Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soybex
őstag
válasz
grizlisandor #73798 üzenetére
Kérdés :
Annó amazon prime mellé a pap hőst lehetett megszerezni, úgy hogy nem volt le összeget a számláról. Ugyebár csak az első bankkártyás regnél van ez hogy ingyenes a prime. Na most ha ismèt regelek a kártyámmal akkor azèrt ebben az esetben fizetni kell? -
thesound
addikt
válasz
grizlisandor #73798 üzenetére
Ez azt jelentené, hogy hátlap is lesz meg golden pack is, az 1 hónapos free-vel?
-
ETOM
addikt
Ennél jobban nehezen tudta volna kiszámolni. [link]
-
Chumlee
senior tag
Mikor érdemes csinálni akkor a ezt a próbaverziós twitch prime-ot a golden packért ?
(#73792) ∂яσнυη :Színenergia
-
válasz
grizlisandor #73793 üzenetére
Amazon.com vagy .de-vel? Csak ha valaki meg akarja csinalni itt legyen az info.
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #73790 üzenetére
Német címről sikerült, most várom majd a Golden Packomat.
-
∂яσнυη
senior tag
-
rocket
nagyúr
válasz
grizlisandor #73785 üzenetére
200 orszagban elerheto hivatalosan a TwitchPrime, nem kell fake cimekkel vacakolni.
Persze Tyrandet meg nem sikerult ujra elerhetove tennie a small indie companynak
-
grizlisandor
veterán
Köszi mindkettőtöknek, akkor holnap megpróbálom a németről.
-
Chronos85
tag
válasz
Hali, úgy egy hónapja csináltam, ahogy tomazin kollega írja, magyar kártyával. Németül nem tudok, viszont szerencsére átlehet állítani a nyelvet angolra.
Egyébként valszeg azért nem megy Amcsival mert nem amcsi kártyád van/vagy IP-d, a Tyrande-s prime-nál nekem ezért nem akart összejönni a dolog. Ekkor egy éppen németben lévő cimbimet kértem meg és megtudta csinálni az én kártyámra is, nem kellett az övé hozzá. Mondjuk ezért a két hátlapért, nem zargattam volna, de szerencsére összejött magyarból is a dolog.
Nah mind1 kicsit elkanyarodtam, szóval német amazonon prószáld, ott elvileg mennie kell.
Üdv.: Chronos -
válasz
En igen, de nemet cimmel es nemet amazonnal. Amazon prime aktiv volt, de a twitch prime nem akart aktivalodni, vartam 2orat aztan csak osszejott.
-
Chumlee
senior tag
válasz
grizlisandor #73780 üzenetére
Loathebet hagyd meg 400 dusttól többet ér .
-
grizlisandor
veterán
Köszi, akkor ha unom a laddert, akkor beruházok rá.
Más: Valaki közelmúltban megcsinálta a hátlapok miatt az Amazon Prime-ot? Csinálnám leírás(katt) alapján és hiába próbálkozok 3 különböző address generátorral egyiket se fogadja el... Valami ötlet?
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
EmptyParadox #73729 üzenetére
Elkelt (#73776) Tbs82-vel.
-
Soybex
őstag
válasz
grizlisandor #73780 üzenetére
Szerintem az egyik legjobb adventure volt.
-
grizlisandor
veterán
Curse of Naxxramas adventure kimaradt nekem, most vettem érszre, hogy a shopban elérhető.
Néztem, hogy 3140 dust nyerhető ki belőle, mivel nem wild-ozok. Hozza a Naxxramas insta feelinget vagy első adventure-ként ez még nem az igazi? -
Tbs82
tag
80g eu gold trade
Endimion #2236
-
h3lios
addikt
Golden pack Twitch prime mellé. Minden classic lap golden lesz amit nyitsz.
Ez a speciális pack nem követ semmilyen pitty timer mechanikát.
-
rocket
nagyúr
válasz
h3lios #73765 üzenetére
Multheten random paklik voltak, nem elore osszeallitottak.
Voltak erdekes szinergiak, pl. Shaman Ice Fishing "draw 2 Murlocs from your deck" es a Warrior Forge of Souls "draw 2 weapons from your deck" nem huzott semmit, mert egy darab Murloc meg fegyver nem volt a deckben, es nem jatszottam ki egyet se, kezben se volt
-
Chumlee
senior tag
Wild után kipróbáltam standardan is a miracle-t hát ez egy sz#r
-
Frogged
aktív tag
Én pont most kaptam 7 wines küldit meg egy hunta wines küldim volt tegnapról én örültem ennek a Brawlnak
7/7-el le sikerült hozni de wari meg pap ellen voltak izgalmas mecseim a lock az télleg sima volt.
Meg volt 4 másik hunta de azok is máshogy tették össze a paklijukat.
Én jóbban szórakoztam ma mint az utóbbi napokon ladderen ahol token sámi , jade dru meg pap jött felváltva.
Engem inkább a randompakl is meg RNG-vel tele tüzdelt Brawlok zavarnak . -
h3lios
addikt
Szerintem meg nettó hülyeség ez a mostani brawl.
Nyugi-nyugi lejjebb azokkal a vasvillákkal !!Nem a P2W elv miatt mondom ezt, hanem azért mert ennek így nagyon curvestone szaga van. Még sokkal jobban, mint ami a ladderen megy. Hunterrel elsőre meglett és igazából másról sem szólt, csak hogy pakoltam a cuccaimat oncurve és néztem ahogy a Warlocknak esélye sincs ellenem.
Nekem sokkal inkább azok jönnek be, mint ami a múlthéten volt és kaptok előre összeállított paklikat. Így a kezdő / kis lapkészlettel rendelkező ismerőseimmel is tudok jól szórakozni, mert nem arról van szó, hogy megalázom őket valamelyik meta paklival.
-
AsakuraDave
őstag
válasz
micafighter #73763 üzenetére
Igen,f2p játékosoknak tökéletes lenne. Bár én mostanság jutottam el odáig hogy össze tudok rakni 2-3 tier1 decket,csak én szeretek változatosan játszani nem 1-2decket orrba szájba...
-
micafighter
nagyúr
válasz
AsakuraDave #73762 üzenetére
Sokan netdeckelnek, a játékosok többsége, ugyhogy ha ismered a népszerűbb decklisteket, akkor jó eséllyel ismered a paklijuk min 90%át.
De amugy szerintem is jó kis brawl, és tényleg lehetne akár egy ilyen játékmód, itt a kártyakollekcio nem korlátozna senkit.
Aréna is kicsit hasonló mondjuk, a kollekcio ott se korlátoz, de ott meg jelen van a deck építésnél is rng.
-
AsakuraDave
őstag
Ez a brawl isteni! Kéne egy ilyen ranked! Nincs az hogy azért nyersz mert brutál OP legendet,epicet raksz le! Itt tényleg a skill játszik most hogy körül játszod a másikat mert itt LEHET! Jelenleg hiába játszasz körbe vmit mert annyi OP lap van hogy oly mindegy...
-
Soybex
őstag
Véletlen lecraftoltam frost lich jaina-t
Tudtok dobni valami decket? -
Chumlee
senior tag
Ha a Shakuval támadsz és a freezing trap vissza dobja a kézbe akkor nem ad kártyát . Miért ?
-
Chumlee
senior tag
válasz
micafighter #73738 üzenetére
Tudomásom szerint golden-re nincs pity timer ,javítsatok ki ha tévedek .
-
quex
tag
Ha valaki eléri az 500. győzelmet, de úgy, hogy éppen le van cserélve a hős a Deathstalker Rexxar-ra, attól még arannyá fog változni?
-
micafighter
nagyúr
EZ
(#73736) tomazin: nem feltétlen, a streamerek több száz (ezer fölötti) pakkokat nyitnak új kártyás kiegnél, gondolom látta már hogy közel a golden pity timere, ezért zúzta be az anduint, mivel gondolom a többi legója megvan igy fixen anduint kaphatott, a makk max annyi volt hogy 2 egymáshoz ilyen közeli pakkban nyitott legót, de ilyen nagy számú nyitásoknál ez összességében nem annyira ritka.
-
törölt tag
Utoljára az első rotálás előtt volt olyan plébános deck, ami nagyon tetszett (az akkori ctrl, amiben elise is volt). Nagy kár hogy az lett anduinbol ami, se ez a high roll retek, se a minigun verziót nem látom priestnek valónak. Kár érte, pedig nagy kedvencem a kaszt.
Na de be is fejeztem a sírást. -
ETOM
addikt
öhm
-
saen
veterán
Azt hiszem, hogy megvan az új kedvenc deckem és soha nem gondoltam volna, hogy ez egy priest lesz. Ez egy szimpla big priest, csak Malygosszal, Velennel és mind blast + holy smite kombóval. Konkrétan hatalmasakat szoktam röhögni meccs közben
A legjobban az tetszik benne, hogy valamelyik profinak a twitterjéről vettem, hülyére nyerte vele magát, de valami miatt mégse lett népszerű. Közben a top decknek gondolt Kazakus priest ellen kb autowin a deck. Kedvencem amikor fogalmuk sincs mivel állnak szemben, gondolkoznak, rope-olnak, amit kell, aztán maxról is simán lecsapom őket egy kör alatt
Mindig is szerettem büntetni a priest játékosokat
-
EmptyParadox
senior tag
80g keresi párját.
Battle tagem az összefoglalóban. -
Chumlee
senior tag
Valaki próbálta wilden az elementál mage-t ? Ladderen játszható ?
-
Chumlee
senior tag
válasz
F-ECT$ #73718 üzenetére
Amiket írtok azzal kapcsolatban igazatok van , én is olyat keresnék amivel tovább tud standarden maradni .
Arra reagáltam ,hogy az evolve shaman szerintem egy rossz példa mivel fontos lapok rotálnak ki jövőre .Vzarmo : Wilden is lehet használni semmi gond nincs vele szerintem , én is megcsináltam jó pár legót ami kirotál engem nem zavar , sőt utóbbi időben többet játszom Wilden mint standarden pedig wilden semmi lapom nem volt csak megcsináltam pár alapvető lapot.
-
beherit
tag
Mától lehet choose your championozni megint.
-
törölt tag
válasz
Chumlee #73714 üzenetére
“Wilden nem lehet használni oda most szar”
FTFY
Szerintem ne tanács alapján gyártson, hanem az alapján amivel akar játszani. Lehet lehet valakinek legyártott t1 deckje ha nem szeret/tud vele játszani.
Itt most kéretik nem kiforgatni amit írtam pl egy beast mage valszeg sose lesz top deck, bármennyire is bejön vkinek. -
törölt tag
válasz
F-ECT$ #73708 üzenetére
Ha valamivel játszani akar félév rengeteg idő. Nem lehet mindig így gondolkodni, hogy mi lesz fél meg egy év múlva. Ha akar vele játszani és jól szórakozna, akkor szerintem simán gyártható.
Ez persze szigorúan magánvélemény, de olyan sokszor látom itt ezt a “vmikor ki fog rotálni” szöveget. -
lm83
őstag
Most sikerült kinyitnom a druid dk-t...
Hát időben... -
rocket
nagyúr
válasz
F-ECT$ #73708 üzenetére
"Highlander priest hasonló: nagyon drága, sok lap máshova nem fér be."
Raadasul: "Raza the Chained and Shadowreaper Anduin were potential targets for nerfs."
-
F-ECT$
titán
válasz
AsakuraDave #73707 üzenetére
Szerintem nem. Nem rossz a deck, de iszonyat drága, és egy csomó lap csak ebbe a deckbe jó. Xaril szerintem kihagyható, de Shaku szinte mindben ott van, viszont ki fog rotálni kb fél év múlva, tehát eléggé dust kidobás.
Highlander priest hasonló: nagyon drága, sok lap máshova nem fér be.
Szerintem az evolve shamant válaszd: viszonylag olcsó, és a legendek még jövőre is használhatóak lesznek belőle.
-
AsakuraDave
őstag
Tempo rogue decket megéri lecraftolni? Gondolkozok egy 3xtier 1-es deck lecraftolásába ami : Highlander Priest,Evolve Shaman és a Tempo Rogue de sok változatát látom így nem tudom,pl Xaril mennyire must have?
-
NyalokAA
aktív tag
80 g questet cserélnék kru#2409
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest