- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz DaveNo1 #60398 üzenetére
hát akkor majd annyira nem leszek boldog viszont így van 12K dustom, szóval ha epicek jól esnek és nem lesz túl sok jó legend, akkor túlélem. meg lehet veszek majd pakkot, ha kinyitottam a ~65-öt, amire meglesz a gold addig, de először megnézem, mi a helyzet, lehet inkább arénázni fogok.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
fogtunder
nagyúr
ez az egész grimy goons nem lehet, hogy egy buff a mass dispellnek?
amúgy a ma reggeli pozitív pillanatom: beloglotam, megkaptam a w&l questet, belenéztem az egyetlen online ismerősöm meccsébe, pont a lethal előtt, és az első lap a pakkból egy Harrison volt, az ötödik pedig egy far sight 515 dust 30 másodperc alatt, soha rosszabbat. ráadásul szerintem 10 pakkon belül voltam az utolsó legendtől, köszönöm Blizzard.
-
DaveNo1
veterán
válasz Kanczy #60394 üzenetére
Ja oda nem lesz rossz, lehet megint erős lesz standardban a Renolock (jön több Renodeck lap is), de a kritikus 5-6. körig felhúzni két lapot nem könnyű.
Bár ha a Jade druid működni fog akkor a Renolocknak nem sok keresnivalója lesz.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
saen
veterán
Ma este megmutatják az összes kártyát. Utána már lehet korrekten értékelni a dolgokat, nem lesz több meglepetés.
-
KaraDani
addikt
válasz voyager4.4 #60387 üzenetére
BC-ként tényleg semmi értelme nem lenne szerintem. Ezt buffolni kéne, hogy használható legyen, de az meg körülményes és lassú, abszolút nem tűnik használhatónak.
-
pachito
őstag
Kezd egyre szimpatikusabb lenni ez a Grimy Goons nevű banda...
-
-
DaveNo1
veterán
válasz whitemetal33 #60380 üzenetére
Én régebben játszottam egy dragon reno mageval, az annyira nem volt rossz, és kevesen ismerik, így fogalmuk sem volt mi ellen játszanak pontosan.
You are not prepared.
-
ígyvanferi
addikt
válasz whitemetal33 #60380 üzenetére
A warlock kollégája viszont nálam egész jól szuperál még mindig, most tartok 21-8-as stattal R12-n. Jó, ez nem egy nagy teljesítmény, de minden kaszttal szemben pozitív a mérleg, sámánok, lockok ellen különösen.
-
whitemetal33
tag
Ok hát ez a renomage egy nagy rakás hulladék XD, konkrétan standardben sikerült vele visszaesnem rank 15-ről rank 17 0 csillagra. Igaz Yogg nincs benne mert anno letörtem.
-
gmx9
aktív tag
Próbálgatom a Maly Druidot, de esélytelen. Első három körben el is megy a meccs, ha letud tenni valamit. Tudom, hogy nehéz deck, de valahogy nem látom a kiutat a sikertelenségből.
[ Szerkesztve ]
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
h3lios
addikt
válasz Balathruin #60377 üzenetére
Nem csak Forsen adta már elő a mutatványt...
Ezen jobbat röhögtem...
B-tag: H3lios#2825
-
KaraDani
addikt
-
fogtunder
nagyúr
válasz h3lios #60370 üzenetére
Nekem a water elemental bejött sámán ellen, nehezen tudja hex nélkül megoldani egy lapból és elég sok idegesítő cuccot leüt, plusz be tudod fagyasztani az arcát. A tome meg pont olyankor szokott jó lenni, mikor egyébként nincs esélyed nyerni, pl cw matchupot simán lehoz sokszor a plusz burn, vagy a secretek.
-
h3lios
addikt
Ha haladni akartok ajánlom a tempo mage-et, mert majdnem minden meccs hozható vele. Elképesztően sz.rul kell ahhoz húzni, hogy ne legyen legalább esélyed a győzelemre. 20-ról 15-re vereség nélkül mentem le. Nem volt kedvem tryhardolni ebben a hónapban, de legalább a golden rare meglett most is.
Az én listem így néz ki. Nekem a Water elemental és a Cabalist's Tome iszonyú lassúnak bizonyult. Viszont a bari és az explo sok helyzetet hozott már le.
Amiből jött sok most: Zoo, Warrior, Shamanból 1 sem jött (ami fura).
Nyilván alacsony rankon játszottam, de fura volt, hogy 1-et sem láttam.B-tag: H3lios#2825
-
fogtunder
nagyúr
válasz DaveNo1 #60368 üzenetére
benéztem, úgy emlékeztem, hogy battlecry a pakliba keverés. mondjuk én még mindig többször kapok naga tengeri ribancot, GBH-t, keselyűt és a többi fost, mint akár egy pit fightert, vagy egy 5/4-et. mióta van az a lap, rájöttem, hogy mennyi hulladék 5 manás lény van, eart elementalt csak akkor kapok, ha arcba lövöm, mert megvan a lethal.
-
grizlisandor
veterán
(#60339) balisz; (#60340) ígyvanferi: Nyugi, csak trollkodok. Belenéztem egy két videójába és megy a szapulás kommentekben elég rendesen.
Gyerekek mi a franc ez a shámán legendary?
Gyenge a 4 mana 7/7 vagy 0 mana 5/5, igazuk van, kell az a 5 mana 10/10.Reggel kikaptam egy magyar streamertől, nyugi nem Kartácstól
Yellorambo volt az elkövető. -
0karmacoma0
senior tag
válasz DaveNo1 #60343 üzenetére
Szerintem a control sámán most se rossz. Ezzel a N'Zoth deckel nagyon sokat játszom és kifejezetten erős(Most még a kirotálás előtt). Ezt a lapot kb ebbe találták ki.
Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00-1102/characters
-
rocket
nagyúr
válasz whitezo88 #60342 üzenetére
Mage-nek se lesz rossz Firelands Portal-bol, vagy Warrior-nak I Know a Guy-bol (ez a legrosszabb nevu kartya az egesz jatekban )
Mostmar biztos, hogy a Blizzard szandekosan trollkodik a Shaman-nal, es tojik magasrol a kasztok kozti jobb balancera, a lenyeg legyen
egytobb Shaman deck amihez nem sok brain kell, hogy azok akiknek OP deck nelkul nem sok baber teremne, lehessen siker elmenye.Balance osszehasonlitas keppen aljon itt Rogue Legendary lapja:
#60352: Aztan majd Priest jol Entombolja T6-ban
Aki betorte Big Game Huntert kezdheti craftolni
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
h3lios
addikt
válasz DaveNo1 #60345 üzenetére
Komolyan, ha röhögni akarok nem 9gag-re járok fel reggelente, hanem HS redditre. A shitstorm-ok alatt olyan kommentek vannak, hogy kiégek.
Egyébként meg 5 mana 10/10 - taunt... No buff for tunnel trogg ?! Literally UNPLAYABLE....
Egyékbént Tempo mage 6 polyval BOIS !
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
Mi a f.sz ez a Shaman legendary ?!
Komolyan ennyire retardáltak a team 5-nál, hogy a T1 classnak adnak 1 olyan lapot, ami Dr. Boom szintekre lép... Nevetséges... Ha ez nem OP akkor nem tudom, hogy micsoda... 5 mana 5/5 taunt már magában nem vállalhatatlan, de amit kapsz cserébe az viccnek is rossz. Best case felhúzod következő lapnak. 1 Druid / Rogue / Warlock mégis mi a rákot csinál vele ?!
[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
válasz whitezo88 #60342 üzenetére
Shaman Legendaryt akarod linkelni?
Elég kretén, ennyit arról, hogy a shaman nem lesz jó
Most majd a midrange mellé lesz OP control Shaman is, ne felejtsük el, egy elég jó heal lapot is kapott a shaman (és akkor még jó pár új lapját nem láttuk a classnak)
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
whitezo88
nagyúr
És ez nem vicc:
az alap lap 5 mana 5/5T, az keveri a deckbe.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
Yoggot nerfelték [link]
ilyenek miatt vagyok 12-n még.
-
ígyvanferi
addikt
válasz grizlisandor #60338 üzenetére
Ó, Tajgetosz, Tajgetosz... de szép hagyomány is kötődik hozzád!
-
balisz
senior tag
válasz grizlisandor #60338 üzenetére
Jó néha ilyen hiánypótló tartalmat gyártó videósok értékteremtő munkáját látni, remélem ehhez illő mértékben tervezel hozzájárulni a jövőbeli munkájához.
-
grizlisandor
veterán
válasz whitezo88 #60337 üzenetére
Akkor egy tempomage-et(katt) tudok ajánlani.
Hopka mester elmondja a Nerfekről véleményét(katt)
Szerintem donatelek neki, hogy az új kiegről is csináljon videót. Kappa -
whitezo88
nagyúr
válasz grizlisandor #60336 üzenetére
ilyesmivel néztem, kevés sikerrel. Próbáltam fagyit is, 2-4 után hagytam, MINDEN legyorsul, mielőtt összeszedem a burnt. Még a Spawn of Nzothos tokendruid is... a shamanok pláne. Back to Back Doomsayer+Nova+secretek se ért semmit.
[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
válasz whitezo88 #60335 üzenetére
Ezzel(katt) mentem fel.
-
whitezo88
nagyúr
válasz grizlisandor #60331 üzenetére
melyik deck? Én adtam egy próbát egy másik fajtának is, de megy a levesbe. Miért? Ezért: [link]
Az előző 5 meccsem 0-5.
-
Kanczy
veterán
Új rugó lap. Szerintem nem rossz, az új legendary is mindjárt jobban tetszik (még mindig nem erős magában, de így már vállalható).
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
balisz
senior tag
Emberek, Dragon Priest-el kell játszani! Rég szórakoztam ilyen jól mint most ezzel a deck-el, nagyon jól lehet vele aprítani a népszerű deckeket. Historian nagyon jó lap, mindig tudsz megfelelő dragon-t választani a matchup és a helyzet szerint. Utolsó három meccsem: Dragon Warrior ellen Deathwing: concede, Zoo és Councilman ellen Shadow Word Pain: concede, Shaman ellen 2 nortshire cleric + Holy Nova 8 laphúzással: insta concede
Kiegészítő után megvan a lehetősége, hogy mocskos OP lesz![ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz whitezo88 #60327 üzenetére
szinte csak tempomage jön, most épp topdeck flamestrikeba haltam meg. 3 óra alatt 1 rank haladás ide nem jó a shaman... drood se jött be. Nekem ez kidobott idő, még egy golden epic se éri meg ennyi időbefektetésért. Megyek inkább BF1-ezni, ott nincs RNG
Aki felment 5-re mivel, és hogy kerülte el a countereket?
[ Szerkesztve ]
-
Iglotus
újonc
80g-t cserélnék 80g-re. Iglotus#21595
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
jó dolog 0-3 shamannal kezdeni a napot 12n midshamannal... olyan kezeket amiket kapnak tournamentet nyernek manapság... gondoltam 10et megcsinálom így 26-án, de így? nem véletlen hogy fél éve nem voltam rank5ön, annyira unalmas az egész. Remélhetőleg a MSOG felkavarja a dolgokat és nem autoplay lesz minden.
4. meccs warri ellen: t1 trogg, ő coin 3/3 charge... kezemben FT totem, barnes, fire ele, rag, 5/5 taunt. t3ban. 0-4nél asszem hagyom ezt a decket, annyira t1. Így álltam t5ben, nyerd meg: [link]
[ Szerkesztve ]
-
tomazin
veterán
Jo reggelt! Itt egy uj hongkongi rugo lap: szovegezes forditott
-
föccer
nagyúr
válasz rocket #60317 üzenetére
Lassan megint lesz ertelme a bloodlustnak. A jade golem mit fog tudni?
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
0karmacoma0
senior tag
válasz DaveNo1 #60314 üzenetére
Mondjuk a zoolock a legközelebbi dolog a tempo deckhez szerintem(Főleg ha a klasszikus Argent Squire-os tempo rugót tekintjük alapnak). Ugye utóbbi is a manahatékony trade-ekre, és a curve-ön lerakott minionokra épít. Volt vagy 10 féle zoolock már, abból legalább a felét nyugodtan hívhatjuk tempodecknek.
Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00-1102/characters
-
Akkor jól van, nem ártott ezt tisztázni a fejemben. Thx.
All→M8
-
DaveNo1
veterán
válasz callmeakos #60310 üzenetére
A Zoolock egy boardcontrolra építő agro deck, a facehunter egy hiper agresszív agro deck, a murloc pala meg egy kombó deck, ami inkább a control deck irányába mozdul el.
A tempó deck olyan deck aminek az a lényege, hogy az elejétől fogva curve-n játsszál, és a tempó előnyből győzzél.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
Balathruin
veterán
válasz callmeakos #60312 üzenetére
Igen, mert amiről beszélsz az aggro, nem tempo.
-
-
KaraDani
addikt
válasz callmeakos #60310 üzenetére
Mi köze a facehunternek a murlocpalának és a zoonak a tempogyűlölethez Egyik sem tempodeck, vagy én nem értek itt valamit?
[ Szerkesztve ]
-
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz callmeakos #60306 üzenetére
Az a baj, hogyha a Rogue buffot kap, akkor azzal a Priest "nerfet". Gondolom nem soká a Rogue lesz a soros, de most a Priestet próbálják tolni.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
válasz #75376384 #60305 üzenetére
brm előtt... az mikor is volt: úgy két éve?
Jó, leszállok a sarcasm vonatról, mert én valamiért szeretek a rouge-al játszani (sokkal jobban mint druidával vagy shamannal), és szeretem is ha működik a kaszt, de ha már ilyen szinten megy a lázongás a priestért, akkor ez is megérdemelné hogy egy kicsi buffot kapjon. Mert hosszú ideje olyan mihaszna lapokat kap, hogy a hajam kihull. És ez senkinek se fura, csak legyint hogy.... nah, semmi furcsa nincsen itt.[ Szerkesztve ]
All→M8
-
törölt tag
válasz callmeakos #60304 üzenetére
brm előtti időszakban, amikor a midrange paladin t1 volt, az olajrugó volt a legnagyobb counterje. szinte lehetetlen volt megverni.
nem sok, de több mint a semmi.
[ Szerkesztve ]
-
válasz h3lios #60303 üzenetére
Na jó, de őszintén: mikor volt a Rouge valaha is jó kaszt?
A priest féle lázongást megértem, de hogy a rouge...
Vagy csak én maradtam ki valamiből. Az is lehetAmúgy ne érje szó a ház elejét: most yoloztam le 21es szintről 17esre C'Thun kombó rugóval.
Az már más kérdés hogy a priest küldik miatt visszestem 19-re[ Szerkesztve ]
All→M8
-
h3lios
addikt
Ma volt időm lejátszani a heti brawl meccset. Lehet, hogy random bullshit RNG fiesta az egész, de nekem ez most nagyon tetszik. Eleve az 1 jó megoldás, hogy nincsenek minionok és a spellektől függ miket kapsz. A sok idióta a sz.r mana costokon tolja az offcurve játékot és mennek face-re. Annyira jól esik, amikor a szétalázom őket a saját hülyeségük miatt.
Nyilván énis buktam már topkek twisting nether miatt meccset, de eddig ez az egyik kedvenc brawl-om. (pedig a full randomokat nem szerettem).
Nálam eddig maradt a favorit brawl a random fegyveres, azt nagyon éltem a rogue paklimmal.
Egyébként aki pirate-es questet kap csinálja meg az is rogue-al, mert erősen tempó orientált paklival simán lehet még nyeregetni is vele. Én Wild-on csinálom a több kalóz miatt és élvezeteseket játszok ezzel a paklival.Az új brewmaster-es vitához pedig csak annyit fűzök hozzá, hogy magában tényleg sz.rabb, mint a panda, viszont ez időzíthető. Ki tudod rakni valami mellé, ha kell a tempo play és nem kell visszavenned mást. Viszont a combo miatt lehet, hogy nem tudsz visszavenni 1 kulcs lapot (pl. Reno). Akkor lenne létjogosultsága, ha a panda nem classic lap lenne, így szerintem sem fog sok játékot látni. Egyébként totál egyértelmű, hogy a jade golem-es szinergia miatt került be, de emiatt még nem fognak az emberek 2 pandát, 2 ilyet játszani.
Eddig összességében ez a kedvenc kiegem az összes kiadott content-et figyelembe véve. Rengeteg control lap érkezik és a mage / priest legend bokalefosós részemről.
Néztem a Valuetown adást és ott is kivoltak tőle, hogy a Priest most milyen lapokat kap. Nagyon várom már a megjelenést.Szerk.: Redditen megint elkezdenek háborogni az emberek a rogue miatt. Jelenleg kezdi átvenni a Priest szerepét. 1 fajta paklija van ami T2-3, és ez a Maly / Leeroy burst. Persze van N'zoth rogue T3 -ban, de az eléggé komolytalan. Addig szerintem halálra ítélt a kaszt ameddig nem kap egy jó aoe-t / nem buffolják vissza 2 manára a flurry-t. Illetve ameddig nincs neutral / class specifikus heal addig nagyon yolo a játéka a sok facetank miatt.
[ Szerkesztve ]
-
jr1994
addikt
Valaki aki épp játszik, felvehetném barátnak? Itt áll 3 Questem amiből egy Watch and Learn, a másik kettőre meg se időm se kedvem jelenleg.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Trollok komolyan
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ismét a vércukorszint mérés a téma
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest