Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz
h3lios #62499 üzenetére
Ja, valid... sétálj át az új fegyvereddel a 3 manás taunton 11! sebzésért, csinálj két AOE-t a saját térfeleden vagy dobj el 3 spellt 3-ért cserébe...
Ráadásul kettőt belőle.
Tauntot el kell venni, első fegyvernek deathrattle effektnek a 2 dmg-et saját térfélre, másodiknál az effekt csökkentse a durability-t, a harmadik meg 4 sebzés saját arcba... ÉS legendary kellene legyen.
Rogue megoldja hero powerből, warrior addig nem támad, amíg nem kap kézbe másik fegyvert (RIP control warrior...), paladin RIP szintén.
-
KaraDani
addikt
válasz
h3lios #62495 üzenetére
A lap maga iszonyatosan broken ebben a formában
Ahogy előttem is mondták, te sírnál miatt a legtöbbet. A 3 mana 3/4 taunt, magában egy jó lap, és ehhez adni ennyire erős effekteket, hogy elpusztítja az enemy fegyvert és még ráadásul egy negatív hatást is ad utána... Iszonyat broken ebben a formában. Az ötlet érdekes, de csak sokkal rosszabb stattal lehetne csak kivitelezni és valószínüleg gyengébb effektekkel a corrpted fegyókon.
(#62499) h3lios: Igen ezt akartram még hozzátenni, hogy inkább legónak kéne lennie de még akkor is 2 statponttal lejebb kéne húzni kb.
-
whitezo88
nagyúr
Mindjárt kezdődik a developer insights stream [link]
Amúgy ma Jade druiddal egész jól megy Standardon. Vertem vele agro shamant meg piratewarrit is, bár renoból van a legtöbb. Esélytelenek.
-
mhmpista
aktív tag
válasz
Kanczy #62494 üzenetére
++1
Hozzátéve, én kb csak readonlyban vagyok. De az zavar a leginkább hogy amúgy tud olyan dolgokat is írni ami esetleg egy érdeklődő tanulni vágyó embernek is érdekes lehet.
Olvasod esetleg magával a gondolattal még egyet is értek és akkor jön ez a só ömlemény és bocsánat a kifejezésért de ez a cigányos szófosás a rákkal testnedvekkel meg minden. (bocsánat a romaszármazású topikolvasóktól ne vegyék a szívükre, de ez nyelvtan amit ilyenkor használ azt kb Kaposhomokon a kocsmában hallottam ömleni egy részeg fogatlan cigány öregasszonyból az urára aki elitta a pínzt. csak hát ott esetleg jogos volt)Illetve ha Helios érdekel a játék, látszik mert foglalkozol vele, megvan minden lapod, de legalábbis a többsége.
Elég sokat játszol is, legalábbis az irományaidból erre lehet következtetni akkor mégis nehari de hányszor voltál legend pl? Tényleg nemtudom. Nem lehet (tényleg csak feltételezem) hogy tök béna vagy a játékhoz csak nem látod át? Nem lehetséges? Vagy jó vagy amúgy, és amikor lehozod a 80% winratet akkor nem vagy ideges de amikor csak 50% akkor meg szétrobban az arcod? Esetleg nem lehetne hogy ezeket megírod de az utolsó pillanatban esetleg nem küldöd el? Vagy beszélsz Kanczyval mikor rendel és személyesen megbeszélitek?(#62495) h3lios egész jók. Kár hogy utána Te ugatnál miattuk a legjobban.
-
Kanczy
veterán
válasz
h3lios #62492 üzenetére
Az a baj, hogy
1. Te mindentől hánysz. Szó szerint mindentől. Mióta anno megjelentél a topikban, nem volt még olyan pakli, ami miatt ne panaszkodtál volna. Minden ellen rühellsz játszani, amitől kikaptál, mert
A, agyatlan
B, broken
C, cancer
D, residentsleeper2. Sosem állítottam, hogy az Operative nem broken, nem kellett megmagyaráznod, hogy miért az. Az viszont tény, hogy a pakli nem tier1, úgyhogy teljesen felesleges miatta panaszkodni, mert hetente ötször találkozol vele.
3. Valóban vannak salty pillanataim, de úgy tűnik, ez a nyolcada a tieidnek. Ezzel még nincs is baj, más a temperamentumunk (pszichológus vagyok, szóval tényleg tisztában vagyok ezzel, és tudnék mesélni). Ilyenkor azonban veszek egy mély levegőt, és mivel felnőtt ember vagyok (te is), nem írok be a topikba egy napi harmadik posztot egy harmadik féle pakliról, hogy mekkora köcsög találmány az épp gyűlölt deck, és mindenki kapjon rákot, aki ezzel játszik. Mert ez nem csak, hogy mocskosul éretlen, de visszataszító viselkedés. És nem hiszem el, hogy tényleg nincs annyi önkontrollod, hogy legalább a "rákosposzt" leírása után ne nyomd meg az OK gombot.
4. Megbántani a világért sem akarlak, és szerintem teljesen kulturáltan fogalmaztam meg a véleményem. Azt írtam rólad, hogy"olyan ember fejében, aki szerint minden broken/cancer, ami épp megverte." Ez tényleg olyan őrült nagy sértés? Vagy nem igaz az állítás?
Lehet, hogy ez szakmai ártalom, de nekem a mesekártyázás közben átélt kudarcok helyett az borítja a sót, hogy emberek rákot és aidset, illetve családok halálát kívánják egymásnak.
Na de béke, csak szerintem gondolt át ezeket. Lehet, ha kapsz egy kis perspektívát, átértékeled az egészet, és nem fogsz agyf*szt kapni minden meccs után
-
h3lios
addikt
válasz
Kanczy #62483 üzenetére
Ezt a hangnemet légyszi hanyagoljuk, nyilván amikor neked van 1 salty pillanatod akkor te is kicsit túlhúzod a dolgokat. Ettől függetlenül és sem degradállak.
De akkor csak őkelme kedvéért kifejtem a véleményemet bővebben.
Az Operative a jelenlegi meta legerősebb statjával és egyik legjobb képességével rendelkező lap. Ami az esetek 90%-ban olyan lapot vesz ki a másik deckből amin a meccs sorsa múlik. Mivel ebből a lapból 2-t lehet játszani , ezért az már fixen 2 lapot jelent a másik paklijából. Ami ráadásul ugyan az is lehet. (Pl. jártam már úgy Dragon Priest ellen, hogy Turn 8-ban le OTK-zott dupla PO-val...Arról nem is beszélve, hogy egy olyan body-t rak le az asztalra, amit nem lehet már leszedni. MIVEL a többi lapja early curve mellett szintén over statolt. Gondolok itt a Twilight guardian(ok)ra, a whelpre, netán 3/4-el buffolt bármelyik early minionra.
Arról már nem is beszéljünk, ha a historian-ból is sikerül operative-ot kiszedni. A meccs későbbi részében 60-70% eséllyel fogsz szembenézni egy dupla discover-es operative-al.
A problémám az a dragon priesttel, hogy gusztustalanul erős a curve (ha jön a dragon szinergia). Jelenleg ez az egyetlen gyengepontja a paklinak. És nem, nem OP a deck, viszont rühellek a saját paklim ellen játszani, pláne úgy, hogy még közben unfair statok jönnek a túloldalról.
A rekord azthiszem 6 db operative amit ellenem kijátszottak. (2 saját), 3 historian-ból, az utolsó meg a saját paklimból jött amit sylvanassal loptam. Szóval még csak nem is mirror-ról volt szó, ott ezek a számok lehetnének magasabbak is.
Szóval összességében nekem már annyi is elég lenne, ha discover rátákon húznának lejjebb. Mert jelenleg historian-ból szinte biztosan ki tudod venni a szorzók miatt...
Egyébként az állításom továbbra is él, miszerint control és aggro játszik a mostani metában. Ugyan a dragonpriest midrange pakli, nincs is annyi belőle, mint a másik kettő variánból, de a fentebb említett mechanikák miatt hányok tőle.
Szerencsére entomb-nak már nem maradt hely benne, de igazából nincs is rá szükség, mert a 4. operative után úgyis insta concedel az ellenfél.
Igazából 1 közepes curve-el rendelkező dragon Priest-et csak OTK-val lehet megverni, vagy akkor ha overextend-el és belejátszik a Twisting Netherbe... Sajnos nekem nem voltak ilyen rendesek az ellenfeleim ezért vagy kikaptam tőlük, mint a szemét, vagy Jarrax-al a végén nagy nehezen sikerült visszajönni.
Ettől függetlenül Wild-on sikerült elérni a level 60-at a Reno lockkal és voltak vicces meccseim. A kedvencem az aggro / midrange shaman meccsek voltak. Kb. 80%-os winratem volt ellenük. Sok esetben nem tudtak mit csinálni a kazakus effektel. Ha nem volt Hex a mountainre az később ledarálta őket. A mai napon viszont azon sírtam fel, amikor a Hunter letradelte a voidcallert, aztán a kieső mal'ganis után elkezde a face-t targetelni az attacknál...
404 ERROR FACE NOT FOUND
-
mhmpista
aktív tag
válasz
Kanczy #62486 üzenetére
Más: Lecraftoltam a piszkos patkányt, talán a legjobb kártya ebben a kiegben. Erre kb 3 nap múlva nyitottam egyet.
Renolockban játszom amúgy, nagyon jó lap viszont oda egy elég. Simán letudja hozni a meccset ha az ember körültekintően használja.
Viszont most van 2 ilyen lapom. Láttatok valami olyan paklit amiben játszák még? Én valami aggrora gondoltam esetleg-hátha. Most a jó kis fun saját fejlesztésű, lopkodós priestemben játszom még, de ott is elég 1. Ebben kb alig van minion. Totál az ellenfél kártyáira vagyok hagyatkozva. wildon szoktam vele őrületbe kergetni az embereket (nincs semmi wild kártyám). Illetve ha mirror szerű eset áll fent akkor meg a hajam hullik ki. De gondolom ez logikus.De a kérdés hogy ezen a 2 paklin kívül láttatok valami értelmes variációt a felhasználásukra?
A másik kettő epic amiből duplám van és mégsem látom értelmét az a Unlicensed Apothecary. Ez kuka? Kipróbáltam, de nem is értem miért epic. Mert epic módon szívatod magad vele? Kellene valami olyan lap ami átad a másiknak egy miniont akkor lehetne szivatni az ellenfelet. De amíg ilyen nincs addig én ezt használhatatlannak érzem.
Illetve Defias Cleanerből is 2dbot nyitottam szerintem teljesen feleslegesen. Még a silence része is kötött, mivel nem tudok bármit silencolni. Kb csak a Syliviára jó, gondolom a testét és erre felkészítve kapta.
láttok ebben a 2 kártyában jövőt?Ja és ugyanitt play friends küldit cserélnék. EU, 7 után tudom lejátszani.
-
mhmpista
aktív tag
válasz
h3lios #62468 üzenetére
Vedd már fel pár játékodat, lehet kevesebbet idegeskednél ha valaki segítene rájönni a hibáidra.
Biztos vagyok benne hogy vannak itt páran akik szívesen ráébresztenének, hogy hol is hibáztál
Persze simán lehet hogy nem hibázol sehol, és tényleg cancer minden másik pakli. -
Kanczy
veterán
válasz
KaraDani #62481 üzenetére
Pont erre akartam kilyukadni a gondolatmenetemmel. Lehet őrült broken egy lap (és az Operative az) vákumban, de ha a vele játszható többi normális, nem lesz belőle baj, és akkor már rögtön nem is broken. Nyilván ez nem így működik egy olyan ember fejében, aki szerint minden broken/cancer, ami épp megverte. (Btw megjegyezném, hogy a mai nap folyamán hangzott el a szájából a ~ "csak full aggro és full control van" kijelentés, majd ez is.)
-
Mister_X
nagyúr
válasz
salaam #62479 üzenetére
Nekem egyszer tépte ki turn 3 a renolock dirty ratje a kezemből Edwint. Persze nyomatta az extraordinary-t. Köv kör: Prep + shadow strike + coin + shiv + shadowstep + Prep + Fan of Knives + yolocoin + Edwin + conceal. Na ez volt az Extraordinary
De nem mindig szeretem ezt a paklit: vagy a jade tempo kell (főleg aggro ellen) vagy Edwin spellekkel. Köztes átmenet nem mindig egészséges.
-
h3lios
addikt
válasz
Kanczy #62477 üzenetére
Akkor sosem lesz meg a level 60 warlock, amihez csak 1-2 meccs kell.
Egyébként az 5/6-os sárkányt simán lehetne 4/4-re nerfelni még úgyis erős lenne. A jelenlegi formájában broken kategória, legalább annyira mint a MC -volt annó paladinban.Gyakorlatilag 2 legend steal és nem tudsz lategame-ben mit csinálni. És mivel a dragon priest-nek is van olyan curve, mint a secret palának volt early-ben sem tudsz vele mit kezdeni... Ja meg amúgy van nekik Dragonfire és card draw is.
-
Balesz1899
aktív tag
Na jó, ez elég meggyőző volt, köszönöm
Kinyitni úgysem fogom soha a büdös életben, szóval craft
-
h3lios
addikt
Anyfin pala a pakli első 15 lapjából megkapja az összes murloc-ot. Barnes warleadert idéz. Minden laphúzás feljön neki azonnal. Sugárban hányok ettől a fos játéktól ma.
-
h3lios
addikt
válasz
F-ECT$ #62469 üzenetére
Wild-on játszok most épp Reno lockkal és a vicc az, hogy konkrétan semmit nem lehet kezdeni a Pirate Warriorral.
Minden early tech kártyát felhúztam ellene és még ígyis sikerült topdeckkel megvernie. Volt Ooze a Winaxe-re, dark bomb a small time-ra, demon warth 3 pirate-et is eltakarított. Volt Healbotom és Kazakus. Loatheb pedig kézben tartott 1 heroic-ot.
A végén a srác üres kézbe behúzta a 2. Reapert, majd amikor 3 HP-ról jöttem volna vissza jött az Elite topkek... Kicsit hányok már ezektől...
Egyébként továbbra is hatalmas hibának tartom, hogy a weapon-el nem lehet mit kezdeni. 2 Reaper az simán 20 dmg to the face 2 lapból... Ráadásul még tradelni is lehet vele. Összesen 4 lap van amivel lehet hatni a fegyverekre. Ebből 2 használhatatlan, Harrison -ig már rég halott vagy. Az ooze pedig már most is mindenhol ott van. Simán lehetnének ilyen téren is kreatívabbak a fejlesztők. Pl. Ellopni az ellenfél fegyverét Sylvanas szerű effektel. Vagy pl. negatív hatást rakni rá. Pl. 2 mana 2/2 -> Discover an effect for your opponent weapon.
Heals your opponent for 8 / Summon a random enemy minion from your opponent deck stb...
-
F-ECT$
titán
válasz
Balesz1899 #62460 üzenetére
A gyorsuló meta miatt az olcsó legandaryk értéke megnőtt, mert bár látszólag semmi meccs eldöntő extrát nem tudnak, de az a kis plusz előny, amit nyújtanak az első körökben könnyen vezethet a meccs megnyeréséhez. A "régi szép időkben" még viszonylag lassú volt a meta, így főleg a nagy legendek domináltak, mindenki azokat craftolta: Ragnaros, Sylvanas, Cenarius, Antonidas, TBK, Al'Akir, Cairne, Tirion, Alexstrasza, Jaraxxus, stb. Persze már ekkor is megvolt a helyük az olcsóbb legendaryknak is minden control deckben, jött is a nerf Nat Pagle-re és Tinkmasterre.
Jelenleg egyre inkább úgy tűnik, hogy mivel a legtöbb meccs eldől az első 4-5 körben, így fölösleges a nagy legendekkel szórakozni. Előtérbe kerültek a használható olcsóbb legendek, sokkal nagyobb arányban vannak használva ezek népszerű deckekben, mint az 5-10 manás társaik: Patches, Sir Finley, Thalnos, Brann, Elise, Kazakus, de a class specifikusak közül is Fandral, Edwin (és újabban Shaku).
Patches, ahogy írják is:
-ingyen kijön (legtöbbször), pedig alapból 1 manát ér (tehát manát és laphúzást is nyersz vele)
-pirate, azaz szinergizál a deckkel
-rövidíti a decket, így nagyobb eséllyel húzol jót a topdeck fázisban
-az első pár körben fontos board control megszerzésében kulcs szerepe van -
h3lios
addikt
Mai napomon pure CANCER RNG játszik ellenem. Az ellenfeleimnél minden ott van nálam semmi... Lassan elkezdem venni mert ezt már nem hiszem el komolyan...
Reno mage Brann Kazakussal kezd, mert semmi early leszedés nincs nálam. Aztán a Doomsayer + Voicallerből kapott MalGanisom Szilvivel áthúzza, mert nála van az a fos is természetesen...Agresszív paklik ellen meg behúzom a 9-es dropjaim...
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
whitezo88 #62463 üzenetére
Valójában ha létezne egy 0 manás neutral spell: "Draw a card", akkor nagyon sok deckbe bekerülne. Szóval önmagában ezért is jó Patches, hogy mellé ingyen 1 dmg meg szinergia a deck többi részével, az már csak hab a tortán (illetve az lehet sok dmg is, ha az ellenfélnek rossz az early game-je).
-
zsuha
aktív tag
válasz
A kieg legjobb legendje, le ne craftold
-
balisz
senior tag
válasz
whitezo88 #62456 üzenetére
Én már úgy elundorodtam tőle ebben a szezonban, hogy egyelőre abba is hagytam vele a játékot.
Nagyon fura egyébként most a wild ladder, ahogy te is mondod, alig van ténylegesen wild lap, nem értem miért, korábban nem ez volt a helyzet.
Pirate Warrior mirror-t se játsszák túl jól az emberek, alig vesztettem meccset ezzel a deck-el. Pakolják esztelenül ki a lapokat egymás után, épp ami kifér a manából, aztán meglepődnek, hogy Ship's Cannon leszedi a board-jukat... Ennél egyszerűbben most tényleg nem lehet rank 5-öt elérni, ha valakinek hiányzik a legend card back-je akkor menjen rá arra is, szerintem most az is sima ügy wild-on. -
whitezo88
nagyúr
válasz
kicsit gondold át:
ingyen t1 Boar +1-2-3 stb face damagere, tradere
ami pirate (3/4es upgrade pirate miatt)
-1 lap a deckből, tehát jobban húzol -
saen
veterán
válasz
Pont ez, ingyen van és sebez, ellenfélnek foglalkoznia kell vele.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
micafighter #62458 üzenetére
Videókat most nem tudom megnézni, szóval ha ezekben erről szó van, akkor nem szóltam.
Annyit pontosítanék, hogy a coinflip se mindegy milyen coinflip. Ha van egy szoros meccs, és a végén topdeck (coinflip) győz, az nem gáz szerintem. De ha valaki vezet végig, majd jön egy coinflip és nyer a másik, na az probléma. És igen, ezért volt problémás Yogg (illetve még mindig az, mert hiába nem konzisztens már, attól még hozhat le meccseket).Amúgy nekem személy szerint nincs bajom Reynad-al, múltkori videóval se az volt a bajom, hogy Reynad, hanem hogy 5 percben is össze lehetett volna foglalni. Mondjuk ha Reynad mindig ezt csinálja, akkor van vele bajom csak nem tudok róla
-
Balesz1899
aktív tag
Patches amúgy mitől akkora value lap? Ok, gyakorlatilag ingyen jön ki, azonnali egy sebzés, de azon kívül?
Van kb 5000 dustom, pirate warrival is játszogatok, szóval meggyőzhető vagyok, hogy megéri azt az 1600 port -
micafighter
nagyúr
válasz
Cathfaern #62454 üzenetére
Szerintem a meccset eldöntő coinflipek minden esetben rosszak. Szvsz. [link] Tudom hogy nem rajongtok reynadért de szerintem ez egész jó videó lett, összefoglalja ezt a témát. Tudom Amazt se szeretitek, de ő is csinált a témáról egy egész jó videót: [link] Azt érdemes észben tartani hogy pár hónapos videók.
-
whitezo88
nagyúr
Wild rank5 megvan pirate warrival. Ez a meta hányinger amúgyis, legalább haladni lehet.
Még wildon is szinte csak Standard deckeket látni... reno mage, reno warlock, jade druid, facewarri/shaman, dragonpap stb.
De úgy hogy Chow sincs, csak Mistress... Wildon... Belchert, Deathlordot, Loathebet nem is látni.
78% WR pirateel.
-
KaraDani
addikt
válasz
Cathfaern #62454 üzenetére
Szerintem elég jól körülírtad, miért kellenek a random dolgok. A random dolgokatól sokkal szórakoztatóbbak a játékok. És ez nem is csak a kártyajátékokra igaz feltétlenül, hanem sok multi játékra, ahol ugyanazt csinálod sokszor. Csak el kell találni a balanceot, hogy mennyire legyenek őrülten random dolgok, pl yogg a vastag túlzás kategória szerintem.
A másik dolog ami miatt szórakoztatóbb egy játék a random miatt, hogy néha a rosszabb játékos vagy a kevésbé esélyes deckkel játszó játéko is nyerhessen, így izgalmas legyen minden meccs. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
DopeBob #62453 üzenetére
"az összes ilyen hányinger random kártyát be kéne tiltani, én is nagyon utálom őket. Elég szar így is játszani mostanában."
Vicces amúgy a dolog, mert Eternal-ban nem nagyon vannak ilyen random kártyák, viszont ugye ott a mana is lapból jön, így meg ott azon megy a sírás, hogy gáz hogy random a mana és azon mennek el meccsek. Viszont ott a Gwent, ahol se random lapok, se random mana, viszont szvsz borzasztóan unalmasak a meccsek, kis túlzással ha tudod a matchupot, akkor tudod a végeredményt, legalábbis amennyire belemerültem nekem kb. ez jött le, de esetleg aki többet tolta vele az cáfoljon meg.
Szóval lehet, hogy ez a fajta random nem is olyan rossz, mint amennyire tűnik? -
DopeBob
addikt
válasz
h3lios #62448 üzenetére
az összes ilyen hányinger random kártyát be kéne tiltani, én is nagyon utálom őket. Elég szar így is játszani mostanában.
Vissza is soroltam magam, napi quest + utolsó nap ami még hiányzik r15-höz, aztán hátha észbe kapnak... Ha kihagynák hónapokat kb lehetetlen visszajönni igazi pénz nélkül
-
saen
veterán
válasz
fogtunder #62451 üzenetére
Én ma paladin questet kaptam, lekraftoltam az új legendet aztán összeraktam 3 decket. Elkezdtem a buffolóssal játszani és tök élveztem. 3-0-lal kezdtem, igaz a vége 5-4 lett, de így is nagyon élveztem. A bukták nagy része igen szoros volt, szóval némileg jobb játékkal kompenzálható szerintem.
Nem feltétlen kell csak meta deckkel menni és akkor izgalmas. -
fogtunder
nagyúr
válasz
F-ECT$ #62450 üzenetére
nekem időszakos, van, amikor egyáltalán nincs kedvem ladderezni, akkor arénázok. lassan lejár a pity timerem újra, addig még biztos tolom, aztán vagy otthagyom, vagy nem. perpill nem nagyon van kedvem semmit játszani ladderen, úgyhogy draftolgatok, aztán meglátom, milyen lesz a meta, hó végén meg ha van kedvem aggroval kifarmolom a rank 5-öt.
-
F-ECT$
titán
válasz
fogtunder #62442 üzenetére
Semennyit
Amikor még 9 win volt a max, akkor mentem egy 9 wint, de a 12 wines időszakban talán 2-t draftoltam.
A leírtakkal egyetértek: a drafton és a rewardon is alakítani kellene, bár nekem időhiány miatt valószínűleg ez sem hozná meg a kedvem az arénához.
Egyébként most már kíváncsi lennék egy konkrét win listára a legjobbaktól (nem csak az átlagra), és így arra is, hogy mennyi gold befektetésre mennyi rewardot kaptak.
-
h3lios
addikt
Egyébként a shamanhoz tényleg skill kell 10-ből 10x kib.szott low roll-t kapok a stormra....
Ellenfélnél flametongue + 2 wolf... Ebből 1 -et leszed az AOE. Ha ellenem tolják el MINDIG high roll-t kapnak arra a fosra...Ja + MC Tech most ellenem zsinórban 5x a legerősebb miniont vette el teli boardról. #SkillStone
-
h3lios
addikt
válasz
fogtunder #62445 üzenetére
Én 6 win-nél teljesen jogosnak tartanám a golden rare-ek osztogatását. Az kb. fair lenne hosszú távon is. Tekintve, hogy ahogy beszéltük is az átlagos win szám 7. 12-nél járhatna sima legendary...
De ehhez túlságosan smucig cég a Blizzard. Vagy ahogy már korábban felmerült, ha nyitsz 1 legendary-t 1x tudd reroll-olni, hogy olyan is lehessen ami még nincs meg. Hamár nem lehet lapokat cserélgetni, akkor ezt bevezethetnék. Mert ezzel tényleg mindenki jól járna. Az új playerek is és a régi játékosok is... Csakhát... nyilván nem folynának be a dollármilliók.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
h3lios #62444 üzenetére
az csak a szokásos BB féle bullshit volt, mint az, hogy miért nem változtatják meg a druid of the claw szövegét. az új játékosok soha a büdös életben nem fognak 6 wint menni, mire ott tartasz, már nem vagy új játékos. 3 winnél adjon commont, azt érthető, de 6-nál? ja, és 8 winre is kaphatsz 2 commont meg 30 aranyat a pakk mellé.
-
h3lios
addikt
válasz
fogtunder #62442 üzenetére
Annó Brode-al volt 1 interjú ahol kérdezték, hogy miért nem veszik ki a common lapokat. Erre az volt a válasz, hogy jobban járnak vele az új játékosok, mintha elhanyagolható mennyiségű dustot kapnának helyette. Arra már nem tértek ki, hogy miért nem tudnak több goldot adni...
-
whitezo88
nagyúr
EU 80G csere nálam!
-
fogtunder
nagyúr
válasz
F-ECT$ #62440 üzenetére
nem tudom, mennyit arénázol, de szerintem ez annyira nem meglepő. a draftok már annyira randomok a rengeteg lap miatt, hogy nem lehet stabilan többet menni, a legjobb játékosoknak is be fog csúszni egy-egy 2-3 wines draft, nekem a kieg után az első 3 valami gyalázatos volt, egyrészt mert nem is ismertem a lapokat még a környzeteben, de elég sokszor a minősíthetetlen pickek miatt.
azóta játszottam még, és amíg a következő legend kiesik, fogok is, talán megvan a 4 wines átlagom, volt egy 8 win, 1 7 win, pár 6-os, a többi alatta, de telóról nyomom, nem lehet trackelni rendesen.
és globálban a reward rendszerrel a legnagyobb baj az, hogy 6 winre van amikor kapsz egy vacak commont, 30 goldot és egy pakkot, van amikor meg 120 arany és egy pakk. 6 winnél ne adjon már a játék wild commonokat, mert az nem csak nekem nem jó, akinek úgyis megvan a lap, hanem annak se, aki éppen a kollekcióját építi.
-
h3lios
addikt
Nagyon érdekes cikk a készítőkkel, hogy hogyan alakították ki a mostani metát. Illetve, hogy hogyan alakultak ki a végleges lapok. Beszélnek arról is, hogy nem lesz több "no duplicates" és jade mechanika a játékban. És arról is, hogy miért nem lettek végül piros manakristályok.
"I really enjoy Reno decks. A lot of our players on Ladder really enjoy Reno decks. They want it to be tier one, but right now, it's not tier one. Let's boost it up a little bit to tier one or tier two so that instead of just playing it for fun, they can play it and do reasonably well. We decided that one of the Kabal mechanics would be Reno cards for all four of the Legendaries."
Ezen a részen felröhögtem...
Hát srácok, nem igazán tudtunk mit kitalálni a Kabal-nak, de amúgy szeretek Reno paklikkal játszani, csináljunk belőle tier 1 paklit, mert az mindenkinek f.sza.... -
Bazsi1987
őstag
Én is jobbam szeretek arénázni 😊 általaba mindig nyerek 2-3 aztán az nem nagy bukó kb 20 arany, de néha össze jön több akkor meg már jól jövök ki😊 izgalmasabbnak tartom mint a rankedet 😊
-
kchryss
veterán
válasz
ígyvanferi #62434 üzenetére
4 win-től nyerséges. Én már annak is baromira örülnék, ha azt elérném átlagban.
-
KaraDani
addikt
-
Prof
addikt
válasz
ígyvanferi #62434 üzenetére
Szerintem ha profittal zarja az ember az arenat atlagban mar jo (ugye nem jar win-ert 3.3 gold vagyis 50 goldnal tobbet kell kapj a pack mellett ami atlagban 5 win-nel mar megvan)
En csak arena + brawl-t jatszok neha questekhez ranked/casual, de az baromi unalmas.
-
ígyvanferi
addikt
válasz
F-ECT$ #62433 üzenetére
Ja. Mostanában belenéztem néha a grinninggoat streambe (a heartharenas srácok, ha jól tudom). ADWCTA-nak 7,2 az átlaga, amikor közösen játszanak Merps-szel, akkor is csak 7,5. Hát, idézőjelben csak.
Szóval amikor azt mondjuk valakinek, hogy próbáljon meg 7-es átlagot elérni, mert akkor lesz önfenntartó az aréna, nem árt hozzátenni, hogy sikerülni úgysem fog.Fú, amikor összerak az ember egy 30 warlock lapos decket, amiben a 3 manás a legnagyobb, hogy gyorsan meglegyen a játssz ki 50 warlock kártyát quest (20 perccel éjfél előtt, amikor tele a questlog), bemegy wild casualra, és kétszer egymás után ugyanazt a standard renomage paklival játszót kapja, aki ráadásul minden kört végigvár... Na ilyenkor még én is elveszítem kicsit a türelmem.
Először nem concede-eltem, gondoltam ez még belefér, ráadásul nyugodtan pakolhattam a lapokat, nem fenyegetett a veszély, hogy megöl hamar. Másodjára meg azért nem, mert korábban úgy működött a dolog, hogy ha éjfél előtt kezdek egy meccset, ami ugyan utána ér véget, de közben összejön a quest, akkor kapok még újat. Itt már csak 18 lapot kellett kijátszanom, szóval meglehetett (meg is lett). De persze nem kaptam új questet, ezek szerint ez már nincs így. -
itldj
aktív tag
válasz
whitezo88 #62431 üzenetére
Ezek ennyire hülyék?!
There's a huge variety of classes and decks as similar win-rates right now.
".. which is probably the flattest meta we've seen for Hearthstone since launch."
No Ladder Changes in the Next Set
"There's lots of discussion going on , but I don't see us being that close. I think there's still not an obvious solution, but maybe some small steps in that direction going forward, and then as we discover more good ideas, more small steps in that direction?"
"Not that I'm aware of, but it's not something that I work on. I work mostly on designing the cards." -
whitezo88
nagyúr
válasz
h3lios #62430 üzenetére
Minden nap van róla szó redditen is de ez van. Én 1 hónap alatt meguntam a metát pont emiatt. Az egyik legjobb a Wotog előtti volt (minusz secretpala) redditen összeszedték, kopizom:
Warrior - Control; Dragon;
Warlock - Handlock; Renolock; Demon Zoo; Malylock;
Shaman - Aggro; Mech; Ancestral Malygos;
Hunter - Midrange; Face; Hybrid;
Priest - Excavated Elise Control; Dragon;
Mage - Freeze; Tempo; Mech;
Rogue - Oil; Miracle;
Paladin - Secret; Midrange; Control;
Druid - Force/Savage Combo; Rampennél "cseppet" szűkebb a felhozatal egy ideje...
Most van:
Reno deckek
Patches deckek
Jade Druid
Dragon Priestbővebben [link]
-
h3lios
addikt
Egészséges a meta, ahol van heavy control és aggro és SEMMI más...
37 DMG kiosztva az első 4 kör alatt....
Egyébként Value Town-on is beszéltek arról, hogy a mostani metában egyoldalú matchup-ok vannak. Vagy nagyon elvered a másikat vagy nagyon elvernek. Kb. mint annó a freeze mage és a control warrior voltak. A mirror meg coinflip. -
h3lios
addikt
válasz
micafighter #62428 üzenetére
Csodálkoztam is rajta, hogy működött a célzottan Leeroy Buff. Amikor megláttam a +10/+10-et gondoltam, hogy valami elmebeteg pakli...
-
h3lios
addikt
What the ACTUAL FUCK ?!!!!
-
whitezo88
nagyúr
Value
[link]
-
AsakuraDave
őstag
EU 80Gold Questet cserélnék! Asa #2897
-
Bazsi1987
őstag
válasz
ígyvanferi #62422 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek 😊
-
Bazsi1987
őstag
Solo kalandokbol ki oldott lapokat mennyi dustért lehet majd tőrni pl a legendet 400 vagy 1600-ért?😊
-
whitezo88
nagyúr
válasz
fogtunder #62415 üzenetére
vannak, voltak listek ahol volt bent mindkettő a biztosabb SP bónusz miatt fegyverre, portálra. De ja, legjobb a Thalnos ha van, a laphúzás NAGYON fontos.
Más: mennyire is egyhangú a meta már megint. Kétpólusú. [link] tldr: rank5től kettő fajita deck van csak: nagyon greedy Reno deckek, illetve nagyon agressziv, semmit se körbejátszó face-agro deckek. Más szinte nem (dragonpap vagy jade druid, pedig utóbbi renok ellen eléggé erős, agró ellen nem túl esélyes általában)
-
salaam
senior tag
válasz
Bazsi1987 #62411 üzenetére
Kétféle aggro sámán van (ez így nem igaz, de mondjuk, hogy igen). Az alap mindenhol ugyanaz, az egyikben van két dh+két rockbiter+két argent horserider ; a másikban a jade pakk. Neked kell eldöntened, hogy melyikkel játszol lapjaid, játékstílusod, babámfüle alapján.
-
Bazsi1987
őstag
válasz
micafighter #62410 üzenetére
Köszönöm 😊 ki milyen agro shaman-t ájanlana nekem , nincs meg a legend 2 manás lap meg aya se 😊 ja a epic fegyverből sincs de ha nagyon kell bele lekraftolhatom 😊
-
Bazsi1987
őstag
Arenaba mi az a cucc ami mutatja mit érdemes választani? Le kell tőlteni vagy csak a játékon belül kell valamit bekapcsolni?😊
-
DaveNo1
veterán
válasz
Vasinger! #62401 üzenetére
Csak ez a decemberi van amit már lejjebb is linkeltek, ez "kicsit" nagyobb adatbázis alapján van és reálisabb is. Ez alapján tök utolsó a hunter. Nem is értem miért lépett volna előre az új kiegészítővel amikor használható common dropokból egyet kapott csak, és az sem olyan kifejezettem OP (1/1-es macska ami csinál még egy 1/1-eset).
-
saen
veterán
válasz
micafighter #62406 üzenetére
Közben megtaláltam, javítottam én is a hozzászólást.
-
szinesz.bob
senior tag
A hunter nem kapott jó lapokat ebben a kiegben.
Ha az 5 mannás Piranha Launcher helyett, olcsó 1-2 mannás fegyvert kapott volna, a kalózokkal megerősítve lehetett volna belőle valami. -
saen
veterán
válasz
micafighter #62403 üzenetére
Kripp legjobb aréna játékos? Igaz nem nézem szinte soha, de amikor odatévedtem akkor csak szívott meg anyázott... Arra viszont emlékszem, hogy egyszer nem is annyira régen blizzard közzétette, hogy kik a legjobbak, csak arra emlékszem, hogy Hafu köztük volt. Nincs meg ez valakinek legalább az emlékeiben?
-
micafighter
nagyúr
válasz
whitezo88 #62400 üzenetére
Arénáról beszélt..
(#62399) DaveNo1: kripp szerint is az egyik legjobb kaszt most arénában. Lehet őt szeretni meg nem szeretni ez mindenkinek a maga dolga, de szerintem azért abban egyet értünk hogy az egyik legjobb aréna játékos, ugyhogy lehet van benne némi igazság.
Szerk.: Na látom közbe megelőztek addig szerkesztgettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest