Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csatahajós
senior tag
Sziasztok!
Most építettem rendelésre egy gépet egy Asus M4A785T-M-es lapra egy Athlon II-vel és 2 GB RAM-mal és egy 1.5TB WD CAviar Green vinyóval
Az a gondom, hogy nagyon laggol a gép a frissen rátelepített XP-vel. BIOS-t lefrissítettem, page file kikapcs (alig eszik 400MB RAM-ot így is), mégis borzasztó lassú mindenféle applikáció kinyitása és úgy általában nem reszponzív a rendszer (néha a startmenü is mp-ek alatt nyílik fel). Az rendben van, hogy a green vinyók lassúak, de azért azt nem hiszem, hogy egy firefox megnyitása 30 másodpercbe telik időnként, illetve a NOD32 startup scan is percekig fut le. Mondjuk már az gyanús volt, hogy az XP is majdnem egy óra alatt ment fel rá...
Sentinel szerint a vinyó 100%-os, de én mégis arra gyanakszom, hogy nincs vele valami rendben, mert szinte egyfolytában tekeri a gép (99%-os a vinyó használat a sentinel szerint).
Lehet esetleg alaplap gond vagy egyértelműen vinyó?
Tippeket előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Automata kávégépek
- Nők, nőügyek (18+)
- Házimozi belépő szinten
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steam Deck
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 2TB Kingston SSD M.2 NVMe NV3 garanciával
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagarival
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest