Új hozzászólás Aktív témák
-
Croa
csendes tag
válasz
MolGabi #8605 üzenetére
Kettő Hisense is van már a családban.Egy VA és egy IPS paneles.Ezzel a problémával én is megküzdöttem az elsőnél.A képbeállításoknál az összes forrás legyen beállítva. Az automatikus fényerőszabályozót kapcsold ki.Az adaptív kontrasztot kapcsold ki.Az AI képoptimalizációt kapcsold ki.Mind a három variál az arányokkal.Ezután húzd ki 5 percre a TV-t.Ezek ha nem segítenek akkor gyári visszaállítás de úgy hogy minden pipa legyen bent a felhasználási feltételeknél és a fiokba is lépj be.Nekem az első TV-nél csak ez segített.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Amatőr csillagászat
- BestBuy topik
- Hobby rádiós topik
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Exkluzív órák
- További aktív témák...
- Jabra Evolve 2 55 UC Graphite!!! Beszámítok!!!
- Samsung The Freestyle Gen. 2 Hordozható Smart Projektor + Samsung Battery Base akksi!
- HOPPÁ! Samsung QE65Q8FAAU - 65" (163cm) QLED - 2025-ös modell - 4K Q8F Vision AI Smart TV
- Pioneer DDJ-RB DJ pult / Keverő pult
- LG OLED65G49LS AI G4 4K Csúcs OLED TV! G-Sync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest