernyő,csomó minden ki volt írva,de nm tom elolvasni,mert egyből újraindítja a gépet,és ez folyamatosan megismétlődik,és egyserűen nm tölt be a windowmi lehet a baj? mit csináljak?
Előre is köszönöm a segítségeket!
-
ANT
őstag
válasz
spyduck #2947 üzenetére
Nem. Az a jelenség, hogy néha új oldal betöltődése helyett csak kergeti saját magát a karika a Firefox-ban (vagy másképp "homokórázik"). És ha így hagynám, akkor az idők végezetéig csinálná. Ilyenkor gyengébb a vett jel---->kapcsolat bontás, újra csatlakozás, örülés. De van úgy, hogy ezt napokig nem csinálja, aztán rövid időn belül többször is.
Viszont az is igaz, hogy mindig látok 3-4 másik hálózatot is a közelben. Lehet, hogy azok is bezavarnak? -
spyduck
nagyúr
válasz
gessztenye #2940 üzenetére
Ez nem hang hanem modem, az "audio" dolog kicsit megtévesztő!
-
spyduck
nagyúr
Az én gépemben is volt ilyen aminek nem volt drivere a neten, a hozzá kapott vista driverekkel telepítettem fel xp-re, kicsit érdekes! Az enyémnek az volt a neve, h "modem a high audio buson"-vszínűleg a tiéd is ugyan ez csak angolul leírva!
Próbáld meg ezt (szvsz ez lesz a megoldás!!!)Remélem xp-hez kell!
-
gessztenye
csendes tag
... azt mondta.. :-) ááááá távolíts el minden eszközt az eszközkezelőből, ami felkiáltójelezve van, és a "programok eltávolítása" eszközzel tüntess el mindent, ami a hangkarival kapcs. Everesttel nézd meg, hogy a te gépedbe melyik hangkarit rakták, majd ha jól emlékszem, egy pci eszköz update, vagy hasonló nevű drivert kell keresned.. majd az fogja kérni a hangtelepítőt... nekem így sikerült. (nekem is nx6310 van..)
-
xlalix
tag
válasz
gessztenye #2938 üzenetére
éppen uj rendszert tettem fel tehát még szűz volt a gép...nem az enyém a gép és azt mondta a haverom h semmi drivere nincs...
-
ANT
őstag
Lenne egy kérdésem 6715b (GB835EA) típussal kapcsolatban. Vez. nélküli netnél milyen jelerősség van? Nálam 3-4 között ingadozik, pedig a router légvonalban 3,5 méterre van, szobán belül. A router típusa D-Link DI-614+, jelteljesítmény maximumon, minden csatornát végigpróbáltam. Ha a laptoppal odamegyek a router mellé, 5-ös jelet tud venni. Ilyen gyenge lenne a beépített antenna?
-
xlalix
tag
hp nx6310 noti hangkártya telepítésnél ezt írja:The HDA Audio bus driver is required and not found
Mi lehet a gond??: -
ABE
őstag
Hali Mindenki!
Mai napon szereztem a Toshiba notim helyett egy HP nc4400-ast, és gondoltam, csak elújságolom, hogy mivanmi.
Ahogy láttam, más is elégedetten használja, remélem, hogy nekem is be fog válni. Egyelőre a kis képernyőt próbálom szokni, és az angol billentyűzetet.
-
xcbiker
addikt
Egyesek szerint nem volt teljesen érthető az előbbi hozzászólásom.
NEM illegális szoftverről van szó!
Egyszerűem csak a gyári telepítőkészletekről csináltam egy-egy másolatot amibe beleintegráltam a drivereket, hogy ne legyen a jövőben probléma, ha egy legális xp-t kell telepítenem.
A cd key-eket mindenkinek magának kell megoldani. Ez csak azoknak lehet segítség aki megvásárolt xp-t szeretne telepíteni, de az övében nincs benne a driver.
-
kopac
csendes tag
látom nem tudtad követni az eseményeket
kinéztem magamnak egy 6720 650-est csak az már nem volt meg sajna, így került a képbe az530 ke666aa. fürge kis gép, 1,8-as core duoval gigás rammal 120as vinyóval. csak természetesen nem adtak semmi drivert hozzá... most ezzel szórakozok éppen. tudtok eseteleg satat felismerő divert az xphez valahol. a biosban kilőttem a satat, így mükszik de nem ártana,ha mégiscsak dolgozna az is. leginkább a hangkártya szarakszik, egydriver sem akar barátkozni vele. íígy semmi filmezés meg hasonlók.....
-
kopac
csendes tag
-
kopac
csendes tag
szevasztok!
egy kicsit lecsréltem a 6720-ast, ugyanis rendesen használt volt már szegényke...
beszereztem egy 530 ke666aa-t: a gáz az, hogy nem adtak hozzá egy darab drivert se. leszedtem amit tudtam a hpról, de a hangkártyát nem akarja felismerni sehogymárpedig gép zene nélkül nem gép. ha tudtok segítsetek kérlek, mert nem akarom folyton a venti zúgását hallgatni!!!!! it a megszelídítendő állatka:
Intel 82801GBM ICH7-M - High Definition Audio Controller [A-1]adjatok zenééééééééééééét!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lécccccccccciiiiii
-
beklas
csendes tag
Nah megint kérdéssel fordulok az itteni "pro" notebook-vásárlókhoz.
Kb. 180.000 Ft-ért 3 gépet néztem ki. Kicsit majd játszanék is vele, de elsősorban filmnézésre, egyetemi cuccokhoz kellene. A fórum előző hsz-eit most tényleg nem volt időm végigolvasni és a héten esedékes a dolog és mivel 40 órám van a héten nem fog időm jutni rá. Kérlek azért válaszoljatok a kérdésemre...
A gépek:2 gép a Bestbyte-nál ASUS
Ezekhez kérnék +1GB RAM-ot így lenne 175.000 Ft
és egy másik boltban (notebookstore)
HP pavilion dv6000 home entertainment
• 15.4"WXGA (1280x800pixel) Brightview™ HD • nVIDIA GeForce 7400 512MB TrueCache
• Core2-Duo T5300 (1.6GHz/2MB/533) • 2048MB DDR-2 • 160GB HDD • DRW LightScr.
• Wi-Fi (802.11a/b/g) • 1.3MP WebCam • Microsoft Windows Vista H-Premium • Remotenotebook PC
renew • 1év HP garancia*
akciós, raktáron
akciós bruttó ár: 179.988,-- -
spyduck
nagyúr
A RENEW besorolású termékek jogilag újak, rendelkeznek a HP egy, kettõ, vagy három éves nemzetközi garanciájával és támogatásával, valamint a Microsoft valamely operációs rendszerének szoftverlicenszével. Ezek a termékek vagy beragadt készlet, vagy meghiúsult üzlet miatt váltak a program részévé, illetve elõfordul, hogy bemutató/minta darabok voltak, vagy éppen kifutott konfigurációk/modellek. Továbbá itt szeretnénk felhívni figyelmét, hogy a HP-Magyarország által még nem forgalmazott termékek (összes HP pavilion és COMPAQ presario típus) garanciája és támogatása hazánkban jelenleg sajnos még nem él. Ezen termékek garanciáját hivatalosan csak azokban az országokban lehet érvényesíteni, ahol a Hewlett Packard cég jelen van az úgynevezett "consumer" vonallal, azaz értékesít HP pavilion és COMPAQ presario termékeket. Amennyiben Ön sokat utazik, szüksége lehet világ-garanciára, vagy csak kizárólag a gyártó által nyújtott garanciális szolgáltatásokban bízik, akkor azt javasoljuk, hogy inkább válasszon a HP-COMPAQ business class (üzleti) sorozatából, mert ezen típusok a világ összes országában hivatalosan forgalmazottak és támogatottak
A renew tul.képpen 1 akció amit nem szabad kihagyni!
-
kopac
csendes tag
szvasztok!
kösz mindenkinek a javaslatokat és a külön utánajárást! meglett a szerencsés nyertes: egy 6720/ 650-es. core2 duo 1.6 T5470/Intel® Graphics Media Accelerator X3100 348mb /1gb ddr2/120as vinyo és a szokásos 6720-as átlagcuccok.
csak egy kis bökkenő van: a noti renew-s. mit tudtok a dologról? volt-e hasonlótok? jogilag új, és egy éves hp garit adnak rá.... hmm-hmm??
további szép napokat -
mrkorathadam
csendes tag
Hi!
HP Compaq nx9020 laptopom van, de már a második vinyómat nyirta ki, 1 hónapon belül, ugyanúgy mindkettőt. USB-ről mennek, de bootolni nem lehet róluk, jelenleg minden inditás kékhalálba torkoll. Állítólag az alaplapommal van a baj, de az meg elég drága ha cserélni kell. Mivel nem értek igazán a témához, kérem segítsetek, hogy mi lehet a baj, és lehet e javitani a dolgot, vagy csak csere, ja és aki pécsi, hova érdemes vinnem.
Előre is kösz, Ádám
-
-
Maxiri
tag
válasz
palbence #2905 üzenetére
Mindig ilyen meleg volt a laptop, vagy csak az utóbbi időben? Mert ha csak az utóbbi időben, akkor egyszerűen elkoszosodhattak a hűtőborda lamellái. Ismervén az ACER laptoppok keskeny hőcsatornáját, nem kell sok nekik egy eltömődéshez. Ezesetben szedd le a hátulján lévő szerviznyílásokat és porszívózd ki egy erős porszívóval. Szippanthatsz a venti fölött is, csak vigyázz, ne hogy túlpörgesd a ventit a porszívóval
. A kifújó-nyílást is porszívózd ki.
(Porszívózni mindenképp porszívózz, mert az nem árthat(prociventire figyelj))
Ha nem csak az utóbbi időben, akkor vagy 1ventis a géped, amit kétlek egy x1600-as videokari hallatán, vagy rossz a hővezető-pasztázása a bordáknak (ez ragasztja össze fizikailag a bordákat a cpu/gpu-val). Ha 1ventis a géped, akkor necces a helyzet, mivel sokmindent a magas hő ellen nem lehet tenni. De ha hőpaszta-gondok vannak, akkor vagy szétkapod a gépet a garanciát az ablakon kidobván és újrapasztázol, vagy elküldöd gariba és ők megteszik mindezt új garival. Azt tudnod kell, hogy a 90°C nem tesz jót hosszútávon a procinak. Mielőtt elküldöd gariba, azért dobd meg az acer.hu-t egy emaillel, hátha megnyugtatnak(kétlem)
-
palbence
tag
szia köszi a gyors választ, maxiri.
a hőmérsékletet én is everestel néztem meg.
ram: 2x 1gb kingmax ddr2es 667 mhz-en
videokártya: ati radeon x1600 256 mb ddr 2 memóriával + 256 mb hypermemoryvel
a laptop 2007. júniusi. azt tudtam, hogy speedtepes, de még 1 ghZ-en is több, mint 60 fokos -
Maxiri
tag
válasz
palbence #2901 üzenetére
Kedves palbence! Az az iszonyat magas hőmérséklet, hogy jött össze?!?
Eléggé furcsálom, mivel a T2300E speedstep-es. Elméletileg használaton kívül vagy kis igénybevételkor le kéne essen a processzor-szorzó 10×-ről 6×-ra => a processzor sebesség 1,6 gHz-ről leesik 1gHz-re => kisebb teljesítmény, kevesebb hő. Mondjuk tejles igénybevételkor sem lenne szabad 90°C-ig mennie, 70°C-on meg kéne állnia. Ajánlom az EVEREST nevű programot, hogy megnézhesd, milyen sebességen megy a procid, és az egyéb alkatrészek a gépedben. A procid 13W-31W között fogyaszt, és nagyonmax 100°C-ig mehet. Az Én T7250-es 2gHz-es procim alapból 40°C-on van, max 35W-t képes fogyasztani és akkor sem megy a hő 75 fok fölé, igaz eléggé pörög benne a venti
. Mikori a gép, milyen videokarival, mennyi memóriával? Notebookot ne is próbálj húzni
.
-
Maxiri
tag
Hát igen. Ez valószínüleg valami alaplapi kis kondi lesz, vagy az inverter. Mivel ha valamilyen eszközt rácsatlakoztatsz, akkor az elszivja az áramot. Vagy egyszerűen már az aksid alig akarja tartani a feszültésget, vagy már az alaplapi kondijaid közt van egy elhasználódott. Vagy az inverternek kevés a fesz, amit az aksi produkál. Ha még garis, akkor érdemes megpróbálkozni a szervizzel.
-
bocX
tag
"A vinnyog szót mire értetted?" pontosan arra amit te is irsz hogy "ez a sípolás, valami magas frekvenciájú zaj, ami az ember szürkeállományáig hat"
csak akkor jön elő ha nincs töltőn és fel van vértezve a gép midnennel vagy legalábbis valami eszköz be van dugva, rendszerint usb, a többi esetben elenyésző
-
palbence
tag
sziaztok. lenne egy problémám:
van egy acer aspire 5672nwlmi notim, egy core duo t2300e-vel.
normális az, hogy 2d-s használat mellett is 70-80 fokos a proci és 3d-s játékok alatt felmegy 90 fokig? a proci gyári órajelen van (1.66 gHz), nem húztam semmit. 2 giga ramom van.- tudom, hogy ez hp-s topik, de ha valaki tud, akkor légyszi segítsen
- sry az offolásért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged