-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Elvileg holnap hajnalban van szerviz, most még sem tudom indítani a játékot? Másnál is van ilyen probléma?
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
netpeti98
addikt
Ittt is lenne egy cserére váró 80g quest.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz DaveNo1 #60491 üzenetére
Ez a fog-e működni dolog is érdekes, mert többen írjátok, hogy már rank 5-ig sem mentek le, oda meg tier 4-es deck is levisz ha játszol. Szívesebben játszok egy gyengébb, de számomra élvezhetőbb paklival, mint egy tier 1 autopilottal. Szóval nekem érdemes legyártani ami tetszik, mert ha beáll megint a meta ilyen deck-ekre, elmegy a kedvem. Más kérdés, hogy a goldom nem lesz elég, de ez van, ha nem játszok és nem fizetek nem vérhatom el, hogy meglegyen.
Kövi kieg szerintem rendben lesz, mert sok dustom lesz a gyengébb kirotált lapok betöréséből."I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
saen
veterán
Nekem is ki kell találni valami stratégiát, most nulla forintom van a játékra. Van 14k+ aranyam és 30k+ dustom, egyelőre fogalmam sincs, hogy mennyit és hogyan költsek.
Még az is lehet, hogy nekiállok arénázni, bár azt annyira nem szeretek. Ráadásul ha elköltök mindent akkor mi lesz tavasszal? Vagyonok akkor se lesznek a célra... -
rocket
nagyúr
Thijs-nak kisebb orgazmusa lett Drakonid Operativetol , 10/10
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
-
tomazin
veterán
válasz micafighter #60489 üzenetére
En is ezen gondolkoztam, hogyha a comm/rare slot nagyjabol megvan akkor az epic/leg reszt lecraftolom ami nem esett ki. Igy ugyan megcsappan a dust keszletem, de a kovi kiegnel a comm/raret megint meg tudom venni.
-
micafighter
nagyúr
válasz F-ECT$ #60488 üzenetére
Én ugy fogom a goldomat beosztani, hogy összeirom mik kellenek, aztán első körbe veszek 50 pakkot, nyitás után látom mi hiányzik még, utána pedig egyre kevesebbet fogok nyitni, mondjuk utána már csak 10et, majd egy idő után mondjuk csak 5öt, hogy minél kevesebbet nyissak feleslegesen.
Menet közbe látom már hogy ha a lapok nagy része megvan akkor nem nyitok többet, max arénázok.
-
F-ECT$
titán
válasz h3lios #60461 üzenetére
Én meg nem vagyok hajlandó egy játékra elkölteni egy havi fizetésemet, viszont a "skót mentalitást" is visszautasítom, mert a jó ár / érték arányú ajánlatokért szívesen adok pénzt.
A kérdés azért áll most, mert először fog előfordulni az, hogy egymás után két kártyás kiegészítő fog jönni, az eddigi kártyás - adventure minta helyett. Eddig ha az összes goldot elverted egy kártyás kiegre, akkor is bőven elég időd volt összeszedni a goldot az adventure-re, most viszont a következő kártyás kiegig lévő időben nem biztos, hogy összejön 10k gold.
Szerintem pont a "spórolás" vagy ésszerű költés teremti meg annak a lehetőségét, hogy a lehető legtöbb olyan lapot összeszedd, amivel nem csak a meta deckeket tudod kipróbálni. Kivéve persze ha esztelenül el tudsz / akarsz 40-50e Ft-tot verni minden kiegre.
Állítom, hogy ha nem lennének netdeck-es lehetőségek és streamerek akiket követnénk sokkal változatosabb meta lenne.
Ezzel viszont egyet tudok érteni.@ígyvanferi:
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
Kanczy
veterán
válasz ígyvanferi #60463 üzenetére
Te mocsok, hangosan felröhögtem a melóban
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Scale
őstag
80g-s quest csere itt: Nepo#2690
-
DaveNo1
veterán
válasz NyxNyxNyx #60466 üzenetére
A priest és a wild dolgot külön értettem (tehát a priest standardban gyenge, wildban meg még mindig a secret pala a király).
Engem amúgy nem igazán érdekel a wild, oda csak akkor megyek be ha olyan küldetést kapok amit ott lehet megcsinálni gyorsan (pl. paladin 5 win).
F-ECT$: szerintem 100 nyitás bőven elég lesz, következő kiegészítő meg április vége/ május eleje, addigra újra 10000 gold felett leszel simán.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
rocket
nagyúr
-
thesound
addikt
Ennek a kieg.-nek a lapjai Lifecoach approved plecsnisek vagy a következő lesz az? Nem mintha túl sokat számítana, csak kíváncsiság.
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
h3lios
addikt
Egyébként most, hogy kijött a kieg borítékolható, hogy az első napokban fosásig lesz a meta priesttel és druiddal. Utóbbi ellen Eadric nem kicsit lesz fasza. Aztán majd jöhet az 1/30-as golem sereg. (még jó, hogy nem törtem az arany Eadricem...)
B-tag: H3lios#2825
-
balisz
senior tag
válasz ígyvanferi #60469 üzenetére
Hát arra sem emlékszem renolock ellen mikor kaptam ki. Az a baj, hogy amire nagy nehezen először leszedi a magas HP-s deathrattle minion-okat már kifogy a a clear-ekből, utána N'zoth-ot már szinte lehetetlen megverni. Én úgy látom esélyesnek ha sikerül kitenni egy magas HP-s Twillight Drake-et, utána Emperor minél több cuccra, jó clear aztán Leeroy kombó. Esetleg még Jaraxus is nyerhet meccset, ha nem húzza fel a Priest a Lightbomb-ot.
(#60468) NyxNyxNyx:
Én azért nem Pyro verziót játszok, mert szerintem túl macerás Hunter meg Sámán ellen, nincs idő arra, hogy megvárd míg felhúzod a mindenféle kombó clear-eket, meg kombó laphúzást. Mirror-ban viszont általában megver az ilyen priest, mert hamarabb felhúzza a deck-jét, én meg nem tudok olyan gyorsan mit kezdeni a sok deathrattle minion-al, főleg Shredder-el meg a Velen-elt Death-lord-al.
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
válasz ígyvanferi #60469 üzenetére
Én Wild-on nagyon deathrattle heavy decket játszok. Amire igazából 1 counter van, ha szét aggrozod, vagy Control warriorral mész ellene. Van 2 Chow, 2 Cultist, 2 Deathlord, Belcher, Shredder és aztán természetesen N'zoth. Zoo-kat röhögve verem, mert mire átjut a lordokon, pláne velen's-el. addigra ott a belcher és N'zoth -ra megy a concede.
Twisting nether + shadow flame jól beosztva meccset nyerhet.
-
ígyvanferi
addikt
Na ha már épp wild priest a téma: hogy kell titeket megverni? Konkrétan renolockkal. Priestek ellen eddig 2-3 a statom, de a győzelmek dragon ellen voltak, ahogy emlékszem. Sokkal hamarabb elfogyok lappal és egyáltalán dmg-dzsel. Szétlopja a paklim, ami elég value cuccokból áll, aztán ugye ott a két entomb, annak is csak minőségi targete van. Vagy engedjem el, ez ilyen?
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz balisz #60467 üzenetére
Én nem játszok ecavatedet, csak light bombokat és novákat és 1 pyro-t. Előbbi szinte semmit nem ér Shaman ellen. Most olyan elképesztően sok shaman nem jött szembe ezért nem raktam be az escavated evil-t. Doomsayerem sem volt.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
balisz
senior tag
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz DaveNo1 #60455 üzenetére
" "Priest még erősebb lett, mint volt"
Hát a mostani Tier 4-5 deckeknél nem nehezebb jobbnak lenniWildon amúgy azokat a szaftos kis paklikat lefogja söpörni továbbra is a Secret Pala meg a hasonló deckek, szóval sok szerencsét a rank20 farmhoz "
Wildon erős a priest, most azért mert nem tudsz vele játszani az nem a kaszt hibája
Secretpala ellen erősen favored, Shaman és freeze mage ami ellen gyengének találtam, de a Dragonfire potion segíthet előbbi ellen. Persze ez 1-2 hónapja volt, azóta nem nagyon játszottam, de kétlem hogy hirtelen szarrá változott volna a Priest wildon.[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
-
whitezo88
nagyúr
Mi is a különbség rank13 és rank5 közt? [link] sorra rollolt wrathet, highroll storm, meg minden, nálam meg látható. 28-a van, minden a régi.
De legalább 1én jön a kieg FeelsGoodMan
Még több RNGvel FeelsBadMan.[ Szerkesztve ]
-
saen
veterán
válasz DaveNo1 #60459 üzenetére
Nekem 68 win hiányzik a golden warriorhoz, azt fogom mostmár kifarmolni. Jelenleg pirate warriorral tolom, ehhez ki fogom craftolni a warrior legendet meg a patches-t, szerintem jók lehetnek. Ebbe a pakliba több legend/epic tuti nem kell az új setből és mire végzek vele, addigra már nagyjából lehet tudni mi lesz az erős.
-
h3lios
addikt
Engem a következő lapok érdekelnek:
- Dragonfire Potion x2
- Maniac Soulcaster x2
- Rat Pack x2
- Mana Geode x2
- Kabal Trafficker x2
- Finders Keepers x2
- Sleep with the fishes x2- Kazakus
- Aya Blackpaw
- Wrathion
- Genzo, the Shark (szerintem aggro pakliban lehet erős), mert neked úgyis kell a lap.
- Krul (warlock lego)
- Inkmaster (mage lego)
- White Eyes (shaman lego)
- Hobart (warrior lego)Ami kérdéses:
- Kun
- Paladin LegendEzekre kb. már most meg is van a Dustom, szóval már csak 1-2 epic-et kellene benyitni meg a maradék crappy legendeket....
Egyébként látom nem hazudtolták meg magukat a készítők. A random targetes lap eléggé clownfiesta.
(#60460) F-ECT$
Még ki sem jött a kieg, de te már a következő kiegre spórolsz ?
Én nyilván a másik véglet vagyok, mert nem érek rá kifarmolni a lapokat, mert mással is szeretnék játszani. Viszont ez már kezd átmenni 1 skót mentalitásba. Ez kb. olyan, mintha nem takarítanám ki a szobámat, mert úgy is koszos lesz. Ez a játék azért van, hogy élvezd és több féle dolgot kipróbálj. Nem csak arra, hogy mások által sz.rrá játszott meta paklikkal eljuss legend-ig. Ezért ég ki a playerek fele, mert nagy nehezen összespórolja a top paklikhoz a dustot, aztán fikázza a metát, mert mindenki ugyan azt tolja.Pont ezért, mert semmi kísérletezés nincs a streamerek és a netdeck után.
Állítom, hogy ha nem lennének netdeck-es lehetőségek és streamerek akiket követnénk sokkal változatosabb meta lenne.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz micafighter #60415 üzenetére
Nekem is 12k goldom van, kérdés, hogy érdemes-e tartalékolni a következőre belőle.
Dive ever, work never.
-
DaveNo1
veterán
válasz pachito #60457 üzenetére
Hát nálam ezek játszanak:
- Kazakus
- Aya Blackpaw (ha lesz működő jade golem druid deck)
- Kun (azért ez még erősen kérdőjeles)
- Inkmaster Solia
- Pala legend ha lesz működő zoo paladin
- White Eyes (bár shamannal nem igazán játszok)
- Wrathion ha nem csak dragon priestben fog működni. (nem játszok pappal)Legjobb legend egyértelműen Kazakus, már az 1 manás custom spellek is iszonyat erősek ahogy néztem.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
föccer
nagyúr
No, akkor csak vasárnap jutok oda, hogy elkezdjek nyitogatni, de akkor legalább lelkesen.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
pachito
őstag
Hát, a várakozással ellentétben ez elég soványka lett...összesen 4 legendaryt kell majd legyártanom (Madam Goya, Aya Blackpaw, Kazakus, Sergeant Sally) és 4 epicet, 2 példányban (Dragonfire Potion, Pilfered Power, Rat Pack, Dirty Rat), ez kijön 10k alatt, pont van kb. ennyim + 20-25 pakkra való goldom. Szerencsére az értelmesebb lapok többsége common / rare...hát, ebből sem lesz hónapokig tartó grind
szerk.: hopp, 5-öt, Mayor Noggen-t csak most láttam meg, ez kell aranyba Nagyobb troll, mint Yogg, ezt még Polyzni vagy silencelni se tudod biztosan omg
[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
válasz h3lios #60453 üzenetére
"Priest még erősebb lett, mint volt"
Hát a mostani Tier 4-5 deckeknél nem nehezebb jobbnak lenni
Wildon amúgy azokat a szaftos kis paklikat lefogja söpörni továbbra is a Secret Pala meg a hasonló deckek, szóval sok szerencsét a rank20 farmhoz
szalontai: ja, és látod azokat a rohadt jó Warlock démonokat?
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
-
h3lios
addikt
Nem tudom mi ez a sz.rozás mindenre... Szerintem a lapok 90% érdekesebb, mint az eddig kiadott lapok együtt véve... Sok nagyon erős lap van köztük, csak most megy a szarozás, mert a community-nek semmi sem jó. Lesz.rom, hogy mi lesz standard-en, mert nem versenyzek. Wild-on olyan szaftos kis paklik lesznek, hogy összef.som magam az örömtől. Démonlock pl. Priest még erősebb lett, mint volt.
Emelett standard-en is lesznek változások. Szerintem a Naxx után ez lett a 2. legerősebb kiegészítő. Már csak neutral heal kell és rendben leszünk.
Egyébként sokan elfelejtitek, hogy ezek a lapok még 1,5 évig bent lesznek a metában és sok rák kikerül... Trogg, totem golem, Thunderbluff. Márciusban a sámán paklik sokkal inkább elmennek control irányba és nem ez megy ez az oncurve fosadék ami most van.
Emelett a kézben buffolós szinergia is kezd tetszeni, mert vicces volt amit láttunk a stream alatt.
A Jade golem druidban pedig elmebeteg lesz. Gyakorlatilag egy közepes ramp melett az endgame-ben 1 erősebb Jarraxus leszel.[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
December 1!!!!! Az nalunk 2 lesz.
Par kartyat nem mutattak meg, jol szamolom 12 hianyzik meg
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
akkor a shaman kivételével megint nem kapott értelmes heal lapot egyik kaszt se. miért is lenne egy használható neutral heal?
-
rocket
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
Szerintem faszák a lapok. Nem sok a top tier, de vannak jó, érdekes lapok.
-
h3lios
addikt
BrokeBack Golem
-
rocket
nagyúr
Jaj, Jade Golem
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
ezek a lapok... micsoda fantázia.
-
h3lios
addikt
Eddig tetszenek az új lapok. Sok használható legend lesz. Asszem az 5-es preorder mellé kell még 3x 40 pack, mert nagyon jó lapok jönnek ki.
[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
Genyo a capa
Jon Infiniti Jade deck
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
Érdekes hogy látni, melyik kezében lévő lap van buffolva.
-
rocket
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
Warrior Legend:
2 mana 2/2 az összes kezedben és deckedben lévő weaponnek +1 attack. SMOrcSzerk: Neutral Legend 6 mana 4/5 taunt. Addig húzol a paklidból lapokat, ameddig nem húzol 1 Dragont. Holy SHIT
[ Szerkesztve ]
-
saen
veterán
válasz ígyvanferi #60420 üzenetére
Ma 260 goldnyi küldit pucoltam, én örültem neki
-
Bazsi1987
őstag
Murloc paladint melyik packok nyitásával lehet megcsinálni?😊
-
h3lios
addikt
Wildon 10 meccsből kb. megvolt druid paklival. A vicc az volt, hogy 10-ből 8x még nyerni is sikerült.... Eszetlen rush pakli. 4. körös lethal is simán megvolt roar -al.
-
tomazin
veterán
4meccs lockkal. Ha szerencsed van es az ellen realizalja mi van, akkor 2. Szoval eleg jo.
-
DaveNo1
veterán
-
ígyvanferi
addikt
Hm, nem is tudtam, hogy van már másik 100 g-s quest is.
-
törölt tag
Tegnap adott egy 60 goldos rugó questet, abban a clown fiesta brawlban 3 győzelemig jutottam. Mai quest 3 win rugóval. Volt egy 3. 40 aranyas, azt lecseréltem, újabb 40 gold 2 win rugó v warrior.
Szóval nem kicsit irigyellek.
Legalább lenne priest, azt megcsinálnám wildon, de ez...[ Szerkesztve ]
-
hyperspace
őstag
Már az a 12k arany sem rossz.
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
rocket
nagyúr
válasz tomazin #60409 üzenetére
Viszont az uzenetet ottani ido szerint 0:29-kor irta, onnantol szamolva, ha felfele kerekitjuk egesz orara (feltetelezve, hogy nem xx ora:29 perckor kezdik) akkor 19:00 😃
Mondjuk nem ertem miert nem volt kepes normalisan leirni, hogy mikor kezdik, egyszerubb lenne, mint rejtvenykent megfejteni 🤓Itt 6PM GMT-t irnak, ami 19CET 😃
[ Szerkesztve ]
-
-
rocket
nagyúr
-
fogtunder
nagyúr
válasz NyxNyxNyx #60402 üzenetére
én amúgy jobban örültem volna annak, ha blizzcon után felpakolták volna egyben a lapokat, aztán egy hét múlva kiegészítő. annyira felesleges széthúzni 1 hónapra a bejelentést.
(#60404) DaveNo1: nem azt mondtam, hogy nem értem, miért csinálják, hanem hogy totál fölösleges, egy hét alatt pont akkora hype-ot lehet generálni, mint négy hét alatt.
[ Szerkesztve ]
I hate morning people. And mornings. And People.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla