Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
liksoft #9267 üzenetére
Pedig őstagként talán lehetne több esze is...
Esetleg erre tudsz valamit mondani? De szólj nyugodtan, ha rossz topicban próbálkozom, csak azért gondoltam, hogy itt (itt is) teszem fel a kérdést, mert többek közt elsősorban HDD-kkel kapcsolatos (SATA- és IDE-portok ellenőrzése, van-e új hardverelem csatlakoztatva).
Tehát van annak értelme, ha kikapcsolom a hardverelemek (pl. legfőképp HDD) felismertetését? Ha igen, egyáltalán hol lehet ezt megtenni?
Gondoltam még arra is, hogy esetleg a /fastdetect kapcsolót ki kéne szedni, mert elvileg ez letiltja a párhuzamos és soros portok ellenőrzését, viszont azt írják, hogy "Because the /fastdetect parameter permits Plug and Play (PnP) to detect devices on these ports and prevents detection of unsupported devices, it typically results in a faster, more reliable boot."A /noguiboot kapcsolót már kipróbáltam, gondolván, hogy talán ezzel sem dolgoztatja a vinyót (nem kell betöltenie a grafikus felületet bootolásnál), de stopperrel mérve (!) sem értem el ezzel semmiféle gyorsulást.
Tudom, hülyeség, de újabban azt szeretném elérni, hogy a boot lehetőleg kevesebb ideig tartson, sokszor gyorsan lenne szükségem a gépre.
Gondolom itt elsősorban a HDD a szűk keresztmetszet.Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Delta Force (2024)
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Projektor topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Xiaomi 13T / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / AKCIÓÓÓ !
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest