- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Aktív témák
-
Zozzy
aktív tag
H/K, ha lenne ezekhez hasonló árban, ami tudja a bluray HD hangjait is kezelni, akkor természetesen szóba jöhetne, de nem nagyon találtam eddig 100-110 körül ilyet...
Érvek a Denon mellett? Dübörgősebb? Tartósabb? Jobban passzolna JBL-hez? Csak azért kérdem, mert paramétereiben meg az Onkyo erősebb a kettő közül, amit írtam.
A JBL szettnél meg félreértetted, ez még a régebbi Northridge E80-as, nem az újabb ES széria. De ezt is komolyabbnak mondják mindenhol, mint a Balboát. Viszont zenét meg szub nélkül szeretnék hallgatni, épp ezért tartanám fontosnak, hogy a frontok önmagukban is jót teljesítsenek. A Balboát sajnos nem sikerült meghallgatnom szub nélkül, talán majd holnap. Mindenesetre nagyon jó árban lenne az is, az 5.1-es szettet el tudnám hozni 160-ért. Az említett másik szett, az E80 E20 EC25 meg durván 120-ba fájna, de ahhoz nincs szub, ami plusz 80. szóval fáj a fejem rendesen, melyiket válasszam...
Köszi egyébként az egy szavazatot a Denon mellett.
Aktív témák
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest