Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BBéci

    titán

    válasz Quetz #149616 üzenetére

    A Crown sok éve ugyanannak a cégcsoportnak, a Harman Internationalnak a tulajdona, mint a Lexicon és a JBL Synthesis. Az most lényegtelen, hogy a Samsung nemrég megvette az egészet.
    Így nem meglepő, hogy igyekeztek egységesíteni. A szememben kifejezett visszalépés régi nagy kedvenceim a Synthesis végfokok legújabb generációja, ugyanez érvényes a Lexiconra is. A tévedés jogát fenntartva úgy gondolom, spórolásról van szó.
    Régi Lexicon és a mostani.
    Hozzáteszem, a régi Crown végfokok képességeit mindig elismertem, bár ismereteim szerint elsősorban teljesítményre mentek, nem kifinomult, részletező, audiofil hangjukról voltak híresek. Moziban arra szinte semmi szükség, úgysem jutna el a nézők füleihez.

    (#149618) -KP-
    "Pedig ott sokkal több pénz van, mint nekünk."
    Lehet, hogy sok pénzük van, de az nem hozza magával a kifinomult hallást, és a valóban jó hangminőség igényét. Mit értesz külföld alatt, USA-t? Német és francia házimozisok között mennyire elterjedtek, mennyire népszerűek a PA végerősítők?

    [ Szerkesztve ]

    Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

Új hozzászólás Aktív témák