- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Milyen széket vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Hisense LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xavix13
őstag
válasz ígyvanferi #6699 üzenetére
Kiraktam egy Senjin-t, A srác belevitte az egyik 1/1 recuit-ját, majd eltolt egy consecration-t, Aztán realizálta hogy még azzal együtt sincs 5 sebzése. Ekkor jött a "your opponent left" szöveg. Am igen ez ilyen spell pakli a questhez.
Draftoltam egy shámánt, kiváncsi leszek milyen lesz.
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
Gyuri27
félisten
válasz Tyler Durden #6696 üzenetére
De mikor cserére még rosszabb lesz. Az mi?
Pedig nem volt rossz deck. Nyilván cons nem jött mikor kellett volna stb-stb.Amd - Radeon - Ryzen
-
addikt
válasz Gyuri27 #6693 üzenetére
Ez megesik, 2 nappal ezelőtt druiddal draftoltam egy egész jó dekket /4x swipe és hasonló nyalánkságok/, majd 2 meccset úgy vesztettem el, hogy 5 manaidézésűnél kisebb lap nem volt a kezdő kezemben..
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Sirandrish
legenda
Az nincs..elég nagy ricsaj van itt sajna. Megy a TV..asszony is magyaráz.
Szóval nem szöveg lenne hanem családi életEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
F-ECT$
titán
-
Gyuri27
félisten
De szép arénát nyomtam. 0/3 paladinnal.
Első egy fullos hunter volt. Ahogyan a nagy könyvben irva van. Igaz, hogy a hand is jól sikerült. 4 körig semmit nem tudtam lerakni.
Majd egy szintén constructedes mage jött. Ott is sikerült csere után 5-6 manás lapokkal tele lenni.
Majd egy priest alázott a porba.Amd - Radeon - Ryzen
-
Sirandrish
legenda
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
addikt
-
válasz whitezo88 #6689 üzenetére
Arénában legenddel, nem nagyon lehet számolni, mert egyrészt ritkák, de ha vannak, akkor sem tudhatod, hogy melyik van az ellenfélnél. Bár tény, hogy e miatt vesztettem már el párszor, pl.amikor druiddal voltam, kitettem az ancient of wart, majd az ellenfél előkapta a black knight-t.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
whitezo88
nagyúr
egyre okosabbak az ellenfelek is. direkt nem a Tiriont raktam ki előbb hanem az óriást, lője el a Deathet a pap. nem lőtte, de aztán tirionra igen, bár lehet topdeckelte, nem tudom. de így is járt a fegyver ugye. azért én nem számítanék hogy az ellenfél draftolta őt, egy 9/9 óriás is azért ijesztő. bár lehet tényleg direkt valami nagy legendre tartogatta.
-
Kashim
őstag
válasz BoneDragon #6679 üzenetére
Ez rohadt jó.
-
whitezo88
nagyúr
nem rossz kéz [link] 3-0 eddig.
-
whitezo88
nagyúr
paladin draft: 0 consec 0 truesilver, de van Tirion meg SoJ...
-
kexksz
addikt
Ha valakit érdekel streamelek most egy darabig, főleg contructed lesz Rank 9-ről indulva, meg közben 1-2 Arena.
-
whitezo88
nagyúr
kirakja Ragnát, másolom. még argust is adok mellé, hogy ne haljon ha lelövi a másik. persze mind2 úgy lő, hogy pont rossz legyen. király, RNG ismét benézett. pedig már r15 is közel volt
[ Szerkesztve ]
-
BoneDragon
veterán
Most tették ki ezt a képet hivatalos hearthstone facebookra. Grat annak aki csinálta, nagyon jóféle!
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz ígyvanferi #6674 üzenetére
már mindegy, 4-3. hunter úgy szétvert csak lestem.mindent tudott pakolni folyton, mindenre volt válasza.
-
Sirandrish
legenda
4:3 lett a Nagybratyós aréna
Persze végig mögötte álltam de próbáltam csak akkor beleszólni ha valami nagyon nyilvánvalót nem vett észre.
Az első bukás egy brutál mage-től jött..rögtön az első meccs..2 poly, 3 fireball, legalább két elemental etc. A második vicces volt mert pörgött az a szar, nem talált ellenfelet aztán durván 3 perc semmi után nyomtam egy cancelt...hát nem kellett volna mert instant lose. A harmadik meg egy druid volt nem gyenge deckel.
Boardon 1-2 minionja volt max, viszont én bármit leraktam az ott és akkor megsemmisült. Swipe, Starfall, Starfire minden volt.Meg volt egy nagyon kemény meccs...Shaman vs Shaman...mindkettőnknek elfogytak a lapjai, csak nekem még volt lent egy taunt meg valami kis fos, neki meg csak egy Dark iron Dwarf meg a totemek. Megvártam míg 4 minionja lent lesz és még mind control techel elloptam a dwarfot is
Fel is adta
75g+pakli..pakli trágya ahogy kellEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ZS3NI
őstag
Ez így ennyi. 5-0ról toltam egy szolid 5-3at de olyan húzásokkal hogy kitépem a hajam. Az utolsó két meccsen mindkétszer 1-1hpn úszta meg az ellen, és lap nélkül játszott... Nyilván behúzza azt az 1 lapot amivel lehet nyerni.
kiégek
legalább nyitottam egy azure draket...
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
Sirandrish
legenda
Látta hogy játszom és ki akarta próbálni. És mivel épp Arénát draftoltam így odaadtam neki.
Ahogy F-ECT$ mondaná..csak néhány meccs a pakli előtt. Én meg úgy sem rajongok érte.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ígyvanferi
addikt
válasz whitezo88 #6670 üzenetére
Milyet draftoltál? Én is kezdtem most egy warriort, de akár fel is adhatom egy vereség után, amilyen borzalmas lett a pakli. Továbbra is utál engem a játék. Miért is nem sámánt választottam...
Esküszöm a lehető legjobb opciót választottam mindig. Ilyeneket, hogy slam, cleave, fiery war axe, gorehowl, frothing még csak nem is láttam. Persze az első ellenfél druidnál volt cairne, swipe, keeper, dotc, potw, yeti, argus, amikre emlékszem. Persze hamar vége is lett, így ki tudja még mik.
-
whitezo88
nagyúr
válasz whitezo88 #6664 üzenetére
nagyon hiányzik az 1 cleaven és 1 executon felül leszedés (vagy egy slam is de azt húzásra lövöm el általában). 4-2 most, de nagyon lemegy 10 alá mindig a hpm a fegyverek miatt, de muszáj tartanom a board controlt. 1-2 win talán még bennevan. de legalább olcsón jön mindig a molten, múltkor kapott egy argust, már lépett is ki az ellen.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Sirandrish #6668 üzenetére
A te account-oddal? Ha igen, miért nem csináltatok neki egyet?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Sirandrish
legenda
Nagybratyóm elkezdett egy arénát nálam.
Elsőt bukta mint atom (mage ellen) a másodikat a segítségemmel brutál szoros meccsen megnyerte (egyébként szintén mage ellen).
Van egy sanda gyanúm hogy ez nekem nagy bukó leszEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
whitezo88
nagyúr
arénában nagyon jó 3. körben oylan ellen játszani akinél 2 forked, 1 storm, 2 bolt, unbound, shockok vannak, persze ezt kb 10 lapból csak. 2-2 eddig...
-
Sirandrish
legenda
Nehezebb felvenni ezeket a videókat mint gondoltam
Elindítom..erre 6 kör alatt bezúzom..hát azt minek töltsem fel..a másik meg a 4. körben kilép..fakkEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Nem kellett volna más csak Taunt+truesilver és visszakézből vernél le mindenkit
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ZS3NI
őstag
válasz Sirandrish #6659 üzenetére
5öt kaptam a draft alatt, erős volt a késztetés hogy mindet beszerezzem...
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
Sirandrish
legenda
Tudom hogy a fegyver a minden de a 4 truesilvert én soknak érzem.
3at lehet én is kipickeltem volna, de a 4.et szerintem nem..persze aztán így a biztosEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Van 2 a paklimban..látod milyen sokat kaptam belőle?
ígyvanferi Éreztem hogy van még hova fejlődnöm de ennyire?
[ Szerkesztve ]
-
ígyvanferi
addikt
válasz Sirandrish #6654 üzenetére
Nem húztál fel se Forked Lightninget, se Lightning Stormot. Szerintem ez elég amatőr hiba.
-
csoki
senior tag
válasz Sirandrish #6654 üzenetére
elrontani szerintem nem rontottál el semmit.
lightning storm van 2 a paklidban? mert kb csak azzal lehet megfogni[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Nah sikerült felvennem egy jó kis meccset!
Várom a tippeket/trükköket hogy mégis mit lehet ezzel kezdeni? Mit lehet másképp csinálni, és persze hogy mit ronthattam elEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Ha jól tudom a 12:0 még Trumpnak sem sikerült pedig ő már kezdi érteni a játékot
-
ZS3NI
őstag
válasz Sirandrish #6651 üzenetére
Fura is volt...
Amúgy a második arena jobban ment ott 6-3 lett és ez az eddigi legjobb.
Egyelőre ismerkedek a lapokkal, hősökkel és csak utána fogok újra arénázni. Egy kis tapasztalatra szükség lesz a 12-0-hoz.
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
Sirandrish
legenda
150aranyért 30 választott lap? Hamar bezárhatná a kapuit a játék
-
oxox
addikt
elsore az 1win sem rossz...hat azt hiszem ha mindenki megkapna a lapokat 150 aranyert akkor rankedet kb 3ember tolna (az a harom akinek arenabol mar megvan az osszes) ...Isten hozott a villaban, de ez nem a "valovilag"Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
ZS3NI
őstag
válasz Sirandrish #6648 üzenetére
A végén lévő boosterből igen.
De ott úgy volt, hogy alapból boostereket bontottunk azokkal játszottunk majd hazavittük a lapokat amiket választottunk + a nyeremény.
Az első arenamon azthittem itt is úgy van, aztan elkezdtem nézni kb melyik lap érhet sokat mert azt szedem ki.
Aztan jött a pofára esés és az 1-3
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
Sirandrish
legenda
-
ZS3NI
őstag
Én sokat draftoltam magicben, az kb az arena ott. +Ott meg is tarthattuk a kártyákat amiket bontottunk.
Az volt a kedvencem nekem is, kb egyenlőek voltak az esélyek.ollie neked meg kösz a youtube videókat, pont tegnap néztem meg a druid draftot +1-2 meccset. Hasznos volt.
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
oxox
addikt
csak eppen az arenaban nincs meg az az erzes ami a kartyajatekoknal a legjobb....a birtoklas...az en paklim.
lehet a legvaltozatosabb, lehet a legtobb lapot ott szerzed/latod/kijatszhatod, de nem finomithatod, nem erzed, hogy na ezt a lapot majd kicserelem, es hogy igen, 3 ragnarost tettem le az asztalra, ugy hogy nekem egy sem volt a pakliban ...szamomra ko-papir-ollo...ahol persze a tapasztalat, es nem gogyival sikeres lehetsz, es jovedelmezobb mint a sima jatek ketsegtelen, de nem a sajatoddal jatszol. Ennek ellenere en is mentem mar nehany arena kort (es fogok is az arany csabitasa miatt), de ha meglenne minden lapom mar 2x/goldban, akkor biztos nem arenaznek 1-et semcsak azert, hogy a random faktort elvezzem....arra nekem ott az sc2 random faj valasztas (annyi pont eleg a mazli faktorbol )[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
addikt
válasz whitezo88 #6638 üzenetére
Jó lesz az, esetleg még fiery war axe ami kell. Nekem egyik nagy kedvencem a warrior, arénában eléggé lehet vele büntetni. Gorehowl-al majd szépen tudod takarítani a mobokat a saját lényeid elöl (:
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Aréna picknél bármeddig gondolkodhatsz, akár ki/be lépegethetsz kedved szerint. A beta meg tuti, hogy még hónapokig fog tartani. De amúgy az a kártya amit kapsz vásárlásnál, csak mókázásra jó, de nem akarlak lebeszélni róla.
Egyébként én az arénázást ajánlom nagyon, az a legváltozatosabb és legélvezetesebb játékmód szerintem, mert ugye mindenki random paklival játszik.
[ Szerkesztve ]
-
ZS3NI
őstag
Láttam a számot, de azt hittem az nem fontos hozzá.
Arról van infó, hogy meddig fog tartani az open beta? Mert addig beszereznék egy gold gelbint egy vásárlással, csak most még várom a fizetést.
Arena picknél mennyi időd van gondolkozni? Teszemazt választasz egy classt ugye, és utána akár kiléphetsz majd később lepickeled a lapokat?
#6640 A butítás feltűnt, magicben azért több a lehetőség. Oda viszont már kevés a pénzmagom, nem tudnék normális T2 paklit összerakni. Ez pedig ingyen van. (néha-néha azért majd egy két arena, pakli befigyel)
[ Szerkesztve ]
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
oxox
addikt
welcome on board...en is magiceztem (cimbik paklijaval, ill volt legend paklim lotr meg mindig van, es a nagy szerelem a vtes) ...hasznat veszed az ottani tapasztalatnak, mert ez lebutitott jatek az emlitettekhez kepest.
Amugy az elso 10szint pikk-pakk osszejon..lvl30-32felett nagyon belassul a szintlepes.
oxoxps
vegyel fel nyugodtan...ha ramirsz es nem valaszolok izibe, akkor valoszinuleg tabletten jatszsok, es akkor kicsit bonyolultabb chat-elnem (jahh es en sem szakadok a legendektol )[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
whitezo88
nagyúr
na a korábban linkelt aréna kártya ajánlások alapján csináltam egy warriort. above averagere sikerült draftolnom, pl van gorehowl meg faceless is, 2 wep smith upgradeel, stb.
-
Az nem várhatod el, hogy ugyanolyan jó kártyáid legyenek, mint azoknak, akik vagy sokat játszanak, ezért sok packot nyitnak, vagy pénz fektetnek a játékba. Utóbbinak még örülnöd kéne, hiszen csak ezért lehet ingyenes, mert vannak akik fizetnek érte.
-
ZS3NI
őstag
Sziasztok!
Kb 1 hete kezdtem el heartstoneozni, nagyon bejön a játék. Eddig csak olvasgattam a topicot, és lassan eljött az ideje hogy aktívan is részt vegyek benne. Sokat szoktam magicezni, szóval a kártyajáték nem áll tőlem távol.
Jelenleg így állok:
Kb alap paklikat építettem, 17-es szintre jutottam fel. Most pénzt gyűjtök további arénákra, úgy vettem észre azt éri meg a legjobban nyomatni.
Ha lesz kedvetek játszani, gyakorolni nyugodtan vegyetek fel a friendlistre battletag: ZS3NIDDQD
Üdv
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
M3oH
addikt
Én 2hete kezdtem. Akkor, rank 15ig jutottam teljesen kezdőként, még a hősöket is ott húztam fel lv10ig. Most én is rank 19-20 között ingázok. És azért nem vagyok lejjebb, mert 20 alá nem esek 10ből ~3at nyerek. nem gond ez, vereségből is tanul az ember és ha szoros, élvezetes is. De, ez van. Én nem fogok több száz Eut beletolni, de sajna látszik, hogy ha van előnye , aki ezt megteszi. A másik oldal, hogy napi 1-2órával, nem leszel topon egyik játékban sem.
-
whitezo88
nagyúr
én 17. körül szerencsétlenkedek most. jó én is vettem most is 15 pakkot (40 nagyon húzós lenne a drága eur miatt), de persze 0 legend és asszem 2 epic volt (mintkettő felesleges számomra)
papba elférne még 1-2 leg legalább (rag, thalnos, tbk, syl, tink, akármi)
[ Szerkesztve ]
-
Rayner
őstag
válasz whitezo88 #6632 üzenetére
Nyugi nálam egy hete ez megy. (pontosabban mióta open beta és megjöttek a Visa harcosok)
Rankeden r15-ről lebuktam r20(nulla csillagra) és mostanában már casualban is elkenik a számat...
jelzem még mindig nincs meg az első legendem (mert ugye eddig 2x7 paklit vettem abban sem volt semmi)
és ellenem meg már alapban 2-3 leges játékosok jönnek... kicsit kezdem azt érezni, hogy ez a blizz játék is kezd elmenni a pénz irányába, mert napi pár játékkal nem jön annyi gold, hogy nagyon tudjak fejlődni.
troll off -
whitezo88
nagyúr
mi van itt? zsinórba vesztek rankeden, most mage 5. körben vert szét (leeroy). persze nova behúztam most, mikor kellett akkor egyszer se.
-
addikt
válasz Ron Swanson #6622 üzenetére
Ezt így nehéz megmondani. +1-2 consec-t el tudna viselni a pakli, de így is tápos. 8-10 win benne van szerintem.
-
addikt
-
Sirandrish
legenda
Megérte múltkor kicsit piszkálni a Druid decket.
6ból lehoztam az 5 nyerést a napihoz. Csak egy priest tudott megfogni...sokáig küzdöttünk de végül a mind control meg a mind vision (amivel ofc Ancient of Wart, és Ragnarost lopikált) legyőzött.Volt egy Warlock a végén..én nem tudom az mit csinált, boardra alig rakott ki valamit,de full epic lapokkal operált. Volt neki Bane of doom, twisting nether meg ilyesmi. Aztán a végén üres boardra leraktam ragnarost ami leszedte 5re a hp-ját. Ekkor elnyomta LJ-t amivel ugye 15HP-ja lett egyből..én meg lemanipuláltam ragnat
Szerintem ott kicsordult a könnyeEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
F-ECT$
titán
Hogy ez a priest mekkora egy lol class. Én érzem rosszul magam 1-1 lépés után. Rankeden nem mennék vele, de casualban jól esik egy kis nyugtató levezetésként.
Dive ever, work never.
-
Ron Swanson
senior tag
válasz Ron Swanson #6626 üzenetére
6-3 lett... lehet lett volna több is, de kidobott a játék..
-
válasz Ron Swanson #6622 üzenetére
6-8
-
Preda
aktív tag
Na ilyen erős birkát se láttam még .
-
föccer
nagyúr
Mind Control Techel behúztam az ellentől Yersát, amivel hátrányból hoztam a meccset
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Ron Swanson
senior tag
Ezzel a fos deckel szerintetek hány wint lehet összehozni?
[link]
+ sunwalker, black knight, guardian of kings x2[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz Redcaster #6620 üzenetére
Ezen ne csodálkozz. A nobrain huntereket sokan nem szeretik, és ha nincs tét, akkor inkább lelépnek.
Btw van kedve valakinek gyakorolni? Ilyen paklijaim vannak:
-3 féle druid
-Mage
-Warloc murloc (már vagy 2 hete nem játszottam vele)
-Nobrain hunter
-Nobrain wari
-Talán életképes, de gyenge late game-es priestDive ever, work never.
-
Redcaster
őstag
Mage ellen mentem... volna
-
válasz whitezo88 #6617 üzenetére
Hát én most mentem 2db 3:3-as arénát. Shaman és Druid, és gyakorlatilag szánalmas lett mindkettőnél a draft, szinte nulla spellel, removal semmi. Ellenem meg csak úgy dobálgatták a legendarykat meg removal spelleket. Hát ez van. Most draftoltam egy paladin decket, nincs benne concecration, equality, csak 1db removal van összesen (avenging wrath), meg 2 truesilver, és kb ennyi. Ez is elég szánalmas lett, remélem a 2 truesilverrel elevickélek 6 győzelemig.
-
Sirandrish
legenda
Itten megtekinthető az első random felvett meccsem!
Sajna sok mindent nem lehet rajta nézni, de ez így sikerültEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz fi:zi'k #6611 üzenetére
Hát a pakli nyitás az az amikor 100goldért veszel egy paklit ami 5 lapot tartalmaz. Vagy arénán nyered ugyan azt az 5 lapos paklit.
A betörés és craftolás meg azt jelenti hogy a megszerzett lapokat be lehet törni dustért (alapanyagért) cserébe, és ezzel az alapanyaggal később tudsz craftolni olyan lapot ami kéne de még nincs meg.
És ha te pl Mage-hez szeretnél egy lapot, de neked a fentebb említett pakliból mondjuk Warriorhoz nyitsz valamit, akkor nem érdemes betörni, hanem inkább akkor azzal erősítsd a Warrior deckedet.
A többletkártyákat törd be csak, vagy az olyan lapokat amiket soha nem fogsz használni mert számodra értéktelenek.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
DjDanee87
addikt
Ó hogy az a....
Toltam ma egy lock ellen aki nagyon durván benézett egy lethalt ellenem. Egy 0/2-es spell power totemem volt az asztalon és hogy túléljek még 1 kört (esetleg) lehexeltem 2 gyengus minionját majd átpasszoltam. Ekkor a maradék 3 minionjával (+2 hex) 1 HPra tudott leütni. Le is ütött 1 HPra, de óriásit hibázott: a pofám helyett a spellpower totememet lőtte le Drain Life-al, pedig itt nyerhetett volna a spellel.
Sajnos a végeredményen nem változtatott végül ő nyerte meg a meccset, de am brutál balszerencséje volt a random cuccokkal, és majdnem mégis kikapott végül.
Ez volt az utolsó előtti köre
A knife juggler 3 kése közül 1 sem talált el, és ragna is a healing totemet lőtte le.Ha húztam volna bármilyen spellt amivel le tudtam volna lőni az egyik tauntját megnyerhettem volna, de sajna nem jött
-
válasz Sirandrish #6586 üzenetére
Már megtaláltad. Nem kell tömöríteni youtube előtt, de nem hiszem, hogy meccsenként 5 gigát szeretnél felfele töltögetni. Én kb a huszadára tömörítem, aztán töltöm fel.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz Sirandrish #6610 üzenetére
Hmm, a szakzsargont még nem értem.
A deck az megvan mi, de pl a betörés meg craftolás pontosan mit jelent itt? No meg a pakli nyitás?96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Sirandrish
legenda
válasz fi:zi'k #6609 üzenetére
Én azt javaslom hogy minden karaktert egyszerre fejlessz.
Úgy értem hogy ha nyitsz paklit és esik X hőshöz valami jó, de te Y-t szereted..akkor se törd be. Hanem amihez épp kapsz lapot azt fejleszd. Amikor meg craftolsz akkor neutral lapokat craftolj, lehetőleg olyat ami a lehető legtöbb paklidba befér.
Emellett persze lehet kedvenced amivel többet játszol, de ha mindent betörsz hogy neked legyen 2 über paklid, akkor szerencsétlenkedni fogsz ha olyan napit kapsz amihez nincs decked.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Sirandrish #6603 üzenetére
Na, akkor most melyik a jó megoldás?
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
nagyúr
válasz ígyvanferi #6604 üzenetére
Természetesen utóbbi.
Ahogy látom expert szinten nincs unlock felirat.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
kovsol
titán
válasz Gyuri27 #6598 üzenetére
Én napi küldit megcsinálni járok casulba. Ha szenvedős a mérkőzés inkább kilépek azt kész.
Ma nyerj 5 -t palával küldetést csináltam meg, és hiába van tele jó lapokkal a paklim, olyan szarul jött a leosztás, hogy sokat kikaptam. Amúgy meg érdekes mód szerintem 10 casual játékból ha 2-3 ember aki low skill és dekkel jön ellenem.May the Force be with you!
-
Sirandrish
legenda
válasz fi:zi'k #6602 üzenetére
Én pont azt mondom hogy inkább mindet egyszerre.
Persze lehet kedvenced amivel többet játszol, de szerintem jobban jársz ha nem töröd be a lapokat egyik hős kárára sem. Illetve az első craftjaid is inkább neutral lapok legyenek amit mindegyik tud használni.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
nagyúr
Végre feloldottam minden hőst. A piszok Hunter-nek 5x kellett nekimennem, mert mindig megszívatott.
Azt már olvastam itt, hogy érdemes inkább 1-2 hősre ráfeküdni, mintsem mindet csinálni párhuzamosan.
Kérdés, hogy melyikkel kezdjem. Ugye jelenleg a Mage volt használatban, de szívesen kipróbálnék mást is.Ki mit ajánl?
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
Új hozzászólás Aktív témák
- Torrent meghívó kunyeráló
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- MIUI / HyperOS topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hálózati / IP kamera
- PlayStation 5
- Korábban érkezhetnek a Motorola kagylói
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook