Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• draco31

veterán

válasz tordaitibi #100751 üzenetére

Értem.
    Kár, hogy nem tegnap kérdeztem meg, épp ma voltam villanyos bolt közelében. Ez csak azért szempont, mert 30km-re van a legközelebbi.
    Azt hiszem 1db 16A kismeg van az egész házra, ez egy örökölt vályogház, eddig még telek rendbetétel volt, a házzal semmi foglalkozás, csak az óraszekrénybe rakattam egy konnektort, ami kapott oda külön egy 16-os kismeget.
    Csak 16-os kismegem van itthon, (egy éve volt nálam komplett villamos felújítás, így maradt meg) üveg biztosítékaim viszont vannak, egy időben mindent elromlott cuccot szétszedtem, hogy jók lesznek még az alkatrészek.
    Szerencsére foglalattal szereltem ki jó párat.
    Hirtelen a tervem, fogni egy kötődobozt, ezt kb a fali konnektor után fél méterre, biztos ami biztos, mind a két szálat biztosítom. Van itt jó pár 230v 3.1A-es.
    Próbanyákom, vagy mi az a lyukacsos lap, olyanom nincs, így egy műanyag lapra rakom rá a két foglalatot a dobozon belül. Kábeleket meg úgy rögzítve, hogy ne lehessen kihúzni a dobozból. A másik végén meg akkor ott a kb. 4 méter vezeték, amire megy egy T elosztó, abba meg megfér a két táp.
    Monitor vagy TV sem lesz ezen, azt csak a beszerelés idejére viszek oda egyet egy külön hosszabbítóval. ( ötödik szomszéd telek ez tőlem, falu)

ViZion
    Ez van most kéznél, meg ugye kb ez semmire nem jó gondoltam felhasználom erre a célra. De körülnézek még azért, lehet van vastagabb, és akkor nem kell biztosítással szórakozzak.

Új hozzászólás Aktív témák