Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Jelenleg kapható google andoid tv-s modell, vagy csak a Vidaa?
A hisense weboldalán nincs szűrő erre!(^)(>.<)(^)
-
Nzothan
tag
Sziasztok!
50A7100F, random változó időként (10-20-30 percenként kikapcsol).mi lehet a baj?
alaplap csere vagy kuka? -
geryyyy
tag
Sziasztok,
Tegnap vettem egy Hisense 65E7KQ PRO-t, és az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom beállítani a hozzá kapcsolt Xbox Series S-t, hogy a tv távirányítóval tudjam irányítani? Előtte egy Samsung tv-m volt, annak a távirányítójával be tudtam állítani, hogy ne kelljen az xbox kontrollert használni (pl. a Max vagy Spotify appokat tudjam használni xboxon tv távirányítóval).
Köszi előre is!
-
grafnet
veterán
-
Rekken
újonc
Sziasztok!
Tegnap vettem egy 55U7KQ-t a bestbyte-nál. Beüzemelés után nézegettem, hogy van-e hibás pixel és találtam egyet, aminek pirosa nem ég. Kérdés, hogy ezt garanciálisan elvigyem-e cserére vagy ki fognak röhögni? Van esetleg tapasztalata ilyesmivel valakinek?
-
pcsabat
őstag
Sziasztok!
Nemrégiben egy Hisense 65U6KQ tulaja lettem. Tudom, hogy korábban az HBO appja problémás volt a márkával. Azóta sem történt előrelépés? Nem lehet rávarázsolni továbbra sem a vidaa-ra a MAX appot? Valami mókolás nem létezik?
Előre is köszi!
-
Robertó79
tag
Esetleg azt tudjátok miért nem játsza le a Netflixes filmeket ?
-
SunMount3r
nagyúr
válasz SunMount3r #7683 üzenetére
Mármint a frekvencia áthelyezésekkori összekavarodást persze nem küszöböli ki, mert akkor megint meg kell csinálni, de így gondlom sokkal gyorsabb és egyszerűbb, mint a távirányítóval egyenként mindent a helyére rakni. És igen, én is a FAV listára gondoltam, de mást nem is lehet.
-
Robertó79
tag
Esetleg 65A7-hez tudnátok ajánlani képbeállítást?
-
nOvOp
senior tag
válasz SunMount3r #7681 üzenetére
Úgy tudom, hogy a Hisense tv csatornáit nem lehet szerkeszteni pc-s progival. Kedvenceket (FAV) kell megszerkeszteni egyszer a TV-n, majd ezt exportalni usb-re. Így ha vmi miatt elveszne a csatorna sorrend (pl. TV visszaállítás esetén), utána vissza lehet importálni. Egyszer meg kell csinálni.
-
rush1902
csendes tag
válasz SunMount3r #7683 üzenetére
Ja, bocs nem figyeltem ki írta.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz rush1902 #7682 üzenetére
Ez nekem szólt? Én csak "ajánlottam" valamit, ami esteleg könnyebbé teheti.
Sorry, nekem csak egy 40A4BG jutott (a Hisense vonalról), ott akárhogy is néztem csak a "szenvedős" manuál lista beállítgatás van a készüléken. Az első beüzemelés után még meg is csináltam (120+ csatorna, kb. 1 óra min.), de miután szolgáltató átállás volt (és bármikor lehet megint), és totál össze-vissza lett megint az egész, már hagytam a fenébe. Ez a kis program, meg épp ennek a kiküszöbölését ígéri, de mivel nekem pont a TV csatornák sorrendje nem annyira fontos már, így ez a gyakorlatból kimaradt nálam. -
rush1902
csendes tag
válasz SunMount3r #7681 üzenetére
Ja, azt hittem a tv szerkesztőjével akarod.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz Robertó79 #7679 üzenetére
Hát, van egy PC-s program, ami elvileg a Hisense-ekhez is jó, de én még sose próbáltam. Így csak "saját felelősségre"....
-
Robertó79
tag
Sziasztok!
Vettem egy Hisense 65a7 tv készüléket, az a kérdésem a csatornákat hogy tudom a legegyszerűbben sorba rakni ahogy szeretném? -
FoxxiMaxxi
csendes tag
válasz rush1902 #7677 üzenetére
Minden még gyári alap beállításokkal "üzemel". Csak rádugtam az UTP kábelt, csatlakoztattam a Telekom androidos set top boxot majd megkapta a 230 volt-ot és működik. Az elkövetkező napok "szólnak" majd arról, hogy miként lehet még többet kihozni belőle.
A szoftver veziója:V0003.07.50A.O0110
Bővitett verzió: AO0110[ Szerkesztve ]
-
rush1902
csendes tag
válasz FoxxiMaxxi #7675 üzenetére
Nálam ez ilyen:
-
rush1902
csendes tag
válasz FoxxiMaxxi #7675 üzenetére
Köszi a képet, a tiéd tényleg szép.
Gondolkodom a gariztatáson, csak nekem kicsit problémásabb. A hardveraprón vettem újonnan egy sráctól aki a Telekomtól kapta csere készüléknek. Szóval utána kell járnom hogy megy a gari.
Egyébként neked mi a szoftver verzió szám? -
FoxxiMaxxi
csendes tag
Ime
Remélem sikerült feltöltenem.Hát nem. Újra próbálom.
Miért nem tudom feltölteni?
Csak sikerült... )[ Szerkesztve ]
-
FoxxiMaxxi
csendes tag
válasz rush1902 #7672 üzenetére
Üdv!
Ez elég durva...
Nálam ilyen nem jelentkezik. Nem nagyon értek a technikai problémákhoz, de ez olyan, mintha bevilágítási problémái lennének a készüléknek (hardveres, szoftveres ?)
Az enyém képe mint világos tónusban, mint sötétebb módban teljesen egyforma, nincsenek benne függőleges csíkok. "Mintha leöntötték volna"... ahogy mondani szokták.
Szerintem ez "jelentésköteles" a szerviz felé!Próbálok majd képet is mellékelni...
-
rush1902
csendes tag
válasz FoxxiMaxxi #7670 üzenetére
Ilyen az enyém. Élőben még kicsit erősebbek a csíkok, és az a baj hogy ezt látom foci meccsek alatt a zöld háttér miatt.
-
rush1902
csendes tag
válasz FoxxiMaxxi #7670 üzenetére
Szia!
Örülök hogy minden rendben a tévével.
Megtennél nekem annyit hogy rámész a felvételi lista menü pontra, és megnéznéd hogy ott csíkos e a háttér? Ha esetleg tudsz fotót küldeni róla azt megköszönném. -
FoxxiMaxxi
csendes tag
válasz rush1902 #7666 üzenetére
Ma megjött a "kicsike" és teljesen elégedett vagyok vele. A Telekomos smart tv jelét szépen kezeli, nálam semmiféle felhősödést, pixelesedést nem produkál. Kimondottan szép a képe és a hangja is jóval átlagon felüli. A netről letöltött 4K-s videók tökéletesek.
Maximálisan elégedett vagyok vele.
-
Tálydi
senior tag
Sziasztok!
Nem találtam egyértelmű információt, így szeretném megkérdezni azokat akiknek tv-jük van: A7GQ
A tv tud PC-re kötve, FHD felbontáson 120Hz-et, változó képfrissítéssel?
Mostani tv-met lecserélném ami a gépre van kötve, FHD-nál magasabb felbontásra nincsen igényem, viszont a 120Hz-re nagyon is lenne, a VRR meg nyilván a játékok miatt kellene. Alkalmas erre a felhasználásra ez a tv?Eeeeh, what’s up, doc?
-
rush1902
csendes tag
válasz FoxxiMaxxi #7665 üzenetére
Mondjuk erre nem is gondoltam hogy a jel hibától lehet a pixelesedés. Én digis vagyok, sima koax megy a tévébe.
A felhős, csíkos kép viszont biztos hogy nem attól van. -
FoxxiMaxxi
csendes tag
válasz rush1902 #7664 üzenetére
Köszi!
"Felhős, csíkos kép, pixelesedés gyors mozgásoknál sport meccseknél"
Ez esetleg nem a bejövő jel hibájából ered?
Telekomos vagy, mert az is érdekelne, hogy a set top boxból érkező jelet miként kezeli a TV? A felkonvertálás okoz-e nagyobb képhibákat? Esetleg a felhősödés ebből is fakadhat?
Más helyen még azt is olvasom, hogy a nem megfelelő HDMI kábel okozott problémát és ez miatt esett szét a kép vagy pixelesedett.
Neked milyen típusú ez az elem?Köszi!
-
rush1902
csendes tag
válasz FoxxiMaxxi #7663 üzenetére
Szia!
Nekem ilyen tévén van.
Röviden:
Van magyar nyelv benne. Hangja rendben. Fényerővel nem lesz problémád. Elég lesz akkora hely. Többire nem tudok válaszolni.Amire készülj az én tévéből kiindulva:
Felhős, csíkos kép, pixelesedés gyors mozgásoknál sport meccseknél, időnként nem kapcsolódik a wifire automatikusan, lassú csatorna váltás, lassú timeshift funkció, egyik telefon se látja Bluetooth kapcsolatnál.
A távirányítót nem hibának írom de egyszerűen nem jön be mégha jól is néz ki.Összességében nem rossz tv. Szép kép, jó hang. Sok állítási lehetőség, de azért megvannak a hibái.
-
FoxxiMaxxi
csendes tag
Hisense 65U7KQ vásárlásán töröm a fejem.
A tesztek alapján jónak látom."láma kérdések":
Telekomos "set top box (telekom TV, androidos) nem okoz neki gondot"?
Van-e magyar nyelvű menüje?
Érdemes-e a netet direktben is rákötni a TV-re (mert akkor switch-re is szükségem lesz)
.... és ez milyen előnyökkel járna?
A szellőzés szempontjából mekkora +helyre van szüksége (nappali szekrénysorban oldalanként max. 5-10 cm ha marad). Elég-e?
A hangja normát TV-zéshez elég-e?
A nappalim elég világos, a TV fényereje elég lesz-e?... olvastam, hogy szabályozza önmagát, .... igaz-e és ez mire elég?
1,4-es HDMI kábelem van, jó régi, érdemes újat venni és milyet?
1 Gigás a netem. A minőségi TV-zéshez elég-e (4K a netről)? ... és a párhuzamos PC-s online játékok mennyire befolyásolják a működését, ... és viszont?Köszönöm, ha valaki időt szán rá és válaszol a feltett kérdéseimre.
Remélem okosabb leszek tőle... )Köszönöm!
-
Vhiktor
veterán
válasz rainman72 #7658 üzenetére
Ez az lg felé woled panel hibája.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
SunMount3r
nagyúr
40A4BG: Ha bekapcsolom a Mozi, vagy Film módot, akkor radikálisan lejjebb veszi a fényerőt. Így a "filmezős" bemenetekre is "Természetesen" muszáj hagyni, alapból úgy a legjobb.
Van egy Samu H6400-asom is, ami már 2014-es modell, de azon legalább tényleg van értelme a "Mozi", vagy "Film" módnak, jobb lesz tőle a kép ezekhez, nem pedig rosszabb. Ok, lehet egy kategóriával feljebb van a H6400, de azért mégis csak egy 2014-es TV, a 40A4BG meg elvileg már 2022-es.
[ Szerkesztve ]
-
Vhiktor
veterán
válasz Kiskutya #7646 üzenetére
A filmmaker csak egy kepmod olyan mint a többi. Ha jól adaptálták akkor annyi hogy ebben a képmódban van a legközelebb a tv a szabvanyhoz. De ez nem azt jelenti hogy kalibralt, csak a többi kepmod közül ez a legjobb. A deltae eltérés ettől lehet akár 5-6 vagy éppen 2 is. Nincs rá garancia. Korábban ugyanezt garantálta az isf kepmod, a mozi vagy éppen film kepmod.
[ Szerkesztve ]
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Cipas
csendes tag
Amúgy amikor DV filmet nézek, csak nektek is 3 fajta, DV egyéni, DV sötét és DV IQ képi beállítások vannak?
Az a baj hogy sok beállítás le van ezeknél úgymond korlátozva. -
Cipas
csendes tag
Teszi a dolgát, amit én tapasztaltam, hogy MP4 DV filmeknel ha megállítom vagy beletekerek a filmbe, elkezd tölteni és semmit nem csinál, sajnos újra kell indítani a filmet, ezért DV filmet mindig leülök, és végig nézem egybe.
Ha leállitod, és másnap folytatnád ugyanonnan, akkor is ez a probléma áll fenn. Egyébként szépen lejátsza, mkv 4k HDR vagy 1080p filmeknel ilyen nincs. -
winger
csendes tag
Érdeklődni szeretnék hogy a Hisense 85U7KQ média lejátszója mennyire teszi megbízhatóan a dolgát? Még sosem volt dolgom VIDAA rendszerrel. Kb ilyen jellegű MKV fájlokról van szó :
Code : H264
Bitrate : 8634 kbps
Frame rate : 23.976
Resolution : 1920*800
Parameters: High/L4/BT.709 -
zseko
veterán
válasz Kiskutya #7646 üzenetére
Mert ahhoz olyan tartalom is kellene, de eddig mindössze egyedül ezt találtam ahol végre valós filmcímet is mondanak, nem csak kérdezgetik hogy milyen filmek vannak ezzel: https://letterboxd.com/lgoled/list/filmmaker-mode-favorites-to-watch-with-your/
Emellett - ha jól értettem - állítólag talán egyedül a Prime Videón van ilyen, Netflixen pl. nincs.HR24.hu
-
Vhiktor
veterán
válasz Kiskutya #7644 üzenetére
Mert jobban eladható. Marketing.
-
Vhiktor
veterán
válasz Kiskutya #7639 üzenetére
Minden tv-n így néz ki, nem kell ilyen funkció.
A film maga ilyen.ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
SunMount3r
nagyúr
válasz Kiskutya #7639 üzenetére
Ehhez a képarányváltoztatós dologhoz nem kell semi spéci "technológia". Ha a videóban is így, azaz az eredeti "iMAX" módon van meg a képanyag, akkor bármelyik TV-n is úgy fog megjelenni. Ebben kb. semmiféle technológiai "trükk" nincsen, egy ilyen eredeti videóba végig "bele van kódolva" a teljes képernyőt kitöltő kép minden egyes "pixele". Amikor pl. "összehúzódik" a kép, akkor azok a pixelek egyszerűen csak sima feketévé válnak. Ez mind csak a videóban van és történik, gyak. semmi köze sincsen hozzá a megjelenítőnek. (Azon kívül, hogy azon látod, hogy ez történik).
-
kelly416
veterán
-
Kiskutya
veterán
Megmondom őszintén én még soha nem láttam hogy a tv jelzett volna hogy így megy a film! Elméletileg a Disney+on vannak spenc iMax filmek. Amúgy a lényeg ez lenne:
Mi az IMAX Enhanced?
Az IMAX Enhanced program egyrészt olyan 4K HRD streaming és Ultra HD Blu-ray lemezen megjelenő tartalmakat jelöl, amelyek az otthoni környezetnek megfelelő digitális átdolgozásával biztosítják, hogy azok az alkotók szándékainak megfelelően zajtalanabb, élesebb, magasabb fényességű 4K HDR képet és erőteljes, magával ragadó hangot nyújtsanak. Az IMAX kamerával forgatott vagy kifejezetten IMAX mozikhoz készített tartalmak otthoni kiadásukban is megtartják eredeti képarányukat.
Az IMAX Enhanced logót viselő csúcskategóriás TV-k, vetítők, hangprojektorok, A/V vevőerősítők, előerősítő-processzorok és más házimozi készülékek megfelelnek az IMAX, a DTS mérnökei és vezető hollywoodi filmkészítő szakemberek által közösen felállított műszaki elvárásoknak és rendelkeznek az IMAX és DTS megfelelő technológiáinak licenceivel.
Az optimális képmegjelenítés és hangi megszólalás biztosítására az IMAX Enhanced tanúsítvánnyal rendelkező házimozi komponensekhez készül egy a digitálisan átdolgozott tartalomhoz gondosan kalibrált „IMAX mód” beállítás, ami automatikusan aktiválódik a minősített tartalom észlelésekor.
Miben jobb az IMAX Enhanced képminőség?
A fent említett, de pontosan nem részletezett műszaki elvárásoknak megfelelő „legnagyobb képernyőjű” TV-k illetve vetítők IMAX módja az alábbiak szerint fokozza a videó minőségét:
Az eredetileg IMAX formátumban forgatott tartalmakat vagy tartalomrészeket a TV vagy a projektor úgy használja, hogy azokat az IMAX képarányának (1.44:1 vagy 1.9:1) megfelelően jelenítse meg (lásd az alábbi képet).
A HDR tartalomból eredő maximális képfényesség az IMAX szabványokon és a TV vagy projektor fénykibocsátási képességein alapul. A tartalmak a HDR10 és HDR10+ formátumokat használják, de később állítólag a Dolby Vision is bekerülhet a támogatott formátumok közé, bár ezt azért kezeljük fenntartásokkal.
A képtisztaság javítása, a zaj és a nem kívánt képi hatások pontos észlelésével és csökkentésével. Ez azt jelenti, hogy a kis fényes objektumok, például a csillagok vagy a távoli fények fényessége pontosabban körülhatárolt, kevesebb a fényglória vagy a „zizegés” a kerek élek körül, és a vonalak egyenesebbek.[ Szerkesztve ]
hmm...
-
Cipas
csendes tag
Sziasztok
U8hq tévém van, dobozán iMax enchanced fantázia nevet néztem mi a franc az. Utána olvasgattam, nem igazán világos. Most ez csak bizonyos filmeknel lehet bekapcsolni, vagy bármelyiknel (nem találtam)?
Vagy ha olyan a fikm, akkor automatikusan bekapcsol..
Olvastam, de végülis kérdésem leegyszerűsítve: van ennek valami értelme?
Látszik egy DV sima és DV iMax enchanced film között a különbség? -
koko52
nagyúr
Sziasztok!
Régi TV (samsung ue7092 70" ) már kicsi (öreg 4 éves) . A kinézett típus: Hisense 75A7KQ. A panel PWM-re lennék kíváncsi, nem szeretnék szemrongáló TV-be belefutni. Tud valaki infót róla?
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
djhir
tag
Megjött a Temutól a távirányító az 55U7HQ-hoz. [link] Ugyanúgy néz ki, mint az eredeti, azzal a különbséggel, hogy ez infrás. Tökéletesen működik.
-
nOvOp
senior tag
válasz SunMount3r #7630 üzenetére
A lényeg hogy vissza tudja nézni. Amit felvesz a TV, azt sem tudja másik eszközön visszanézni, csak a saját tévéjén.
-
nOvOp
senior tag
válasz Levente1991 #7628 üzenetére
De a Telekomnál van arra lehetőség, hogy visszanézz műsorokat vagy rögzíts, tudomásom szerint, csak az fizetős.
-
jovás
aktív tag
válasz Levente1991 #7626 üzenetére
Abban a 11-12 adóban csak az M4 Sport lesz, meg most az olimpia alatt a Duna World-ön is az megy.
-
Cartmenn
tag
válasz Levente1991 #7621 üzenetére
Amúgy ha a TVbe bedugod---vagy szétosztod oda is a koaxot, ami hozza a jelet a boxhoz -----a TV tunerjével 11-12 adás fogható ,legalább is nálunk bár nem hinném pont azokról akarnál felvenni
-
NB2
aktív tag
válasz Levente1991 #7621 üzenetére
ott nem lehet kérni kártyát mint a vodánál?
-
djhir
tag
válasz Levente1991 #7616 üzenetére
Szia! Digi a szolgáltatóm.
-
Pityu89
senior tag
válasz masvilagx3 #7615 üzenetére
Ott van vége a panelnak, nem ér el a káváig.
-
Pityu89
senior tag
DVB-C vagy DVB-T platformon működik. Set Top Boxos szolgáltatókkal nem.
-
Cartmenn
tag
Valami merevlemez legyen az usb-n ---műsor újságra rámész ---meg keresed melyik műsort akarod felvenni --arra nyomsz egyet -- ott kiadja a PVR -t --utána egyértelmű lesz szerintem
-
Pityu89
senior tag
55A8G, másfél éves. Szoftveresen egy katasztrófa, de a képét szeretem…
.. eddigA kijelző elkezdett tönkremenni.
-
masvilagx3
tag
válasz Cartmenn #7612 üzenetére
Először is köszönöm az információt.
Tlc több helyről is hallottam,de mivel csak Mediamarktban tudok vásárolni az kiesett.Remélem még más is hozzá tud szólni.
Kedden megyünk vissza a Mediamarktba.Amúgy az a fura hogy ez a tv amiről a képet linkeltem az a Mediamarktban nem ilyen volt a képe.
[ Szerkesztve ]
-
Cartmenn
tag
válasz masvilagx3 #7611 üzenetére
Hát ami nem neo samsung olyat nem is vennék ,a q 85-90-95 nek van már mini ledje,ami már jó feketét tud--meg fényerőt, de az jóval drágább ,mint a hasonló tudású Hisense U8 as sorozat pld ---bár én az u7-es sorozatot is nézném. Én nem értek hozzá ,de ahogy a képeid nézem ,gondolom valamelyik direkt ledes háttérvilágítású az LG ,és az miatt produkál ilyet ,nem a kijelző miatt .A samsung q60-70 es sorozatai ahogy nézem edge ledesek ,azok gondolom nem leszenek ilyen csíkosak mert oldalról világítják a panelt de nem is lesz jó feketéje,meg fény erő se (ha kell egyáltalán ) De térjek vissza a mini ledre ---ha több a zóna ,talán egyenletesebben is világítja meg a kijelzőt (de többet tud erről pld Vhiktor ) Megnéztem neked most egy teszt videót ilyen homogén háttérrel : a TCL 75 c805 640 zónával(1300nit) az én szememmel eléggé homogén ---- a Hisense U8qf (2020as típus) 55ös 132(1000nit) zónával már nem annyira tűnik annak ---de az idei U8as széria már amit említesz 85"ban azt nem is látok akkora méretben csak az U7kq-t 1296 zónával1000 fényerő VA panel ----75ös u8kq 1056zóna/1300nit IPS .Ha meg veszed úgy is akkor derül ki ,mennyire felel meg neked Látatlanban nehéz a tanács
[ Szerkesztve ]
-
fudi2002
veterán
válasz Cartmenn #7608 üzenetére
Kompromisszumkész vagyok itt-ott, de a hangcsúszás nem fér bele. Az a gond, rögtön kiszúrom az ilyet és addig piszkálja az agyam míg cserélem a készüléket. Amúgy médialejátszóm van, szóval nem érdekes milyen a beépített. Tartósság lenne a másik szempontom, de nincsenek illúzióim egyik márka és technológia kapcsán sem.
Samsung a színei miatt kiesett(tudom kalibráltassam..), illetve azt a visszajelzést kaptam, hogy sok a meghibásodás.
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
Cartmenn
tag
válasz enginev3.0 #7604 üzenetére
Nekem 2008tól ilyen TVim voltak : 40" lcd Samsung---43"LG plazma--51"Samsung plazma---60"LG plazma ---Toshiba 55" 4k lcd--- 75"LG 4k lcd---Hisense 55" miniled---TCL 75" c805 --egyik se volt javítva és most is a szűk családban vannak.
-
Cartmenn
tag
válasz fudi2002 #7602 üzenetére
Az a baj én hiába írom hogy nekem igazán semmi gondom a TCL 805el, ha másoknál vannak zavaró dolgok igaz én csak a médialejátszóját használom ,vagy a netflixet mozizásra ---ezért is nem vettem a samsung "hasonló tudású" qn85-90 sorozatát 75ösben 2x annyiért, hogy ott álljon---általánosan egy hisense 55ös u8qf-t használok. Ha 65öst keresnék az U8 lenne,még úgy is hogy nem láttam
-
Vhiktor
veterán
válasz enginev3.0 #7604 üzenetére
Az lemaradt, hogy LG-ből OLED-re gondoltam, mást abból nem ajánlok.
-
enginev3.0
félisten
válasz Vhiktor #7603 üzenetére
Mondjuk nálunk ment már tönkre családban jópár LG gari lejárta után pár hónappal
Van aminek kisebb baja lett, van aminek nagyobbén csak az 5 év gari miatt vettem a Hisense-t, szerintem nem elhanyagolható a garancia ilyen időkben
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Vhiktor
veterán
válasz fudi2002 #7602 üzenetére
Ha félsz a tcltol vegyel LG-t
-
fudi2002
veterán
válasz grafnet #7600 üzenetére
Hi
Én is kérdeznék. Tcl topikban írják a gyenge tunert, hangcsúszást is több modellnél említik. Hinsense márkánál mennyire jellemzőek?
Tvt szeretnék venni, de sokallom a sony közel 800.000ftos árát. Itt 380 körül megúsznék egy 65ös u8as miniledest. Csábító.Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
Cartmenn
tag
válasz masvilagx3 #7595 üzenetére
Mikor 75öst kerestem ,ez a típus is benne volt a pakliban ,de abban a méretben IPS paneles írtak "mindenhová", meg a kontrasz aránya szerint is az volt---nem mertem bevállalni --- ips-nek rosszabb a feketéje mint a va-nak főleg sötétben jön elő .Ha ekkorát kerestem volna most az lenne, nem a TCL c805 típusa Pesze csak úgy látatlanban az adatai alapján venném .--- van egy U8as sorozatú hisense-m ,abban nem csalódtam ----HBO nem hiányzik, netflix meg a disney+ bőven elég ha kell , média lejátszója mindent játszik.Ez a két típus az alternatívád Hisense u7kq meg a TCL c805 -----a hisensének több a zónája 1296 TCL 880 -----max fényerő az kissebb 1000/1600 ,de az is bőven elég szerintem ---hang az mindkettőben ahogy írják 2.1 ,hogy szól azt nem tudom a TCL nél vannak problémák szoftveresen, pár tulajnál a képpel is,nekem semmi gondom vele Ha most épp a TCLt akarnám lecserélni nagyobbra a Hisense-t venném ---látatlanban az előzőeket is úgy vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest