Hirdetés
- BIOS frissítés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Dell notebook topic
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- iPad topik
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
Rég jártam itt, volt egy kis fejlesztés, had osszam meg veletek az örömeimet
A Denon ment, az Anthem MRX710 jött. Mellé még érkezett egy Audia Flight FL 3 S és az Audia mellett bújik egy Lindemann Limetree Network is, plusz kábelek terén is történt némi előrelépés.
Valamikor a közeljövőben talán a sub is cserélődik, és akkor egy kicsit talán megnyugszom...
Az Anthem amúgy nekem nagyon új, tizenx éve csak Denon AVR-jeim voltak és a beállítások valahogy nem akarnak összejönni. Van valakinek velük tapasztalata?
Beállítottam egy 5.1 profilt, de akkor is valamilyen stimulált hangot ad, ha amúgy kiírja, hogy 2.0 PCM (sztereo). Ezt tudom valahogy egyszerűen is kapcsolni, vagy csak ha külön csinálok egy sztereo hangprofilt is? (a Denonnál ott volt erre a Direct üzemmód, ami magától kapcsolta a megfelelő beállítást forrás függvényében).Az ARC bemérés után feltűnt, hogy csak vágást és hangerőkorrekciót állított. Ami fura: Mindenhová 80Hz vágás került, valamint a subra 160Hz-et. Nem csinált ezzel egy lyukat 80-160Hz közé?
Továbbá a hangfalak távolságai mindenhol 3.6m-re vannak írva, a fázist ő beállította, csak nem látszik itt, vagy ezeket még nekem manuálisan be kell lőni?
Köszi előre is
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Google Pixel Buds Pro 2 - Bontatlan
- Sennheiser G4ME ONE minőségi Gamer fejhallgató minden tartozékával, kifogástalan állapotban.
- Édes kis semmiség dvd eladó (Cameron Diaz)!
- Dallas dvd-sorozat (2012) 1. évadja eladó (magyar vonatkozás nélkül)!
- Az útvesztő: Tűzpróba - limitált, fémdobozos változat (steelbook) blu-ray eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest