Hirdetés
- Már nem csak vízhűtőket kínál a CPU-kra a Sharkoon
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- Elviszi az ARM Artisan Foundation IP üzletágát a Cadence
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Mindenben erősít az egyszerű AI tartalomgenerálást biztosító Amuse 3.0
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ütemesen növekszik a QD-OLED a monitorpiacon
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Lézervágás, gravírozás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
de igen, az elektronoknak is van tömege...
PROTRON: ha megnézed, a nem ajánlott bolt (és a klónjai) angol, csak a szla magyar. De az angol engedély ezer éve nem él, a cím fake. Alis cuccokat húz be szkriptel és még alis ár alá árazza. Utalsz előre -csak azt lehet- és kész. Rendőrség nem nyomoz, mert kis összeg, bankot nem érdekli, ha nincs hivatalos eljárás és kb. ennyi a történet. Nem tudom, h mennyit hoz neki(k) havonta ez a bolt és miért nem lépnek a rendőrök... Vannak rá jó hosszú oldalak, ahol a károsultak mesélnek. Szerencsére én megtaláltam ezt a rendelés előtt...
Ami megbízható bolt szerintem, az pl. Hestore (picit átlag feletti ár), Conrad (drága), RS online (csak céges, drága), iotcentrum, modulshop (innen sokat vásároltam), microcontroller.hu (itt is sokat vásároltam, hibás rendelést javították), wireless-bolt, do-it-smart, elektrobot (kis választék).
Esetleg RPi vezérlő? Nem csináltam, mert ennyire még nem volt szükségem. De sokkal több kraft, mint az ESP-ben és van hozzá GPIO is. De a programozását skippelem, ilyesmire nem használtam még
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Peugeot, Citroën topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Linux kezdőknek
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Ütemesen növekszik a QD-OLED a monitorpiacon
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5400 i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5400 i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- MacBook Pro 14 M4 Pro 12/16 24GB/512GB SSD - (Space Black) - Csak 1db!
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új/ garancia a nevedre/ beszámítás/ ingyen posta/
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Samsung S23 128GB / Új állapotban / 12 hónap jótállással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest