Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Intel Core i5-7640X / i7-7740X "Kaby Lake-X" és i9-7xxx "Skylake-X" (LGA2066)
- ASUS ROG Ally
- Apple MacBook
- Végre tisztázta az NVIDIA vezére, hogy hova készül még a sokat pletykált N1 SoC
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
eshe
tag
Sziasztok!
Lenne pár nehéz kérdésem.Sajnos már rég tanultam elektromosságot és sok minden már nincs meg.Az lenne az elképzelésem hogy 220 v-os sütőt használnék 24 v-ról.A kamionban két lehetőség van a sütésre:Vagy invertert kell beépítettni 1500-2500 w körüli teljesítményben szakszervizben jó pénzért,vagy spéci kamionos cuccokat kell venni.Ezekkel meg az a probléma hogy a minőségük csapnivaló pl. a melegszendvics sütő egy szeletes és olyan vékony műanyag mint a tojáshéj ,és úgy is törik 15000-ért.A másik korlát a felvehető áramerősség ami max 15A,így a teljesítmény 300w-ra van belőve.Azt próbálom meg kiszámolni hogy milyen teljesítményű 220-as grillsütő adná ki ezt a 300w-ot 24v-on.Azonban vannak vele problémáim,ugyanis a válóáramnak csak effektív teljesítménye van és ezt nem tudom összehasonlítani az egyenáramúval.Amellett nem tudom hogy a fűtőszál hideg és meleg ellenállása mennyit változik.Ebben kérnék segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4444
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold