- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cekkk
veterán
De valótlanságokat állítasz.
Jó hát azt is hozzá lehetne sorolni hogy a plazma 2x 3x annyit fogyaszt mint egy LCDEz már régen nem igaz, kb az LCD topic fanjai mindig ezzel jönnek, mert régen igaz volt.
Az sem igaz, hogy menet közben a feliratok megmaradnak.Hozzá tenném, hogy én sem sötétítek be napközben. Haza kellene vinni egy modern plazmát és kipróbálni otthoni körülmények közt én azt javaslom neked. Ha akkor sem jó, akkor azt mondom, hogy igazad van, neked ez tényleg nem jó. Bár még mindig fenn tartom hogy a htpc az htpc és nem internetezek rajta, mert akkor az már nem htpc, az én értelmezésem szerint.
Szerk:
Az tudtad-e hogy a crt tévé is betudott égni? Egyébkén senki nem mondta, hogy az órákig rajta hagyott passzív tartalom nem égbe, de úgy látom könnyebben választod te is a terelést a értelmezés helyett.
Retek klub logó ezt se tudom teljesen elhinni mert forma1 közben is kint szoktak lenni a passzív elemek akár két órán keresztül is és még sem égtek be nálam. Persze lehet az egész napos retek klubb nézegetése során igen beégne a logó. Sőt van amikor 1-2 órát mennek a természet filmes csatornák amiknek szintén nem a legjobb a logójuk és azok se égtek bele.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs