- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
TomiLi #14599 üzenetére
Ez csak 38. héten lesz, 24 pin-es sincs nekik, az utolsót lefoglaltam. Szóval majd csak szeptember közepén lesz 8pin hosszabító.
Valahogy meg tudnánk oldani szerintem ezt a harisnyás dolgot, csak ésszel kéne csinálni. Nekem a 25 méter az tuti lenne mostmár, mert nem változtatnék már, ezt is inkább a garanciám miatt tettem, nem azért, mert lázadok, vagy ilyesmi. -
TomiLi
addikt
válasz
#97544192 #14598 üzenetére
Nem akarok ünneprontó lenni!
Szerintem mindeni oldja meg a harisnya problémáját, mert ez így nyögve nyelős!
Már fogalmam sincs, hogy ki intézi, ha intézi, mert már a harmadik ember kezében van az ügy...de természetesen, ha valami csoda folytán összejönne még a dolog akkor nem rajtam fog, meg a 15m-emen múlni....Fizetek, mint a katona tiszt! Azt viszont őszintén vállalom, hogy én nem tudom lebonyolítani a beszerzését a 300, 200, 100 m-nek.... -
törölt tag
válasz
Cthulhu Dawn #14595 üzenetére
25 métert be tudok vállalni a 40 helyett, de igazából már rohadtul elegem van abból, hogy le volt dumálva mindenkivel, úgy volt hogy megrendeljük, for3lnek már mondtam hogy rendelje meg, erre még várunk pár napot... Milyen pár napot, már eltelt pár hét... Elhiszem, hogy nem válaszolnak, de basszus, azért akkor is idegesítő... Marhára megéri a fél ár, végülis csak 20x annyi időt kell rá várni, de nem számít.
25 métert tudok bevállalni, és ez azért is van, mert rájöttem, hogy a Corsair HX620-om 5 év gariját nem akarom elb*szni, hanem inkább veszek plusz pénzért hosszabbítókat, aztán harisnyázzuk azokat... De nem csak ez van a dologba, bár tudom hogy először én mondtam hogy "de jó hogy 300 méternél voltunk", bla-bla-bla, de idővel ti is megfogjátok ezt unni. Én gyorsan akartam harisnyát, ti még bírjátok... Kíváncsi vagyok mikor mondjátok azt ti is, hogy "na ebből elég".Rühellem ezt a billentyűzetet, amiről írok, szóval nem leszek bőszavú senkivel. Csak ezt tisztázni akartam.
-
TomiLi
addikt
válasz
Laraxior #14591 üzenetére
Ave Pappi!
Jó ötlet, de ahogy BR4D kolléga is írta nincs senkinek ennyi lóvéja egyben erre a célra....
Én pedig úgy örültem, hogy van egy ember aki leveszi mindenki válláról a terhet és leszervezi az egészet! De 100%-osan megértem, hogy tele lett a bré azzal, hogy percenként mindenki változat - tisztelet a kivételnek! -
-
Laraxior
titán
ehh..nem akarok beleszólni, de nem lenne egyszerűbb ha egyvalaki vásárolna 300m harisnyát... megveszi, kifizeti. Ha már úgy állít ide hogy igen itt a cucc, akkor szerintem mindenkinek fog kelleni
sorry hogy belevauvau -
for3l
senior tag
srácok, látom nem igazán jól alakulnak a dolgok a harisnya-ügyben, és félmeddig a lavina nálam indult, de a fene sem gondolta volna, hogy több, mint 2 hét kell a beszerzéséhez, én meg külföldről nem akartam már ezzel szarozni..
-
kelzsoca
félisten
válasz
Cthulhu Dawn #14585 üzenetére
Ezért mondtam hogy ezt így nem lehet, mert sok a komolytalan figura, az idő meg csak megy és megy, persze vannak páran akik még ezután is tartják az általuk rendelt mennyiséget, de idővel ez a réteg is elkopik, és tényleg pár napon belül jó ha marad még 50m, abból a 300m-es rendelésből
-
kelzsoca
félisten
válasz
TazLeacher #14580 üzenetére
Sajnos erről beszéltem
-
PartyShan
aktív tag
válasz
Kár, hogy így alakultak a dolgok. Köszönjük az eddigi fáradozásaidat.
Az én 15m-es rendelésem is aktuális még.
-
válasz
>300Ft-ért biztos nem fogok venni. Remek alkalom lett volna, így ~150Ft-ért métere, de nem értem miért állnak el a többiek. Az 50m nem lesz kevés? Nem úgy volt, hogy 100 métert gyártanak le minimálisan?
Az én 10 méteres rendelésemet még mindig tartom, remélem nem maradok egyedül (és választ is kapunk a cégtől). -
TazLeacher
nagyúr
Én kiszálltam a harisnya bizniszből. A bolttól még nem jött válasz, 1 ember ismét lemondott 20m-ert. Szóval jelenleg 155m-nél tartunk úgy, hogy 3-4 nap telt el...ez egy hét múlva 50m lesz. Ha esetleg jön válasz a boltból, én átirányítom valakihez - aki szól, hogy hozzá mehet - de én itt befejeztem.
Nincs sértődés, nem haragszom semmire, senkire, de hülyét nem csinálok magamból.
-
scream
veterán
lenne egy elég hülye kérdésem
, mégpedig : mi történne ha fognám és lefújnám az alaplapot pl matt feketére? menne utána ugyanugy tovább vagy kész kampóbasszó ?
-
syC
addikt
OFF:
most épp ilyen: [link]
-
-
kelzsoca
félisten
-
Pepe78
őstag
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék.
Vettünk egy tápot és nem elég hosszú az a vezeték(4 pin) rajta ami a proci foglalat mellé csatlakozik.
Hosszabítót hol találok jó árban?HELP!
-
nádasi
tag
Sziasztok,
Merész színkombináció régi típusú házban. Prívjú:
-
-
priti
addikt
válasz
jones965 #14530 üzenetére
Nekem is SLI-s rendszert hűt a vízhűtésem a GX2 lévén és hidd el, hogy tapasztalat, messze-messze nem olyan hatalmas arányban disszipálja hőként a teljesítményt egy VGA, meg eleve pici a felület is. Az más kérdés, hogy még 90% fölötti (azaz nem VGA, hanem fűtőszál) disszipálás mellett se lenne amúgy 400W, mert egyszerűen nem fogyaszt annyit, de ezt gondolom nem gondoltad komolyan. Egyébként a lassú keringés a titka a nagy tartályos rendszernek, egy 8/10-es csonkú 200 l/h-ás pumpát kell használni ilyen rendszerhez, az a valóságban olyan 2 perc idő alatt nyom át egy liter vizet sacperkábé, szal 20 perc alatt épphogy egyszer átforog a fele a tartályban lévő víznek. Persze keveredik közben, de hidd el, hogy ez a rendszer így hogy benne van az aktívradi 3 órát simán megy anélkül, hogy komolyabban romlana a hűtés hatásfoka és még utána is menne csak melegebb lenne mindkét GPU, de még mindig nem olyan meleg, mint egy léghűtéses pölö. 50 fokos egy vízhűtött chip amíg a rendszervíz 30-40 fok között van, mire 20 lityi fizet kb. 10-15 négyzetcenti 50 fokos felületen (attól függően mi van bekötve a rendszerbe) felmelegítesz úgy hogy egy aktívradi hűti a visszafolyó ágat az nem 25 perc. Próbáld ki.
-
TomiLi
addikt
válasz
Cthulhu Dawn #14554 üzenetére
Hátha cikket nem is, de így elsőre azért a nagy lelkesedés, mert nekem nem volt még ilyen minőségi házam... Így ha túl szépeket írnék róla nem biztos, hogy egy ezen a téren tapasztaltabb felhasználó nem nézne rám furcsán! Gondolok itt egy Lian-LI ház tulajdonosra.... Az ár valószínű faragható lenne, ha nem lenne rajta Silverstone logo, felirat!
Viszont ami ámultba ejtett azt már írtam! Az ember - kis túlzással - késztetést érez, hogy megsimogassa.... Olyan profi, minőségi a felülete, a fényezése. A műanyag nagyon kevés benne és az is minőségi... Még az előlapi takaró elemek is szálcsiszolt aluból vannak!
Amit így elsőre hülyeségnek tartok az a vízcsöveknek a kivezetés! Felesleges, ez egy léghűtéshez rendszerhez való ház, hiszen ha ki is veszi az ember a felső ventit, oda csak valami kisebb radiator férne el. És szerintem a radiátorhoz a ventiknek már nem maradna hely!
A 180-as ventikre leszek még kíváncsi, hogy mit szólnak majd, valószínű kell egy ventilátor vezérlő....
Belülről full szerelhető! Atomjaira lehet szedni! Ami moddinghoz nagyon jó! Elegáns porszűrök vannak a ventik előtt...A gyári 180-as ventiknek mind a négy oldalán ki van képezve ledeknek hely!!!! Persze akinek ez kevés már van gyári áttetsző 180-as venti kék leddel!
Még nem próbáltam ki, az még várat magára, de nagyon tetszik! Az ára... Hát igen! az húzós, sokat vajúdtam mire elhatároztam magam! -
TomiLi
addikt
válasz
kelzsoca #14549 üzenetére
Ez igaz - remélem ez tovább tart! Az oldalán a plexit szeretném nagyobbra cserélni... Itt kezdődik a gond! Ez egy gyönyörű szálcsiszolt megoldással van kialakítva gyárilag!
A plexi nem gond. még a vágás sem... De a vágás mentén az élek nem fognak virítani???
Hogy lehetne azt igényesen eltűntetni????Az előlapot szeretném még egy kicsit átvariálni... És a lényegi átalakítások azok belül lennének, de az egyenlőre titok, mert nem akarok beégni, ha nem tudom kivitelezni.....
De nem kell gondolni semmi extrém dologra....
Na jó citromsárga narancs uv reaktív festékes neonos, ledes uv zöld pirossal megvilágítva az uv rózsaszín kábelspirálokkal feldíszitett lila harisnyás cucc -
for3l
senior tag
válasz
S. Szabi #14539 üzenetére
nekem inkább az ultrazsúfolt belső, ami nem igazán jön be.
ez a gép közel sem olyan "high-end" még is heti egyszer ránézek.kár, hogy szinte már csak vizes gépek kerülnek fel mdpc-re (ezzel nyilván nem a vízhűtést akarom kritizálni).
toldy, az a ház elég masszív! valami régebbi típus lehet, emiatt gyanítom, nem sok helyen lehet már kapni..
-
TomiLi
addikt
válasz
scream #14546 üzenetére
A compuwebnél
Nah kibontottam a kis házikót! Hát ez egy csoda! Apám sokat agyaltam rajta, hogy enny aranyrögért megvegyem, de megérte! Még soha nem volt ilyen minöségi házam! CSak dícsérni tudom....Egyenlőre! Most el is bátortalanodtam a terveimet illetően, mert vétek hozzányulni ehhez a házhoz!
-
TomiLi
addikt
Hát kiböjtöltem és végül is az erdetei rendelést lemondtam.... Egy másik nagyon korrekt Úri ember intézte nekem. Már jelen van itt PH.-n is (compuweb) Nem reklámozni szeretném, de olyan ritka az ilyen korrekt eladó manapság, mint a fehér holló....
Sajnos képekkel még nem tudok szolgálni, mert nincs mit bele raknom...vagy az üres házról??
Mégegy dolog: Fénycső tapasztalat... Volt régebben revoltec fénycsövem...pfff....
Hát mot félve, de vettem egy sharkoon-t - megérte! Ég és Föld a kettő! A sharkoon az minőségi cucc szép kapcsolóval inverterrel, a Revoltec ehhez képest szegény egy kicsit gagyi.... -
Cthulhu Dawn
őstag
Én gondolkozom azon, hogy új házzal még festés előtt majd megcsináljam ezt, hogy átszerelem az alaplapi tálcát, csak ameddig légem van nem tudom mennyire jó, hogy nem rögtön a 23 centis ventik alatt van a hűtő ami szopkodja ki a meleg levegőt a proci körül hanem alul...a meleg levegő meg ugye inkább felfele megy.
-
TomiLi
addikt
Megérkezett Az FT01 - mindjárt bontom is ki - jaj de király!!!!
-
LLKobe
veterán
Ha nem tévedek ebben a videóban is erről a házról van szó, de legalábbis nagyon hasonlít.
-
LLKobe
veterán
válasz
Cthulhu Dawn #14532 üzenetére
Mert nem lehet
Így vannak kialakítva nekik a furatok, és jelen helyzetében kb 1,5 centire vannak a ház elejében lévő ventitől.
Ezen a képen is látszik hogy esély sincs beljebb tolni őket sajna
Ez van, egyik ház se tökéletes.Tom5: Frankón néz ki
Én is nézegettem ezt a házat, de nem tetszett hogy csak 8 centis ventik mennek bele. Az egér meg mér mászott át a hokedlire?
-
Tom5
addikt
-
toldy
őstag
Ez a ház most engem meglapetésként ért .
[link]
-
scream
veterán
harisnyaügyben van valami fejlemény ?
-
-
PartyShan
aktív tag
Hello Énis bevállalok a 15 méterem mellé még 5 métert, csak haladjon már a dolog; de tényleg gyerekek.
-
priti
addikt
válasz
jones965 #14465 üzenetére
Frászt kevés, az egész tank a vízhűtés tartálya, van vagy 15-20 liter hideg hűtővíz a rendszerben, ennyi víz mire átmelegszik órák telnek el még akkor is, ha egyáltalán nincs radi a rendszerben. Hidd el , hogy elég az, nem csak a hőleadó felületen múlik a dolog, persze ha egyfolytában megy akkor eljő a perc, nem p2p letöltőgépnek való..
-
scream
veterán
válasz
TazLeacher #14522 üzenetére
ha nagyon nincs kinek eladni abból a 25 méterből akkor még bevállalok a 10 méterem mellé egy 5 métert
-
aero.
veterán
Szép napot! Beszéljenek a számok
www.pc-style.hu - augusztus
3208 egyedi látogató / 22.84 GB forgalom a világ minden tájáról, természetesen a legtöbb itthonról.
jones965 - 2280 letöltés
for3l - 1884 letöltés
kelzsoca - 1832 letöltés
zefir - 1801 letöltés
br4d - 1734 letöltés
jer1cho - 1580 letöltés -
törölt tag
Nevetséges, hogy először 300m-nél tartottunk, most meg 170m...
-
MmDorian
őstag
Nekem 5 métert én kérek akkor, ha lehetséges
zsugorcsővel mi a helyzet ? azt is rendeltek ?
-
rii
nagyúr
válasz
TazLeacher #14515 üzenetére
az 30 méter
még 150-el számolva is 4.500dobjuk szét
-
rii
nagyúr
ha még mindig a 205 méter a végleges állapot, akkor azt fel tudom ajánlani, levonván az én rendelésemből.
-
for3l
senior tag
válasz
Pepe78 #14510 üzenetére
valószínű igazad van, de..
..azt azért tegyük már hozzá, hogy ez hobby-ból megy itt, szerintem senki nem fogja iparosítani ezt az egészet, lefújja, csinál róla pár képet, szép, aztán (legkésőbb) 1-2 év múlva új ház után néz, vagy, ha kell, akkor újra festi a már meglévőt.
(az én házamról is "csak" ott jött le a festék, ahol fém-fém érintkezik).aki meg nem meri maga megcsinálni, az meg úgy is elviszi majd vmi festő műhelybe vagy valahova, ahol profi felszerelés van meg szakemberek.
ezzel csak azt akartam, hogy ne bátortalanítsuk el az embereket az otthoni fújástól, hisz lényegében erről is szól ez az egész.
-
Pepe78
őstag
Hát én nem hiszek ezekben a Spray festéses dolgokban.
Nem elég kemények.
Illetve egyenletesen nem lehet szórni ilyen felületeken.
Mi mindíg 3x festjük a matt fekete belsőt.
Kizárólag ipari festékkel.
1x vékony ködölés, amin jól tapad a köv réteg.
2x feketére 1 jó kiadós rétegben
3x átporzás, hogy igazán szép " matt" legyenSzerintem vagy így vagy sehogy....
-
Voyage
aktív tag
válasz
Cthulhu Dawn #14500 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Formula-1
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűnyíró topik
- Hálózati / IP kamera
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest