- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
de igen, az elektronoknak is van tömege...
PROTRON: ha megnézed, a nem ajánlott bolt (és a klónjai) angol, csak a szla magyar. De az angol engedély ezer éve nem él, a cím fake. Alis cuccokat húz be szkriptel és még alis ár alá árazza. Utalsz előre -csak azt lehet- és kész. Rendőrség nem nyomoz, mert kis összeg, bankot nem érdekli, ha nincs hivatalos eljárás és kb. ennyi a történet. Nem tudom, h mennyit hoz neki(k) havonta ez a bolt és miért nem lépnek a rendőrök... Vannak rá jó hosszú oldalak, ahol a károsultak mesélnek. Szerencsére én megtaláltam ezt a rendelés előtt...
Ami megbízható bolt szerintem, az pl. Hestore (picit átlag feletti ár), Conrad (drága), RS online (csak céges, drága), iotcentrum, modulshop (innen sokat vásároltam), microcontroller.hu (itt is sokat vásároltam, hibás rendelést javították), wireless-bolt, do-it-smart, elektrobot (kis választék).
Esetleg RPi vezérlő? Nem csináltam, mert ennyire még nem volt szükségem. De sokkal több kraft, mint az ESP-ben és van hozzá GPIO is. De a programozását skippelem, ilyesmire nem használtam még
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Linux kezdőknek
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- EAFC 25
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó egy Bose Quiet comfort 25 dobozával aktív zajszűrés
- S21(128/8) dobozával tokkal
- HP Victus 15-fa Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% i5-12500H 16/512 RTX 3050 4GB 144Hz
- ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Érkezés alatt . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Új Asus TUF GAMING A15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 2050 4GB 144Hz
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest