- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Apple asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Hogy ezzel a Murloc sz**rral nem akarnak kezdeni valamit a pofám leszakad, de már komolyan.
Koncepció nélkül csak pakolja pakolja pakolja és nyer..
Persze most pont sikerült megfognom egyet..lett lent 3 tauntom, neki meg összese két murlocja, lapja meg nulla..viszont nekem csak 3 hp-m..mit top deckel? soulfire...természetesenMindjárt betöröm mindenem oszt csinálok olyan Murloc decket hogy füstölni fog
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz netpeti98 #7498 üzenetére
Hát ha valamiből csak 1 van de jobb mint ami jelenleg a deckedben van akkor rakd bele azt az egyet.
Nem kell megvárni míg 2 lesz.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
netpeti98
addikt
Így belegondolva tényleg elég nehéz lenne megcsinálni egy ilyen leírást. A témában visszaolvasva találtam pár szempontot, illetve igyekszem megfogadni a tanácsokat. Még egy kérdés: egy minionból érdemes megvárni, hogy 2 legyen a pakliban. A Basic deckekben feltűnt, hogy párossával vannak bepakolva a mininok többsége.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz netpeti98 #7493 üzenetére
Olyan nincs, amibe be tudod írni, hogy miket bontottál és arra ajánl paklit. Szóval nézel egy basic vagy egy full epic/legend decket, és ahhoz alakítod a tiédet. (13 nyitással azért jó eséllyel egy alap deckből érdemes kiindulni, és max néhány cserét megtenni.)
Dive ever, work never.
-
Sirandrish
legenda
válasz netpeti98 #7493 üzenetére
Hát ha tudnánk hogy milyen lapokat nyitottál az sokat segítene..azért 13pakliba fér 1-2 finomság..
Külön "receptek" szerintem nincsenek..max guidok, de azok általában vagy full basic vagy full legend+epic kombósok..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Nah ilyen még nem fordult elő velem
Ellenem jött egy pala..elég keményen húzott de végül elfogytak a lapjai így amikor nekem már csak 7HP-m volt feladta..pedig még hozzá se nyúltam.
Indítom a kövi meccset..ugyan az a pala..még a lapokat sem válogattuk össze és feladja.
Mondom oké...indítom a 3. meccset..MEGINT AZ A PALA ÉS MEGINT FELADJA a lapválogatáskorEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
válasz whitezo88 #7489 üzenetére
Nem olyan nagyon rossz az, szerintem 4-6 nyerés várható ettől.
(#7490) netpeti98: ilyenről nem tudok. Olyan sok a variációs lehetőség, hogy szerintem nem is várható ilyen leírás. Bár ha kevés kártyád van, akkor keress rá Trump basic deckjeire.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
netpeti98
addikt
Van valami könnyen érthető leírás, hogy mi alapján érdemes paklikat összeállítani fajokra bontva? Nyitottam pár paklit a felgyűlt goldból (napi questek) és kicsit bizonytalan vagyok a paklik variálásával.
-
whitezo88
nagyúr
draftoltam egy Palát, de csak 1 fegyver van, conc sincs, se Argent Proti, se más divine shieldes lény, vagy buff (azaz van 1 db 1 manás 1/1). 1-0 eddig, de túl sokat nem várok tőle.
[link]+smith, stormpike commando, reckless r, 2 guardian of K. Epicet nem is adott be.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Én tegnap nyitottam egyet..persze az enyém nem annyira epic
Más: Lenne egy Shamanos kérdésem.
Melyik lehet jobb..Rockbiter vagy Lightning bolt...ugye mindkettő 3at sebez, de utóbbi ad egy Overloadot, viszont nem sebez vissza ugye. Sajnos mindkettő nem fér be..max 1-1 de nem nagyon akarom variálni. Inkább 2t használok egyből..jelenleg a lightning van a paklimba..[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
addikt
Egy átlag alatti rugó dekkel sikerült menni 6 wint /olyan 3-4et adtam neki draftolás után/, a reward a köv:
Ez a 3. gore ezúttal arany kiadásban, megy is törésre
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Sirandrish
legenda
válasz Tyler Durden #7482 üzenetére
Ezentúl akkor szólítsatok Vér Istvánnak
-
addikt
válasz Gyuri27 #7481 üzenetére
Nemtudom de én pont emiatt nem megyek casualba szinte sosem. Fogod a napit is told le rankeden vagy arénában, a homokozót meg hagyd meg a Vérpistikéknek..
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
whitezo88
nagyúr
shaman casual ellenfél eddig: Nat, Alakir, Tinkmaster, Thalnos, Leeroy. és még nincs vége
-
addikt
-
De utálom a nagyképű bunkókat.
Volt lent 4 minionom, kijátszott egy Mind Control Techet, elvette a legjobbat. Innen még felálltam, nem gond. Később kitettem a Venture Co-t, leszedte Big Game Hunterrel. Itt már átvette a vezetést, de nekem volt a kezemben egy Ironbark, amit ki is tettem. Erre ő 2db(!) Faceless Manipulatorral lemásolja. Aztán nyomogatja a Thank Youkat ezerrel. Az ilyet kéne pofán vágni péklapáttal. Még amúgy majdnem sikerült visszahoznom a játékot, nem sokon múlt.
De annak az esélye, hogy ennyi rare+epic kártyája legyen, és mind a kezében amikor kell, kb nulla. Ma a legtöbb csatám ilyen volt, 2db 4:3-as arénát sikerült nyomnom.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Azért eléggé rákattant a constructedre az utóbbi időben, és bekerült a 100 legjobb legendbe az NA szerveren.
Amúgy teljesen igazad van a legendarykről, sokszor jobb mondjuk egy Mind Control Tech, mint bármelyik legendary.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
Trump most lett épp rank 10-es az alap mage lapokkal (+ ezek a rare-ek: 1 Gadgetzan, 1 Sunfury, 2 Azure). Mellesleg ő nem is nagy constructed játékos (és nem is az első, aki hasonlóan gyenge lapokkal ér el rankeden jó eredményt).
Dive ever, work never.
-
kervantas
aktív tag
-
F-ECT$
titán
válasz whitezo88 #7467 üzenetére
Fordítani szinte egyik legend sem képes, mert nincs legend spell (kicsit kilóg néhány, pl a Tbk, ami végülis 1 spell és 1 minion, ha van lenn taunt). Persze egy kis hátrányt kis előnnyé képes néhány legend változtatni, pl Sylvanas, Tirion, de ezek is csak akkor ha nincs rájuk válasz (bari, hex, silence, stb).
A legend arra jó, hogy az adott manáért jó eséllyel ez a legerősebb minion, tehát ha az ellenfél "csak" minionnal tud rá válaszolni, vagy legalább 2 kártyát kell beáldozni a semlegesítésre, akkor emiatt hozza meg a használójának az előnyt.Dive ever, work never.
-
whitezo88
nagyúr
válasz Winner_hun #7465 üzenetére
akkor mindegy lett volna
arénában inkább csak kiegészítő segítség a Legend, én is 2x draftoltam Yserát, de kb nem számított semmitse. mikor leraktam, akkor már amúgyis kb nyertem volna mással. máskor meg vagy nem láttam, vagy megöltek előtte. Persze egy Tirion azért nagyon tud számítani vagy egy Cairne.
-
Phoenixy
senior tag
válasz Winner_hun #7461 üzenetére
Ilyen banánokat ad az ellenfélnek.
De mivel 3-ba kerül King Mukla így akár megérheti, hiszen 5/5-ös.Motorola 4EVER
-
whitezo88
nagyúr
már biztos választottál de amúgy nehéz kérdés. Onyxia sokpersok, de drága, viszont ad whelpeket. Milhouse arénában azért nem rossz mert ott főleg lények vannak úgyis, ha kevés lap van a kezébe vagy első-második körben játszod ki akár meglepetést is okozhat. mage ellen mondjuk felejtős. Mukla se rossz lap de később gond lehet a buffolással (ugye ez 2 db 1/1 bufflapot ad ellennek). szintén korai körben jó lehet. öltek már le Constructedben vele. De mégis talán Ony.
-
Sirandrish
legenda
Mennyi duston csücsülsz te szégyentelen..
Mindig annak van aki lesz*rja..az nemigazásogsEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Manastorm szar egy az egybe...fun deckbe még elmegy de amúgy tré.
A majom 3 manáért 5/5 ami nem rossz viszont azt tudja hogy az ellenfél kap 2 darab 1/1es boost lapot..az lenne a két banán..Én egyiket se vinném
Amúgy Onyxia nekem...9 mana de late gamenek sem rossz és még a boardodat is feltölti..
Nem szeretem a negatív hatásokat...ezért nálam a másik kettő kiesik..pedig a majom amúgy penge lenneEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Az első loseig néztem eddig..
Az a pala elég durcán osztottEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
F-ECT$
titán
válasz ígyvanferi #7458 üzenetére
hiába a két legend. Azok is csak egyszer segítettek igazán hozzá a győzelemhez, egyébként ha hátrányban voltam, akkor már mindegy volt, ha meg előnyben, akkor szintén, hogy ott vannak-e, ki tudom-e játszani őket rendesen.
Ez egyébként így van a legtöbb legenddel. Inkább egy jó szinergiákra épülő common/rare deck, mint egy legendary kártyákkal teletűzdelt koncepció nélküli pakli.Dive ever, work never.
-
ígyvanferi
addikt
Köszi, kipróbálom!
Végülis 6-3 lett. Eh, alapvetően nem volt jó draft, hiába a két legend. Azok is csak egyszer segítettek igazán hozzá a győzelemhez, egyébként ha hátrányban voltam, akkor már mindegy volt, ha meg előnyben, akkor szintén, hogy ott vannak-e, ki tudom-e játszani őket rendesen.
Legalább 120 gold járt a pakli mellé. -
Redcaster
őstag
Végre rámfért egy ilyen játszma is... Mellette legyen szólva nem igazán volt a helyzet magaslatán, pl boulderfist ogrénak azután adott +2 támadást+windfuryt miután megütött, de mégiscsak jót tett a lelkemnek
-
válasz ígyvanferi #7455 üzenetére
Tessék:
Video Capture shortcutot ne felejts el beállítani, a screenshoton Alt + látszik, mert a screenshothoz azt nyomtam le.
[ Szerkesztve ]
-
ígyvanferi
addikt
Elküldenéd nekem (vagy bárki, aki használja) az MSI afterburner felvételi beállításait?
Volt most két elég izgalmas aréna meccsem, egyiknek 1 hp-n nyertem, utolsó körben még tizenvalahány hp-ja volt az ellennek, egy másik szintén izgalmas volt, de alakulhatott volna máshogy is. Milyen jó is lenne visszanézni ezeket, ekkor jutott eszembe a program. Letöltöttem, de nagyon kísérletezgetni nincs kedvem a beállításokkal.
-
Sordoran
addikt
válasz Sordoran #7441 üzenetére
Na sikerült egy 10-3 arénát menni, egész fun volt, bár első meccset csak azért nyertem mert a hunta kifagyott, de később elvert egy másik hunta, egy mage és a végén egy rogue. Mondjuk utolsó nagyon szoros volt, azért nyert mert egyik tauntomat ki tudta silencelni, de hát ilyen a játék, én is nyertem már azért mert utolsó körben jött az ami kell. Nyeremény tűrhető volt, és a pakliban végre benne volt az első legendarym, bár van olyan aminek jobban örültem volna, de ez is jó.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
válasz Sirandrish #7449 üzenetére
10:3 lett, mindhárom vesztés paladin ellen volt. Nem tudtam mit kezdeni a paladin buffok ellen (shield, might, wisdom, kings). De így is nagyon elégedett vagyok ezzel a deckkel.
-
Sirandrish
legenda
Plusz még a második meccsen az utolsó előtti körben a Smithet kirakhattad volna..
Meglett így is de ha egy Fen Creepert rak le vagy bármilyen nagyobb tauntot akkor copóka lett volnaEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
De azért nagyon bamba se vagy
9WIN már szép teljesítmény azzal a deckel szerintem, szóval ha már nem is nyersz többet akkor is fajaSZerk: Második meccseden 5. körben.
Én a Clericcel boostoltam volna a 3/3asat és akkor túl is éli, és két lényed marad + tudsz nyomni egy armort is[ Szerkesztve ]
-
válasz Sirandrish #7446 üzenetére
Nem vagyok egy kiemelkedő játékos.
Amúgy 2x egymás után paladinok csúnyán elintéztek. Most 9:2
[ Szerkesztve ]
-
-
addikt
Gogo, lehet egy 12:0 van kialakulóban?
whitezo88: belinkelem majd enyémet, az se egy über. Jelenleg 3:1 a fent leírt topdeckelő mage vert meg eddig. Shammy, pala , drood volt akit sikerült legyőzni.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Topdeckelést imádom. 2armorom és 1hp-m van warrival valamint 4 lényem. Mage kezében 0 lap + lénye sincs a páston. Mit húz? Stormspike commando..
-
Sordoran
addikt
Nem kell bemutatni, vasárnap egy 8-3-at mentem hunterrel, de kedden meg hiába volt 4 UTH-m, nem tudtam kombózni jól, így szar 2-3 lett vége. Most is jött egy hunter, és beleszaladtam a csapdába...
Borítékolható volt a lose.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
F-ECT$
titán
-
válasz ígyvanferi #7436 üzenetére
Hmm, így elsőre szerintem Alakir. Ha lenne elég spelled, de ugye nem tudod mennyi lesz, akkor Thalnos.
(#7435) Sordoran: az UTH buff óta iszonyatosan megszaporodtak a hunterek
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz ígyvanferi #7436 üzenetére
Én windlordot vinném a helyedben. Persze pakli fényében ha a végén adja be ezt a lehetőséget, akkor a Nat is okés lehet..
-
ígyvanferi
addikt
Sámán aréna draft, legelső lehetőség: Al'Akir the Windlord, Nat Pagle vagy Bloodmage Thalnos? Szeretem az ilyet. Legalább a végefelé adta volna be ezeket. A szeles legény felé hajlok, mégis csak sámán, hátha kapok vagy két rockbitert. De a pecakirály is opció. Vagy nem tom, ecpec lesz a vége.
-
Sordoran
addikt
Bementem arénába sámival, és huntert dobott ellenem, 5. körben már 16 hp-m volt, zergelt lefele, neki 5 lény, nekem 0, nem tudtam volna mit csinálni, erre Opponent left the game. Hát nem tudom, örülök, hogy megúsztam, de kissé félek, hogy engem is ki fog vágni.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
addikt
válasz Sirandrish #7433 üzenetére
Én szurkolok (: Draftoltam én is 1 warri épp most, fegyver csak gorehowl lett + 3 arathi weaponsmith
-
Sirandrish
legenda
válasz Tyler Durden #7432 üzenetére
12:0..mi lenne?
-
addikt
Hmm ezzel eddig igencsak jól állsz, pedig a draft nem lett vmi combos. Fegyóból is nemhogy fiery-t adott volna, arcanite-t annyira nem szeressem.
Hajrá, kiváncsi vagyok mi lesz a vége (:"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
-
-
Sirandrish
legenda
Nyitottam a Shamannak egy golden Axe-t..
Most gondolkodóba estem..50dust ugyan, de mégis csak a kedvenc herom
Viszont a golden lapok meg valahol irritálnak..eeeej[ Szerkesztve ]
-
És tényleg bejött az, amire számítottam ezzel a drafttal, 5 win (azóta csak ma volt időm arénázni). A gyengesége, hogy egyáltalán nincs laphúzás olyan nagy gyengeség, hogy gyakorlatilag a miatt veszítettem mindig, mert laphiány miatt nem tudtam kijátszani lényeket. Így is 3x topdeckkel nyertem, vagyis az 5 nyeréshez is szerencse kellett.
-
Sirandrish
legenda
Én ezt az RNG-t nem vágom.
Amikor az ellen nagy durva minionokkal játszadozik akkor ott a Cons a kézbe mindig...amikor bezzeg 1-3HP-s lénnyel tele van a boardja akkor semmi sem csalja elő őket.
Most legutóbb egy Warlock szívatott..
Folyamat kint volt neki 4-5 pár hp-s minion és 4!!! lap maradt a paklimban és 1 COnsot sem bírtam felhúzni..
Bekaphassapfff mekkora...4/5ön áll a napim, elindul a meccs és még lapválogatáskor feladja az ellen..gondoltam én, de rá 3 secel engem is kivágott..indítom újra erre az arcomba vágja hogy grat..kész a küldi
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Sirandrish #7420 üzenetére
Ugyanezt a q-t csinálom most én is. Napikat ladderen szoktam csinálni, kriminális milyen bohóckodás folyik ilyen rank 14-15 környékén.. Paklik 90%-a rushol. Fogtam, összeraktam egy középsz@r pala dekket /1db rare 1db epic van benne, többi common lap/ és csúnya módon fennakadnak rajta. Gyakorlatilag ahogy nézem mostanság nem szokás tauntos lényt használni, ha mégis ezt teszed az csúnyán megzavarja az ellenfeleket
-
xavix13
őstag
Istenem hogy vert meg egy druid arénában. Én is druid voltam volt 12 hp-m. Kiraktam egy ironbarkot meg egy faeire dragont. Neki egy coldlight oracle-je volt lent. Aztán jött a combója. Owl-al silenceli a tauntom, leeroy + mark of nature + 4 attack.
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
Sirandrish
legenda
Én ma kaptam egy nyerj 2-t palával vagy priestel..lecseréltem egy olyanra hogy nyerjek 5öt palával vagy priestel
Eddig 3at behúztam..de most rápihenek a végére[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Sirandrish #7418 üzenetére
Max azért hogy fejezzem be.
Na off vége, jöhet a mia küldi, remélem ma jobban megy majd mint tegnap.
Live-Die-Respawn
-
Sirandrish
legenda
Ezzel csak az a baj hogy a világon nincs olyan ember aki a te táncodért fizetne 1000 dollárt
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
-
Redcaster
őstag
válasz DjDanee87 #7411 üzenetére
1:3 lett. 1. 2 menetet rugó és pala ellen mentem, hozzászagolni nem tudtam, az elején ment el ugye amit mondtál hogy nincs jó 2 manás lapom, hát ott megéreztem. Lock ellen viszont nagyon jól jöttek a lapok, meg tudtam verni elég könnyen, utolsónál warrior ellen kidobott Pakli szokásos semmire nem jó, dust lett belőle.
-
xavix13
őstag
Hafu kapott laza 1000$ donationt az egyik nézőtől.
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
aknaakna
tag
Nálatok nincs olyan probléma, hogy felveszitek egymást a haverotokkal, de nem történik semmi?Ő sem látja a jelölést meg én sem az övét...Az az érdekes, hogy mindenki másét látom, meg más is látja, ha én bejelölöm, csak vele van ilyen gond...Esetleg erre valami megoldás nincsen?
"I dont want it, I just need it, nothing seems to satisfy..."
-
Redcaster
őstag
Ebben a pakliban mennyi win lehet?
+ Hogger, Lord of the Arena, Reckless Rocketeer, Savanna Highmane, Core Hound
-
addikt
válasz Chronos85 #7399 üzenetére
Gratula a 11 win már szép. Persze vágom nem vígasztal, hogy 11:1-nél sikerül 2x is rossz kezdőkezet behúzni.. Ez olyasmi, mint magic the gatheringben a manahalál. Az az első 2-3 kör annyira fontos, hogy ha te nem tudsz érdemben csinálni valamit, akkor a másik annyira elhúz, hogy esélyed nem nagyon van a fordításra.. /esetleg pár jól ellőtt swipe-al/
A 90 dust az tényleg nagyon jó, ráadásul 12 winnél se fix a +1 pakli.."It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
F-ECT$
titán
Kis olvasnivaló. Pár érdekesség (valószínűségi számok, van szórásuk):
-kb 512 pack kell ahhoz, hogy meglegyen az összes kártyád (azaz mindenből 2, illetve az összes legendary)
-a legendarykhoz kell a legtöbb dust (nem meglepő, bár a kártyák kevesebb mint 10%-a legendary), így ha azokból nem kell az összes "csak" a fele, akkor kb fele ennyi pack is elég
-ha kinézel 1 konkrét decket amit meg szeretnél csinálni (2 legendary, 2x2 epic, 4x2 rare), és minden nem ehhez szükséges lapot betörsz, akkor 57 pack kell a legyártáshoz.[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
Gyuri27
félisten
válasz Terrorista #7402 üzenetére
Diablóba se változik. Az pedig nem béta és fizetős is.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Terrorista
senior tag
válasz Gyuri27 #7401 üzenetére
Majd akkor fogja őket zavarni, ha lekerül a "Beta tábla" és Günter meg Steve pénzen vett aréna ticketet bukik azért, mert kedves Blizzard nem képes megoldani azt, hogy disconnect esetén visszarakja a meccsbe a leszakadt játékost.
Elég ha 1 hétig sírnak a tömegek a fórumon, akkor majd változtatni fog a dolgokon.
Engem most kivágott egy nyert meccs után. A napi rewardot nem tudom, hogy megkaptam e, mert azóta vissza sem tudok lépni a játékba.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen routert?
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Synology NAS
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 11
- Óra topik
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook