Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- RAM topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Nem tud elég AI gyorsítót gyártani a TSMC
- Tápokról alaposan - mélyvíz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madárpók
aktív tag
válasz
liksoft
üzenetére
Igazából szerelés közben nagyon megszenvedtem vele ugyanis a csavarjait a tuskósok úgy rakták bele,hogy még véletlenül se tudd kiszedni légkalapács nélkül, és azért sikerült elég rendesen megütnöm, de ez csak az én ügyetlenségemről szól...amúgy nem tudom ismered-e az ExelStor márkát mert ez a bizonyos vinyó bizony ezt képviseli, de még nem hallottam rólla, igaz még nem gugliztam rá. Szóval a lényeg,hogy lefuttattam a fixbootot és a fixmbrt, utánna chkdsk, majd format, utánna partíció törlése és újrapartícoinálás és formázás, winxp fel, nem megy, chkdsk 2x, partíció törlése,újrapartícoinálás és formázás, winxp fel és így ezután már volt nincs hiba egyenlőre...igaz a kapacitás több mint felét elvesztettem(gondolom a sérült részeket lezárta) de megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Macbook Pro M1 Pro 32/512GB // Számla // Garancia //
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest