Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen TV-t vegyek?
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hardvervadászat november elején
- Philips LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
villamos
őstag
Kipróbáltam a bugázott Beagomat. Először persze ki kellett pucolni, mert az egész egy koszfészek volt. Még döglött egeret is találtam benne, félórányi munka után már fel lehetett ismerni az egyes alkatrészeket...
Pucolás után gondoltam kipróbálom, hogy működik e még. Rákötöttem az egyik 600mV -os bemenetére egy mp3 játékost, rátettem egy hangfelra, oszt hajrá. Bekapcsolom, semmi. Elkezdtem tekerni a bemenethez tartozó potit, ekkor annyit mondott hogy: khrrrdzs.... hrrrdzs... és halkan megszólalt némi zene. További tekerésre ismét khrrrdzs... Konklúzió: táp jó, (nincs brumi, pedig 1973-as MM elkók vannak benne
) elő-végfok jó, potméterek ipari hulladékok.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Pucolás után gondoltam kipróbálom, hogy működik e még. Rákötöttem az egyik 600mV -os bemenetére egy mp3 játékost, rátettem egy hangfelra, oszt hajrá. Bekapcsolom, semmi. Elkezdtem tekerni a bemenethez tartozó potit, ekkor annyit mondott hogy: khrrrdzs.... hrrrdzs... és halkan megszólalt némi zene. További tekerésre ismét khrrrdzs... Konklúzió: táp jó, (nincs brumi, pedig 1973-as MM elkók vannak benne
ekkold