Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kashim

    őstag

    Lol bakker, hogy nyertem most rugóval pala ellen. Kicsit se lehetett ideges. Fél meccsen lent volt 3hp-n, onnan szenvedte vissza magát, már topdeckeltük erőteljesen. De aztán megint 3hp-ja volt + még egy támadása Truesilverrel, nekem 5 hp-m, szóval nem tudott leölni abban a körben + lent volt egy Loot Hoarderem meg az 1/2-es fegyverem, tehát én következőben végeztem volna vele, ha ugye nincs a healje a fegyverrel.
    Kinyomja 1/1-es katonáját, de persze mit húzott, jó hogy Blessing of Kings-et. Rá is tolja, 5/5 ugye kapásból, leöli Loot Hoarderem truesilverrel, húzok egy lapot deathrattle miatt. Marad 3 viszont hp-n a Loot Hoarder miatt. Húzok lapot, SI:7 Agent + Bloodmage Thalnos. Na mondom, itt végem... Hacsak...
    Lejátszom Bloodmage-t, SI:7 agent kombóval leölöm, ugye húzok egy lapot deathrattle miatt. ÉS MIT HÚZOK? Eviscerate haha. Kombóval 4 sebzés, mivel ugye lejátszogattam előtte lapokat. Rátolom, vége.
    De megnéztem volna a képét mit reagál.

    oxox
    Valahogy úgy. :D

    Nyitásokhoz:
    Egy 40-es nyitásnál leírtam hogy jöttek a lapok, ha valakit érdekel, nagyjából a valós droprate jött ki, legalábbis amit Blizzard kiközölt.

    Sima Rare: 36
    Sima Epic: 5
    Sima Legendary: 2

    Golden Common: 4
    Golden Rare: 3
    Golden Epic: 0
    Golden Legendary: 0

    Esély / booster:
    Rare rate: 100%
    Epic rate: 20%
    Legend rate: 5%

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák