- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
Ha valakinek van bp-n kábelharisnyája tudna nekem pü-t írni lehet leboltolnám vele a maradékot.
-
ADAM1337
nagyúr
Köszi.
Mindenképpen én is azt szeretném.
Foxconn flaming blade lesz a lap proci d0-s 920 természetesen meg 3gb ocz extreme kit (már csak a fekete bordák miatt is, meg az olcsósága miatt.), ezután ventiket szerzek hasonlót ami neked volt anno a fehér ledes aztán talán harisnya, de abban nem vagyok biztos. -
for3l
senior tag
bár ez egy kicsit megtévesztő (ez "csak" 4db 7950gx2 akarna lenni, ha jól látom. ha abban az időben rakta össze a srác, mikor az a kari volt a csúcson, akkor kb egy karihoz nézve elért egy 150%-os gyorsulást ezzel a rendszerrel, olyan jól működött az sli!)
de impressziv, az egyszer biztos!
Stribi, van itt 7 pci-e-es is. btw, nem csak vga-t lehet pci-e-be rakni.
-
ADAM1337
nagyúr
Én is elkezdtem egy kis home moddingot:
1. lépés [link]
2. i7 köv képek majd jönnek 2 v 3hét. -
TomiLi
addikt
Szerintem egy ilyen lapban jól nézne ki 3db 5870....
Bocsánat ezt nem tudtam kihagyni.....
-
kelzsoca
félisten
Kedves Pc-Style adminok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a Pc-Style oldalon látható konfigurációm fő egységei időközben cserélődtek (ház, táp, vga maradt) és mi legyen?
- Esetleg készítsek friss képeket a friss rendszerről?
- Vagy egyenlőre maradjon minden így, és majd az új házzal csináljak friss képeket? -
aero.
veterán
válasz
Cthulhu Dawn #15368 üzenetére
na jólvan, ne offoljunk annyit
-
sp@rtan
senior tag
válasz
Cthulhu Dawn #15364 üzenetére
Szerintem olyan mint egy autó
Szvsz for3l ajánlása üt..Főleg valami piros (ledes) ventikkel
Nyamm... -
syC
addikt
válasz
Ez tényleg relatív, nem érdemes ebbe belebonyolódni
-
for3l
senior tag
válasz
de pl. egy black true + egy ilyen lap társaságában már mindjárt másként fest a leányzó.
még mindig jobb - kizárólag esztétikáról van szó - mint egy kék gigabyte lapui.: különben valószinű, hogy én is megszabadulnék a stock cooler-től, csak engem először a hangja motiválna ehhez a lépéshez.
-
aero.
veterán
válasz
Cthulhu Dawn #15362 üzenetére
kinek mi ...
-
aero.
veterán
válasz
Cthulhu Dawn #15360 üzenetére
szerintem durván néz ki. nekem nagyon tetszik, főleg a hátulja, hogy csak a backplate helye van kivágva.
a piros rész is jó hátul, legalább több helyre megy a meleg levegő.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Uramsegíts! Miért van olyan érzésem, hogy MDPC-s (de megmerném kockáztatni, hogy pc-style-os) gépekben nem fogunk látni gyári hűtős 5870-eket? Most nem az Ati-t akarom szidni csak szerintem rettentő szarul néz ki ez az 5870. Olyan, mint valami ócska játék, főleg a végén azok a piros részek, és ehhez csak hozzáad a rettentő gagyi hatású műanyag is ami fedi az egészet. Pfhej, ha egyszer ilyen kártyát vennék biztos, hogy vele együtt rendelnék GPU blokkot vagy valami jó léget. Ha a végén nem lenne ez a lekerekítés meg az a két piros keret (tehát csak sima tégla lenne) és nem ilyen gagyi hatású műanyaggal lenne fedve az egész még normálisan is nézne ki.
-
jones965
Modder
válasz
#97544192 #15356 üzenetére
Azt nem értem, hogyha egy folyamatos irányvonalat követnek ( mindíg jobb és szebben kivitelezett gép ), akkor nekem valahogy ez nem illik a sorba. Nem azt mondom hogy nincs az MDPC-n helye, hanem voltak ettől részletesebben kivitelezett gépek is.
Ettől függetlenül a gép nagyon szépen van kivitelezve.
-
Picturemaker
őstag
-
törölt tag
elöbbiekhez hozzászólva, tibiajaxot már ezer éve megkerestem, de nekem is az a véleményem, hogy a képek minősége rossz. agyon lehetne photoshopolni, akkor is látszana, hogy nem az igazi.
az új mdpc-s gép pedig szép, de a FLOW sokkal szebb szvsz.
-
rii
nagyúr
hello
szálcsiszolt lemezt hol lehet venni?
-
CséZé
őstag
volt már? elég brutál...
-
zH.
senior tag
Belsejét is le lehetne fotózni de semmi érdekes nincs benne!
Egyedül a VGA-nak van zalman hűtése ,ami kéken világít ,de teljesen alap hűtő van a procin!
Lap is átlagos ,de majd holnap megpróbálok róla én is ügyködni valamit!
Csak ahhoz "át kéne rendezni" a dolgokat ,mivel alapesetben van egy csomó cucc a gépen + melette
Holnap Du megpróbálok valamit! -
for3l
senior tag
korrekt minőségű képek, bár azzal a géppel már lehet is jókat kattintgatni! csinálhatnál (vagy faterod(?) én a helyedben mondjuk biztos próbálgatnám azt a gépet
) pár fotót a belsejéről is.
(bár a vágás sztem kicsit érdekes lett.)az oldal is elég kellemes! csak a kép-nézegetéses részen módositanék.
-
zH.
senior tag
-
TomiLi
addikt
válasz
FoBCRaistlin #15331 üzenetére
Nem tudja valaki, hol lehet venni 0,25 vagy 0,22mm-es vezetéket? Köszi!
Ledhez kellene, ami a ventibe megy!
Másik topikban már feltettem a kérdést, csak nincs válasz....ööö Mondjuk nem olyan rég...
-
TomiLi
addikt
válasz
FoBCRaistlin #15329 üzenetére
Hoppá! Az úgy még durvább
Azért csodálkoztam, hogy a képsor elején átlátszó csövek voltak, utána meg feketék....
-
TomiLi
addikt
-
syC
addikt
válasz
Cthulhu Dawn #15326 üzenetére
Egy idő után újra kitágul, amikor fel van húzva a kábelre
-
syC
addikt
válasz
Cthulhu Dawn #15323 üzenetére
Nincs. Br4d-é is 4es.
mod: oválisból újra kerekké
-
törölt tag
válasz
FoBCRaistlin #15319 üzenetére
nem tudom kitől kérdezed, de ha tőlem, a válasz: igen, jól látod, a radiátorból szippantja a vizecskét.
-
syC
addikt
válasz
FoBCRaistlin #15319 üzenetére
Ezt most BR4Dtől vagy tőlem kérdezed?
-
syC
addikt
válasz
Cthulhu Dawn #15317 üzenetére
4mm (vasquez)
-
syC
addikt
Köszi.
Még harisnyázni fogok meg majd szerzek valamit ventiszabályzós-paneles dolgot előre.
-
for3l
senior tag
-
syC
addikt
-
kelzsoca
félisten
válasz
Cthulhu Dawn #15307 üzenetére
De mikor láthatunk tőled saját készítésű gépet, mert ugye linkelni mindenki tud, de gépet szépen moddingolni már....
-
UdVi86
aktív tag
Na arra a matt feketére én is kíváncsi vagyok. Én is olyanra akarom majd a házat. Várom a képeket. A festő nekem mutatott még valami antik feketét is. Valami korlátokat festettek épp olyanra. Az is jól nézett ki, bár voltak benne valamilyen szemcsék, így a szálcsiszolt alun lehet nem lenne jó.
De az ár nagyon korrekt, nekem 2000Ft-ot mondott a festő négyzetméterére, ha valami idegen beesik. Bár nekem ingyen meg fogja csinálni. -
3k+áfát mondtak rá; azt mondták ez nem változik. Remélem is... Ha matt festéket vettem volna, az is kb. ennyire jön ki (2 flakon), de a végeredmény nem biztos hogy olyan lenne, amilyet szeretnék. Majd meglátjuk...
-
Elvittem a házat a porfestőkhöz, kicsit furán néztek, de azt mondták rendben. Matt feketére kértem, egy hét múlva kész lesz.
Nyamvadt matricákat alig tudtam leszedni róla (a belsejében volt néhány), higítóval is alig jött le, egyet nem is sikerült leszedni. Ezt ők elvileg le tudják szedni... Már most kíváncsi vagyok a végeredményre. Addig is szilikon élvédő profilt kell beszereznem. -
aero.
veterán
válasz
Cthulhu Dawn #15292 üzenetére
whos next után van a legújabb gép, elég rég frissült.
-
nádasi
tag
válasz
Cthulhu Dawn #15292 üzenetére
Oldalt van a premier dátum.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Temu
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- iPhone topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- The First Berserker: Khazan
- Házi hangfal építés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Már elérhető a PIONER című MMOFPS demója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest