Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
-
oriic
HÁZIGAZDA
Practice-ba az utolsó hőst győzném le épp, erre mikor vége lenne, disconnect. Szerintem mára hagyom a francba.
-
válasz
adamkaa777 #2186 üzenetére
Van 0 manás Silence lap, bár az ugye class specifikus (priest).
(#2189) whitezo88: még mindig jobb, mint egy flamestrike, vagy akár fireball, amivel közvetlenül támadható a hős.
-
whitezo88
nagyúr
kiakasztó hogy nyerek 3-4et zsinórba aztán megint 4x úgy elkalapálnak hogy nézni is rossz. paladin meg nevetséges az 1 manás +4/+4 buffjaival és hasonlókkal... lehet kéne húznom egyet.
mod: toltam egyet és nyertem is 5 kör alatt
-
DjDanee87
addikt
válasz
adamkaa777 #2181 üzenetére
A frozen "leszedhető" most is, igaz csak silence-el.
-
válasz
Andapace #2182 üzenetére
1x2 és 4x15 összesen. Most már tényleg nem nagyon van értelme vásárolnom, mert a lapok többségét be kell törnöm. 2 kivételével megvan az összes common, és 5 kivételével az összes rare, a többit meg ugye még ritkábban adja.
(#2181) adamkaa777: a debuffokat most is le tudod szedni silence-szel
(#2185) DjDanee87: nem csak a frozen, a change attack to 1 és hp to 1 is leszedhető vele
-
kovsol
titán
válasz
adamkaa777 #2181 üzenetére
Damage over time spelleket is tolhatnának be. WoW-ban sok féle DoT van azért.
-
adamkaa777
senior tag
Amúgy ami szerintem még befog kerülni a játékba. Több lap kezdéskor, nagyobb pakli, Heal felező debuff. Hősre debuff pl 2 körig fele anyi heal stb. Debuffok leszedése pl forozen stb. X % os reflect es buffok. pl 20% esélyel visszaveri a hősre is a dmg-t .Mana drain ellenféltől. Sleep debuff . Nemcsak frozen cc hanem fear /disarm. Bonusz dmg debuff pl 1 adott lapra 2 vel többet sebzel.
Legalábbis nagy része nekem hiányzik. Ha tudnék angolul le is írnám ezeket a blizzes fórumra -
whitezo88
nagyúr
nekem is volt egy szoros meccsem locckal pala ellen. szépen ment amíg jött adventurer+argus meg buffokkal. ugyan volt kezemben twisting, de tartalékoltam. leütöttem 1 hp-ra azután jött ezekkel meg healelt is. nem bírtam áttörni, folyton jött a tauntos mobokkal. 1-re megint lecsaptam, de 2 nagy tauntosa volt, összesen 3 lénye volt. kör, húzok egy panthert. na ez nem a legjobb, life tap és knife juggler
na mondom 25% bejön? juggler le majd panther is és pont az ellenbe lőtte az egyet
-
Andapace
tag
-
válasz
Sirandrish #2171 üzenetére
Az a baj, hogy ha craftolok valamit, tuti, hogy a legközelebbi nyitásban az lesz. Így jártam az Argent Commanderrel is.
-
-
-
P00By
nagyúr
válasz
Sirandrish #2165 üzenetére
Hm, hány órákat játszol?
Jóval előbb kezdtem és még nincsen lvl 26-os hősömEgyébként tényleg semmi értelme, hacsak nem izgulsz arany kártyákra
-
P00By
nagyúr
válasz
adamkaa777 #2163 üzenetére
Az overload szívás nem?
-
adamkaa777
senior tag
Nah készvan az első deckem rankedra, úgy érzem van már elég lapon.
Várok konstruktív kritikákat -
kervantas
aktív tag
Shadow Word-ok mana costja is fentebb mehetne.
-
kervantas
aktív tag
válasz
sznorbert86 #2160 üzenetére
Lord of Arena helyett egy Stormwindet bethetnél.
-
sznorbert86
csendes tag
hunter szerintetek mit kellene módosítanom ?
még a rexet akarom összekraftolni csak 1600 dustba kerül sajnos
-
adrian360
őstag
válasz
sznorbert86 #2155 üzenetére
ha valamiből több van mint kettő azt be kell törni. ilyenkor a kártyáknál a crafting villog hogy figyelj van feleseleg, és egy gombnyomással szétszedi amit kell
-
F-ECT$
titán
válasz
Bármennyi lehet belőle, de mivel max 2 fér egy deckbe, ezért érdemes összetörni. Az érdekesebb kérdés, hogyha valamiből van 2 sima, meg 1 arany, akkor 1 simát vagy 1 aranyat törsz-e össze. A törésből dust lesz, abból kártyát tudsz craftolni.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Betöröd aztán annyi..
-
sznorbert86
csendes tag
Ha olyan lapot nyitok amiből már van 2db olyankor mi történik? lehet 2nél több is és majd összetöröm?
hülye kérdés tudom
-
kovsol
titán
Én ma vettem egy 7-es packot, aztán hirtelen lett 150 dustom pluszban, mert sok lap már megvolt amit nyitottam. Szerencsére azért nyitottam jópár olyan lapot is amit terveztem legyártani, meg lett két gold is. Legendary nem volt persze, de volt egy olyan paklim amiben 3 rare volt, meg epicet is nyitottam párat.
Mivel jelenleg többet játszok ezzel a játékkal, mint a másik sok drága pénzért megvett játékommal, így úgy érzem néha egy-egy ilyen packli vétel belefér nekem.(#2155) sznorbert86 akkor ha több mint kettő van az összetörés a megoldás, és akkor tudsz más lapot gyártani idővel a dustból.
-
Kanczy
veterán
Most tették rám az Yseramat a 4. körben Mind Games-szel
-
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish #2118 üzenetére
2 "nagy" legendary ilyen kevés nyitásból nem rossz. Persze jobbak is vannak, amik nem class specifikusak, de így se rossz.
-
adamkaa777
senior tag
Ezt nevezem szerencsének épp jókor húztam a jenkist
-
kovsol
titán
Legyártottam a Sword of Justice a paladinnak: [link]
Ha jól van kijátszva, jól felbuffolja a kis lapokat azért -
slayer007
tag
válasz
Sirandrish #2142 üzenetére
Én nagyon csípem, Végig magyarázza általában, hogy mit miért csinál, főleg deck összerakásánál. Igaz kicsit gyorsan pakolja már össze, szóval nehéz követni néha.
A stream végefelé már nem mindig beszél, mert pizsamában ül és csak zenét hallgat, de az elején elmond mindent
napi 12 órát szokott sokszor streamelni a csaj. -
válasz
Sirandrish #2142 üzenetére
Este 7-kor szokott kezdeni, néha 8-kor, amúgy USA szerveren (legalább nem akadok össze vele
). Sokan tisztelik amúgy, tegnap este volt olyan meccse rankeden (5-ös vagy 6-os szinten), hogy a végén az ellenfele, aki nyert volna, inkább kilépett, hogy Trump nyerjen.
-
slayer007
tag
válasz
Sirandrish #2135 üzenetére
Hafu.
Ő nem hajlandó mage-el játszani arénában, amíg le nem nerfelik rendesen. -
válasz
Én egy ideje már nem is játszom mage-dzsel arénában sem. Vagy sok spellt ad draftban, és akkor esélye sincs az ellenségnek, vagy alig ad, akkor meg a mage-nek nincs esélye. Egyik sem fun. Sőt, már play módban is leszoktam róla.
Amúgy ajánlom Trumpot a twitch tv-n, ő mindennel vegyesen játszik, de főleg arénázik. Arénában mindig megszavaztatja a közönséggel, hogy mivel játsszon.
-
Kanczy
veterán
válasz
Sirandrish #2137 üzenetére
Nagyon nem az én stílusom a mage kontroll, de ez a deck bejön
-
Kanczy
veterán
válasz
Kicsit sajnálom, hogy disenchantoltam a pyromat
-
P00By
nagyúr
válasz
Sirandrish #2133 üzenetére
Azt, h rank 1 és azon belül is 56. a régióban(aszhem)
-
Sirandrish
legenda
Mit jelent ha valaki " Legendary"? Egy ilyen arany színű hatszög a jele és benne egy szám.
Jelen esetben 56..oh inkább linkelemKözben valaki pont írta chaten..56. a ranglistán..
-
Sirandrish
legenda
Rankeden 6os szinttől úgy néz ki minden meccse hogy Mage vs Mage és az nyer aki a 7.-9. körben úgy tudja elnyomni a Pyrot hogy nincs Ice Blockja a másiknak?
Még egy ilyen meccs
Szerk: Uristen egy Warlock...
-
DjDanee87
addikt
válasz
Sirandrish #2127 üzenetére
Kellett a mák is, "jobb játék" lett volna (legalábbis kevésbé kockázatos) lemásolni az ő egyik 4/4esét a beast helyett. De ez sem volt rossz mert így rákényszerítettem a tradere mindkét dögjét és. Egyedül 1 taunt menthette volna meg.
(#2126) P00By : Érdekes mástól ilyet még nem hallottam.
-
P00By
nagyúr
Elég érdekesen játszik ez a Kungen gyerek
És mégis rank 4, vmit rohadt szarul csinálok
-
DjDanee87
addikt
Ez az aréna végül 7-3 lett, és megosztanék belőle 2 rövid highlightot:
Mind Control Tech!
Tirion Fordring OMG Ez a pala lett a végzetem sajnos. Visszagondolva valószínű ha másképp oldom meg a pár körrel előtte lévő Guardian of Kingset, akkor lehet a saját javamra tudtam volna fordítani Tiriont egy faceless+assasinate comboval. De sajnos így alakult. -
DjDanee87
addikt
Egy elég érdekes/szoros mirror matchet játszottam rogue-val arénában. Ha érdekel valakit itt 42 percnél kezdődik. Valószínű sok esetben másképp kellett volna játszanom, de ez van, jó meccs volt
És ebből az aréna deckből 2 screenshot a draftról:
legendek 1
legendek 2 -
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #2121 üzenetére
-
Elrood
őstag
-
Winner_hun
félisten
Hmm ez tán nem is volt olyan rossz kör.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Sirandrish #2118 üzenetére
rugónak se, rögtön 2 ringleader.
ma meg elfogyott a paklim, ilyen se volt még, mage vs mage, de az iceblock miatt nyert, 1 kör kellett volna.
-
Sirandrish
legenda
Juppih...a sebezz 100at 40goldért helyett megkaptam a nyerj 7et 100ért
-
Wolverine
félisten
Hmm. Lehet, hogy priest volt, és a mage elleni meccs másik leosztás volt
A 20 hp vs. 1 hp az fix - én is elkönyveltem, hogy nekem annyi, aztán jól jött ki 2-3 taunt, tauntos totem, megmaradt egy Flametongue, és a végén egy Frostwolf Warlordot is le tudtam tenni, miközben tele volt a minionjaimmal a tábla. Neki viszont nem voltak minionjai, és spelljei sem igazán. -
Wolverine
félisten
Mai parti: shamannal játszottam mage ellen. Neki volt 20 hp-ja, nekem maradt 1. Neki elfogytak a lapok a kezéből, nekem meg hirtelen elkezdtek bejönni a jó kombinációk a kezembe, plusz nem csapdosta le korábban a totemeim, ezért azok is kaptak némi plusz hp-t... Nyertem úgy, hogy nem healeltem magam
-
kexksz
addikt
Volt már?
-
válasz
Sirandrish #2107 üzenetére
Szerintem a Voidwalker-t meg az Ironfur Grizzlyket cseréld le, túl könnyen kinyírhatóak ezek a tauntok, a legtöbb low cost removal is kinyírja őket, mert kevés a hp-jük.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish #2105 üzenetére
Terveim szerint egy Faerie-t kicserélnék Ooze-ra
-
-
Sirandrish
legenda
Hát már majdnem a falat fejeltem bakker.
Mondom ki az a gyokzoli...hát megvagy immáronSzép kis pakli...
Egyébként látom Warlock..én épp azzal gyakorlok..mindjárt valami deckmakerben összerakom, aztán mond már meg pls hogy te miket fejlesztenél rajta vagy mi nem kell bele
-
whitezo88
nagyúr
nem értem mit keresnek ilyen legendarys-epixes fullos dekkel l19 környékén... kipakol egy teli sort murlocokkal, sok/sok mind... 8. körre letarolom twistingel. aztán 2 körre rá megint tele az egész...
(elsőben ő rak kettőt, majd én kettőt - egy adventurer és egy buffolt felguard -) majd jön és BUMM..
jónak érzem a paklit kevés imba lappal főleg ha bejön portál és 1ért kirakom a lényeket szintén 1ért Argust stb.
de ilyen széthordázós ellen nem tudok mit csinálni max TN meg Hellfire van (amit most kiszórtam succuval sajnos) -
Mivel az utolsó 3 aréna runom katasztrofálisra sikeredett, ezért rankedet játszottam kicsit. 18-ról 15-re lementem vesztés nélkül ezzel a paklival:
Amint látható, alig van benne olyan, ami nem common, összvissz 5 rare, és 1 legendary van, de Yserat gyakorlatilag csak egyszer játszottam ki a 7-8 meccsből, és ott sem volt szerepe, mert nem játszottam ki egyetlen dream kártyát sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest