Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • M@trixfan

    addikt

    válasz Integra #15864 üzenetére

    Annak idején a legjob döntésem volt, hogy nem sima sztereó erősítőt vettem, hanem egy Marantz AVR-t. Egyrészt lett egy külső DAC és ezáltal függetlenedni tudtam az analóg kimenetek milyenségétől, másrészt leírhatatlanul praktikusabb a bemenetek miatt. Én sem akarnék külön rendszert használni, engem már idegesítene a macera. Szerintem SACD lejátszót érdemes venni a hibrid lemezek miatt, max nem kell a legdrgábbat.

    Egy megtervezett, házba telepített rendszer nekem is nagy vágyam, de akkor már mehetne minden processzor éa szerver egy külön helyiségbe. Szoktam is böngészni a fórumokat. Engem ott ér igazán nagy csalódás, hogy mennyire nincs ízlésük az embereknek, milyen gusztustalan színeket és formákat tudnak választani, stílustalan berendezéssel. Sajnos itthoni fórumokban is láttam egy-két borzalmat. Mondjuk én ezzel még nagyon ráérek, ez nagyon odébb van :)

    Otthoni automatizáláshoz van olyan hobbi/barkács szinten mozgó rendszer ami olcsóbb, de azért már elég jól össze lehet szinkronizálni dolgokat vele egy kisebb lakásban?

    twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n

Új hozzászólás Aktív témák