- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Rossznak nem rossz
De azért nem olyan hűdenagy. Pl már a referencia 5870 is alig fért el benne (1-2mm maradt
), ha HDD keret bent volt, na még néha azért van némi rezonálás... Ilyenkor oldalba rúgom és elhallgat, de azért idegesítő
Viszont nagyon csendes
Most az első 20cm-es ventit is kisebb fordulatszámon járatom, a hátsó gyári morgós ventit és a 212+-on lévő ventit lecseréltem SWiF2 1200-ra, illetve SWiF2 120P-re, ezenfelül pedig a HDD-ket sufni tuninggal hangtalanítottam:
+ OS-nek vettem egy SSD-t
Ugye így nincsenek légáramban, szóval kicsit melegebbek (25-28 helyett 35°C körül) viszont cserébe még hajnal kettőkor is simán tudok tanulni a gép mellett, mert nincs hangja
Kábelmenedzsment annyira nem jó ezzel a táppal (rövidkék a kábelek), ennyit tudtam kihozni: [link] :-/
-
pincehely
addikt
Az én helyzetem:
Egy i72600 procim van, 4,9 ghz-en, egy noctua nh-d14 hűtővel, ez nem viszi el passzívan, tehát akkor semmilyen hűtő sem.
A ventilátoraim mind 14cm-esek, noiseblockerek, leszabályozva 500rpm-re. Itt sincs tennivaló.
A vinyómat sosem hallottam.
A vga meg 2 napos, ahhoz nem nyúlnék, de egyébként annak sincs hangja. -
veréb
tag
http://kepfeltoltes.hu/view/111217/SL375824_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/111217/SL375825_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/111217/SL375825_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/111217/SL375823_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
tatabánya
senior tag
már így is túl rosszindulatúnak tartanak
-
szab.tam
nagyúr
teljesen egyértelműen (#30706) TESCO-Zsömle követendő. alaplap adja a kék színt. a sata kábeled igazodik ehhez idáig egyedül tökéletesen. nem tudom, hogy ilyen világoskék venti létezik-e, (megfelelő paraméterű), de a zöld kapásból nagyon üti szépérzékileg.
tehát minden világoskék-fekete.
ha meghagyod ezeket a zöld ventiket az alaplapi kék alapadottság mellett, akkor gyakorlatilag piros is lehet a harisnya, mert nem lesz szebb...
-
TESCO-Zsömle
titán
Hát, pedig az alaplap nagyjából belövi az irányvonalat a kék/fekete vonallal...
Én még a ventiket is kékre cserélném, aztán jöhetne a harisnya. Fekete a földeléseknek, kék a többinek, vagy valami hasonló...
sz: A kékért én se vagyok oda. Ezért is vettem ROG-os deszkát... (Piros/fekete)
Rossz fényviszonyok ellen ajánlok 1-2 fehér NEON-t, vékony, fehér papírba csavarva.
Mehetnek akkuról, akkor a szerelést is könnyíthetik. -
imibogyo
veterán
Hát a kép alapján elég sötét a házad belseje...
Egyébként meg attól függ. Ha ez az irány tetszik akkor fekete, de akkor én a többi kábelt is kicserélném feketére, amolyan Black Widow stilusban.
Viszont ha fel akarod dobni, akkor már alapból is jelenlévő kék kábelekhez nagyon hasonló kék harisnyázást tennék bele.
Nekem a fehér ötlet csak akkor jönne be, ha a többi kábel is olyan lesz.
Cris99: egy kicsit távolabbról készül képet is dobhattál volna fel, hogy egészben hogy néz ki a géped.
-
szab.tam
nagyúr
pont én is a linket nézegettem, amit a gány topicban kaptál, és kérdezni jöttem ide...
alapvetően mindenféle világítás ellenes vagyok.
de egy ideje fantáziálok vele, hogy valami ilyen "csíkszerű", piros, vörös világítást beaplikálnék a cpu hűtőm hatalmas bordái közé.ezt hogyan kell bekötni elektronikailag? ez folyóméterbenméterben van? daabolható? vagy fix?
ezekbe a bordákba raknám be. a 2 álló ugye felmelegszik üzem közben 60-70 fokra. ez a neon mennyire melegszik, és mennyire bírja a hőt?
mert a hűtésem hatásfokát sem akarom rontani egy + akárhágy wattos fűtőtestel, ami ott melegít, ahol a cpu hőjét leadom. ésa világítóteste sem akarom megfőzni a cpu-ból jövő hővel.
szóval, hogy is vannak ezek? sík hülye vagyok hozzá...
-
zolee5016
őstag
Szia Jim-Y Igen ez igy volt. De én nem akadtam el. Sőt a segitségetek nélkül is rájöttem egy pár szarságomra ,és azóta már harmadszor pakolom át.És ez idő alatt több "forum"társam lett privibe mint itt! (12) De ez igy nem jó !miért nem lehet ez ezen keretek között? Hiszen mindenki alakit próbálgat miért kell azonnal elintézni 2 szavas hsz-szel.Biztos vagyok benne hogy van amit 1000% jobban vágsz mint én-de igy van ez fordítva is.Erre a hsz-ek 90%-a "Tőmondat" HURRÁ!!!Gondold el itt 6 hónap alatt az addig itt megfordultak fele lelépett ,én meg találtam 1pár embert akit ez izgat, sztem vannak még többen is csak hallgatnak ,vagy már le is koccoltak csak fáj hogy nincs hol megmutassák a cuccost mert a nagyok ugy is leugatják őket 200ezres cuccossal.Szóval szerintem ezért is döglödik ez a topic! Az enyém se olcsó félreértés ne essék de nem tagadom ami az adatlapomon van nekem 8 hónapi kemény melo gyümölcse eddig tartott a gyüjtögetés! TE sem vennéd szivesen ha első probálkozásod, mégha nem is a legjobb 10 hozzászóló 1 mondattal elintézne, .és nem kapnál egy ötletet se hogyan tovább!Nem erről szól ez a topic?
-
peetmaster
senior tag
Mindenképp tervben van a sata kábelek cseréje/harisnyázása, de jelenleg most nem tudok több időt fordítani a pc-re. Nem ártana megint átfújni a ház belesejét, plusz a kék színű slot zárók és 5.25"-os rekesznél lévő kis kék kapcsolók is át lesznek fújva más színre. De ezt a mulatságot meghagyom az unalmas téli hétvégékre.
-
M_o_g_y_i
őstag
A lapod oldalán említi a Fan Expert funkciót.
Special Features
...
- ASUS Fan Xpert
... -
pincehely
addikt
És még a külsőről nem is mutattam semmit!
Pedig az az igazi erőssége!
Egyébként az a középső merevítő nem csak merevítő, hanem a vga megtámasztására is szolgál, így nem csavarja a PCIE foglalatot.
Egyébként semmi rezonancia nincs, a vinyóknak 5 cm-ről sem hallom a hangját, a gyári ventik iszonyat halkak, mert ugye mind 14-es, kivéve az elsőt, mert az 23. ez is nagyon halk lenne, ha nem adna egy ciripelő hangot.
Ezt cserélni fogom.Jah és az összes venti olyan 1V körül elindul. Az első 23-as 300RPM-en!
-
-
-
-
smiti
veterán
-
jericho69
tag
Igen, az eleje sok ismerősömnek sem tetszik, de engem valamiért még is megfogott. Jól szerelhető ház, kábeleket is szépen el lehet rejteni, hűvös is (jelenleg elöl, oldalt és hátul 12, felül pedig 2db 14cm-es venti van), tehát én meg vagyok elégedve vele és nem bántam meg, hogy ezt választottam
Cris99:
-
zolee5016
őstag
nem biztos hogy stilust akarok.de volt 1 valag kütyüm fényképezöhöz, telefonhoz laptophoz kártyaolvasok munkám miatt sok adatot cipelek kezelek van rá példa hogy 5 pendrive kell 1xrre ilyen átalakito olyan fordito................szoval ez 1 multifunkcios mindent bele cucc lesz eladtam mindent és összebogarásztam ezt a gépet .Ha minden jol megy müködni is fog megvolt a proba.
-
BioNiCMaN
addikt
Olvastam egy másik totyikban, hogy Merlinnel elbizniszelted. Rajtad tartom a szemem.
-
Recon666
Közösségépítő
Jaja, nekem is tetszik, ráadásul minőségi darab gumiból van. Talán fekete-fehér nzxt ventik, ami nemrég jöttek a pcgear-hez, szerintem szépek és az áruk sem vészes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged