Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
hétalvó
addikt
válasz
vtechun #9694 üzenetére
akkor megy a hdmi hangod. innentol mar csak a megfelelo lejatszo szoftver kell
es jon a szokasos szivasdesktop-ra az annyi, hogy csak ott szol ahol az elsodleges kijelzo van
somogyit sose vegyel 2.-es alapszabaly
az a mission szett mar inkab amit alant linkeltek, vagy a kis jbl nekem az se teccik, de inkabb mint egy somogy, lehetoleg selyem dom legyen a magas.
ez is nagyon gagyi es nagyon kicsi, de occso es nem somogyi : eltax
-
Diplomata
aktív tag
-
vtechun
veterán
most egyik haver figyelmembe ajánlotta a SAL 2200 -as szettet. Nagyon gagyi lenne ez? Vagy passzolna a 308-as Onkyohoz?
-
vtechun
veterán
-
hétalvó
addikt
válasz
vtechun #9690 üzenetére
erosito-n bekapcsolod a hdmi hangot(nem pass through), hozzarendeled egy bemenethez a hdmi-t, odaallitod az erosito bemenet valasztojat.
pc-n vezerlopult/audio : alapertelmezett lejatszoezkoz ati hdmi/ atvaltod a desktop-t a tv-re es ha minden igaz megy, meg majd be kell allitani, hogy mit tudjon, de DTS-MA-hoz nem lesz eleg egy media player, powerdvd asszem a jo ati-hoz.Onkyo-kbol pedig sok a szurkeimport, azokhoz ketes a gari es nincs magyarnyelvu, mm es tarsai se = mo-i behozatallal, ez van par ezerert az anyjukat is eladjak a magyar kereskedok.
bbeci, 507 4, 308 2
akkor az 507 2x olyan jo
-
törölt tag
-
Rolvik
csendes tag
Sziasztok!
Életem első hangcuccát szeretném megvásárolni. Véleményeteket szeretném kérni, hogy 100-150eFt-ból tudok-e kiépíteni egy 5.1-es rendszert.és ha igen akkor mit ajánlatok.
Egy 25nmes szobába kellene. Film zene 80-20%. Lakóparkba kellene, szóval nem biztos, hogy a legerősebb hangcucc kellene, mert úgy sem tudnám kihasználni.
válaszotokat előre is köszönöm -
Gigi01
őstag
-
törölt tag
"Hiú remény, hogy digitálisan a hangszintek egyformák lesznek."
Nálam a két DVD játszó tévén különböző hangon szól scarton.Pana halkan,Orion(másodlagos lejátszónak használom) hangosan. És a Yamahán teljesen egyformán szólnak most is,egy hangerőn a kettő.+volt nemrég egy Antenna digital beltéri azzal is egy szinten szólt a DVD. Yamahába digitálisan vannak bekötve.Ezért irtam Skoosnak hogy digitálisan megszünik a hangzásbeli volume különbség. De hogy ez csak a Yamaha tulajdonsága- vagy más erősitőké is ezt nem tudhatom.Onkyo idején csak 1 lejátszóm volt. -
Vidala
senior tag
Azt hiszem a válaszom két részre kell bontanom:
1) Úgy érzem, hogy te is - mint Onkyo tulajdonos - támadásnak, leszólásnak vetted a véleményem, pedig ha még egyszer átfutnád, kiderülne, hogy szó sincs erről. Meg arról sem, hogy nem szólna jól! Ráadásul jó párosításnak látoma a Mission szettel, mivel arányosan passzolnak.
A kérdés, hogy mihez képest. Ez már nem egy mini-hifi, vagy bögreszett házimozi, még jó hogy ahhoz képest normálisan (idézlek: "qva jól") szól. Természetesen máshoz képest meg kevésbé. Persze itt jellemzően már árban is feljebb kéne menni, illetve a hangfalakat kéne először cserélni, hogy komolyabb javulás legyen hallható.2) Itt már pontosítottam is, de úgy látom nem volt elég érthető. Olyannyira, hogy amit leírtál, sztem pont azt támasztja alá, amit gondolok. Egyre több feature az újabb készülékben (1.4-es HDMI, HD audio), viszont nincs mérőmikrofon, kisebb a táp és továbbra is csak a két frontnak van normális csatija. 90W csatornánkánt 6 ohm-on. Mi a kérdés?
Konkurencia ebben az árban alig ad ennyi "tudást", viszont pl. egy "vacak" Denon AVR 390-nek sem csiptetős egyik hangfalcsatija sem, teljesítményre 110W-ot írnak (a 1610-es már HD és még egy picit erősebb, persze 1.4 HDMI nincs egy éves modellen)
Egyelőre még nem vagyok meggyőzve a gondolatom antitéziséről. Persze kicsi különbségekről beszélünk egy hasonló árkategóriánál, de mégis más gyártók másban adnak picit többet.
-
zoli75
csendes tag
Magyar használati utasítás szokott lenni egyébként ezekhez az új onkyo erősítőkhöz?
Hasznos kis segítség lenne ez most nekem... -
skoos
őstag
Mindig könnyen megkavarod az 'álló levegőt' errefele!
-No. Utánanéztem S/PDIF vagy HDMI képes sztereó erősítőknek. Egyet sem találtam. Árban ott kezdődik, ahol a belépő 5.1
-Jó lenne leválasztani a HDMIt külön Digitális hangra és videóra, de nem tudom ez lehetséges-e. Ugyanis a videókártya intézi bele a képanyagot és hanganyagot is. A kábelt nem hiszem, hogy szét lehetne bontani.-Máshogy kérdezem. Szarabb lesz a hang majd az 507esen, mint jelenleg a 15éves Technics HIFIn? Sajnos nem tudok típust mondani, de találtam szintén a ph-ról egy ilyen képet, pontosan ugyan ilyenem van.
2 db háromutas, 60-70W kölüli gyári hangfal van hozzá. Tegyük fel, hogy a falak maradnak, jobb, vagy rosszabb lenne a végeredmény?-Szokatlan, hogy pont a 'hülye európaiak' ellen csinálnak védelmet. Amcsiban gyakoribb az ilyesmi. Garivesztéssel, bármi negatívummal jár a banándugó használata?
Nagyon köszönöm, ismét.
-
BBéci
legenda
"Én úgy képezelm el, hogy egy ideális 10es skálán a megfelelő sztereó erősítő lenne a 10es. Az 507 olyan 7 körülire, és a 308 pedig olyan 6ra tenném."
Szerintem 10, 4, 2!
Számodra a számítógép és az erősítő közé, SPDIF lenne a megoldás.
Hiú remény, hogy digitálisan a hangszintek egyformák lesznek. -
skoos
őstag
"In Europe, using banana plugs to connect speakers to an audio
amplifier is prohibited"MIVAN?!
-
obiwankenobi
csendes tag
Üdvözlök Mindenkit!
Szeretném megkérdezni a hozzáértők, vagy a tulajdonosok véleményét az Onkyo TX-SR607-es erősítőről. A válaszokat előre is köszönöm.
Szép napot!
-
zoli75
csendes tag
Köszi a válaszokat.
Meló után próbálgatom a javaslataitokat. -
-
x64
aktív tag
Ez azért igen durva csúsztatás, mint azt már vtechun is megjegyezte.
A 307-esnek volt mérőmikrofonja, viszont csak 1.3-as HDMI szabvánnyal bírt, és HDMI passthrough funkcióval (mint egyébként a kategóriájában a többi erősítő is).
A csatlakozói csiptetősek, kivéve a frontokat. 330W-os táppal szerelt és 10,5 kg súlyú.
A 308-asnak nincs mérőmikrofonja, viszont 1.4-es HDMI szabványt kezel, leválasztja a hangot, tudja kezelni a HD audiot, stb.
A csatlakozói ennek is csiptetősek, kivéve a frontokat. 310W-os táppal szerelt és 10,5 kg súlyú.Hangzásban nem tudom összehasonlítani a kettőt, mivel a 307-est nem próbáltam ki (valószínűleg ebben a kategóriában nem is nagyon van különbség), de azt tudom, hogy a Mission Mv-8-as szettemmel qrva jól szól a 308-as. Én elégedett vagyok vele, és ajánlom mindenkinek, aki ebben a kategóriában gondolkodik!
-
vtechun
veterán
szia, bar nekem csak egy gagyi 308as van ,de gondlom hasonlo logikaval mukodik.
elvileg a meenuben asszem 2. vagy 3. menupontban lehet megadni hogy melyik hdmihez melyik digitalis hangot hasznalja, lehet es az upc eseteben koaxra vagy optikara van allitva, ill. hdmi setupban lehet beloni hogy a tvre is menjeni-e ki a hang
-
zoli75
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap megvettem az erősítőm -onkyo 508-as-, az mv-8 mellé.
Van 4 hdmi bemenet 1 ki.
Rákötöttem (a hdmi bemenetekre) a blu-ray lejátszót, dvd írót és a upc vevőjét, kimenet összekötve a tv-vel.
Probléma: upc--nél van kép, de nem akar megszólalni sem a tv, sem az erősítő! Blu-ray, dvd író oké, van kép és hang is.
Plusz: a mély nem igazán akar szólni, olyan érzés, mintha nem nagyon lenne. Bd lemezekkel próbálgattam (koncert és film).Mi lehet az ok?
Előre is köszi a segítségeteket.Üdv,
Zoli -
skoos
őstag
Pillanatnyilag a sz.gép egy kábellel van összekötve a TVvel, HDMIn keresztül. Ez jó, mert a kép és hang egy kábelen, problémamentesen jut el a megjelenítőre. A TV sima audio-outjára kötöttem a régi Technics hifit. Így már a hang is relatíve szép, bár problémás (a HIFI, a sz.gép és a TVadás más-más hangerővel szól és van, hogy nem lehet eléggé hangosítani). Ez mindenképpen csak digitális hanggal kerülhető ki. Nem is baj, a TV adás is digitálisban jön, csak az erősítőnek kéne tudnia.
Viszont, ha a gépről mondjuk mp3at játszok le, akkor is be kell kapcsolnom a TV-t, mert az is a HDMIn keresztül kerül lejátszásra. Ha mindez nem a TVbe, hanem egy erősítőbe menne be, megoldódna problémám.
Az 507 tán élhető kompromisszum lenne a sztereó és az 5.1 erősítők között. És megmarad az 5.1 opciója....
Én úgy képezelm el, hogy egy ideális 10es skálán a megfelelő sztereó erősítő lenne a 10es. Az 507 olyan 7 körülire, és a 308 pedig olyan 6ra tenném.
Amennyiben ez nagyjából helyes a Tisztelt Publikum szerint is akkor jó döntés lesz az 507.
Köszönöm.
-
BBéci
legenda
Mivel nem tervezel 5.1 rendszert kiépíteni, teljesen felesleges és értelmetlen kétcsatornás helyett, belépő osztályú AV rádióerősítőt venned. Hangminőségben hatalmas bukta egy ugyanannyiba kerülő sztereóhoz képest. 80000 forintért, egy háromszor annyiba kerülő AV hangminőségét veheted meg kétcsatornásban.
MP3-hoz viszont egy húszezres erősítő is megfelel.
Az viszont nem kétséges, hogy Blu-ray lejátszáshoz, filmekhez mindenképpen érdemes 5.1-et kiépíteni.
Mik azok a HDMI ficsörök, amiket ki szeretnél használni? -
BBéci
legenda
válasz
vtechun #9629 üzenetére
A csíptetős csatlakozó egy kalap kaki, ez tény, de nem csak a beletuszkolható kábel korlátozott vatagsága miatt. Valamirevaló rendszerben a kábelek végére banán vagy Z dugót, esetleg villát szerelnek, mert azokkal kielégítő a kapcsolat.
Az, hogy csak 310 wattot vesz fel a hálózatból, még nem tragédia, egy belépő szintű készüléktől nem is lehet többet elvárni. A hatásfoka minden bizonnyal ugyanolyan, mint a többieké. -
Vidala
senior tag
válasz
vtechun #9649 üzenetére
Ok, bocs igazad van. Kicsit zanzásítottam. A kis okfejtésemben nem kizárólag a 308-as volt az alany, hanem az Onkyo marketingstratégiája. Viszont a kettő ezzel együtt nincs összefüggésben. A HDMI verziótól független a videó és a hang jelek ilyen kezelése. Az a "processzoron" múlik, tehát én így nem jelenteném ki általánosságban. Az már más lapra tartozik, hogy ha már felszerelik 1.4-es csatival illik is tudnia.
-
vtechun
veterán
jah, csak valamit összekevertél
a 307-es valóban nem tudja szétválasztani a képet és a hangot, viszont nem is rendelkezik 1.4-es HDMI-vel.
a 308-as tudja mindkettőt. Szóval picit félrevezető lehet ez :
HDMI 1.4, de nem tudja a képet és a handot szétválasztani,
mert ez, így, együtt nem helytálló
amelyik tudja a HDMI 1.4-et, az szét is tudja a hangot és a képet választani...
-
Vidala
senior tag
válasz
Thuglife #9641 üzenetére
Az Onkyo-ról (különösen a 3-as széria) szóló kis eszmecsere folyamán egyre inkább a következő gondolat erősödik bennem, ami már egy ideje motoszkál a fejemben:
Kiindulás: Ez a belépő szintű modellje, tehát csodákat alapból ne várjunk tőle.
Trend: Az Onkyo elment abba az irányba, hogy minden szupi feature-t már az alapgépbe is beépítenek, vagy legalábbis látszólag. Egy rakás hangformátum, csatlakozó, abból is a legmodernebbek stb. Aztán néhányról kiderül, hogy inkább reklámfogás (HDMI 1.4, de nem tudja a képet és a handot szétválasztani, nincs mérőmikrofon, korábban pedig volt stb.). Mindeközben a lényeg alól (hangzás) kicsit ki is rántja a szőnyeget. Olcsóbb hangfalcsatlakozók, IC-s tranyók, gyengébb táp stb.Félreértések elkerülése vegett: tulajdonképpennem csinál semmi "rosszat", csak próbál kielégíteni egy piaci szegmenst. Alacsony áron látszólag - és bizonyos szemszögből is - minden földi jóval felszerelt erősítőket készít. Csakhogy ez valaminek a feláldozásával jár. Nem gondolhatja senki, hogy konkurensei és saját maga alatt vágja a fát. Akkor miért venné meg bárki a felsőbb kategóriás cuccait? Vagy a kokurencia ülne ölbe tett kézzel és nézné, hogy vesztenek a versenyben?
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy gagyi lenne. Sőt bizonyos szemszögből így is kíváló termékekről beszélünk, csak egy pici gondolkodásserkentőnek szántam: el kell tudni dönteni mire van szükségünk és cserébe mit kapunk a pénzünkért.
Most lehet savazni
-
vtechun
veterán
Elvileg Manual_TX-SR308_En.pdf ez a leírása. Ebben én nem látok sehol sem mérőmikrofonos részt. a 307-es leírásában még volt
-
x64
aktív tag
Mint én is saját bőrömön megtapasztaltam, bizony a 308-as Onkyo-ból már kisprórolták a mérőmikrofont (annak ellenére, hogy a használati utasítás részletesen taglalja a használatát...).
Más típusú erősítő mérőmikrofonja kompatibilis lehet az Onkyommal? -
BigG.(nnnnn)
tag
válasz
Diplomata #9626 üzenetére
így szereztem már a "szettet"
ugy még nem hallottam, hogy minden csatorna jo lett volna...
RCA kábellel van összekötve
és a negatívok nem jók csak a centernél vagy nem tudom, mert ha a centernél hagyom a pozitívot és a negatívokat cserélem akkor nem jo csak a centernél, viszont ha fordítva csinálom akkor az össze pozitívnál jo... -
Thuglife
senior tag
Mondjuk kicsit utánanézve meglepett, hogy az 507-es Onkyoban csak 380W-os táp van, míg az elődjében (TX-SR506) amit használok 480W-os
Meg is vagyok elégedve az erejével
-
-
hétalvó
addikt
válasz
vtechun #9629 üzenetére
Mert neked az van, masnak nem kell azt ajanlani. Es nem kell onigazolast keresni.
IC-s vegfok belenezel es 2db nagy fekete ic van a hutobordara erositve, nem pedig sok szep kis fet vagy tranyo. Na ezek altalaban mocskos rondan szolnak, se dinamika, se tisztasag.
A teljesitmenye pedig hat na, osszuk vissza es jo ha 30watt lesz az csatornankent. Melylada nelkul halott ugy mozizni ahogy van. (par watt-on meg jok, satellitek) Talan jo a D osztalyuak. Autoradiokba valoak. igy neznek ki
Tessek 507-eset venni, a 308-asat pedig elfelejteni.
Akinek eleg a 1,5 kabel, annak eleg, aki teljesitmenyt is akar vinni messzire, annak nem.
-
vtechun
veterán
válasz
hétalvó #9614 üzenetére
csíptetős hangfalcsati miért olyan nagy hátrány? amilyen kábel befér a csíptetőbe, az bőven elég is ehhez a teljesítményhez.
mit takar az, hogy IC-s a 308? az 507-es nem az? ha nem az, akkor milyen?
Az miért hátrány, hogy 310 wattot vesz fel? Kisebb teljesítménye van nem? maximum a hatásfoka lehet rosszabb, de azt nem említetted, meg annyira nem is mérhető szvsz...
Nekem megvan a 308-as, eddig semmi bajom nincs vele, kezdetnek nem hiszem, hogy túl rossz választás lenne, viszont én is 507-est vettem volna - ha nem lenne hiánycikk.
minden állítás az én véleményemet tükrözi, nem tényként kezelendő
Kérdéseimet komolyan gondolom
ui: megrendeltem 5-ös szériájú Ati vidkarit
HD feliratot akarok látni az erősítő kijelzőjén
-
skoos
őstag
Mert a számítógép natív HDMI outján FULLHD, vagy bármilyen videó anyag így tökéletesen lejátszható. Ráadásul csak a számítógépben van BluRay. Ha meg nem videózunk, hanem csak lejátszunk valami zenét pl mp3at, azt is szólaltassa meg.
Ha van mód rá, szeretném a HDMI fícsöröket kihasználni. Szeretem az egykábeles megoldások, pláne, ha mindez digitális.Digitális outos, ne adj' istem hdmi képes sztereó erősítőt rohadt nehéz felhajtani, akkor meg talán jobban járok egy 507-el...remélem a hangja legalább távolról hasonló lesz egy sztereó erősítőhöz.
Köszi!
-
törölt tag
Nem kételkedem a szavaidban.Elhiszem hogy neked jobban tetszik a H/K.260 már jó ár érte. Nálam a meghallgatás és a csatlakozók száma döntene,van pár készülék amit rá kell kötnöm. Mondjuk így is 15 ezer az Onkyo árelőnye.Én megvárom az augusztust,akkor jönnek kb az új modellek. a többinél. És még gyüjtenem kell rá,de ez más tészta.
-
Diplomata
aktív tag
válasz
BigG.(nnnnn) #9624 üzenetére
Így szerezted a szettet?Hallottad úgy szólni hogy jó volt minden csatorna?A mélynyomó szól?Mikor a centerhez és egy másik helyre kötöd a kábelt,akkor a negatív vezetéket rakod másik csatornához?Hogy van összekötve a géppel?Rca kábellel vagy a saját összekötő kábelével?
-
BigG.(nnnnn)
tag
hali!
van egy Genius 3600 Hangfalamszettem de csak a mélynyomó és a center van meg ebből a szettből...
szereztem még hangfalakat de hiába kötöm be a megfelelő helyre nem jo...
bezzeg ha a centerhez kötöm akkor jó -.-
valamint ha az egyik kábel a centerhez megy és a másik kábel valamlyik másikhoz akkor is jo, csak akkor nem jó ha mind a 2 kábel egy másik helyre megy... ez mitől lehet?:S
légyszives segítsetek:SÜdv: G.
-
vtechun
veterán
nah archlinuxon megy mar dts/ac3 passthrough is
es mennyivel keveseb procit eszik mint ubuntun, hmm
-
Zozzy
aktív tag
Kb egy hete vettem félig-meddig az itteni hozzáértők megerősítésével egy Onkyo 607-est JBL 5.0 hangfalszettel együtt, és mondhatom, nagyon nem bántam meg!
A régi Technics-Orion páros azóta a konyhában landolt, ez meg szinte ki sincs kapcsolva, kivéve persze ha alszom, vagy nem vagyok otthon.
Valami hihetetlen a különbség a régi cuccomhoz képest, és egyelőre a sub hiányát sem érzem, pedig 25nm a szoba, ahol döngicsél, de azt nagyon.
Szóval utólag is köszönöm a tanácsokat az Uraknak! -
skoos
őstag
válasz
Diplomata #9617 üzenetére
Vennék én sztereót, de 50%ban mégiscsak filmnézés lenne a főtevékenység, és nem láttam még sztereó erősítőt HDMI képesnek. Ráadásul a hangot le kell tudja választania a HDMIről. Ezt meg még a 307es nem is tudta. A 308 már igen.
Nem hiszem, hogy a sztereót tovább bővíteném...de erre még a jövő rácáfolhat.Egyébként az igaz, hogy ne a plusz 5e legyen visszatartó erő....de most komolyan, sztereó rendszerben, lesz más hangja a kettőnek?
Köszi!
-
Diplomata
aktív tag
Hogyha hamarosan továbbfejleszted házimozi rendszerré,akkor megérheti az árát,de ha csak sztereó marad,akkor nem túl jó megoldás a legalapabb ráadásul házimozi erősítőt venni,sokkal de sokkal jobban tudna szólni egy sztereó erősítő mint ez,sajnos a csiptetős hangfalcsatlakozás és az olcsóbb belső alkatrészek olyanok mint egy autónál a gyenge motor és a billegő futómű,a spórolás alapvető jelei,A-ból B-be jó lesz,de a lényeg a jó hang el fog veszni sajnos.Én mindig úgy láttam ezeket a dolgokat,hogy ne menjen az újdonság és szolgáltatás a minőség és hangzás kárára.
-
hétalvó
addikt
felejtsd el, ha jót akarsz.
nagyon nem lesz szép hangja, a cucc kb semmire nem jó, max arra a rendszerre amit kitaláltak hozzá.
nézd meg a hátulját, micro tornyokon van ilyen csatlakozó, engem kiver a víz tőle, mondjuk a front legalább tekerős. a csiptetősbe kb 1.5-es kábel a max ami belemegy. Nálam 2,5 alatt nem létezik hangfalkábel.
507-es 80000ft ez a 308-as pedig 75000, ne legyen már kérdés melyiket, unokatesomnak vettünk 507-est teljesen elégedett vele, lehet csak 5.1-es, de még én is azt mondom a 7.1-re hogy felesleges. ő meg el van ájulva tőle, hdmi még csak be sincs dugva...
-
skoos
őstag
válasz
hétalvó #9614 üzenetére
Köszi a hasznos infót, de azt mondom nekem továbbra is a 308 a target. Életem első erősítője, sztereó rendszer lesz (100W RMS oldalanként pedig elég lesz a 3m es hallási távolsághoz). Az IC-t illetve a csíptetős dolog hátulütőjét fejtsd ki bővebben, de ennek elégnek kell lennie.
HDMI-t kezeljen jól, mert ezzel lesz összekötve a PC, és a TVről meg fogadjon optikai jelet, ert a TV sajna nem tud HDMI1.4-t.
Köszönöm minden kedves segítőnek, ki a newbie kérdéseimre választ adtak, de én most úgy gondolom megvan a "nyertes".
-
hétalvó
addikt
a 308-as onkyo-ra soha nem erdemes rastartolni
, minimum 508 onkyo-bol.
308-as hibai: IC-s, csiptetos hangfalcsatis, hifista nem kovet el ekkora hibat. 310Wattot vesz fel
(508 450W, 608 620W)
az pedig, hogy mikor erdmes venni, leginkabb akcio fuggo, ha latod megjelent az utodja erdemes figyelni a kiarusitasokat, nekem mondjuk a saturn es mm tavaszi bemutatodarab akcioi a legkedvesebbek, de az nagyon lutri, de van -
Vidala
senior tag
Azt gondoltam valami másik lejátszó, esetleg HM cucc. Csak ezért kíváncsiskodtam.Nálam is szerepel a kívánatos termékek listáján, ezért izgatna a minősége, mert az ára alapján már egy rendesebb darabnak illene lennie. Sajnos túl sok cikket nem találtam róla, egyikben viszont azt írják, hogy bizonyos írott (arhivált
) DVD-ket nem szeret felismerni.
-
vtechun
veterán
szerintetek egy ilyen gigabyte_gv_r545oc_512i_hd5450_512mb_pcie alkalmas már HD audio kivezetésére?
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mafia: The Old Country - Íme a hivatalos gépigény
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Jövedelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Mini PC
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest