Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• benjoe1

aktív tag

válasz z123456z #65575 üzenetére

Álljon meg a menet. Az oldalukon a vásárlási információnál ez van írva: Cégünk fő profilja csomagolássérült, szépséghibás, túlkészletezett készülékek felvásárlása és kiárusítása.
    Az oldal tetején a logo alatt pedig ez: Új, csomagolássérült, szépséghibás termékek kiárusítása, 2 év garanciával..
    Szó sincs arról, hogy sérült a termék.

• flegga92

senior tag

válasz z123456z #65575 üzenetére

Békéscsabaiként régebben többször vettünk itt gépeket, kollégák is. Legtöbbször sajnos a "hibátlan" gépek se érintetlenek. Megveszik a nyugaton (régebben főleg Angliából) gariban visszavitt java részt egyforma gépeket, majd csinálnak belőle működőt. Általában gyártási hibásak, sose használták, gondolom nagyobb áruházak nem foglalkoznak vele raklaposan eladják.
    6 terítékes mosogatógép alapból szerelhető dugvillával volt. Fél év múlva megállt, megcsinálták. Gari után megint kezdődtek a bajok. Szétszedtem vezetékek össze vissza, vezérlő panel össze vissza forrasztgatva. Szerencsére csak gomb csere elég volt.
    Főnök LG mosógépe gari lejárta után zörögni kezdett. Hívott szerelőt, meglátta a dugvillát, kérdezte, hogy outletes e, majd miután mondta egyből rávágta, hogy akkor ez olcsó lesz, mert csak a csavarokat kell meghúzni, sose húzzák le rendesen.
    Volt pozitív tapasztalat is, baromi olcsón vettem 2 db Lg monitort (hegyekben állt az üzletben). Kb 6 éve vettem egyik a meló helyen megy napi 8 órát és még mindig bírja, másikat faternak adtam. De ott is az egyik csomagból hiányzott a display és a DVI kábel.

Új hozzászólás Aktív témák