Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raga
senior tag
Sziasztok.
Mai nap érkezett meg az 55U7NQ ami hamar meg is tetszett szerintem nagyon jó vétel.
A kérdésem az lenne mivel eddig LG volt otthon hogy hogyan tudom egyszerűen rendezni a beállított csatornákat?
Láttam hogy van olyan opció hogy csatorna lista másolása pendrive…chan sort itt is működik vagy más program van?
Esetleg tv-n belül egyszerűbb? -
T 1000
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem abban segíteni, hogy a Hisense 55U6NQ vagy 50E7NQ tud-e külső vinyóra tv adást rögzíteni?
-
Rick4
félisten
Ha megy a távirányítás a takaró alól is, akkor kapocsold ki benne a BT részt, és csak sima infrával csinálja. Nálam hibátlan, igaz az első egy órában volt csak elővéve, utána feltanítottam a megszokott Logitech Harmony Touch-ot, és azóta is azt használom. A tévé gyors, mindenre azonnal reagál, bár ugyanezt csinálja az eredeti távval is.
-
ggurga
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy 75U7NQ tv-t, ami ma jött meg. A távirányító egy rakás . . ., a navigációs gomb egy ugyanolyan rövid lenyomásra random 1-3 lépést csinál, azt is kb 1 másodperc késéssel. A wifi jelszót kb háromszor írtam be, mire sikerült hibátlanul.
Ez másnál is ilyen? Lehet vele valamit kezdeni?
-
ben11
őstag
Meglepett, most jött egy frissítés a már kicsit koros 50A6BG-re, vagy 800MB.
Kíváncsi vagyok mit fog hozni, egyelőre települ. -
csucsu54
tag
65U7KQ,a Browser és a többi app tegnap óta nem működik,valakinél van ilyen,ja a 65U8QF-nél szintén nem!?
-
creedszl
senior tag
Sziasztok
Nemrég vettem egy Hisense 50U6NQ tv-t és a kövi kérdésem lenne. [link] A videón látható problémával lehet e valamit kezdeni, a mozgás közbeni durva elmosódással? A tv játék üzemmódban, HDR-ben, mindenféle mozgással kapcsolatos beállítás a tv-n ki van kapcsolva. Nem minden játéknál ilyen látványos de pl itt már üti a zavaró szintet. Egy 4070 Super kártyát használok, lehetséges valami beállítás szükséges az Nvidia vezérlőpultban?
Köszönöm a segítséget.
-
rainman72
nagyúr
válasz
dennis.nol #8642 üzenetére
Ha nincs CEC akkor szerintem nem fog menni.
Egyedül Samsungot tudtam rábírni a régi beltérire ami Cisco volt(nem volt CEC)
Igy is ugy is lecserélik a régi beltériket hamarosan mindenkinél.
Nálam pár hete voltak,nem akartam én se,de betöltési hiba volt náluk,utólag meg nem bánom.
Így most perfect az U7NQ-val 1 távval. -
rainman72
nagyúr
válasz
dennis.nol #8640 üzenetére
Cseréltesd ki androidos boxra utána fog menni.
-
dennis.nol
tag
Sziasztok!
Lett egy U7NQ-m. Az lenne a kérdésem, hogy a távját össze lehet hangolni a telekomos set top box-al (technicolor), hogy csak a tv távja legyen használva?
A hdmi-cec vezérlést megtaláltam, de ott azt írja, hogy nincs eszköz... Nem vagyok biztos benne, hogy a telekomos cucc az hdmi-cec képes.../egyelőre a neten sem találtam a cec-en kívül más megoldást/.
Az előző LG-n ez könnyű volt...ott volt külön menü az univ.táv. beállításnak -
Deniel84
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja lettem boldog tulaja egy 65U7NQ-nak.
Főleg PS5 és SD adások mennek.
Két kérdésem lenne hozzátok:
- A menüben az e-kèziköny angol marad, de korábban magyarra váltott, most nem teszi.
- A HDR beállításokra szívesen veszek tanácsokat.
Köszönöm! -
Croa
csendes tag
válasz
creedszl #8629 üzenetére
Próbáld meg így.Képmód dinamikus vagy sport.Itt nem avatkozik be az energiatakarékosság de a fogyasztás megnő.Élesség 35 vagy amíg nem lesz zavaróan csipkés a betűk széle.Dinamikus hátterfény vezérlő ki.Fényérzékelő ki.HDMI dinamikis jelnagyság teljes.Zajcsökkentés ki.Digitális zajcsökkentés ki.Javított árnyékrészletek ki.Ultra smooth motion ki vagy egyéniJáték mód auto.AI képoptimalizálás ki.Nézet atány 16:9.HDMI formátum megújult formátum.Ha a játék mód be van kapcsolva nem auton van bizonyos beállításokat letilt és nem állítható.
-
marco0007
aktív tag
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy az mitől lehet, ha nézek egy filmet hdd-ről, akkor néha jeleneteknél hirtelen világosodik a kép, majd új jelenet és visszaáll. HDR lenne?
-
Zizi123
senior tag
válasz
Gabesz87 #8632 üzenetére
Mondjuk ami nekem rohadt idegesítő volt, hogy nincs rajta MAX, mert állítólag a MAX-nak a minimális szoftver igénye a Vidaa 6.0, és ezen csak 4.4 (vagy 4.5???) van.
Azt sem vágom, hogy a MAX miért igényli a 6.0-t, amikor kb az összes többi stream szolgáltatónak van már erre is kliense. Ugyan milyen igényük van, amit a 4.4 nem tud, csak a 6.0. -
creedszl
senior tag
Sziasztok!
Most vettem egy Hisense 50U6NQ tv-t. A problémám a következő: gépen használom csak is kizárólag. 4k felbontásnál a betűk mosottak, messze van az élestől illetve a képeknél is, pl a háttérképnél is banding van a színeknél. Játéknál abban a pillanatban hogy megmozdul a kép, egyhén elhomályosít, ami a feketébb színekre is kihatással van. Egy RTX 4070 Supert használok a gépben. Ha bekapcsolom a G-Syncet akkor az asztalon és amúgy a betűk rendesen kiélesednek, de a játékokban a mozgásnál ugyan úgy behomályosít. Egy 6 éves Samsung tv-ről váltottam ahol ezen problémák egyike se volt jelen. Milyen beállítás a probléma, lehet e orvosolni vagy ez a tv egyszerűen ennyit tud?
-
Gabesz87
veterán
Ma bekapcsoltam a TV-t (65U8QF) és azzal fogadott hogy van új frissítés. P2019 ment fel ha jól emlékszem. De lehet hogy P0219, most fejből nem tudom. Másnál is megjelent?
-
VMatteo
őstag
Sziasztok,
Hisense tévére RTL+-t lehet telepíteni? Nem találtam rá appot.
-
Rick4
félisten
Directnow appon nézd meg a minőségi beállítást, nekem az egyik autóban androidos fejegységen is fut, ott tudom állítani a minőséget, ezáltal a ki 9"-os kijelzőn nem számottevően rosszabb a kép, viszont az adatforgalom sokat csökken.
A tévén még nem néztem, de teljesen korrekt a képe. -
-
tibibi
őstag
Két nap alatt már másodszor kapcsol ki és vissza a tv ez normális ? Nincs áram kimaradás. direct now programon keresztül megy a tv ami viszont katasztrófális minőség néha.
85u7kq
-
Kiskutya
veterán
válasz
bikerfun #8614 üzenetére
Pl dolby vision és DTS nincs a Samsungban. Tegnap este bontottam ki a 65s90fd tvt-t és szerintem a Vidaa rendszer gyorsabb és átláthatóbb. Pl elindítok egy hdr tartalmat és semmit nem ír ki infónak a kijelzőre. A hisense szépen kiírta hogy hdr10 vagy 10+ vagy dv. Nézek egy filmet fogalmam sincs milyen formátumban megy. Pl a max appban ahogy lépkedtem a borítók között volt hogy néha megakadt kicsit na ilyet a hisense max appban nem tapasztaltam. Kevés idő volt még tesztelni de szerintem ha jobb áron meg tudod venni a hisense tvt akkor én azt venném.
-
bikerfun
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Lg oled G2 ami a hálóba menne. Valami hasonlót szeretnék ezért néztem a Hisense 65U8NQ tv-t.
Ez nagyobb és nappaliba menne, így jól jön a plusz fény.
ellenben e között illetve a samsung qn90d között agyalok.
Főleg stream és Hdd van használatban sdr adás napi 30p híradó kb... de az is Hd.. .
Szóval ezek alapján mit tudtok mondani , esetleg van valakinek ilyen tv?köszönöm!
-
klaca1978
tag
Sziasztok!
Hisense 55A85N valakinek van esetleg? Vélemények, tapasztalatok érdekelnének. -
zzola
titán
Sziasztok!
Egy Synology NAS -om van, SMB Service-s fut rajta. Egy új VIDAA rendszerű TV-vel hogy a francba kell felcsatlakozni rá? Még a menüpontot sem találom a TV-ben.
Köszi! -
Croa
csendes tag
válasz
MolGabi #8605 üzenetére
Kettő Hisense is van már a családban.Egy VA és egy IPS paneles.Ezzel a problémával én is megküzdöttem az elsőnél.A képbeállításoknál az összes forrás legyen beállítva. Az automatikus fényerőszabályozót kapcsold ki.Az adaptív kontrasztot kapcsold ki.Az AI képoptimalizációt kapcsold ki.Mind a három variál az arányokkal.Ezután húzd ki 5 percre a TV-t.Ezek ha nem segítenek akkor gyári visszaállítás de úgy hogy minden pipa legyen bent a felhasználási feltételeknél és a fiokba is lépj be.Nekem az első TV-nél csak ez segített.
-
joydrv
aktív tag
válasz
Sweet Lou 6 #8597 üzenetére
Biztosan eléri a tévén lévő bármelyik videólejátszó. A lemezeket külön meghajtónak fogja érzékelni. Egy ehhez hasonló Orico dokkolót használtam régebben és minden eszköz (pc, laptop, tv) azonnal felismerte.
-
peanar
senior tag
válasz
Sweet Lou 6 #8597 üzenetére
Szia.
Gyorsan ránézve a leírására, nem valószínű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Politika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Tőzsde és gazdaság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ) dokkoló
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest