- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Bluetooth hangszórók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az a 21'-es Hp valszinleg Sony mint az enyém! Kérd meg az árát szépen! 10 alatt ne add!
G@bi90MR! Ezekre a mondatokra sokan ugranak, én szem szerint egyetértek veled, van jó tft de nem az én árkategóriámba! Tesóm kapott egy 21.6' os asust (fél 100 ezres csoda)! 5ms 16xx*xxxx-es stb! Lekopogom h szép! Mert az! Beüzemeltem neki beállítottam az osd-t driver stb! Aztán szó nélkül kimentem és megnyugodtam, nekem nem kell olyan, nem kell tft! Fater jött h te miért nem veszel egyet? Karácsonyra megkapod tőlünk! Most erre mit mondjak? h 100alatt nincs olyan amiért odaadnám a Hp-t? v mit? Mondtam nekem jó ez nem kell! Másik meg h nem fogadtam vna el! Elmúlt már az!
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Vízhűtés!
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Lian Li HydroShift II 360 LCD /FANLESS/ GHS2LCD36W (593931)
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest