Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen TV-t vegyek?
- TPM (trusted platform module) topic
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
Új hozzászólás Aktív témák
-
filn64
csendes tag
Szerintem azért mert ext4-re formáztam attól még nem kéne ilyesminek lennie.
Alaplapom Asus M2N-X plus.
A merevlemez, ahogy írtam Samsung Story Station Plus külső merevlemez, EcoGreen F2 van benne 5400 rpm, van rajta esata és usb is, most egy sata->esata kábellel van az alaplapra kötve. Újonnan vettem pár napja.Azt tudom, hogy minden merevlemezen van valamennyi bad sector amit átirányítanak (nemtudom valószínű nem így hívják), de ez a GParted nevű program nagyon sok bad sectort írt.
A SMART értékeit már korábban nézegettem. A képen nem a GParted live látható, hanem az ubuntu Disk Utility-ja.A kép alapján nincs rajta bad sector...
Épp 19 fokos, de csak most kapcsoltam be és nem használom éppen. Az meg hogy "megfelelő" táp legyen... ebbe nem tudok beleszólni
Nem a linuxon van a hangsúly
, de szeretem azt használni, van windowsom is, ha kell tesztprogramot futtathatok vele, bár nem bízok a tesztprogramokban, a SMART-ban sem igazán, igazad van, hogy lehetnek előjelei, de csak lehetnek.
Nem tudom, hogy ez mennyire álom. Én csak azt szeretném, hogy lehetőleg ne vesszenek ez az olyan dolgok, amiket később nem tudok újra készíteni.
Hogyha erre bárkinek van ötlete várom.
Ha merevlemez, amin a rendszer van meghibásodik, az még nem olyan nagy baj, mert újra fel tudom telepíteni a rendszert.Ez a "másolgatós terv" ez valójában csak egy sima biztonsági mentés.
Csak azt mondtam, hogy ha nem veszem észre, hogy valamelyik fájlok megsérültek, akkor szép lassan felülírom a meglévő mentéseket. Érted mire gondolokSzóval...
Egyenlőre ezt a bad sectort akkor elfelejtem(najó még utánanézek) és keresek egy másik partícionálót remélem, hogy csak ennek a hibája volt.
Egyéb ötleteket várok és kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Gitáros topic
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- Toshiba KIOXIA XG8 4TB M.2 Gen4 SSD (7,000 MB/s and 5,800 MB/s)
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Western Digital GOLD 12TB SATA3 (WD121KRYZ) HDD
- Lexar NM1090 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Keresek Samsung 870 QVO 8TB SATA SSD-t
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest