Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ZIDOO médialejátszók
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Milyen processzort vegyek?
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutkut
addikt
Sziasztok! Partíciókezelésben kérnék egy kis helpet!
Adott egy 1 TB-os HDD az alábbi felosztással:
A probléma röviden, hogy a G:, 150 GB-os szabad terület és a D: partíciókat szeretném összevonni a lehető legfájdalommentesebben.
A helyzet sajnos Dual Boottal van bonyolítva.Azért leírom, hogy mi van az egyes partíciókon:
F: Egy (néha még haszálatban lévő) Windows 7 "C: partíciója", boot, page file...
G: Elvileg csak adat van rajta. Bár régen volt rajta backup, page file... Igazából nem értem, miért "elsődleges partíció".
D: Csak adat.
C: Erre pedig egy Windows 10 van feltelepítve, jelenleg is ezt használom. A Win 7 és a Win 10 telepítése között kb. 6 év telt el, azért ilyen kesze-kusza...Bár gondolom, kitaláltátok, de a Windows programjával nem jártam sikerrel. Az nem engedi hozzácsapni a szabad területet a G:-hez. Egy kicsit utánaolvastam, és elvileg ha sima logikai partíció lenne, akkor hozzá tudnám csatolni, de így nem. Szóval talán egy elsődleges -> logikai konverzió is megoldást nyújthatna, de erről csak olyat olvastam, ami törli az adatokat, azt meg nem szeretném. Mentést sem tudok csinálni kb. 0,5 TB-nyi adatról, úgyhogy valami biztonságos megoldás érdekelne!
Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- WD Black SN850X 2TB - garancia 2028-ig
- Hibátlan - SEAGATE 2TB ST2000DM008 3.5" 7200rpm 256MB SATA merevlemez
- Sandisk 1TB SD kártya
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest