Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Home server / házi szerver építése
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danny-L
csendes tag
Mondjuk van egy sejtésem hogy ott még 1 párszor elfogsz akadni mert szar résznél vagy.Többek között én is ennél a résznél szenvedek
[Szerkesztve] -
Nosferatu
csendes tag
Sziasztok!
Vki please help elakadtam
Ott tartok hogy két emberke szörnyeket lövöldöz, van ott egy helyes kis kocsi is ami oké, de sajnos vmi daru felszed a kocsival együtt és ledob a szörnyekhez.. Elöre is kszike a segítséget -
Danny-L
csendes tag
Nem segítetek?

-
na én most fejeztem be
jó volt csak a vége már kicsit monoton volt. múgy mit mondott g-man? -
Danny-L
csendes tag
válasz
duracell89
üzenetére
szívesen nyomom, de hova nyomjan neked a shoot-ot?
Amúgy ha van MSN-ed akkor beírhatnád a címet úgy knnyebb lenne megdumálni.
Hálás lennék
-
Danny-L
csendes tag
Sziasztok
Egy nagy nagy problémám van.Elakadtam a HL2 ben, remélem tudtok segíteni.
Tehát, épp a Highway nevű pályán vagyok, tudjátok mikor egy szar buggy-val kell menni minden fele.Elértem arra részre amikor a mágnesesdaruval lekell dönteni a hidat, felrakni a buggy-t és menni tovább.Na de itt van a probléma.Amerre menni kéne(szerintem) ott le van szakadva a híd.Igaz van ott egy kis ugrató szerűség de egyszerűen nem megy át rajta a kocsi.Van vmi megoldás?vmi gravitáció kikpacsoló vagy másfele kell menni?Nem tudom tudtok-e segíteni de előre is közsi -
doors
tag
tényleg! chaptereket nem lehet felszabadítani? semmi kedvem végigmenni mégegyszer a 6oson.. ha jól sejtem, már köüzel vok a 6os végéhez.
-
doors
tag
mondjuk az elég szar, hogy ők sebezhetetlenek, és hiába lövöm őket, semmi bajuk nem lesz.
Akkor miért nekem kell őket felszabadítanom, és miért nem szabadítják fel magukat?
[Szerkesztve] -
doors
tag
ja, az lesz, ha hazaértem. bár tényleg ez a legizgibb rész (eddig), de az alagútos téma nem tetszett, kicsit el lett hanyagolva

de ezettúl tele nyomom magam mentésekkel..
Valaki nem küldene mégis egy mentést a 6os fejezet végéről???? -
Drizzt
nagyúr
Srácok: Magyarítás: 60% körüli.: Idézet az sg-s hl2 magyarítás fórumból:
Az eredeti Steam-es verzióban így működik:
1. Hl2/cfg/config.cfg fájlban ezt módosítsd cc_lang '''' erre cc_lang ''french''
2.User-Name/Half-Life2/ könyvtárban hozz létre egy ilyen mappát ''hl2_french''
3. Azon belül egy ''resource'' mappát
4. És oda másold be ezeket a magyarított fájlokat: closecaption_french, gameui_french, hl2_french, valve_french
5. Majd végül a registry-ben módosítsd a HKEY_CURRENT_USER\Software\Valve\Steam ben lévő ''language'' értékét ''french''-re
6. N-JOY!
Ja, és a magyarítás naon állat !!!
thx
Bővebben: link -
krokk
senior tag
-
doors
tag
válasz
duracell89
üzenetére
Mondom a helyzetet. a 6os fejezetben eljutok odáig, hogy kioérek a bányából egy vasútállomásra, és bemyegyek abba a hangárba, ahol egy néger, és pár ürge lövöldözik. Segítek lelőni az ellent, és a néger be akar kísérni egy csajhoz, egy hátsó szobába.
Na a csaj örül nekem, a néger behív a szobába, de megáll az ajtóban, és nem megy arrébb.
Megnéztem a New Game-nél az egész Ravenholm fejezetet újra kéne játszani, hogy hátha máshova áll az ürge. Ugyanis ugyanígy járt genya, de ő újrajátszotta az alagúttól, és jó lett neki. nekem nincs alagútos mentésem. csak a ranevholm elejéről tudnám játszani.
mert nincs olyan mentésem, hogy kijövök az alagútból.
de ha valakinek lenne olyan mentése, ami már elhagyta ezt a helységet, az jó lenne. -
Dreamcaster
senior tag
Ejj nem kell itt okoskodni... Ez nem W kérdés volt. Csak annak az aki annak akarja látni, hogy fontoskodjon...
-
doors
tag
Valaki próálta már a HL2-t, nem a CS-t multiplayerben? legalább olyan élvezetes, mint a HL1 volt?
[Szerkesztve] -
doors
tag
válasz
duracell89
üzenetére
mi az a restartos megoldás?
-
krokk
senior tag
nah szóval ott tartottunk hogy dodó vagy doors vagy ki nemtud tovább menni mert nincs kimentése

new game-nél tuti ottvan ez a rész is nincs kedvem megnézni de gyanítom hogy ahogy kijössz a bányából az új rész vagy nem? -
duracell89
senior tag
előzmények: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
krokk
senior tag
válasz
duracell89
üzenetére
az most mit jelent? ebbe nem kerül be a linkje?
-
krokk
senior tag
sorry de nemtudtam még nagyon új vagyok itt azthittem csak újat szoktak nyitni és semmi más... bocs még 1x
-
krokk
senior tag
nah ide a folytatást mert a rendszer is jelezte a 2db 4000essel hogy már sok a hozzászólás

Az előző folytatása: Bővebben: link.
Bash
Új hozzászólás Aktív témák

- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bestbuy játékok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Path of Exile (ARPG)
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- Legion 5 Pro 16IAH7H Intel Core i7-12700H CPU / 32GB DDR5 RAM / 1TB SSD / Nvidia RTX3070 8GB
- Szép DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- TP-Link RE700X AX3000 Rage Extender
- Bomba ár! Asus ROG G751JY - i7-4750HQ I 16GB I 256SSD I GTX980M 4G I 17,3" FHD I Cam I Garancia!
- TP-Link Archer AX90 AX6600 Router dobozában
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Ott tartok hogy két emberke szörnyeket lövöldöz, van ott egy helyes kis kocsi is ami oké, de sajnos vmi daru felszed a kocsival együtt és ledob a szörnyekhez.. Elöre is kszike a segítséget
jó volt csak a vége már kicsit monoton volt. múgy mit mondott g-man?