Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Putyin90
senior tag
Hali! Mitől lehet az, hogy játszok a játékkal és random időközönként elsötétül a képernyő, aztán pár másodperc múlva újra van kép, a játékból már csak ennyi látszik:
Ezután csak úgy kapok újra képet a játékról, ha kilépek belőle és elindítom újra. Nagyon zavaró a dolog és csak a HS-nal csinálja ezt. A legfrissebb nvidia driver van fent, már a VGA-t is kifújattam műhelyben.
-
KTony
tag
80 csere alHonved#2220
-
DaveNo1
veterán
80g csere nálam
-
jr1994
addikt
Eddig tetszik ez az új Zoo, Rank 13-ra mentem le 20-ról tegnap óta szinte végig winstreak-kel. Viszont nincs Malchezaar's Impem, Argent Squire-t raktam bele helyette. Így hogy nincs Imp, érdemes kicserélni a Soulfire-t valamire? Másoknál láttam Saronite Chain Gang-et, Cobalt Scalebane-t, azok jók lehetnek bele? Illetve lehet nem ártana Defender of Argus, segít a túlélésben amíg nem az enyém az asztal.
Ja, innen használom a Patcheses verziót.
-
Chumlee
senior tag
Ha a HS Deck Tracker-rel nézek meg valakinek a meccset akkor azt is beírja ,ha bukott ha nyert ?
Ki lehet törölni ,valahogy ? Druiddal a srác vesztett Hunter ellen és beírta a roguemnak losenak mikor már 4 meccs óta win streak .... -
whitezo88
nagyúr
Who would win? Rank19 scrub vs World Champion [link]
-
micafighter
nagyúr
Akinek alkalmas 80g NA az dojbon egy privátot.
-
Chumlee
senior tag
Közben mentem párat eme féreg deckkel , hát nem mondom ,hogy rossz mert nem szükséges a keleseth bele ,nélküle is lehet nyerni . Viszont kézben a legjobb . 7-2-őt mentem vele egy mid pala és egy aggro/jade druid tudod megverni . Warlock, pap , token shaman viszonylag könnyen meg voltak .
A 7 winből 3x ha számított a keleseth a többinél későn vagy ki se jött a keleseth időre .
Egy meccs volt ahol az RNG mellettem volt mivel az Archbishoppal lemásoltam az ellenfelem deckjét ott viszont semmit nem számított a deckem gyakorlatilag a saját lapjai ellen játszott .
-
jr1994
addikt
80 goldot cserélnék EU-n.
-
KISDUCK
addikt
-
KISDUCK
addikt
Ennyiből a hs-nek is igyekeznie kéne, hogy megtartsa a játékosokat, de hát nem az a cél. 4 havonta jönnek már a kiegek semmi nem épül az előző tartalmakra, kapunk pár rng elemet, nerfelnek olyat is amit nem kéne aztán nézünk mint hal a szatyorban és még a hülye emoteokat se lehet kikapcsolni.
beherit: Már multiplatform, elérhető: pc, mac, android, ios rendszereken.
-
beherit
tag
válasz
KISDUCK #73676 üzenetére
Jó kis játék. Egy streamer bedobott pár kódot twitch chatre, hogy pakk jár érte a játékban, az egyiket én halásztam el. Aztán mikor felhasználtam, utána 1-2 napra rá kaptam valami warningot a játéktól.
Mobilra is van már egy ideje azt hiszem.Cathfaern: Elder Scrolls Legends
-
KISDUCK
addikt
Hajaj, látom a tetőfokára hágott az e-tezstoszteron szint. Kedves fórumtársak ne egymást utáljuk, utáljuk inkább együtt Ben Brodeot, hisz minden az ő hibája!
Off: közben játszogatok az ESL nevű lehetséges konkurenssel, hát mit ne mondjak jobban tőrödnek a játékosok csalogatásával és megtartásával.
Twitchdrop: ha ESL-es videót nézek, nyerhetek ingame jutalmat. Tegnap 600 arany és 1500 dust volt, eddig ez a csúcs. (Volt olyan is hogy egy nap csak 50 aranyat kaptam, de ami ingyen van az ingyen van.)
Tegnap pedig bevezették a nap bejelentkezési jutalmat. Egész hónapra mutatja, mikor mit kapok. -
saen
veterán
Lol, ez a szezon is szuper. 3 rouge ellen játszottam eddig, mindegyiknek kezdőkézben Keleseth és kettőnek még shadowstep is hozzá...
-
ervinke2
csendes tag
80G-s küldit cserélnék!
-
sagem
addikt
80G-t cserélnék, írj, ha neked is aktuális
-
Chumlee
senior tag
Más is megállt rank 15-nél ?
-
whitezo88
nagyúr
9 oraja megy Lanon a Ratrace, Ostkaka, Reynad, Amnesiac, Yagut, Frozen, Chakki stb. Most egy ideje eleg durvan beragadt szinte mindenki 10en, es foleg pappal mennek.
-
DaveNo1
veterán
Nézte valaki Korea majort? kiscsávó idegességében széket is felborította amikor vesztett a döntőben
pedig egy * lucker volt ő is.
-
Chumlee
senior tag
Kontroll paladinba nincs meg a DK illetve a Lich King melyiket érdemes krafoltni ? Eddig meg vagyok nélkülük wilden rank 15 és már 4- winem van vele.
-
Edem25
tag
Grta Legendhez. Én egyszerűen nem tudok evvel a Rugóval játszani olyan szinten rossz a kezem hozzá, hogy félelmetes 10 meccsből 3 nyerek és 10 meccsből 1x jön fel Keleseth, az utóbbi 2 napba. Többször van nálam Patches kézbe. Mikor meg Muligan-elem akkor persze, hogy Exodia Mage ellen és persze, hogy neki minden a kezébe lesz mielőtt leverem. Sokszor kezdő kézbe nagy lapok Bonemare ,Leroy van a kezembe a kis lapok meg persze 7-8 körbe jönnek amikor meg már üres a kezem. Nem érzem annyira konzisztensnek ezt a Dekket mint a Mid Huntert. 1-2 Pro Tippet elfogadok mert biztos én vagyok a szar, de mikor nézem a Pro Streamereket akkor is azt látom, hogy RNG topdeck amivel nyernek elég csak megnézni Disgusised videóját ahol Legenet csinál vele.[link] Én még ha Sadowstep-elni is tudom akkor is lenyomnak tempoba mert nincs lap a kezembe. Probáltam több fajtát is a Curator, Codlight Oracles-től kezdve a Aggrós verziót a "több" elementálos verziót amit neten találtam. A vicc az, hogy első nap mikor megcsináltam akkor R10-R8-ig mentem le 75% Win ratel. Tegnap este meg éjfél előtt R10 estem vissza.
-
KTony
tag
válasz
F-ECT$ #73644 üzenetére
Persze 11k low legend volt utána felvettem és megköszöntem neki.
@jr1994 Próbálkozz zoo val a rugó nagyon nehéz Keleseth a zoo ban stabilabb a laphúzás miatt rugóval legendben találkoztam olyannal aki már nem is futtatta inkább evist játszott. Én is gondolkoztam ilyenen ha nem húzod fel korán akkor nem ér már semmit korán felhúzva ok de shadowsteppelve meg sokszor laphátrány.
-
AsakuraDave
őstag
válasz
Putyin90 #73637 üzenetére
Én grommash-t kaptam és Greenskint-t nyitottam -.-" Ahelyett hogy olyat kaptam volna ami k.vára kéne már a gyűjteményembe pl.: edwin,tirion,cairne,leeroy,black knight,harrison,malygos -.-" Ez a formám... kifarmoltam a 10pakkot mindenből a fix 1lego miatt hát persze hogy mind useless fes lett...
-
KISDUCK
addikt
-
Putyin90
senior tag
Megvettem a Welcome Bundle packot. Al'Akir-t nyitottam belőle, viszont a 10 pakliból 1 db legendaryt sem kaptam. Jött belőle kb. 150 dust. Noble Sacrifice-ból viszont 6-ot is nyitottam, egy pakliban volt, hogy 3 is volt...
Kissé átverve érzem magam, főleg, hogy fizettem is érte. Ha ti is megvettétek miket nyitottatok belőle? Youtubon megnéztem pár videót, mindenki nyitott a garantált legón felül akár több legót is. -
AsakuraDave
őstag
80g csere Asa#2897
-
Soybex
őstag
válasz
micafighter #73632 üzenetére
Micsoda menet volt
-
micafighter
nagyúr
Kibler: Don't let your memes be dreams
Egyik legjobb meccs amit mostanában láttam
-
DJGABI
addikt
80g csere dezmond#2305
-
Man0gatya
aktív tag
tökönlövöm magam... vki mondja már el, hogy tudja 2x kijátszani anduint egy pap egy rugó ellen?
-
rocket
nagyúr
-
jr1994
addikt
válasz
AsakuraDave #73617 üzenetére
Ott van a kamera mellett, másodjára megnézve látszik is 0:08-nál.
-
Nagy.Úr
tag
80G csere EU-n, ZorroHUN#2628
-
válasz
micafighter #73613 üzenetére
meg kínának van saját hs teamje, nem bb és barátai. (azaz ott bbék csak a játék alaprészében vannak jelen)
rocket : és visszaül úgy, mintha mi se történt volna
-
rocket
nagyúr
-
DaveNo1
veterán
Érdemes az egész meccset végignézni, ekkora rng bullshitet még sose láttam arénában
-
akiknek van kínai accuk
8ingyen pakk, mert az jó, de csak kínai accon -
thesound
addikt
80g trade, EU
-
saen
veterán
válasz
Chumlee #73605 üzenetére
3-9
Egy meccset rontottam el priest ellen az elején, de szinte csak aggro jött, még az is csoda, hogy ennyit nyertem. A 3 győzelemből csak egy volt kontrol, mindenki aggresszív paklikat nyom, pedig korábban priest city volt ma. De legalább ez a pakli érdekes, kell gondolkozni.Szerk: Valeera rengeteget ad hozzá, nagyon jó lap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest