- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz Ereshkigal #4894 üzenetére
Hát igen. Egy 40-es pack annyiba kerül, mint egy játék, és az messze nem elég mindenre.
Dive ever, work never.
-
Gyuri27
félisten
válasz DopeBob #4897 üzenetére
Az sajna. Mivel a decbe jóformán alap, meg common lapok kellenek.
Persze müködik a régi mage teknika is. Bizonyította ezt egy mage aki elvert.
Szóval most már 2 op kaszt van.Streamen már mástól is láttam a rekful féle agyatlan no skill rusht. Legendaryk tolják vele. Gyors, könnyű és skill nem kell hozzá.
Tyler Durden: rek féle rushal tolta a srác. Még arénában is müködik.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
addikt
válasz Gyuri27 #4895 üzenetére
Arébnában ennyire gáz lenne a hunter? Nekem akkor mákom van, akikkel találkozok azok ilyen fele beast/fele sz@r paklival tolják..
Sirandrish: Black lotus alpha version 7k$
[ Szerkesztve ]
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Gyuri27
félisten
Priestel 6-t nyertem. Lehetett volna több is ha jobb a lapjárás. A draft erős átlagos volt.
Természetesen a végén hunter vert meg. Embertelen, hogy semmi skill nem kell hozzá.Amd - Radeon - Ryzen
-
Ereshkigal
őstag
válasz whitezo88 #4890 üzenetére
Az, hogy mennyire olcsó a HS, szerintem igénytől függ. Casual Pistinek olcsó, mert nem kell költenie rá, és kétnaponta nyit boostert, az ötlegendary-s paklikra meg legyint. Aki viszont szeretne a ritkább lapokból is többféle decket összerakni (nem egy évvel lemaradva mindig az adott kieghez képest), de nem tud napi sok órát (eredményesen) arénázni, annak vásárolnia kell. És összehasonlítva más játékokkal (akár papír, akár digi változattal) nem olcsók ezek az ötlapos boosterek.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz whitezo88 #4890 üzenetére
Hát akkor annyit kiad egy darab papírért az egy idióta
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
addikt
Amikor arénában is kijön a lépés:
Maga a dekk az sajnos nem lett vmi nagy szám:
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
whitezo88
nagyúr
ha már árak, azért ezt még olcsón meg lehet úszni bár akkora szociotrip nincs mint mindennap cserélgetni a kártyákat a klubban, gyakorolni, versenyezni... régen sokat HKK-ztam, de nulláról belevágni azért elég drága mulatság lenne pedig még mindig pörög a játék. pl egy prekoncept kontroll deck ultraritkával (ami nem bontható) nyolcvanezer ft [link]
ehhez még kéne egy display a legújabb kiegészítőből (húsz pénz) és lenne cserealap is. ejj és még napi pár óra plusz idő is kéne, amennyit én fiatalabb fejjel lent voltam cserélgetni meg gyakorolni, a HS ennek csak az árnyéka -
Sirandrish
legenda
Hjaa ezt már láttam valakinél...elég kemény
Köszi srácokEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
-
Kashim
őstag
válasz Sirandrish #4882 üzenetére
Millhouse-t nem csináltam még meg, de van Elite Tauren Chieftain-em.
Sirandrish
Ezt. Ad jó kis lapokat. Random horde warrior legjobb. Tud adni Cairne Bloodhoof-ot is.[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
nekem ma volt egy druida ellen...huztam ket ugyanolyan plussz manat ado lapot (mindezt a jatek vegen), szerencsere van az a unit ami minden kijatszott lap utan kap +1/+1-et...arra jo volt, de hasznosabbat is dobhatott volna
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Sirandrish
legenda
Csak akkor ha millhouse-t is beteszed, de akkár mage-el megyek és majd mondom mikor játszd ki
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
whitezo88
nagyúr
ezt most nem tudom megnézni, de esélyes, hogy nem. A Battlecry csak kézből kijátszásra lövődik el szerintem.
ha már RNG, igaz csak 3 eset volt. bontottam egy lapot warlocknak, ami lő kettőt és ha meghal, akkor random démont kapok. amikor a pap lopta el kezemből, neki 6/6 jött. mikor én kétszer, akkor egyszer egy 3/2 egyszer egy 1/3 taunt
-
Kashim
őstag
Igen mindegyikre. De a sima képességek mennek mindkét esetben. Ezért sz.r druid ellen mindgames-elni. Mert a sok tauntja szinte mind olyan, hogy ki kell választani mi legyen, azok meg alarm-o-bottal vagy mindgames-el defaultra állnak és csak kirakja csupaszon.
(Kivéve Ironbark, azt jó mindgames-elni a 4. körben )Sirandrish
Lopós lapok csak jó pakli ellen működnek jól, különben szemetet kapsz. Tegnap játszottam egy kezdő ellen, látszott a lapjaiból. Második thoughtstealt el se nyomtam olyan szánalmak jöttek elsőre haha. Nyilván nem leszólásként mondom, mindenkinek el kell indulnia valahonnan.
Vegyél fel Randuinozni, ott kaphatsz jó lapokat.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Hát remélem majd egyszer én is kipróbálhatom milyen a fél paklit lemásolni
-
F-ECT$
titán
Mindgames-szel kirakott minion ugyanúgy nem lövi el a Battlecry-t, mint az Alarm-o-bot-tal kirakott? Illetve pl ha Faceless-t rakja ki, akkor az sima 3/3 lesz?
Dive ever, work never.
-
Sirandrish
legenda
Én egyszer emlékszem hogy egy 3manásat copyzott, meg egyszer copyzott egy Ancient of Wart...a többi ragnaros...legalábbis ma meg tegnap ezeket copyzta.
A régebbiekre nem emlékszemEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Kashim
őstag
válasz Sirandrish #4873 üzenetére
Előbbi játszmán Priest lopott tőlem egy Tiriont, Egy Consecration-t, egy Lay On Hands-et meg egy Truesilvert. Na most erre mit mondjak. És mindezt úgy hogy végig nyerésre álltam és Tirionnal fordított.
-
kovsol
titán
válasz Sirandrish #4873 üzenetére
Tegnap ellelnem is kijátszották többször, és nem egyszer húzott ki neki 2 manába kerülő miniont. Szerintem nem is emlékszem olyanra, amikor egy legendary lapomat húzta volna elő. Olyan viszont volt már, hogy a kártya másolós erős lapokat adott neki.
May the Force be with you!
-
Sirandrish
legenda
Hát nekem akkor is fura hogy mondjuk van 15-20 minion mindegyik paklimba és abból elég nagy eséllyel konkrétan kihúzza a legjobbat.
A lappal nincs bajom mert én is sóvárgok utána de ha nekem nem Yserat meg ragnarost fog lopni akkor kettétöröm a monitortEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Kashim
őstag
Lol bakker, hogy nyertem most rugóval pala ellen. Kicsit se lehetett ideges. Fél meccsen lent volt 3hp-n, onnan szenvedte vissza magát, már topdeckeltük erőteljesen. De aztán megint 3hp-ja volt + még egy támadása Truesilverrel, nekem 5 hp-m, szóval nem tudott leölni abban a körben + lent volt egy Loot Hoarderem meg az 1/2-es fegyverem, tehát én következőben végeztem volna vele, ha ugye nincs a healje a fegyverrel.
Kinyomja 1/1-es katonáját, de persze mit húzott, jó hogy Blessing of Kings-et. Rá is tolja, 5/5 ugye kapásból, leöli Loot Hoarderem truesilverrel, húzok egy lapot deathrattle miatt. Marad 3 viszont hp-n a Loot Hoarder miatt. Húzok lapot, SI:7 Agent + Bloodmage Thalnos. Na mondom, itt végem... Hacsak...
Lejátszom Bloodmage-t, SI:7 agent kombóval leölöm, ugye húzok egy lapot deathrattle miatt. ÉS MIT HÚZOK? Eviscerate haha. Kombóval 4 sebzés, mivel ugye lejátszogattam előtte lapokat. Rátolom, vége.
De megnéztem volna a képét mit reagál.oxox
Valahogy úgy.Nyitásokhoz:
Egy 40-es nyitásnál leírtam hogy jöttek a lapok, ha valakit érdekel, nagyjából a valós droprate jött ki, legalábbis amit Blizzard kiközölt.Sima Rare: 36
Sima Epic: 5
Sima Legendary: 2Golden Common: 4
Golden Rare: 3
Golden Epic: 0
Golden Legendary: 0Esély / booster:
Rare rate: 100%
Epic rate: 20%
Legend rate: 5%[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
válasz Sirandrish #4868 üzenetére
kell az, mert ha a clericet levadasszak, akkor legyen ami porget (nekem nem is tudom, hogy van-e a paklimban olyan lap ami akcio utan drawt ad, kiveve egy miniont meg.) de a jatekot is szinesiti, priest ellen meg meg zorabb
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
oxox
addikt
válasz Sirandrish #4863 üzenetére
30lapbol talalja meg, nem az aktualisbol (tehat az egesz pakli beleszamit, nem csak a graveyardon kivuli),
tegnap este -2, -3lapig jatszottam egy talan hunter volt...1lapja volt mar csak, mikor lapot copyztam tole.
nyertem is, de popec volt a vege.(#4865) F-ECT$ mar en is lassan kozelitek ahhoz a mennyiseghez, az egy majom legendemmel (lvl200felett vagyok)
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Sirandrish #4863 üzenetére
Várhatsz arra még szerintem egy ideig.
Legújabb nyitásomban a legértékelhetőbb lapok. 2 Alarm-o-bot.
Kezdem szerencsételennek érezni magam, hogy nem nyitok semmi legendet...
Live-Die-Respawn
-
Sirandrish
legenda
Nevetséges ez az epic laplopó a priestnél..
Itt rohadjak meg ha 10ből 8szor nem ragnarost tépi elő..ha 20lap van még a paklimban, ha csak 8-10..tökmindegy..orichalcos Nekem is van 1..én majd akkor töröm be ha megduplázzák a HP-ját
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Sirandrish
legenda
Hát nekem csak 1 rare amit nem használok..majd hátha módosítják valamikor és akkor betöröm..
A golden változat egyenesen undorító
Egyébként valóban más...hm mik vannakoxox Ilyen ez a random szakma
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
nekem is van egy...gondoltam, hogy berakom a priest deckembe, adok neki +life-ot, majd dupla elet, es terminator csirket csinalok belole. csak egyelore nincs neki hely a deckben.
Sirandrish: en mar kettot betortem a paint-bol (es van igy is ketto)
Sittes - welcome on board
[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
válasz Sirandrish #4853 üzenetére
-
whitezo88
nagyúr
ilyenkor egy Mind Controllt kijátszani rá a legjobb gl hf utána.
mikor az én Krushom vagy egyéb nagy lényeim lopják el endgameben, az kb gg wp ha nincs leszedésem, ilyen nagy lényhez sokszor a sebző spell kevés.
Krush ráadásul chargeol és lopás után tud rögtön támadni is.
[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
veterán
Arénában az ellenfelem a 10. körben kirakja Deahtwinget, leszedi a három nagy lényem és a saját Harvest Golemét, és eldob három lapot. Köv. körben húz egy flametongue-ot, és kirak 18-ról
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Sirandrish
legenda
Az az érdekes hogy az Acolyte of Painből ez az első...szóval az jól jött, bár még nem tudom melyik pakliba fér bele viszont az Ancient of War most már teljesen kiszorította az Ironbarkokat a druid paklimból
Szerk: Az Acolytet berakom a Novice Engineer helyére..ugyan egy manával több de legalább nem öli meg bármi
[ Szerkesztve ]
-
sith7
félisten
köszi a válaszokat, megnézem a linkelt oldalakat
-
addikt
-
Sirandrish
legenda
Akkor mázlid van mert ehhez nem is kell több.
Van attack power meg hp..gondolom ezt nem kell sokáig magyarázni.
Ezen felül meg van néhány képesség amiket pl ITT meg tudsz nézni.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Redcaster
őstag
Hogyan lehet arcane dustot szerezni? Csináltam már küldiket de azért mé csak goldot kaptam...
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Sirandrish
legenda
-
sith7
félisten
Van valahol valami leírás erről a játékról , magyarul ?
Mit , hogyan , mi mire való stb. ? -
Sirandrish
legenda
-
Wolverine
félisten
-
DjDanee87
addikt
Írtátok többen, hogy nem találkozni open beta-s kezdőkkel arénában. Tegnap néztem kicsit Trump streamjét. Ő elég sok krzdőnek tűnő ellenfelet kapott. Lehet Európában még nem vetették magukat rá annyian a játékra.
Warrival volt Trump mikor néztem, két durva dologra emlékszem még. Egyik mikor volt lent neki a harvest golem 2/1es maradványa meg egy 4/7 twighlight drake. Erre enemy shaman earth shockolta a 2/1es golemet...
Másik meg mage ellen. Trumpnak asztalon egy 3/1, 4/1, meg egy kicsit feltápolt frothing berserker (talán 5/4). Enemy mage kijátszott egy booty bay bodyguardot (5/4) a maradék 2 manájából meg nem a 4/1eset lőtte le, amivel rákényszerítette volna Trumpot valami rossz tradere, hanem a 3/1est pingelte
-
Sirandrish
legenda
Hát pala pakliba mondjuk 5 manával rátolod egyből a blessinget, vagy ilyesmi
kovsol És neked is csak legendet "lop"?
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nyitottam két Angry Chicken-t. -.-"
Ennek a lapnak mi értelme? Ok leírást vágom, hogy plusz támadási pontot kap sérül, de 1-1-nél előbb elpusztul mielőtt a buff-ot megkapná nem?
Live-Die-Respawn
-
Sirandrish
legenda
Hát remélem egyszer nekem is meglesz az az epic lap ami egyből leteszi a boardra amit húz, mert valahogy az én paklimból mindig kihúzzák Ragnarost
-
kovsol
titán
válasz Sirandrish #4830 üzenetére
Attól lesz változatos a játékuk.
Tegnap jött ellenem a priest és folyton másolgatta a lapjaimat, meg a paklimból húzott elő miniont.
Amikor a saját lapjaim ölték halomra a minionokat akkor azért nem éreztem vidámságot.May the Force be with you!
-
Sirandrish
legenda
Miért mennek az emberek priestel amikor csak a te paklidat másolják?
-
Kanczy
veterán
Ma elég jó 20+ killes napom volt
1. Bloodlust
2. Dupla StormwindYou don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Wolverine
félisten
válasz dejaris #4790 üzenetére
Csak 2 db olyan lap van jelenleg, ami nem szerezhető meg pakliból vagy craftolással: az egyik az arany Gelbin Mekkatorque (de a sima igen), a másik az arany Elite Tauren Chieftain (de a sima igen). Az első a bétában jutalom, ha veszel valamit pénzért (és ezzel teszteled a vásárlást), a másodikat a BlizzCon 2013 valós vagy virtuális jegyének megvásárlásával szerezted meg. Nyilván a mostantól megjelenő CE-kben is lesz majd egyedi Hearthstone-lap, de szerintem az is arany lesz...
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Új Shaman arena runt kezdtem feltölteni, magyar kommenttel: [link]
A 2. csata hiányzik, mert megszakadt közben a battle.net kapcsolat, és az elrontotta a videofelvételt is. Most 5:2-nél tartok, az egyik vesztés a szakadás miatt volt.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
sviba
tag
válasz Ron Swanson #4824 üzenetére
már open, szedd le a battle.net launchert, az leszedi a hearthstone-t és beléphetsz (launcheren belül beállítod az eu régiót és kész)
A nyuszika megy az erdőbe, és egyszer csak leesik...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Ron Swanson #4824 üzenetére
Most nem szedem le lévén fennt van gépen, de nálam EU fájlt akar leszedni.
Ezt:
Hearthstone-Beta-Setup-enGB
Live-Die-Respawn
-
Ron Swanson
senior tag
Hali! Mi a helyzet az EU open betával? A Hearthstone EU oldalán (http://eu.battle.net/hearthstone/en/) ott van, hogy "Join us in Open Beta", de csak enUS clientet lehet letölteni..
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz DopeBob #4821 üzenetére
Hm, és tényleg. Egyik oldalon azt írták hogy promó kártya...
szerk:
Közben utánajártam a 2-nak is:
"I Am Murloc is a spell card that summons three, four or five Murlocs. It is one of the Power Chord cards that can be gained through the battlecry of Elite Tauren Chieftain, and is uncollectible."
Szóval ezt buktam, akkor tényleg nincs olyan kártya ami nem megszerezhető ingyé.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
kervantas
aktív tag
Én ezt használom. Egy Leeroy jó lenne még bele, de az sajnos nincs. Mai nap megvolt a 30 win. (nem kellett tanulni semmit )
Jó kombók:
Buzzard+Hyena+UTH
K. Juggler+UTH
Timberwolf/Leokk+UTH
meg hát charge, charge, steady shot, charge, steady shot. -
kovsol
titán
Most már kifejezetten élvezem a hunterek hentelését amúgy
-
Chronos85
tag
Nálam ugyan ez, talán hétvégére majd előmerészkednek. Kár hogy nem lesz időm tolni.
A másik meg ha nagy ritkán ráveszem magam, hogy priesttel toljam arénát, valahogy az én szerencsétlenemnek már nemjut a holy nova, shadow wordökből. Lehet reggel kellene draftolni, hátha akkor még van raktáron
Nincs okom panaszra a héten sikerült tolni egy 12-2 warival és egy 9-3at palával. A wari eddig nagy mumus volt, nem igazán találtam a balanceot fegyver, mob, spellek között. Visszanézve a decket mondhatjuk, hogy a szerencse igen nagy szerepet játszott, hogy ilyen sokra vitte... -
addikt
-
Lava Bursttel kivégezni a mágust... priceless!
Mondjuk durva:
Fireball: 4 mana, 6 sebzés, basic(!)
Lava Burst: 3 mana, 5 sebzés, 2 overload(!), rare(!)mod: amúgy egyáltalán nem találkozok kezdőkkel az arénában
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
addikt
-
kovsol
titán
Nyomtam egy Lay on handeset magamra, mikor elfogyott már a kártyám. Mind a három húzásra sérültem és azzal öltem meg magam. Fantasztikus +8 -5 -6 -7 Most már tudom ezt is.
-
whitezo88
nagyúr
dupla golden Shieldmasta meg golden ooze js és golden voodoo doctor. ennek sincs élete... vagy legalább nem sok. azért 60ra feltolni nem két perc.
kovsol: engem anno így öltek meg. 2 cleric volt és az ellen direkt healelt mindent... aztán kampó.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Élni tudni kell
Még az epicednek is örülnék, de a Legend se kutya
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla