Új hozzászólás Aktív témák

• cekkk

veterán

válasz Pool_ #30797 üzenetére

De valótlanságokat állítasz.
    Jó hát azt is hozzá lehetne sorolni hogy a plazma 2x 3x annyit fogyaszt mint egy LCD

Ez már régen nem igaz, kb az LCD topic fanjai mindig ezzel jönnek, mert régen igaz volt.
    Az sem igaz, hogy menet közben a feliratok megmaradnak.

Hozzá tenném, hogy én sem sötétítek be napközben. Haza kellene vinni egy modern plazmát és kipróbálni otthoni körülmények közt én azt javaslom neked. Ha akkor sem jó, akkor azt mondom, hogy igazad van, neked ez tényleg nem jó. Bár még mindig fenn tartom hogy a htpc az htpc és nem internetezek rajta, mert akkor az már nem htpc, az én értelmezésem szerint. :B ;)

Szerk:

Az tudtad-e hogy a crt tévé is betudott égni? :P Egyébkén senki nem mondta, hogy az órákig rajta hagyott passzív tartalom nem égbe, de úgy látom könnyebben választod te is a terelést a értelmezés helyett. :R

Retek klub logó ezt se tudom teljesen elhinni mert forma1 közben is kint szoktak lenni a passzív elemek akár két órán keresztül is és még sem égtek be nálam. Persze lehet az egész napos retek klubb nézegetése során igen beégne a logó. Sőt van amikor 1-2 órát mennek a természet filmes csatornák amiknek szintén nem a legjobb a logójuk és azok se égtek bele.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák