Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mosqu!to

    addikt

    Rég jártam itt, volt egy kis fejlesztés, had osszam meg veletek az örömeimet :)

    A Denon ment, az Anthem MRX710 jött. Mellé még érkezett egy Audia Flight FL 3 S és az Audia mellett bújik egy Lindemann Limetree Network is, plusz kábelek terén is történt némi előrelépés.

    Valamikor a közeljövőben talán a sub is cserélődik, és akkor egy kicsit talán megnyugszom...

    Az Anthem amúgy nekem nagyon új, tizenx éve csak Denon AVR-jeim voltak és a beállítások valahogy nem akarnak összejönni. Van valakinek velük tapasztalata?
    Beállítottam egy 5.1 profilt, de akkor is valamilyen stimulált hangot ad, ha amúgy kiírja, hogy 2.0 PCM (sztereo). Ezt tudom valahogy egyszerűen is kapcsolni, vagy csak ha külön csinálok egy sztereo hangprofilt is? (a Denonnál ott volt erre a Direct üzemmód, ami magától kapcsolta a megfelelő beállítást forrás függvényében).

    Az ARC bemérés után feltűnt, hogy csak vágást és hangerőkorrekciót állított. Ami fura: Mindenhová 80Hz vágás került, valamint a subra 160Hz-et. Nem csinált ezzel egy lyukat 80-160Hz közé?

    Továbbá a hangfalak távolságai mindenhol 3.6m-re vannak írva, a fázist ő beállította, csak nem látszik itt, vagy ezeket még nekem manuálisan be kell lőni?

    Köszi előre is :)

    Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.

Új hozzászólás Aktív témák