- Videós, mozgóképes topik
- Hobby elektronika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- Hihetetlenül jónak tűnik a TSMC 2 nm-es node-jának kihozatala
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutkut
addikt
Sziasztok! Partíciókezelésben kérnék egy kis helpet!
Adott egy 1 TB-os HDD az alábbi felosztással:
A probléma röviden, hogy a G:, 150 GB-os szabad terület és a D: partíciókat szeretném összevonni a lehető legfájdalommentesebben.
A helyzet sajnos Dual Boottal van bonyolítva.Azért leírom, hogy mi van az egyes partíciókon:
F: Egy (néha még haszálatban lévő) Windows 7 "C: partíciója", boot, page file...
G: Elvileg csak adat van rajta. Bár régen volt rajta backup, page file... Igazából nem értem, miért "elsődleges partíció".
D: Csak adat.
C: Erre pedig egy Windows 10 van feltelepítve, jelenleg is ezt használom. A Win 7 és a Win 10 telepítése között kb. 6 év telt el, azért ilyen kesze-kusza...Bár gondolom, kitaláltátok, de a Windows programjával nem jártam sikerrel. Az nem engedi hozzácsapni a szabad területet a G:-hez. Egy kicsit utánaolvastam, és elvileg ha sima logikai partíció lenne, akkor hozzá tudnám csatolni, de így nem. Szóval talán egy elsődleges -> logikai konverzió is megoldást nyújthatna, de erről csak olyat olvastam, ami törli az adatokat, azt meg nem szeretném. Mentést sem tudok csinálni kb. 0,5 TB-nyi adatról, úgyhogy valami biztonságos megoldás érdekelne!
Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PlayStation 5
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jövedelem
- Videós, mozgóképes topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest