Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sunnysys

    tag

    válasz BBéci #44954 üzenetére

    BBéci:

    javítok, köszi az észrevételt: a kb. 100 cm-t csak tippeltem, tényleg lejjebb van, pont a 70-80 cm között. :)
    én nem látom a pixeleket 2 méterről, és tényleg így szeretek mozizni, annak ellenére, hogy sokat olvastam arról, hogy mi a helyes távolság. lehet, hogy ez majd változik, egyelőre így érzem tökéletesen lenyűgözőnek a képet. :) amúgy, ha többen mozizunk, hátrébb szoktam ülni.
    azért tartottam igazából fontosnak megemlíteni a távolságot, hogy a hangfalak elhelyezése így is megoldható-e.

    tudom (sok hozzászólást olvastam már ebből a topikból), hogy nagyon szűkös a 120ezer Ft, és hogy projektor mellé jó lenne egy normális rendszer, de tényleg nem szeretnék/tudok ennél többet költeni rá. ez egy albérleti szoba, nem a sajátom. nagyon szeretem, de azért elképzelhető, hogy költözök majd idővel. ha egyszer lesz saját lakásom, oda biztosan szívesebben áldozok majd többet ennél. egyelőre kb. ezt az összeget tartom elfogadhatónak... (esetleg, ha valami nagyon jó vétel adódik, és elmegy az eszem :), el tudom képzelni, hogy 150-et még bevállalok, de jó lenne a 100-120 tartományban maradni.)

    Patice:

    köszi a tippeket! ezt a JBL SCS 178-at már több hozzászólásban is olvastam.

    tényleg kezdek teljesen összezavarodni. annyira nagy a kínálat (főleg az újakból), hogy egyszerűen elképzelésem sincs, merre induljak. emellett a apróhirdetésekben találhatók közül sem ismerem egyiket sem. nem lesz egy egyszerű dolog ez...

Új hozzászólás Aktív témák