Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kari1
aktív tag
Idáig ez a kieg is olyan mint a TGT ott is kb elég volt 30 paklit bontani. Itt is max van 1-2 jobban kinéző legendary de egyelőre semmi olyan ami rögtön OP lenne. Ez a healbot utánzat sem lesz jó semmire. Agro ellen ha azt veszem hogy heal-el 6-8-at akkor már az ellenfélnek lent van 3-4 lénye ami a heal mennyiségét úgyis leüti a köv körre. (vagyis max +1 körrel lehet a meccset elhúzni). Üres board-ra pedig semmit nem ér...
Ez a lap egyedül akkor lesz jó ha AOE-vel együtt játssza ki az ember, mert mint már írtam ott ahol az ellen boardja tele van ott AOE-kell nem heal. Kisebb body-val / manáért jobb lenne mert akkor könnyebb lenne AOE-vel együtt kijátszani.
-
whitezo88
nagyúr
Healbot "reprint" is megjött
-
feri1014
senior tag
-
h3lios
addikt
válasz
h3lios #47489 üzenetére
Kiegészítés: Az összes Midrange Druidot is vertem, ebből 3 volt az utamon, szóval elég jó az aktuális metában. Kár hogy a facehunter ellen hulladék, csak akkor verhető, ha jól alakul a kezed. Illetve a Secret paladin ellen is olyan 50-50, ha teljes challanger utáni boardra tudsz tolni eadric-et, akkor nyert ügyed van.
-
h3lios
addikt
Srácok azt kell, hogy mondjam hogy bevált a dragon paladin, rank 12 elejéről mentem rank 10-re különösebb problémák nélkül. Sok Zoo volt, azokat kivétel nélkül megvertem, a Reno Lock -al 50-50 volt, de ha jön neki Jarrax / Reno / Nether akkor insta lose. Dragon Priest is volt dögivel ott is 4-0 az átlagom, a paladin verzió a fegyverek miatt sokkal erősebb. Valamint Eadric megnyeri a meccset, mert semmit nem tud csinálni a 3-4 1-es attack-al, még a tauntomat sem tudja leütni. Illetve a Lightbomb sem takarít, mert Eadric és a guardianok nagyobb seggel rendelkeznek, mint attack-al.
-
saen
veterán
Megjelent a shamanos változat is
-
h3lios
addikt
Itt a pakli, próbáljátok ki.
Nekem nagyon tetszik, az ellenfél sokszor azt sem tudja mit csináljon. Brann + Consort = Infinite Value a kedvencem az volt, amikor T4-ben ki coinoltam a Consort-ot, aztán 5. körben jött Ysera.
-
h3lios
addikt
Egyébként összeraktam 1 egész ígéretes Dragon paladint, valahogy ez az elmúlt időszakban feledésbe merült , de egész jó. Laphúzás 1 kicsit gyenge, de amúgy jó a deck.
-
itldj
aktív tag
Pedig már a wowban is többször sz@rták telibe az általuk gyártott loret, ha az üzlet megkívánta, szóval nincs új a nap alatt...
@Helios Igen először én is azt néztem, hogy nem tud támadni mint a mostani, de erre nincs ráírva! Így viszont lehet jó is... Aztán olyan lesz mint troggzor meg eadric.
-
h3lios
addikt
Ez most 1 Legit lap ?
Ha igen, akkor kurva jó lesz, nekem nagyon tetszik.
Először azt hittem, hogy ratyi, de elolvastam még1x a képességeit. Ez a cucc tud támadni, tehát ha a hero még nem sérült akkor gyakorlatilag magát gyógyítja vissza (üres board mellett). Ha pedig a Hero van sz.rban, akkor Lay on hands pótlék és még tempo előny is a boardra.
Első blikkre nekem tetszik a dolog. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
DaveNo1 #47474 üzenetére
"Megint csak ismételni tudom magam, hogy ez az ÚJRAHASZNOSÍTÁSOK kiegészítője lesz."
De ez nem bug, hanem featureAmúgy lehet bennem van a hiba, de szerintem tényleg poén, hogy régi lapokat (lényeket) gondolnak újra, és nem beraknak egy XY nevű lapot ugyanezzel a tulajdonságokkal.
-
DaveNo1
veterán
válasz
JNashville #47475 üzenetére
Főleg úgy, hogy standardban a paladin elveszti az op early game lapjait. GvG előtt meg tudjuk, hogy a paladin annyira rossz volt, hogy a HS fennállásának 2 éve alatt annyira rossz még egy class sem volt.
-
JNashville
senior tag
De jó, még egy 8 manás Paladin legendary, arra a slotra eddig úgyse volt semmi. Remélem a T2-T5-höz nem adnak ki semmi használhatót.
Azért a lap az eddigiekhez képest tényleg használható. Nem hasraesős, kb mint az Infest.
-
DaveNo1
veterán
Amúgy rohadt kreatívak megint b***** meg. Fogták Ragnarost és sebzésről kicserélték healre a képességét.
Lehet el kéne mennem Blizzardhoz lap tervezőnek, ennél még én is kreatívabb lennék, és szarrá is keresném magam.
Megint csak ismételni tudom magam, hogy ez az ÚJRAHASZNOSÍTÁSOK kiegészítője lesz.
-
hrvp
aktív tag
-
whitezo88
nagyúr
rankedezek fullos mid druiddal NA12-n, két észrevétel:
-elképesztően rossz játékosok vannak. (semmi körbejátszás, murloc pala 3 murlockra anyfin, overextend swipera, értelmetlen, rossz tradek stb)
-elképesztően rossz dekcek (zoo leperekkel meg choval, rosszul összerakott murlocpala)a vicc az hogy így se tudok 11-re lemenni. Mivel ész nélkül arcra játsznak, ha van swipe nyerek ha nincs nem. Erről szól az egész.
De ilyen is előfordul, nagyon jó játék volt, mozgalmas meccs volt. Kappa. [link]
0 csillagon vagyok máris.
-
F-ECT$
titán
eliasg innen valaki?
-
h3lios
addikt
Pont ma gondolkoztam, hogy basszus még másfél hónap van hátra a kieg megjelenéséig.
Addig ha napi 1 lapot mutatanának csak, már akkor is majdnem mindent láttunk volna... Nem tudom, hogy így hogy akarnak hypeot a kieg köré, de szerintem ez minden szempontból csak rosszat tesz.
Valószínű, hogy csak a hosszabb előrendelés miatt csinálják. Ha szar lesz a kieg, vagy nem hozza az elvártakat (biztos nem fogja, mert ahhoz túl sok mindent kellene pótolni), akkor már utólag nem fognak tudni annyi packot eladni. Így inkább az előrendelésekből akarnak többet. Hozzáteszem, hogy még mindig nem láttunk normális neutral heal-t, vagy tauntot. Féleg, hogy a face deckek röhögve fognak agyonverni mindenkit.Jó lenne 1 olyan lap, hogy 5 mana 2/5 taunt battlecry: heals your hero for 5, and gives C'Thun +1/+1.
Ha ennyire decket akarnak rá kell valami, amivel túl tudod élni az elején. -
ígyvanferi
addikt
válasz
JNashville #47453 üzenetére
Akkor jól gondoltam.
-
whitezo88
nagyúr
Mondanom se kell, nyertem 1 körre rá
[link] azt hittem Anyfin lesz, de így még jobb volt.
-
törölt tag
válasz
freezer922 #47455 üzenetére
iPadben tudok segíteni amennyiben megfelel. Már csináltam másnak is innen a fórumról. Irj privátot.
-
freezer922
aktív tag
Esetleg a dll-es módszeren kívül (meg, hogy bemegyek egy media mark-ba
) nincs valami más módszer a tabletes ingyen pack megszerzésére?
Elkezdtem menteni a goldot kiegre és már úgy kinyitnék valamit :X
A samsung 6os meg az iphone-os verziók megvannak mivel szerencsére olyan van baráti/munkatársi körökben de tabletek nincsenek sajnos. -
Gyuri27
félisten
Játszottam egy sráccal. Megvertem a saját drp-l.
Felvett. Mondom ebből mi lesz. Megdicsért azt mondja ilyen decket még nem látott és jól játszottam vele.
Meg is nézett egy másik meccset. Jól esett boys. Tudom, hogy egy vén hülye vagyok de jólesett. -
JNashville
senior tag
válasz
ígyvanferi #47452 üzenetére
Így, hogy kiesik a komplett paladin early game valamint az Avenge, biztos nem craftolnék Challengert. Túl lutri.
-
ígyvanferi
addikt
Gondolom már nem igazán érdemes Mysterious Challengert craftolni, ugye? Gyakorlatilag megint nem játszottam eddig márciusban, most elkapott az ihlet, gondoltam valami 'fun' és hatékony deckkel indulok neki, van két pala questem ráadásul, de nincs egy Dr. 6-om sem. Murlocból meg egy Warleader hiányzik. Eléggé sajnálom ezekre a 400/800 dustot. A murlocpalát mondjuk összeraktam most egy leaderrel, valamire hátha jutok így is.
-
JNashville
senior tag
válasz
ígyvanferi #47449 üzenetére
Kifejezetten játszani tényleg tableten a legjobb, én iPaden nagyon szeretem, csak a pakliösszerakás jobb asztalin.
-
ígyvanferi
addikt
-
Tomi13
senior tag
Köszönöm a választ mindkettőtöknek, akkor classic lesz.
-
whitezo88
nagyúr
Asszem mára ennyi volt, ilyen röhejes deck is elver akkor nincs mit tenni. [link] valami aggro druid volt 2 raven idollal, 2 fel reaverrel, és alapból tolt Dank Wisperst, és még rám is topdeckelt a végére. Sírok már komolyan...
Ez egy fatigue warrior, gyerek 66%-al ment fel rank5ről legendbe, druid 65% winrate...
-
törölt tag
-
Tomi13
senior tag
Sziasztok
Szeretnék 40 csomag paklit vásárolni, viszont nem tudom melyikből lenne érdemes.
Összeszámoltam hogy mennyi lap hiányzik a különböző kiegészítőkből és ezek a számok jöttek ki.
Classic 116db, Goblins vs Gnomes 106db, The Grand Tournament 125db.
Melyiket vegyem? -
whitezo88
nagyúr
válasz
JNashville #47435 üzenetére
4S-en egy hulladék, egy ideig jó volt de hónapok óta játszhatatlan, le is szedtem. És a kijelző is kicsi.
-
Oktive
csendes újonc
válasz
JNashville #47435 üzenetére
Volt iPhone-m , csak hát nagyon kicsike a kijelző, és nem lehet élvezni rajta
-
Oktive
csendes újonc
Sziasztok!
Nagyon megtetszett a játék pc-n , ezért szeretném folytatni utazás közben is a kalandozásokat vele.
Ígyhát telefont vagy tabletet keresek , amin egyátalán nem laggol.
Kérdeztem a "melyik okostelefont vegyem" forumban is , de ott ide korrigáltak át
Szóval nagyjából 50-60 indokolt esetben 80 ezret szeretnék kiadni az adott telefonra-tabletre.Miket ajánlotok?
-
whitezo88
nagyúr
miért is mindig ezt kapják? Sorban a 2. ilyen. [link] előzőt még vertem de ez már nevetséges, kikaptam, 4re vertem és nem volt evisem vagy CBm. Nem tudom mi ez a sok facehunter, mikor amúgy szar deck (ha mondjuk shamanhoz nézzük).
-
whitezo88
nagyúr
válasz
JNashville #47431 üzenetére
így van. Kérdés hogy balance lesz, vagy szarok lesznek. leper 1/1 még elképzelhető, meg Juggler 2/2.
-
törölt tag
válasz
JNashville #47428 üzenetére
Tudom, várom is. Szinte az összes olyan lap kimegy, amitől már agyfszt kapok. A juggler/leper gnome párost kivéve. Bár sajnálatos módon rengeteg olyan lap is eltűnik, aminek nem kellene. Szóval az még nem derült ki, hogy lesz e kedvem újra többet játszani.
-
mody123
tag
válasz
JNashville #47423 üzenetére
R.I.P Balls of Spiders
-
pachito
őstag
válasz
JNashville #47423 üzenetére
El tudok képzelni egy token hunter decket, ahol az aggresszív hero powerrel és nagy boarddal folyamatos pressure alatt tartod az ellenfeled + full boardra egy ilyet eltolni...fincsi. Majd meglássuk mi érkezik a kieső Creeper helyére pl.
-
JNashville
senior tag
Unleash the infested hounds
-
HsLadolf
csendes újonc
Sziasztok! Szerintetek megérné majd egy dr palát kipróbálni akár standarban is? Sylvanas, Tirion megvan, ugye n'zoth-ot kéne még majd lecraftolni.... Másik deck amin gondolkoztam az a taunt warrior, bár ahhoz még kéne sok dust(corrupted hogger)... Nektek milyen ötleteitek vannak az új kieggel kapcsolatban?
-
saen
veterán
válasz
szupersanyi #47419 üzenetére
Kell a pack.
-
Cseri0058
őstag
Ma reggel néztem ennek a kripp gyereknek a streamjét. Hát ilyen szerencsés ember nincs még egy ebben a játékban. Undorító hogy minden bejön neki.
Tuti hogy valami buhera van körülötte... -
whitezo88
nagyúr
válasz
szupersanyi #47415 üzenetére
oda van írva
annyi hogy a felsőkhöz elég a classic kalózok/murlocok is.
-
szupersanyi
aktív tag
Ezeket a questeket hogyan lehet megcsinálni?
Acquire every Pirate
Acquire every Golden Pirate
Acquire every Murloc
Acquire every Golden Murloc
Collect every card in the Basic Set.
Collect every card in the Classic Set. Only one of each card is required, and may be golden or non-golden. -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
micafighter #47412 üzenetére
Gondolom kettőtök közül ő volt az idegesebb.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Gyuri27 #47408 üzenetére
mivel a t1-2 deckek láthatóan sikertelenek, és ilyen dalaran mages, idegesítő magek is elvernek, adok ennek is próbát. Tényleg nincs már ötletem. A secretpala se annyira jó ám, aki azt mondaná.
Amúgy kicsit sok lap van a deckben, 32/30? Én is 30nál beteltem és még van lap.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
fogtunder #47401 üzenetére
most már megkérdezem, milyen féle zoo? mert most is váltottam rá (se druid se pap se volt jó), de máris 1-3, derank, volt egy t9 combo druid, egy murlocadin és egy freeze, amik esélytelen matchupok, szarrá is vertek.
Tök mindegy mivel megyek nem haladok, vagy csak keveset aztán vissza. Néha magamtól is megkérdezem miért játszok ezzel mert ennek semmi értelme.
Annyira jó lenne ha Standarban nem "MatchupStone" lenne a játék neve már.
-
thesound
addikt
Sztem egész jók.
-
whitezo88
nagyúr
miért mindig így indul a ladderezésem? [link]
hozzáteszem se wrath se swipe nem jött fel. Gondoltam megnézem a dudut de megint (golden) warlock jön szembe, szóval ezzel nem fogok szórakozni.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
ThySoul #47396 üzenetére
hát így azon kívül, hogy játssz valami mással, nem igazán tudok semmit mondani. nekem az elmúlt két hónapban nagyon nem adja a druid, meg unom is már, mint a szart, úgyhogy hagytam, a zoo meg jó druid ellen, amiből rengeteg volt. szívem szerint renolockot játszottam volna, de azzal nagyon 50% körüli volt a winrate, nem bírtam haladni.
mechmage ellen takarítani kell az asztalt, ha elveszti a board controlt, akkor vége. más esélyed nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 4 - i7-11G I 16GB I 256SSD I 15" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest