- A hivatalos árnál jóval többe kerülhetnek az új GeForce-ok
- Megágyazott az egyik exascale rendszerének Németország
- Kvantumpontos OLED óriással bővült az INNOCN gaming kijelzőinek kínálata
- 2 TB-osra hízott a Team Group egyik strapabíró memóriakártyája
- Jóval kevesebbet költ a modern gyáraira idén a Samsung
- OLED TV topic
- Egérpad topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz salaam #49099 üzenetére
Kb ebből látszik, hogy nem jáccanak azok akik a nerfekről döntenek. Aminél nagyon kilóg a lóláb azt nerfelik, meg 1-2 saját 5letet aminek semmi értelme /master of disguise/ a többi meg maradhat. Áhh nem is tudom mit vártam
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
salaam
senior tag
Arcane golem helyett mondjuk foglalkozhattak volna a doomhammerrel. Hiába adják ki a jobbnál jobb mid lapokat, r10 alatt a kutya sem fog midsámánozni, ha az aggro sámán így marad.
-
addikt
válasz whitezo88 #49092 üzenetére
Kurvára túltolták, csak nem tudom mi alapján? Megnézem track o botban, hogy a kb 1k meccsből mennyi rugó jött, hát kb lóf@sz habbal. Gondolom ha ennyire op lenne a blade, akkor nem secret palával meg druiddal lenne tele a ladder. Fraktál idióták..
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
DaveNo1
veterán
válasz JNashville #49095 üzenetére
Attól függ, lehet lesz jó tempó rugó deck. Az olaj elvesztése miatt amúgy is megy a levesbe standardban.
You are not prepared.
-
P00By
nagyúr
Master of Disguise-al mennyit játszottam az elején
MOD: Oh Blade Flurry
[ Szerkesztve ]
-
JNashville
senior tag
Rugó most már tényleg Arena-only class lesz. Nekem nem a szívem csücske a kaszt, de azért rohadjanak már meg, semmi értelme ennek.
A többit el tudom fogadni, rengeteg dustom lesz most így. Van minden lapból 2-3 db, Keeper 2 golden. Juggler 1 golden, Flurry 1 golden...
[ Szerkesztve ]
MARVEL AT HIS MIGHT!
-
itldj
aktív tag
Mivel mindenki rugóval játszott ezért a blade flurry nerf az nagyon kellett. Javárjunkcsak.
De legalább a faceshamant jól lenerfelték és kaptunk ellene egy csomó anti aggro lapot, így nem arról fog szólni a standard, hogy ötödik körre felhúzta-e a doomhammert. Jamegintvárjunkcsak.A többi az többé kevésbé jogos, bár én a molten giantet sem teljesen értem, de egye fene.
-
voyager4.4
senior tag
-
whitezo88
nagyúr
válasz Tyler Durden #49085 üzenetére
lol most nézem hogy a Flurry nem csak drágább, de hősre már nem hat... rip.
DaveNo1
Disguise-t a wotog lapok miatt nerfelik, pl ami körönként ad kotonnak +2-t.
[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
válasz whitezo88 #49086 üzenetére
De istenem Druidnál is a FoN-t nerfelték, nem ám a Roart...
BGH nerf is vicc, vagy inkább Handlocknak erősítés, mert 4. körös giantre nem lesz BGH válasz.
Ja a kedvencem a Master of Disguise nerf. Mert olyan sokan játszottak ezzel a lappal
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
fogtunder
nagyúr
válasz F-ECT$ #49077 üzenetére
ezen már én is gondolkodtam, de a doomhammer kivételével egyik sámán fegyver sem túl jó és az is akkor igazán, ha van mellé rockbitered, amiből ugye egyet futtatunk. nem tól vicces kapni 8-at egy azure drake-től, miközben leütöd. egyébként az esetek többségében nem hiányzik igazán, sokkal nagyobb hiány egy második hex.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
freezer922
aktív tag
Ennyi lesz akkor az összes nerf? Azt hittem valami hosszú lista lesz, sokféle kártyát említettek reddit-en is a hetek alatt, de itt látok olyan nerfet is amire senki sem számított.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Rugónál a flurry nerf tényleg kellett, alig játszik valaki a classal a top streamerek kivételével, erre belerúgnak még 1et. Komolyan ez eléggé gyász.. A molten szerintem maradhatott volna, a többi részemről okés
[ Szerkesztve ]
-
saen
veterán
válasz micafighter #49080 üzenetére
Gondolom a standardtől néhány hétig. Nem írták ezt sajnos még...
Egyébként druida komoly ütést kapott, még a rogue is, de a többi nem vészes szerintem.
-
salaam
senior tag
Flurryvel, Moltennel és Arcane Golemmel nem értek egyet, többit sok szeretettel köszöntöm, 2 éve is megléphették volna ezeket.
-
saen
veterán
-
válasz h3lios #49033 üzenetére
A CS-ben nem egy szerveren vannak a játékosok, furcsa, ha nem működnének.
De amúgy az sem igaz, hogy más játékoknál nincs összeomlás egy nagyobb frissítés után. De van.
Pl: Eve Online, World of Warcraft (igen, ott is fordult elő párszor), de említhetném a Steam rendszerét is.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
whitezo88
nagyúr
új Brawl: 30 Raven Idol. Iszonyat lassú....
-
-
fogtunder
nagyúr
válasz ígyvanferi #49072 üzenetére
Igazából mindkettő azért van bent, mert nagyon könnyű kifogyni a lapokból. Harrison helyére talán Sylvanast raknék, Neptulon nehezebb ügy, mert 7/7 plusz még több minion, talán Yserát.
-
fogtunder
nagyúr
a Kibler féle Reno sámán továbbra is a legszórakoztatóbb pakli az utóbbi pár hónapból szerintem. meglepő módon egyáltalán nem működik rosszul, kicsivel 50% felett tudok hozni vele, ma volt control warrior ellen két igazán izgalmas és epikus meccsem, csak a golden monkeyból kapott crush ne lett volna ott az ellenfélnél
amúgy totálisan azt érzem, hogy a mana tide totemet már mindenki elfelejtette, egy csomó ellenfél nem szedi le, amit így nem is értem, inkább mennek arcba helyette.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
egész jó Army... [link]
érdekes mert volt nála Poly meg Flamestrike is...
-
whitezo88
nagyúr
Na, ma utolsó Wotog előtti Brawl, vajon kapunk valami fincsit, vagy lószart se? Lehet fogadni. Mivel holnap stream szerintem semmit...
-
DopeBob
addikt
Hogy működik pontosan Yogg-Saron? Sajnos nem biztos, hogy jól értem. Az én általam játszott spellek közül mindből egyet elnyom egy random targetre, akár saját magára is?
MZ/X
-
zsuha
aktív tag
Dantenero ahogy látom elment hesszelni 5 napra, pedig feldobta vna a topik hangulatot, ha kicsit kevesebbet szid mindent
-
micafighter
nagyúr
Igy van, ahogy mondod, ez alapján minden hónap elején az ÖSSZES játékos nolifer szüzike
Tovább megyek, ha valaki játszik napi 20-30 meccset, mert mondjuk hosszú a tömegközlekedési út a munkába, meg otthon is játszik még pár partit, igy naponta 1 pakkot ki tud nyitni ingame goldból, vagyis átlagba havonta 1 legendet is nyit, na az már a pofátlanság netovábbja
[ Szerkesztve ]
-
Genji
őstag
Azt bírom, hogy valakinél azért ömlik a só mert rank20-on valakinek full paklija van, összes szükséges lappal és az csakis nolifer szüzike lehet és az 100%, hogy játszani nem tud (hiszen mit keres akkor rank20-on mint ő). Namármost ha ladder reset van mindenki alulról indul, valahol el kell kezdeni a szezont. Ha éppen kihagytam egy szezont és egyébként mindig rank5- vagyok és épp hó közepén kezdtem a ladder rank20-ról akkor én már nolifer szüzike vagyok? :facepalm:
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
salaam
senior tag
válasz h3lios #49038 üzenetére
Én is előrendeltem, ettől függetlenül teljesen mindegy, hogy aznap, másnap, esetleg harmadnap jelenik-e meg végül. Játszani úgyis csak akkor és csakis akkor fogunk tudni vele, amikor megjelenik, szóval előre azon idegeskedni, hogy melyik nap, mennyire lesznek terheltek a szerverek, biztos 25 órával később adják ki teljesen felesleges. Mondom, még ha 1-2 world first múlna rajta, de a topicot ismerve ez nyilván nem áll fenn, szóval továbbra sem értem, hogy mi a probléma.
Ha a kifizetetett pénz, hát egyikőnk sem újszülött már, többünknek ez a sokadik blizzard játéka, mindenki pontosan tudja, hogy mindig baj van késéssel, szerverrel. Nem kell előrendelni akkor, ha ezt nem tudja kezelni az ember. -
gmx9
aktív tag
Plusz holnap hivatalos stream, elvileg benne pár felfedés előtt álló nerffel.
(#49047) Dantenero72
Boom alap legendary volt eddig, csak idő kellett hozzá, nem pénz. Én értem, hogy szar gyűjteménnyel rendelkezőknek mennyire nehéz (tényleg az), de gondolom a játékod sem az igazi még, le kell szarni mindent az elején és csak gyakorolni. Amúgy jobb nem lesz, de legalább jönnek új, friss deckek valószínűleg.
[ Szerkesztve ]
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
DaveNo1
veterán
-
ígyvanferi
addikt
Mondjuk ha elvertem volna már kártyalapokra egy talicska pénzt, lehet én is hőbörögnék.
(#49043) whitezo88: ezt a Kotont majd mindenképp írd bele a kifejezésgyűjteményedbe.
[ Szerkesztve ]
-
pachito
őstag
Tökmind1, hogy 26, 27 vagy 28 lesz-e a release...a lényeg marad; no more Boom, Shredder, Minibot, Creeper fiesta. Nekem ez mindent megér.
-
h3lios
addikt
válasz salaam #49037 üzenetére
Rohadtul nem mind1. Ha valaki előrendel, tehát fizet a concent-ért és a Blizzard kivételezésének köszönhetően 1-2-3 nappal később tudja csak a szolgáltatást igénybe venni, na az gáz.
Nem tudom, hogy te mit szólnál hozzá, ha kifizetnéd a netes számlád, de a szolgáltató azt mondaná, hogy csak jövő héten kapod meg a netet, mert addig a fontos ügyfeleknek tartják fent a hálózatot.
B-tag: H3lios#2825
-
salaam
senior tag
Wow kiegeknél ott vannak az új questek, hősök és a world first achik.
De ne mondjátok, hogy a world first standard #1 legendre fogtok hajtani. Nem mindegy, hogy mikor jön ki? Meg hogy 12:00-kor, vagy csak 07:15-kor lehet játszani? -
-
kstcsk
tag
válasz h3lios #49033 üzenetére
Nem, tiszta sor, és szerintem ahogy előttem is említették, a lényegi részével teljes mértékben egyet lehet érteni, ahogy most azt ki is fejtetted. Viszont ebből problémát csinálni, tényleg, kívánom hogy ez legyen a legnagyobb probléma az életben. Félreértések elkerülése végett ne szívd mellre, nem a kötekvés a célom.OFF vége.
-
h3lios
addikt
Durván félreértettétek a mondandóm. Lesz.rom hogy 26 vagy 7. mert mindkét nap itthon vagyok. Tehát nekem ilyen szempontból pont jól jött ki a dolog. DE !!!
Azt nem értem, hogy a többi Sokkal nagyobb és keményebb gépigényű játék szerverei, hogy nem omlanak össze, amikor kiadnak 1 update-t. A legjobb példa erre megint csak a CS:GO. Most volt a leghosszabb szünet 2 DLC között és amikor kiadták gond nélkül tudott Mindenki worldwide játszani, nem akadt, nem fagyott. Pedig jópár millió ember rászabadult a játékra. Kezdtek el cuccokat venni / ládát farmolni.Ehhez képest a Blizz. egy kártyajátékban nem tudja megoldani, hogy a terhelés ne vágja haza a fél szerverparkot. Inkább leszek spúr g.cik és az így is hatalmas bevételek mellett inkább leszarják a világ nagyobbik részét és csúsztatják nekik 1 napot.
Bezzeg a sok hamburgerzabáló dagadt amerikai tudja majd nyitogatni a packokat... Ez is csak azért van, mert a top Streamerek főleg amerikaiak....
Nem tudom mire tudják elkölteni ezt a rakás pénzt, bele kell fektetni abba a 20 embernek a munkájába, akik ezt a játékot csinálják ?! Na ne röhögtessenek, 2-3 hetente kapunk 1 brawl-t, amihez akkora programozási tudás sem kell, mint 1 aknakeresőhöz. Nagy kunszt volt kivenni azokat a lapokat a kollekcióból amik nem felelnek meg x/y feltételnek. Több mint fél év telt el az utolsó kieg után, addig gyakorlatilag csak erre kellett figyelniük.
[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
veterán
válasz h3lios #49022 üzenetére
Rohadjanak meg, hogy a te kedvedért nem hagyták 26-ra
Az EU-NA kérdésben természetesen egyetértek, de sajnos ez a csúf valóság
[ Szerkesztve ]
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
NyxNyxNyx
addikt
Csináltam questre egy decket amiben 28 1 drop van és 2 2 drop. Nem is néztem mik, csak pakoltam be, de casualon 4 hp-ra vertem egy druidot.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
h3lios
addikt
Igazán leszophatna már a Blizzard. 26-án a remélhetőleg sikeres vizsgám után terveztem nyitogatni, erre ezek a f.szjankók átrakják 27-ére, mert a nevetséges szerverparkjuk nem képes elviselni a nyitás miatti túlterhelést. A bérszerverek helyett inkább csúsztatnak pár millió emberen 1 napot. És a csodás az lesz, hogy amikor már az NA szerveren minden lagg meszűnt addira mi még be sem tudunk épni, mert le lesz halva az egész.
TGT-nél is emlékszem fél óra után megszűnt a lagg és Amaz röhögve nyitotta a 400 packját. Én meg 4 kib.szott órával a release után nagy nehezen be tudtam lépni laggolva packot nyitni.
-
darkrock
aktív tag
Nehezen de győztem, RenoLock volt.
-
P00By
nagyúr
5 lapból 4 rare, ilyet se kaptam még
-
whitezo88
nagyúr
Legalább van kihívás. Bár ma a Warriorom következő módon halt ki 3 winnél. Pap: hagyján hogyToshleyt draftolt, annyira nem OP, lekezeltem, de mikor topdeck fázisban Shrinket majd azonnal utána Cabalt (2.) topdeckel, amivel ellopja a majmom, majd ezt is megöltem, erre topdeck Curator -> Sneeds. Outplayed, remek meccs volt...
az pedig vicc, hogy EU 27-én kapja, pedig nálunk van korábban... ismét fityiszt mutattak.
[ Szerkesztve ]
-
saen
veterán
Hivatalos az árilis 26
-
alevan
őstag
Ez nem így van. Tegnap hűségesen veszítettem egy nyerés után sorozatban 3mat arénán. Eszembe sem jutott kiegre gyűjteni
[ Szerkesztve ]
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
-
xavix13
őstag
Nem mostanában írtam ide, már csak hobbi szinten tolom a a játékkal, jó részt telóról, talán a standarddal ez majd változik. Viszont ezt azért megosztom, mert így még sose jött ki kb.
Seems balanced, perfect game, poor zoo
Kép1, Kép2One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
tPedro_
őstag
-
whitezo88
nagyúr
válasz ígyvanferi #49003 üzenetére
azonosakat néz, ha nem talál akkor lehet 1 eltérés. Kizárt hogy 10 winest adjon be 1 ellen. Pár napja Forsen és Mira találkozott Arénában, ugyanannyi volt az állásuk.
-
whitezo88
nagyúr
Asia serveren ilyen egy 1-2 es shaman: [link] pont nem látszik a 2. rockbiter. Ezt egy előző körös Storm, és 3 korábbi Crackle után játszotta el.... nem tudom mit csinált hogy 1-2nél járt ezzel a faceshamannal...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Egérpad topik
- Windows 11
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- További aktív témák...
- Eladó Steelseries Arctis 7+ DESTINY 2 Edition fejhallgató!
- Yamaha RX-V1800 házimozi erősítő eladó!
- Apple MacBook Air 13" M3 Chip 16GB 256GB - bontatlan új - 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+, i5-5200U CPU, Félkonfig, Dupla akkuval
- HP Irodai Laptop I AMD Ryzen 3 2200U I 240GB SSD I 8GB DDR4 I 1366x768 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest