Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -KP-

    addikt

    Sajnos az SVS-el is az a baj, hogy szépen folyamatosan emelkednek az áraik. Szerintem a PB1000 helyett jobban megéri a PB12NSD. Az SB1000 helyett meg az SB12NSD. Mindkettőre igaz, hogy az 1000-es szériánál nagyobb a hangszórója, 25 helyett 30 centi, nehezebb a doboza, nagyobb az erősítője, és ami mellett még nem tudok elmenni szó nélkül az 1000-es modelleknél, az a komolytalan borotva tápcsatlakozó.

    De ha reflexes a terv, akkor a BK Monolith+ jobb vétel. Nagyon drága Eminence Technology hangszórót használ, ami az Imax mozik egyik kedvelt hangszórója, nagyon komolyan megépített 46kg-os kabinettel, 500W erősítő. A hangszóró pedig el is bírja, sokakkal ellentétben nem csak ráírják. De árban ez jóval több azért.

    https://www.bkelec.com/HiFi/Sub_Woofers/monolith-FF_Plus.htm

    https://youtu.be/aHIuZelmcdI?t=175

    Valamint ha a mozi a fő cél, a BK P12-300SB-PR azaz a passzív radiátoros változat is nagyon jó vétel.

    http://www.bkelec.com/HiFi/Sub_Woofers/P12300SB-PR.html

    Hangnyomásban megközelíti a PB1000/BK Monolith (a simát nem a pluszost) modelleket a passzív radiátor miatt. Közben majdnem olyan feszes marad a hangja mint a zárté. Méretben pedig alig pár centivel nagyobb, mint egy zárt.

    Illetve még nagyon dícsérik külföldön az XTZ 10.17 és 12.17 modelleket illetve azoknak a még jobb EDGE változatait.

    https://www.xtzsound.eu/product/sub-17-series

    Bennük meg az a jó, hogy 4 féle reflex cső hangolás van és lehet használni zártként és reflexként is. Emellé pedig 3 féle eq beállítási lehetőséget is kínál. Szóval elég jól a szobánkhoz és egyéni ízlésünkhöz lehet igazítani a cuccot.

Új hozzászólás Aktív témák