Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mezis
félisten
Üdv.!
Megcsípett a villanyborotvám csatlakozó zsinórja, csak egy kicsit, az érintésvédelem nem szólt semmit:
Jó tíz-húsz évvel ezelőtt rövidnek találtam az eredeti spirálosat, ezt a hosszabbat meg kicsit faragnom kellett. Eddig nem volt semmi problémám és most csak úgy kinőtt belőle ez az egy szál rezecske. Pedig nem is öntöztem.
Valamelyest hullámos. Eddig összenyomorgatott rugóként várt az alkalmas pillanatra ?
Az igazsághoz tartozik, hogy amikor ezt a kábelt műbe vettem, már akkor is megrázott. Akkor a kábel közepén találtam egyetlen szál rezet kibújva. Gondoltam gyártási hiba. Leszigeteltem és nem is volt gondom vele soha. Most is csak a fotó kedvéért bontottam le a szigetelőszalagot róla:
Most akkor mi van ? Agyafúrt összeesküvés ellenem ?
Fellázadtak a rézdrótok az őket elnyomó PVC burkolatokkal szemben és a most kezdődő világforradalmuknak vagyunk tanúi ?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Villanyszerelés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Battlefield 2042
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 16/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest