-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz KaraDani #45320 üzenetére
Ja értem. Így a hosszú válaszlánc után kicsit megtévedtem, és azt hittem még a Sunwalker-ről van szó. (aminek a teste mellesleg szintén egy yeti )
más:
Arénában kiszedtem egy KT-t. Az egész alatt kétszer láttam, mindkétszer ki tudtam játszani de csak egyszer tudtam használni a képességét is. 10-3 lett végül. Most is paladinnal kezdtem egyet, de consec és truesilver nélkül nem adok neki túl sok esélyt.
Nem hiszem, hogy valaha meglesz a 12-0... Ahhoz nagy szerencse is kell, hogy mindig legyen nálad 2 drop az elején. Még rájön egy lapáttal az, hogy néha dc-zek is a netem miatt.[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Óra topik
- Politika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- BestBuy ruhás topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500