Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
válasz
tordaitibi #100751 üzenetére
Értem.
Kár, hogy nem tegnap kérdeztem meg, épp ma voltam villanyos bolt közelében. Ez csak azért szempont, mert 30km-re van a legközelebbi.
Azt hiszem 1db 16A kismeg van az egész házra, ez egy örökölt vályogház, eddig még telek rendbetétel volt, a házzal semmi foglalkozás, csak az óraszekrénybe rakattam egy konnektort, ami kapott oda külön egy 16-os kismeget.
Csak 16-os kismegem van itthon, (egy éve volt nálam komplett villamos felújítás, így maradt meg) üveg biztosítékaim viszont vannak, egy időben mindent elromlott cuccot szétszedtem, hogy jók lesznek még az alkatrészek.
Szerencsére foglalattal szereltem ki jó párat.
Hirtelen a tervem, fogni egy kötődobozt, ezt kb a fali konnektor után fél méterre, biztos ami biztos, mind a két szálat biztosítom. Van itt jó pár 230v 3.1A-es.
Próbanyákom, vagy mi az a lyukacsos lap, olyanom nincs, így egy műanyag lapra rakom rá a két foglalatot a dobozon belül. Kábeleket meg úgy rögzítve, hogy ne lehessen kihúzni a dobozból. A másik végén meg akkor ott a kb. 4 méter vezeték, amire megy egy T elosztó, abba meg megfér a két táp.
Monitor vagy TV sem lesz ezen, azt csak a beszerelés idejére viszek oda egyet egy külön hosszabbítóval. ( ötödik szomszéd telek ez tőlem, falu)ViZion
Ez van most kéznél, meg ugye kb ez semmire nem jó gondoltam felhasználom erre a célra. De körülnézek még azért, lehet van vastagabb, és akkor nem kell biztosítással szórakozzak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Synology NAS
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Thinkpad L14 Gen2 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Gigabyte AORUS 7 9KF 17.3" FHD IPS i5-12500H RTX 4060 16GB 512GB NVMe IR kam új akku gar
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest