- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi hangfal építés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyani
őstag
noti megjött, vista feláll, hálózatot csinálnám erre crash kék halál fekete képernyő.
kikapcs bekapcs boot device not found. system check indít memory pass. hard drive does not exist.technikussal chateltem mondta vigyem vissza 15 napon belül kötelesek cserélni.
-
adm
őstag
válasz
golyani #5197 üzenetére
proci, chipset, (w)lan: gyári intel -> le tudod tölteni. valószínű, hogy nem lesz probléma.
rendszer eszközök: valószínűleg nincs túl bonyolítva, de hasonló modelleknél talán megtalálható. (szervizes tudja megmondani, mennyiben különböznek rendszer szinten a hpq és pavilion gépek)
vga: kicsi rá az esély, hogy a hp saját drivert írt volna ehhez a tömeg vga-hoz. kerestess rá az automatikus driver felismerővel az nvidiával. de ha mégis saját lenne, valószínűleg tudod használni bármelyik 9xxx szériához írt drivert.
tuner: talán megegyezik valamelyik régebbi típusban lévővel és van hozzá driver is
bill+touchpad: kis szerencsével más típusoknál is ezt használták.
kamera: szintén körül kell nézni.
bluetooth: ha megtudod a típusát biztosan találsz
ujjlenyomatolvasó: nagy eséllyel ugyan az mint a többi modellben. szintén meg kell tudni a típusát
sok türelemmel van rá esélyed, hogy összebarkácsold. ha gyárilag rajta van a vista tudd meg pontosan, hogy mik vannak a gépben!
-
adm
őstag
-
golyani
őstag
holnap érkezik a HP Pavilion dv5-1080eh notim és nme nagyon találok hozzá XP-s drivert. létezik rá vagy ne is reménykedjek ilyenben?
-
Messzilátó
csendes tag
Ha már a HP Security Manager jött elő, akkor két kérdésem is lenne ezzel kapcsolatban:
1. Amikor a gép új volt (nem piszkáltam el), még működött a Sign in funkció. Most viszont sehol sem találom. Van valaikinek ötelete merre keressem?
2. Miért van az, hogy ha valamit beállítok a fenti progiban, akkor sokáig tart míg elfogadja. Van, hogy egy percnél is tovább forog a köröcske. (win vista bus 32) -
gabcsikovo
csendes tag
sziasztok segítsetek légyszi
van egy hp nx 9010- laptopom és nem birom előhívni a boot menűt ..próbáltam az f2 f12 illetve az esc gombokkal de nem a boot menű jött elő . uj windowst szeretnék felrakni
-
mustad1
tag
sziasztok
mindent az itt leírtak szerint csináltasm de nem megy fel az xp mikor elindul a telepítő kb 2-3 perc után lefagy és ezt írja -
burikg
csendes tag
Hello, most a heten kaptam a tengerentulrol egy Compaq Presario CQ50 106A laptopot $499-ert. Vista Home Premium van rajta, 3GB RAM, 250HDD, 2GHz-es AMD X2 Ultra RM70 proci, lightscribe kepes CD-DVD iro, nVidia 8200 dedikalt grafikus kartya.
XP telepitese megoldhato-e? Nincs hozza driver a HP oldalain.
Kosz a segitseget. -
mustad1
tag
Sziasztok 3450es ati mit tud? Kb milyen asztali szintnek felel meg? Tud annyit mint a 2400 xt? Es esetleg vki nemtudna xp telepiteseben segiteni? Nemreg irtam mi a gond. Koszi
-
Magnum_
nagyúr
válasz
alexanderov #5183 üzenetére
én most vettem igencsak jo áron renew 6910p-t.. eddig szuper... és ha belegondolok, hogy ennyiért egy FuSi se jött volna ki...
-
adm
őstag
válasz
a jobb boltokban tételesen megmutatják a gépet és van módod ellenőrizni pl a bios infók alapján a felszereltségét.
ezeket a komponenseket nem nagyon tudod megbízhatóan tesztelni pár perc alatt. viszont a kijelzőt - főleg nagyobb felbontásoknál - érdemes átnézni. szintén a jobb boltokban ezt vásárlás előtt is megteheted és cserélhetsz gépet, így nem muszáj utólagos garanciális procedúrán átesni.
amit eddig a fórumon találtam, mindenki újnak tűnő gépet kapott. sértetlen csomagolásban sértetlen gépet új illattal stb. egyes vélemények szerint a renew gépek közt lehet javított/ "átalakított" típus is.
-
csabors
tag
válasz
Szia.
Nyugodtan hagyatkozz a boltra. Segítőkészek és nem átverősek. Az, hogy az alkatrészek mennyire vannak rendben, a használat során fog kiderülni. Ne aggódj én kb. 10 renew gépet hoztam el a már sokszor említett notebookbolt-ból és egyiknek sem volt semmi baja, és azt hiszem azóta sincs.
Bátran vásárolhatsz...!Üdv:
-
alexanderov
csendes tag
Sziasztok!
HP renew gépet szeretnék venni, mert kevés a pénzem, de szeretnék jó gépet venni...
Valahol olvastam, hogy érdemes megnézni jól a gépet, amit így vesz az ember. Mit érdemes főleg megnézni rajta? Pl. honnan tudhatnám, hogy a winyó, proc, memória rendben van? Meg amúgy milyenek a tapasztalatok a renew gépekkel kapcsolatban? -
papsZa
tag
válasz
#35962624 #5158 üzenetére
Szia!
Nem tudom megmondani a frankó megoldást, de szerintem a 8600M sovány lesz egy jó COD4-hez. Nagyon-nagyon csalóka, mert a mobility kártyák teljesítménye kb fele az asztalihoz képest. Felezik sávszélességüket, szeretik lassabb memóriával szerelni őket.
Szerintem ha COD4-is kell, akkor inkább az Acer a 9600GT-vel ,ha DDR3-as memóval van szerelve, de csak akkor, mert egy 8600M GT 256DDR3-al lenyomja az 9600 GT 512DDR2-es kareszt.
Ha a linux is fontos neked, akkor mindenképp nvidia vga legyen a gépedbe, mert az ati-s linuxos driverek...
remélem segítettem valamit
Üdv.
-
jamesss
csendes tag
hi,
kinéztem egy paviliont, és rövid időn belül kéne döntenem, megveszem e.
HP Pavilion DV6940HU FN625EA
http://www.notebook.hu/notebook/compaq/hp_pavilion/hp-pavilion-dv6940hu-fn625eamegfelel a config. meg az ár, csak arra lennék kíváncsi, hogy mennyire hű a HP névhez ez az új pavilion sorozat. Hardver/szoftver megbízhatóság, kopás, kb mennyit bír az akksi, ilyesmik érdekelnének.
Meg hogy mennyit jelent az ha nem Mobile Intel® Pentium® dual-core T2390 proci van benne, hanem Mobile Intel® Core2 Duo T5750 (2mag,64bit)? ugye nem ér meg +20e-t?konkértan ez a jobb procis:
HP Pavilion DV6960HU FM455EA
http://www.notebook.hu/notebook/compaq/hp_pavilion/hp-pavilion-dv6960hu-fm455eaVan-e valami összehasonlító teszt?
köszi
-
lasa
tag
Valaki próbálkozott már a billentyű ki pattintásával ? Sajna nekem olasz a bill.kiosztás. Vagy mit lehet tenni hogy jo legyen ?
-
ABE
őstag
válasz
spyduck #5175 üzenetére
Csak a driverét rakd fel, a szoftverét pedig szedd le. Akkor nem fog kekeckedni.
Ha használni akarod az ujjlenyomatolvasót, akkor viszont meg kell barátkozni a jelenséggel.
Ha külön nem szedhető le driver (Fingerprint Minimum Install), akkor a telepítési mappából asszem' ki lehet gyűjteni a drivert.
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Hogy lehet inaktívvá tenni HP 6910p-n az újlenyomat olvasót. Azért kérdezem mert ha rajta hagyom az ujjam rögtön pittyeg és kiírja, h:
"the image was scanned but it has poor quality......... " de ez lényegtelen. A lényeg, h, h lehet inaktívvá tenni? -
mustad1
tag
Üdv
Sikerült ma vásárolnom, egy HP dv51-1020 as gépet. Vista van rajta, de én szeretnék xp-t rárakni, csak az xp telepítésénél lefagy még az elején. gondolom kéne neki valami vinyó driver.
aki tud legyenszíves segítsen, hogy feltudjam rakni az xp-t
köszönöm szépen! -
lasa
tag
Üdv . DV2000 pavilion-nál hogy lehet élesiteni, normalizálni a 1024x768 -as felbontás? Tudom láma a kérdés
Köszi
-
A_ScHuLcZ
addikt
Ez a laptop szerintetek jó választás 160ért?
HP 6910p:
14.1"WXGA (1280x800pixel) antiglare • ATi Radeon X2300 384MB HM • 3G/HSDPA opc
• Core2-Duo T7300 (2.0GHz/4MB/800) • 1024MB DDR2 • 80GB HDD • mb-II DVD+/-RW
• Wi-Fi (802.11a/b/g) • Bluetooth(v2.0) • 2kg • fémház • MS Windows Vista BusinessAz akksi 6 cellás 4000mAh.
Memóriát kicsit kevésnek találom, bővíteném plusz 1gigával, ami plusz 3800Ft.
Winyó is lehetne nagyobb, de már annak is örülök h ilyen áron találtam olyat, amiben normális vga van, szóval annyi baj legyenElsősorban munkára, filmezésre kell, fontos a mobilitás, de nem árt, ha néha tudok rajta játszani is
-
Chance
tag
Üdv! Kíváncsi lennék, mit szóltok ehhez: [link]
Tudom, hogy renew, de gondolom, most hogy jönnek az új Pavilionok Magyarországra, csak jjobb lesz a szervíz+alkatrészellátás...Nem? -
origamihl
csendes tag
Sziasztok ! Van egy hp 6720-am és be szeretném állítani a monitort rendesen. Van esetleg vkinek blue eye beállítás hozzá , vagy ilyesmi? Vagy esetleg vkinek lenne ötlete milyen progival próbálkozzak?
-
Magnum_
nagyúr
sziasztok! beléptem a klubba egy HP 6910p-vel
-
törölt tag
Sziasztok!
Laptopot vennék max. 210e Ft-ért. Kb. heti 8 alkalommal hordoznám (vigyázok a cuccaimra úgyhogy óvatosan kezelném
), játékra is használnám, de elég ha a CoD2, CoD4 meg a Fifa 07 normálisan futna, és nem ártana ha azért 1,5 órát bírna az akksija.
Kiválasztottam 4 gépet (vagyis eddig ezeket találtam számomra megfelelőnek):
1. [Asus]
2. [Acer]
3. [MSI]
4. [HP]Teljesítményre az Acer gondolom az abszolút nyerő, ám ez már nagyon határeset árban, igazából olyan ésszerű megoldás kellene, ami ár/érték/minőség arányban a legjobb.
Ha valaki tud ajánlani hasonló kategóriában másik típust, azt is nagyon szívesen fogadom.
Elsősorban véleményekre volnék kíváncsi, tapasztalatokra, és ha netán valaki rendelkezik ezen gépek bármelyikével az leírhatná részletesen a tapasztalatait.Előre is köszönöm mindenki segítségét!
-
ABE
őstag
válasz
philoxenia #5156 üzenetére
Nem csak a HP topicba ír spyduck. Mindegy, mindenkinek van rossz napja, nekem is gyakran, nem ér ennyit a téma.
Hogy ON is legyek: anyám nx6310-e gépének alaplapja meghalt (állítólag túláram miatt), kíváncsi vagyok, javítható-e, vagy cserélni kell a lapot. Remélem semmi mást nem vitt magával, mert akkor javítás elfelejtve.
-
zeorsdfd
senior tag
Nem tudok dönteni, segítsetek:
HP Pavilion DV5-1040eh FM570EA
vagy
HP Compaq 6820s Businessugye a Pavilion az plusz 60k, de vajon tényleg annyival (mennyivel?) jobb?
-
neduddki
nagyúr
HI!
elnezest de lilla kodom sincs, az bisztos hogy egy rakast indezet lattam az osszes tszcseben meg a heten, de megboldogult emlekeimben meg a eloado nenik jo sziveben nem a reg het pentek del a vizvalaszto?:- ) amugy mintha az oktatonak is lenne vmi korlat hogy meddgi lehet berini jegyeklet nem /vot vmi morozskodas lehet hogy ez vot/? amugy egyeszteteskor bpoven gyunnek fax-ok ijjenojjananomalikrul meny at abornyutotyikba hatha ottan tugyak:- )))
nem koszond nagy szivem es hihetlen tudasom segitett ebben a info megosztasban:- )))udv
neduddki
-
ABE
őstag
válasz
neduddki #5144 üzenetére
nyugoggy meg nem vayg edjedul neke msi teccik hogy miket beszelgttk
vanaki csak nez de nem olvass )meg osszaa tudast(
OFF
meddig lehhet a zindex jegyekket beirati mer nekem meg elmaradt par es a eneregtika tanszek benyelte évvegen most meg szopok emrt meg vadj harom jegyet bekell iratnom
sokkat kell fizetni egy jegyert ha kateha irja eb?? asszem et tudo daválaszt dehanem akkro bocsanat azkltasert
ON
-
neduddki
nagyúr
válasz
spyduck #5140 üzenetére
HI!
na akkor kemenyen gondolkozz el hogy mirol szolt az a rofoges... :- )))
udv
neduddki
p.s. vagy fogalmazzubk masken ket valtozatban:
1 hol ltaatl engem biznisz-en kivul hpq-t szivembeol dicserni
2 Te meg csattogo szarnyu lepket tologasztal es pavilionrol almostal mikro mar bosegesen a biznyicet adtam ugyfeleknek /mod: akik azota is kivalo elgedetseggel hasznaljak: - )/:- )))
mod: ABE: attol en meg mindent mekteszek, de hat legyen ma vmi az U bajuk is:- )))
-
A_ScHuLcZ
addikt
Ez a laptop szerintetek milyen? A VGA elég erős benne,ahogy elnézem, bár 1 kicsit többe kerül, mint amit szánnék rá. Az a baj, hogy az akksijáról nem találtam semmit.
HP Pavilion DV51020HU laptop
Leírás:
15,4” WXGA BV kijelzo, AMD Athlon™ 64 X2 kétmagos processzor notebook-számítógépekhez QL-60, 2 GB RAM, 160 GB HDD, Lightscribe Super Multi DVD-író, ATI Mobility Radeon HD 3450 +256 MB, WLAN 802.11 b/g, ExpressCard, Bluetooth, webkamera, 5-in-1 kártyaolvasó, Altec Lansing hangszórók, 2 év háztól házig garancia, MS Works, Windows Vista Home Premium -
ABE
őstag
válasz
JagdPanther #5120 üzenetére
Eszközkezelőben nincs véletlenül ismeretlen eszköz? Driver fel van telepítve?
-
McCoy20
tag
még kérdés: ha dvd ről nézek filmet akkor azt hogyan lehetne elérni hogy ne pörögjön annyira a meghajtó (halkabb legyen)???
-
vallas
őstag
Hi!
13:00-tól elérhető lesz a HP 6910p Bemutatóm a Logouton....
-
djcapaporc
csendes tag
Sziasztok!
Ehhez a szerkezethez mit szóltok? : HP-Compaq 6730s (KU350EA)
http://usanotebook.hu/index.php?&tpl=product&prid=8819Illetve a 6720asban miért nem bízol meg spyduck?
Üdv
porc
-
papsZa
tag
válasz
JagdPanther #5122 üzenetére
Hmm.. Ez fura. Hülye kérés, de van ujjlenyomat olvasód
?
Szóval.. őőőő... amikor telepítetted a hp sec suit-ot ,akkor nem szólt, hogy az ujjlenyomat olvasót nem telepíti valami miatt. Nekem a telepítés végén szólt, hogy mivel nincs TPM chip a gépemben, ezért a TPM-es részt nem tette fel.
Esetleg reinstall... Egyébként passzolom.
-
papsZa
tag
Hello,
Tegnap délután vettem egy renew HPQ 8710p-t. Nagyon kíváncsian vártam, mégis milyen lesz az új masina, az első notebook-om. Tesztelgettem a masinát és gondoltam megosztom a véleményem veletek hátha hasznotokra válik a dolog.
Először is el kell mondjam, hogy külön köszönet jár a boltosoknak a segítőkészségükért és a hozzáállásukért. Spanyol billentyűzet helyett angolt kaptam, kicserélték plusz költség nélkül és a Vista helyett XP-t is sikerült kunyiznom
Elég masszív a szerkezet, fém házas masina 17-es kijelzővel. Jó nehéz, de mivel desktop helyett vettem ezért nem igazán cipelem, így ez nem zavaró. Néhány paraméter:
2.2Ghz Centrino dual core-os, 4MB cache-el
3GB ram (bővítettem)
160-as 5400rpm-es hdd, valami HP protection-nnel
Quadro NVS 320M vga
lightsribe-os dual layeres dvd
Valami HD audio
Van USB2, firewire, bluetooth, WLAN, GigabitLAN, modem, audio csatlakozók, PCMCIA, secure card slot, vga kimenet stb.Jól felszerelt gép.
Kezdem a kijelzővel:
- tényleg tükröződés mentesnek tűnik, mivel nem volt egyszer sem semmiféle tükröződés rajta, ami ugyan egy picit furcsa is nekem, mert a bevonat miatt (gondolom én) nem olyan élénkeke a színek, mint a CRT-n. Nem kell rosszra gondolni, de a crt színvilágától kissé elmarad.
- nekem nagyon-nagyon tetszik a nagy méretű kijelző, mert jól elfér a desktopon minden, az 1440x900-as felbontáson pedig pont jól olvashatók a betűk, nem tűnik nagyon picinek és nem kell a képernyőre görnyedni olvasáskor. A játékokat, amikkel néha játszom pont lehet 16:10-es arányú 1440x900-as felbontásra állítani (lehet hogy a vga miatt?), szóval még itt sem gond a szélesvásznú megoldás.Billentyűzet:
- nagy kényelmes billentyűzete van, külön numerikus paddal, ami nekem külön áldás, mert szinte mindig azt használom a +-*/ jelekhez és számokhoz. A váz rész a billentyűzet előtt jó csuklótámaszként szolgál, tehát nem kell lógatni az alkarját az embernek gépelés közben. Jópofa érintős quick launch rész van kialakítva a funkció billentyűzet felett, ahonnan különböző programokat lehet indítani érintésre (beállítható), továbbá ki-be kapcsolható bluetooth és hangerő szabályzó. Csak húzogatod az ujjad az érintő felületen és annak mértékétől függően változik a hangerő.DVD:
- nekem kifejezetten hangos, mint az asztali gépekben. Úgy vettem észre, mintha az újraírható lemezeimet egy picit nehezebben olvasná, mint a gyári nyomottat, pl XP és linux telepítésnél kifejezetten lassúnak tűnt. De ment, olvasott mindent. Írni még nem írtam vele, majd holnap.HDD:
- szinte hallhatatlan, síri csendben hallani egy kis kertyegést. Hát lehetne 7200rpm-es, mert játék betöltésnél picit lassúcska volt, de nem vészes a dolog, csak nagyon hozzászoktam már a desktop 7200-ashoz.Akku:
- direkt csináltam kétféle tesztet is az akkuval kapcsolatban. Egy 73Whr-es aksi van benne. Mikor az oprendszereket húztam fel, és folyamatosan telepítettem a drivereket, folyamatosan ment a hdd és a dvd, megállás nélkül, meg fel le tekergettem a kijelző fényerejét és rá volt dugva egy USB-s egér, akkor ment olyan egy és háromnegyed órát, aztán szólt a liinux, hogy merül akku, olyan 20% körül. Ma viszont három órán át játszottam kártya játékot, chat-eltem, böngésztem, e-maileztem, mentek a hangszórók, USB-s egérrel, minimum fényerejű kijelzővel. Szerintem ez teljesen jó.Teljesítmény:
- nagyon-nagyon megörültem, mikor megláttam, hogy szalad rajta a Team Fortress 2 (online lövöldözős és területfoglalós játék). 1440x900-ban 2xAA és 4xAniso hasított, vagy három órán keresztül nem nyomtam, tápról. A gép szinte nem is melegedett, a váz egyáltalán nem meleg, éppen csak nem szoba hőmérsékletű. A ventiket azért lehet hallani teljes terhelésnél, de nem az a "vvvviiiiiiiiii" hangja van, hanem a amolyan halk "hhhhhhhhh". Az is nagyon jó a hűtésnél, hogy nem kapcsolgat össze vissza, ki-be-ki-be, hanem felvesz egy tempót ami neki kényelmes és abban marad. Ha emelni kell a fordulatot, akkor azt "lineárisan" teszi, nem ugrál össze-vissza. egyébként 3dmark 2006-ban: 5359 pont.XP támogatottság:
- már előre felkészültem lelkileg, különböző gyártók és megoldások láttán, hogy Vista helyett XP-t felrakni mekkora nyűg lesz... És láss csodát. Mindenhez van XP-s driver, ami tökéletesen elsőre felmegy, nincs semmi szivatás, macera, meg amolyan no hardware/device found dolog. Végre egy olyan gép, amit az ember megvesz a boltban, cd-be, driver be, enter, enter, next, next és máris van hálózat, hang, nagy felbontás stb. stb. Végre végre végreKüllem:
- Nekem kimondottan tetszik, hogy szolid, nem agyon matricázott csilli-villi dolog, hanem egységszürke, egy kis feketével no meg a kis centrino és vista matricával.Egyedül az USB-k elhelyezése az ami fura. Gondoltak egyet és a gép bal és jobb oldalának elején vannak a csatlakozók, pont ott ahol ember tologatná a külső egeret. Nem veszályes a dolog, de hát muszáj valami negatívumot is írnom, mert a végén még azt mondjétok, hogy a HP-nél dolgozom
Remélem, hogy az esetleges gépválasztás során jó szolgálatot tesz majd ez a kis szösszenet, amolyan hands-on review
Na pá
-
JagdPanther
aktív tag
na épp ez a baj, hogy ebben a hp-s security manager-ben a My Identity menüben nem tudom regisztrálni az ujjlenyomatot! csak jelszavat és Smart Card/Token-t enged.
a multifactor authentication menüben a credentials-nál sem engedi regisztrálni, csak a properties gomb aktív -
papsZa
tag
válasz
JagdPanther #5120 üzenetére
Szia!
Nem elég csak simán a fingerprint drivert feltenni.
Nekem HPQ 8710p-m van. Feltettem a HP Security suite-ot (netröl letoltöttem, XP-re) és simán lehet használni az ujjlenyomat olvasót. Kell, hogy fusson a HP security manager, a tálcán egy kis barnás ezüstös pajzs alakú ikon. Arra jobb klikk és "My Credentials". Ehhez be kell jelentkezned a programba, a windows-os jelszót kell megadnod és már fel is tudod venni az ujjlenyomatodat, "Register fingerprint".
Ha nagyon nem megy, akkor majd megpróbálom még mélyebben lépésről lépesre kifejteni.
Üdv.
-
JagdPanther
aktív tag
A credential managerben nem tudom használni az ujjlenyomatolvasót, nem ajánlja fel a lehetőségét a program. Ez mitől lehet és hogy tudom megoldani?
-
spyduck
nagyúr
válasz
Mercutio_ #5115 üzenetére
1:Ha raksz bele core2duo-s procit akkor jó lesz de a 6910p minőségben 100000000x jobb.
2:
3sak azért mondtam, h tisztában legyél vele. Még mindig bestbuy és az is lesz amíg el nem fogy.
4:Én max egy dualcore-ra cserélném. már csak azért is, h nehogy drágább legyen a hús mint a leves.
5: Ez VGA fügvénye, látható javulást nem fogsz észrevenni, ahhoz több pénz kell. -
foppa
tag
Ja, de több modellnél is így van megoldva a dolog
-
foppa
tag
Helló!
Tudja valaki, hogy a Pavilion DV5-1040eh modellben a fejhallgató kimenet képes-e kiküldeni a digitális jelet házi-mozi rendszerhez? -
Mercutio_
félisten
válasz
spyduck #5114 üzenetére
1. Ha az nx7400-ba rakok core2-es procit akkor is?
2.
3.Olvastam, a szervizes srác által írtakra gondolsz, vagy úgy általánosságban? Mert általánosságban és az árakat nézve nekem az jött le, hogy bestbuy jelenleg az a hp noti
4. Hm, és szerinted hogy érdemesebb eladni, 2magos procira fejlesztetten, vagy inkább hagyjam a mostani állapotban, mert úgysem kapom meg azt a pénzt, amit ráköltenék?+1 az alaplapi integráltja mennyivel fejlettebb az nx7400-nál, vagy azon a szinten nincs még régi játékoknál se érezhető javulás?
-
Mercutio_
félisten
válasz
spyduck #5058 üzenetére
Szia spyduck!
Lenne néhány kérdésem:
1. HP nx7400-am van, M410 Yonah magos cerkával, miben lenne érezhető fejlődés, ha az általad is linkelt notira váltanék?
2. Vista legyalulható-e, és XP felmegy-e rá?
3. Renew gépekre is lehet a gari lejárta előtt garihosszabbítást venni?
4. A fenti notimat mint asis cuccot beszámolják-e és ha igen hol, kb. milyen árban? (2x256MB ram, 120GB-s vinyó, dvd-író, wi-fi ami van benne, illetve vettem 2x1GB ramot bele, de gondolom jobban járok, ha azt megtartom és vagy eladom itt a ph-n, vagy az újba berakom)
-
sgergi
veterán
Up a kérdésnek:
Egy HP Compaq nx6110-nek milyen típusú biosa van? Award, ami vagy valami más?
köszi
-
leadfu
csendes tag
Szevasztok!
Most szeretnék vásárolni egy ilyet: [link]
Szeretnék kérni tulajdonosokat, hogy mondják el nekem a jó és rossz tulajdonságokat.
Mennyire hangos a gép internetezés közben?
Köszönöm!
-
xcbiker
addikt
válasz
JagdPanther #5108 üzenetére
1. Dokkoló csatija a hosszabb. a rövidebb meg a másodlagos aksi csatija.
2. Bizonyos szinten normális. Hány wattos az a töltő? -
JagdPanther
aktív tag
sziasztok
hozzájutottam egy renew 6910p-hez szajoho
fórumtárs segítségével és lenne pár kérdésem:
1.: a gép alján az akksival párhuzamosan van egy hosszú csatlakozó, illetve az melett egy reteszelhető csatalkozó(a reteszen egy félig töltött elem van ábrázolva). Ezek miylen csatlakozók, mire jók?
2.: ha hálózatról üzemeltetem a gépet és nem veszem ki az akksit, a táp tűzforróvá válik! normális ez? -
marci85
csendes tag
Sziasztok!
6715s típusú gépem pécsett adtam le a szervízben. Fölhívtam a hp központi ügyfélszolgálatot, ott azt mondták, hogy nem látnak rá, csak azokra a gépekre amiket a központi szervízben adtak le.
Van-e lehetőség, hogy gyáriszám és sorozatszám alapján online informálódjak?
köszi -
ltz400
csendes tag
Sziasztok.
Kinéztem egy hp 8510w notit.Még nem volt dolgom hp gépekkel.Mennyire megbízható és tartós? -
adm
őstag
először is a Milyen notebookot vegyek? valamivel alkalmasabb topik erre a problémára. talán többen olvassák.
ebben az árkategóriában nagyon nagy szerencse kell, hogy használható és hosszútávon ishasználható darabot fogj ki. hiába vehető meg ennyiért, ha a használatához még egyszer annyit kell rákölteni. egyébként ennyiből még asztalit is nehéz kihozni.
a "belevalókat" külön - főleg amíg magát a gépet nem vetted meg - szinte értelmetlen megvenni. a laptopok komplett rendszerek. egyedi házzal-vázzal, alaplappal és csak többé kevésbé szabványos alkatrészekkel. egy laptopot összeállítani alkatrészekből még egy bontónak is nehéz lehet.
fokozottan érdemes régi üzleti modelleket nézni:
25.000-en belül:
- egy ibm x20-as
- egy ibm T20-as
- egy ibm 600e
- egy ibm 570e
30.000-en belül
- egy ibm 600x
- egy lifebook e
- egy ibm t21
35.000-en belül
- egy lifebook s
- egy dell latitudenézz szét, a hirdetők többsége több laptopot hirdet. ahogy láttam mind működő képes, bővíthető, némelyik még akksiról is megy.
-
eryca
csendes tag
Sziasztok! Nem tudom,jó helyre írok-e.Mindenesetre szerintem tudtok segíteni...Az lenne a kérdésem,hogy szeretnék venni egy laptopot kb. 20000Ft-ért,és már láttam belevalókat(Ram,stb) És hogy így olcsón megúsznám..Mi a vélemény erről?Sajnos nincs sok pénzem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- X13 Yoga Gen2 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- HP Elitebook Folio 9470M laptop (14/i7-G3/6GB/256SSD)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest